Tebrik ederim canım darısı başımızaSlm hanimlar bizde sukur bugun duyduk kalp atisini
Kızlar ya yiyecekler de dikkat ettiğiniz şeyler varmı? Mesela mayonez de çiğ yumurta var die yenmez yazıyor.hiçte aklıma gelmezdi. Varmı aklını za gelen öyle yenmemesi gereken şeyler?
Iyi yıkamayan sebzeler ve pişmemiş et ürünleri yasak diye biliyorum toksoplazma riski olduğu için. Birde tiramisu yememek lazim diye duymuştum çiğ sütten veya peynirden mi neden emin değilim özellikle isim olarak duyduğum için aklımda kalmisAynen mayonez pek sağlıklı değilsucuk, salam, sosis gibi yiyecekler, az pişmiş/çiğ et/yumurta gibi şeyler kesinlikle yasak demişti doktor bana. He bi de çay/kahve Çok katkı maddeli şeyleri yememeğe çalışıyorum ben bi de.
Tabiki.. yardımcı olabiliriz insallahMerhabalar sizlere degerimi sormak istiyorum
BENimki tüp bebek kızlar 10 gün değerim 212 12 gün 608 de gerek yok dedi tekrar vermene ama ben merak edip 15 günüm tekrar baktırdım 3371 di artışlarım nasıl acabaTabiki.. yardımcı olabiliriz insallah
Değeriniz bence çok güzel.benimde dondurulmuş embriyo transferi oldu. Transfer sonrası 10 gün 700 küsürü aldık sonra bidaha gerek yok kese görmeye gelirsin dedi tekrar bakmadık. Sizi ne zaman çağırdı doktor tekrar kese için. Hayırlı olsun Buarada Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşallahBENimki tüp bebek kızlar 10 gün değerim 212 12 gün 608 de gerek yok dedi tekrar vermene ama ben merak edip 15 günüm tekrar baktırdım 3371 di artışlarım nasıl acaba
Tiramusu mı ah bi güzel tadı daha kaybettikIyi yıkamayan sebzeler ve pişmemiş et ürünleri yasak diye biliyorum toksoplazma riski olduğu için. Birde tiramisu yememek lazim diye duymuştum çiğ sütten veya peynirden mi neden emin değilim özellikle isim olarak duyduğum için aklımda kalmis
Allah razı olsun canım benim 18 mayıştı kese ben 20 sine randevu alabildim benimde dondurulmuş embriyoDeğeriniz bence çok güzel.benimde dondurulmuş embriyo transferi oldu. Transfer sonrası 10 gün 700 küsürü aldık sonra bidaha gerek yok kese görmeye gelirsin dedi tekrar bakmadık. Sizi ne zaman çağırdı doktor tekrar kese için. Hayırlı olsun Buarada Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşallah ♥ ♥
doktor bana kahverengi akıntıdan korkmana gerek yok dedi. ama olduğunda ara dedi. bugün doktora gidince sorarsınKızlar ben bugün beşte kontrole gideceğim
Ve fakat şimdi tuvalete gidince böyle kan desem kan değil kahverengi bişey geliyor pencereye ve çok değil bu neden olur başına gelen var mı
Sıkıntılı bir durum mu karnım da ağrımaya başladı şimdi görünce
Bişey olmaz değil mi
Benim ilk zamanlar cok oldu hatta ara ara kirmiziya dondu gebelde kirmizi ve pihtili olmadigi surece korkmayin derler ama yine doktora danisin derimKızlar ben bugün beşte kontrole gideceğim
Ve fakat şimdi tuvalete gidince böyle kan desem kan değil kahverengi bişey geliyor pencereye ve çok değil bu neden olur başına gelen var mı
Sıkıntılı bir durum mu karnım da ağrımaya başladı şimdi görünce
Bişey olmaz değil mi
Ufak tefek lekelenmelerde korkulacak birşey olmaz sen gönlünü ferah tutmaya calisMerhaba kızlar benim yarımsaat önce idrara gittiğimde pembe leke gördüm hemen dr aradım olabilir dedi ama ben korktum baya ya
Bana da değerleriniz çok iyi göründü normalden biraz fazla ama o da normal burdaki çoğu kişinin 2kattan fazla arttı diye biliyorumBENimki tüp bebek kızlar 10 gün değerim 212 12 gün 608 de gerek yok dedi tekrar vermene ama ben merak edip 15 günüm tekrar baktırdım 3371 di artışlarım nasıl acaba
TEkrar gelmedi lekem şükür inşallah gelemz de normalden fazla derken canım nasıl yaniBana da değerleriniz çok iyi göründü normalden biraz fazla ama o da normal burdaki çoğu kişinin 2kattan fazla arttı diye biliyorum
Merhaba lar HoşgeldinizMerhaba güzel anne adayları;
Ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bir anneyim yarın tam 6 haftalık olacağım ve doktor randevum var çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Faha önceki muayenemde doktor karnımdan yaptığı ultrason ile keseyi gördü boyutu konumu ve şekli gayet güzel dedi bu güne kadar hiç kanama yaşamadım çok şüküt ancak bir belirtim de yok sizce bebeğim iyi midir? Yarın kalp ayışını duyabilir miyim
Genellikle 2 günde 2katina çıkar diyor doktorlar ama genellikle 2 kattan fazla artti bizimkiler o yuzden normalden fazla dedim benim mesela 3 kata yakın bi artış olmustuTEkrar gelmedi lekem şükür inşallah gelemz de normalden fazla derken canım nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?