Rica ederim cnm hayirli.haberlerini bekliyoruzSagol canim allah razi olsuninsallah ya saliyada bisey kalmadi
Hayir degil cnm adete yakin yumurta catlarsa o gec dollenme oluyor o zaman son adet tarihi baz alinmiyor ultrason olcunlerine gore haftasi belirleniyor erken dollenmede ise son adet tarihine gore adet haftasi hesaplaniyor aralarinda ki tek fark biri adet sonrasi olusan dollenme digeri gelecek olan adete yakin dollenmeİnşallah canim. Geç döllenme kötü birşey mi?
Tamam canım teşekkür ederim. Sendeki şuan ki belirtileri söyler misin rica etsem?Hayir degil cnm adete yakin yumurta catlarsa o gec dollenme oluyor o zaman son adet tarihi baz alinmiyor ultrason olcunlerine gore haftasi belirleniyor erken dollenmede ise son adet tarihine gore adet haftasi hesaplaniyor aralarinda ki tek fark biri adet sonrasi olusan dollenme digeri gelecek olan adete yakin dollenme
Merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı ama ertesi gün kan tahlili yaptım ve ultrason görünmedi ve kan değeri düşük çıktı iki güne tekrar gel dedi inşallah gittiğimde olumlu birşey söylerlerMerhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır.
Ay hadi insallah canmRica ederim cnm hayirli.haberlerini bekliyoruz
Canım 4+1 ile beta hcg değerin son derece uyumlu. Sen çok stres yapıyorsun gibi tatlım. Biraz sakinleşmen lazımKızlar birşey sorucam size
Geçen Cumartesi 3 gibi beta 33 çıktı
Perşembe 5.30 gibi 669 çıktı
Bugün saat 11.30 gibi 1142 çıktı ama ama bugün yaptığım testti özel hastanede yaptırdım. Tam 48 saat geçmedi 43 saat geçmişti Perşembe ve Cumartesi arası ama tam 2 kat artmamış. Dr ultrasonla baktı kese oluşmaya başlamış dedi. Ama kafamda takıntı oluştu. Perşembe claxene iğneyi kesmiştim sma ecopirin 150 mg kullanıyordum bugün yine başladım iğneye. İğneden mi kaynaklandı acaba diye düşünüyorum yabugün 4+1 im
İnşallah olumlu çıkar sonuçların canım. Çok erken yakalamışsındır muhtemelen idrar testinde. Hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bende 3 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı ama ertesi gün kan tahlili yaptım ve ultrason görünmedi ve kan değeri düşük çıktı iki güne tekrar gel dedi inşallah gittiğimde olumlu birşey söylerler
Kendi doktorum Urfa’da ona sordum hemen iğneye devam et dedi. Adıyamandaki doktorumda iğneye gerek yok dedi kullansan da olur kullanmasan da olur dedi. Biz acıyamamakta daha yakınız diye acıyamamakta gidiyoruz ama inş aylık kontrollerde Urfa’ya gideceğim. Urfa’daki doktorun kontrolü altında olacağım inşşşCanım 4+1 ile beta hcg değerin son derece uyumlu. Sen çok stres yapıyorsun gibi tatlım. Biraz sakinleşmen lazımBazen 2 günde 2 katına çıkmaz, öbür 2 gün 3 katına çıkar, belli olmuyor, o kadar da düzenli ilerlemiyor bu hormonlar. Doktor ile görüştüysen bu ilaçların ile ilgili bilgileri sormadın mı ona?
Kendi doktorum Urfa’da ona sordum hemen iğneye devam et dedi. Adıyamandaki doktorumda iğneye gerek yok dedi kullansan da olur kullanmasan da olur dedi. Biz acıyamamakta daha yakınız diye acıyamamakta gidiyoruz ama inş aylık kontrollerde Urfa’ya gideceğim. Urfa’daki doktorun kontrolü altında olacağım inşşş çok mu evham yapıyorum acaba bilmiyorum ki. Elimden gelen herşeyi yapıyorum artık gerisi Allah’taCanım 4+1 ile beta hcg değerin son derece uyumlu. Sen çok stres yapıyorsun gibi tatlım. Biraz sakinleşmen lazımBazen 2 günde 2 katına çıkmaz, öbür 2 gün 3 katına çıkar, belli olmuyor, o kadar da düzenli ilerlemiyor bu hormonlar. Doktor ile görüştüysen bu ilaçların ile ilgili bilgileri sormadın mı ona?
İki doktorun farklı şey söylemesi zor tabi, sen daha çok güvendiğini dinle. Urfa'dakine daha çok güveniyorsun sanırım. Zor şeyler yaşamışsın haklısın tabi gergin olmakta canım ama bana da biraz fazla evham yapıyorsun gibi geliyor. Azcık rahatlasan, sana da bebeğine de daha iyi gelecek bence. Benim 4 haftalıkken 453 çıktı bak beta değerim. Seninki benimkinin 3 katı nerdeyseKendi doktorum Urfa’da ona sordum hemen iğneye devam et dedi. Adıyamandaki doktorumda iğneye gerek yok dedi kullansan da olur kullanmasan da olur dedi. Biz acıyamamakta daha yakınız diye acıyamamakta gidiyoruz ama inş aylık kontrollerde Urfa’ya gideceğim. Urfa’daki doktorun kontrolü altında olacağım inşşş çok mu evham yapıyorum acaba bilmiyorum ki. Elimden gelen herşeyi yapıyorum artık gerisi Allah’ta
doğru söylüyorsun cnm mümkün oldukça rahat olmaya çalışacağım inşşş. Zaten elimden gelen birşey yok. Hayırlısı neyse o olsun.İki doktorun farklı şey söylemesi zor tabi, sen daha çok güvendiğini dinle. Urfa'dakine daha çok güveniyorsun sanırım. Zor şeyler yaşamışsın haklısın tabi gergin olmakta canım ama bana da biraz fazla evham yapıyorsun gibi geliyor. Azcık rahatlasan, sana da bebeğine de daha iyi gelecek bence. Benim 4 haftalıkken 453 çıktı bak beta değerim. Seninki benkinin 3 katı nerdeyseinşallah yolunca gitcek, ferah tut içini ❤
Insallahİnşallah olumlu çıkar sonuçların canım. Çok erken yakalamışsındır muhtemelen idrar testinde. Hayırlısı olsun inşallah
Evet canim var malesef. Bana erken basladi gibi geldi bu bulantılar ama anlam veremedim. Gerci herkesin bünyesi farklı belirtilerin zamanı da farklı oluyoArkadaşlar mide bulantınız var mı ??? Benim var. Ağzım sulanıyor ve midem bulanıyor. İstifra etmiyorum ama rahatsız edici bi bulantım olur.
Benim geçen sefer 7. Haftada başlamıştı bulantılarım. Şimdi 5. Haftadayım, henüz yok bulantı. Cubuk kraker, kuru ekmek gibi şeyler işe yarıyordu baya. Bi de kendini hiç aç bırakmıycaksın.Arkadaşlar mide bulantınız var mı ??? Benim var. Ağzım sulanıyor ve midem bulanıyor. İstifra etmiyorum ama rahatsız edici bi bulantım olur.
Al benden de o kadar. Kızımda hiç olmamıştı bunda istifra yok ama gerisi varArkadaşlar mide bulantınız var mı ??? Benim var. Ağzım sulanıyor ve midem bulanıyor. İstifra etmiyorum ama rahatsız edici bi bulantım olur.
Bende bulanti sol kasik ve bacakta agri ve gogus hassasiyeti var cnmTamam canım teşekkür ederim. Sendeki şuan ki belirtileri söyler misin rica etsem?
Igneyi neden kullaniyorsunuz acaba?Kızlar birşey sorucam size
Geçen Cumartesi 3 gibi beta 33 çıktı
Perşembe 5.30 gibi 669 çıktı
Bugün saat 11.30 gibi 1142 çıktı ama ama bugün yaptığım testti özel hastanede yaptırdım. Tam 48 saat geçmedi 43 saat geçmişti Perşembe ve Cumartesi arası ama tam 2 kat artmamış. Dr ultrasonla baktı kese oluşmaya başlamış dedi. Ama kafamda takıntı oluştu. Perşembe claxene iğneyi kesmiştim sma ecopirin 150 mg kullanıyordum bugün yine başladım iğneye. İğneden mi kaynaklandı acaba diye düşünüyorum yabugün 4+1 im
Bağışıklık sıkıntım var çocuğu kabul etmiyor ANA testim pozitif iğne aspirin ve kortizon kullanıyorum.Bende bulanti sol kasik ve bacakta agri ve gogus hassasiyeti var cnm
Igneyi neden kullaniyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?