Ewet canm bende de ole olduğu oluyor dinlenince geciyo ayakta çok dolanip iş yaptığımda sanki bıçak sapliyolar gibiKızlar bir şey soracağım. Demin yemek, bulaşık falan uğraştım 1 saat. Ayakta dururken kasık-rahim bölgem ağrıyor epeyce. Hatta çorbayı oturarak karıştırdım yormıyım kendimi çok diye. Sizde oluyor mu bu? Normal bir şey mi biliyor musunuz?
Aynen. Dinlenince geçiyor. Dinlene dinlene iş yapmak lazım o zaman. Sağol canım ☺Ewet canm bende de ole olduğu oluyor dinlenince geciyo ayakta çok dolanip iş yaptığımda sanki bıçak sapliyolar gibi
Teşekkür ederim cevap verdiğin tamam yarın aç gideyim en iyisiBence aç git yine sen sonra bidaha çağırırsa falan tekrar gitmek zorunda kalma. Tsh gibi tahlillere bakarsa açlık ister
Ben şu an 7 haftalık hamileyim ağrım sızım yok, 4. ve 5.haftalarda olmuştu biraz ama bende de akşam üstüne doğru içim bir tuhaflaşıyor değişik hissediyorum kendimi ve uyuyunca biraz düzeliyorum.Sanırım herkes farklı yaşıyor.Kızlar bir şey soracağım. Demin yemek, bulaşık falan uğraştım 1 saat. Ayakta dururken kasık-rahim bölgem ağrıyor epeyce. Hatta çorbayı oturarak karıştırdım yormıyım kendimi çok diye. Sizde oluyor mu bu? Normal bir şey mi biliyor musunuz?
Ayni agriyi iftar vaktine yakin yasadim canim hatta sol tarafim rahmim baya agridi harekt falan edrkn simdi uzandim cok sukur iyiym ama hafif hafif var yorgunluktn oluyoKızlar bir şey soracağım. Demin yemek, bulaşık falan uğraştım 1 saat. Ayakta dururken kasık-rahim bölgem ağrıyor epeyce. Hatta çorbayı oturarak karıştırdım yormıyım kendimi çok diye. Sizde oluyor mu bu? Normal bir şey mi biliyor musunuz?
Canım şimdi görüsüsünüz bebeği tahminimceGunaydinn ayin6sinda beta 1590di bugun 10000 olmus normal mi bebegi gorememstk 2 gun once cok tedirgnm
Evet minicik bebegimizi gordukkk sukurler olsun saglkli ilerlemeyi nasip etsin rabbimmm Allahm herkesn gonlundekini nasip etsin insallahCanım şimdi görüsüsünüz bebeği tahminimce
Aa çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsunEvet minicik bebegimizi gordukkk sukurler olsun saglkli ilerlemeyi nasip etsin rabbimmm Allahm herkesn gonlundekini nasip etsin insallah
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla alırsın umarım bebeğini kucağına ❤Kızlar bende dün kalp atışını duydum çok şükür inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımiza alırız ilk hamileligim eşimde bende çok heycanliydik
doktor dışarda salata, meze tarzı gıdaları yeme dedi.Kızlar ya yiyecekler de dikkat ettiğiniz şeyler varmı? Mesela mayonez de çiğ yumurta var die yenmez yazıyor.hiçte aklıma gelmezdi. Varmı aklını za gelen öyle yenmemesi gereken şeyler?
Rica ederim canim ne dmk ☺
Aminn canim cok sevindimEvet minicik bebegimizi gordukkk sukurler olsun saglkli ilerlemeyi nasip etsin rabbimmm Allahm herkesn gonlundekini nasip etsin insallah
Birazzzzz rahatladmAa çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsunrahatladın mı biraz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?