2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ewet canm bende de ole olduğu oluyor dinlenince geciyo ayakta çok dolanip iş yaptığımda sanki bıçak sapliyolar gibi

Hepimize hayırlı olsun kızlar :)benim sat 4nisan.
11 mayısta doktora gittik kese göründü çok şükür 18 inde de kalp atışını duymayı deneyeceğiz Karın ağrım oluyor yazan olmuş benim de vardı doktor progeston 100 mg verdi içmeye başladıktan sonra azaldı.
Diğer belirtilerde ise koku hassasiyeti var.Bütün kokular ağır geliyor Göğüslerimde sertleşip büyümeye başladı.
Acaba kalp atışını bu hafta sonu yani 6+2 de duyabilecek miyiz çok merak ediyorum

Ben şu an 7 haftalık hamileyim ağrım sızım yok, 4. ve 5.haftalarda olmuştu biraz ama bende de akşam üstüne doğru içim bir tuhaflaşıyor değişik hissediyorum kendimi ve uyuyunca biraz düzeliyorum.Sanırım herkes farklı yaşıyor.

Ayni agriyi iftar vaktine yakin yasadim canim hatta sol tarafim rahmim baya agridi harekt falan edrkn simdi uzandim cok sukur iyiym ama hafif hafif var yorgunluktn oluyo

Kızlar bende dün kalp atışını duydum çok şükür inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımiza alırız ilk hamileligim eşimde bende çok heycanliydik
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla alırsın umarım bebeğini kucağına ❤

Kaç haftalık oldunuz kızlar? 6 ve 8.haftada karın ağrısı oluyormuş benimde ağrım oluyo geçiyo var mı sizlerde de karın ağrısı?

Kizlar benim doktorum dozunu asmadigin surece herseyden yiyebilirsin dedi ,
Suan 7 haftaligim kasıklarimda agri eskiye gore suan cok yok gecen haftalar adet agrisi gibi agrilarim oluyordu ama korkulcak birsey degilmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…