2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar iyi geceler ya benim.inanilmaz bulantilarim var istifra yok ama bulanti var ve az birsey yesem hemen doyuyorum sizce bu bulantiya ne iyi gelir kizimda hic boyle birsey yasamamistim

Kizlar iyi geceler ya benim.inanilmaz bulantilarim var istifra yok ama bulanti var ve az birsey yesem hemen doyuyorum sizce bu bulantiya ne iyi gelir kizimda hic boyle birsey yasamamistim
Genelde tuzlu çubuk kraker diyorlar. Mide suyunu emdiği icin bulantıyi azaltiyomus

Aynı şeyi bende yaşıyorum. Kızımda bende mide bulantısı nedir bilmedim ama bunda farklı geceden başlıo sabah daha fena. İstifa yok ama işte mide bulantısı.

Aynı şeyi bende yaşıyorum. Kızımda bende mide bulantısı nedir bilmedim ama bunda farklı geceden başlıo sabah daha fena. İstifa yok ama işte mide bulantısı.
Aynen ya o bulanti hissi yemeden icmeden kesti hep tokmusum gibi hissediyorum ne zaman biter acaba

Benimde adetim 1 hafta gecikti. SAT 8 Nisandı. 15 Mayısta idrar testi yaptım. Silik çıktı. Hemen kan verdim. 495.5 çıktı. Doktorum hamilesin ama çok küçük. Kese görünmez dedi. Cuma günü kan ver dedi. Dün kan verdim. Pazartesi günü alacağım sonucu. Şimdilik kasıklarımda ağrı, bazen sol, bazen sağ kasığımda batmalar oluyor. Çok rahatsız edecek şekilde değil. Şeffaf akıntım var. Allah korusun korkularım var. İlk gebeliğim. Dua edelim birbirimize. Kanıma göre 2 haftalık ama son adet tarihime göre 6 haftalık. Hangisi oluyor?
Sizce durumlar ne?

Ekmek de işe yarıyordu bende canım. Genelde ilk trimesterın sonunda biter ya da azalır derler mide bulantısı. 13.hafta gibi yani

Pazartesu cikacak sonuca gore net belli olur cnm gec dollenmeye benziyor senin hamieleligin yani 3_4 haftalik gibi birsey hayirlisi olsun hakkinizda

Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım son adet tarihim 20 nisan. Adetin 22. Günü idrar testiyle gebe olduğumu öğrendim. Geçen hafta cumartesi beta hcg 32 çıktı, Perşembe günü beta hcg 669 çıktı bugün doktora geldim. Bu testleri ilçede bi devlet hastanesinde yaptırmıştım bugün ile geldim özel bi hastanede doktora göründüm baktı ultrasonla kese var gibi dedi ama net değil dedi. Sanki şuraya yerleşiyor gibi dedi. Beta istedi tekrar yaptırdım beta 1142 çıktı. 43 saat arayla verdim son beta hcg testini. riskli gebelik benimkisi 3 düştüğüm var. Prednol yani kortizon kullanıyorum ecopirin 150 mg ve claxene 0.4 kullanıyorum ama Perşembe bacağımda biraz pıhtı var diye doktoru aradım claxene kes dedi. Kestim. Bugün yine başladım. Sizce sıkıntı var mı ????

Merhaba canim. Beta hcg degerlerinde bir sikinti yok gibi gorunuyor, kese de persembe gunu gorunmemesi normal bence daha 4 haftalik bile degilmis persembe gunu, dogru hesapliyorum dimi? 5.haftada net gorulur buyuk ihtimalle kese. Ama pihti ile ilgili kismi biz bilemeyiz arkadasim. Bacaginda pihti oldugunu sen nasil anliyorsun ki, anlamadim ben?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Tam cevabi bizler bilemeyiz ki canim. Ama sik idrara cikma belirtisi bu kadar erken olmaz. Yerlesme kanamasi olsa, onun icin de erken gibi. Acaba yumurtluyor olabilir misin daha yeni? Bazen bazilarinda yumurtlamada da hafif kanama oluyor. Yani bence bu sorularin cevaplarini vermek icin biraz erken. sabredip beklemen gerekli.

Ben ıtp hastasıyım. 28 yıllık hastayım biliyorum. Trombosit sayım zaten sıkıntılı ordan biliyorum. Perşembe değil bugün Dr geldim ultrasonla baktı ama göremedi bugün 4+1 im daha. Biliyorum daha çok erken görünmez ama tam iki kat artmamış onun için takıldım bu duruma. Arada 5 saat fark var yani 43. Saat yaptım testi ama düşük çıkt biraz.

Merhabalar, değerlerin güzel yükselmiş bence. Düşüklerinin sebebi bellimi peki. Kullandığın ilaçlar etkili ilaçlar, pıhtı yı nasıl anladın onu anlamdım bende. Bende oksapar kullanıyorum göbekten göbeğim mosmor ama pıhtı yı anlamam herhalde bidaha ki kontrolun ne zaman

Güncel yazını şimdi gördüm. Evet 4+1 erken umutsuz luğa kapılma. Rabbimin izniyle hayırla ilerler inşallah iki gün sonra tekrar istedim tabiki dr

Güncel yazını şimdi gördüm. Evet 4+1 erken umutsuz luğa kapılma. Rabbimin izniyle hayırla ilerler inşallah ♥ iki gün sonra tekrar istedim tabiki dr
Yok haftaya gel keseye bakalım dedi. Zaten beta yapmayı hiç istemiyorum gereksiz yere stres oluyorum işte. Kese de oluşmaya başlamıştı. Bu 4. Gebelik 3 kaybım var korkum ondan. 2 gün kan sulandırıcı iğneye ara vermiştim ondan biraz az yükselmiş gibi geldi bana. Bugün devam ettim.

Cok sagol allah bin kere razi olsun dualarınızda yer alırsam çok sevinirim Rabbim çok büyük Her zaman derim evlat işte karnina bir kere düştü mü bir günlük de olsa canın kanın oluyor Rabbim hepimizin evlatlarını Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…