- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Hadi hayirlisi, cabucak gecsin insallah. Ben de haftaya keseyi gormeye gidicem. Zaman su gibi akip gecse, bebeklerimiz de saglikli olsa. Daha ne isterim :)Hayir cok kucuk dedi gormedm sadece kese rabbim insallah nasio eder 1 hafta daha beklycmdualarnza talibim
Tebrikler canim! Devami da boyle purussuz ve saglikla gecsin insallah. Biz de saglikla duyalim bebeklerimizin kalp atisini insallah :)Arkadaşlar çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
bebegi goremedm ya o cok uzdu beni geriden gelmesi ama insallah tooarlarda buyur bi hafta gecsin bebegi de gorelmm insallahh doktor moralini bozma fln ddu ama iste insan bi kez yasaynca uzuluyooHadi hayirlisi, cabucak gecsin insallah. Ben de haftaya keseyi gormeye gidicem. Zaman su gibi akip gecse, bebeklerimiz de saglikli olsa. Daha ne isterim :)
Haklisin tabi ki, ne desem bos.. Ama yapabilecegin bir sey yok. Icini rahatlatmaya calismak ve dua etmekten baska. Insallah buyur bebegin, saglikla kucagina alirsin canim. Uzme kendini nolur.bebegi goremedm ya o cok uzdu beni geriden gelmesi ama insallah tooarlarda buyur bi hafta gecsin bebegi de gorelmm insallahh doktor moralini bozma fln ddu ama iste insan bi kez yasaynca uzuluyoo
Insalllah canm insalllah buyur☹Haklisin tabi ki, ne desem bos.. Ama yapabilecegin bir sey yok. Icini rahatlatmaya calismak ve dua etmekten baska. Insallah buyur bebegin, saglikla kucagina alirsin canim. Uzme kendini nolur.
İnşallah sağol tatlımTebrikler canim! Devami da boyle purussuz ve saglikla gecsin insallah. Biz de saglikla duyalim bebeklerimizin kalp atisini insallah :)
Şahane, Rabbim sağlıkla getirsin annesine meleğiniArkadaşlar çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Allah korusun, iyi sonuçlarla devam edersin inşallah bidaha muayene de kendini de gösterir meleğin inşallah. İki üç gün şaşabilir bence hiç moral bozmaDoktordan geliyoruz6 haftalk olmasi lazm ama 5 +4 gozukuyo.olabilir ddi ama yine kotu sonuclanmasa bari insallah duzelir buyur gelisir
Allah razi olsun insallah oyle olur dualarm onunla Rabbim bizi sinior ama istiyoruz gercektn evlatlarimiziAllah korusun, iyi sonuçlarla devam edersin inşallah bidaha muayene de kendini de gösterir meleğin inşallah. İki üç gün şaşabilir bence hiç moral bozma
Tebrikleeer!Merhaba nasipse bende Ocak annesi olacağımYarın keseyi görmeye gideceğiz geç döllenme olduğu İçin kaçıncı hafta olduğum belli değil hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah
Bnde 5+3üm inşallah haftaya Pazartesi gitmeyi düşünüyorm kalp atışı olmasa da kese görünür diye düşünüyorm. Kalp atışı değişiyo anladığım kadarıyla herkes baska bi hafta diyobugun 5+6 yım kalp atısı ne zaman duyulur sureklı sureklı doktora gıdıp gelmek ıstemıyorum ?
Aynen mayonez pek sağlıklı değilKızlar ya yiyecekler de dikkat ettiğiniz şeyler varmı? Mesela mayonez de çiğ yumurta var die yenmez yazıyor.hiçte aklıma gelmezdi. Varmı aklını za gelen öyle yenmemesi gereken şeyler?
Evet etlere dikkat ediyorum ama mayonez de salata gb çok kullanıyorumAynen mayonez pek sağlıklı değilsucuk, salam, sosis gibi yiyecekler, az pişmiş/çiğ et/yumurta gibi şeyler kesinlikle yasak demişti doktor bana. He bi de çay/kahve Çok katkı maddeli şeyleri yememeğe çalışıyorum ben bi de.
Bence aç git yine sen sonra bidaha çağırırsa falan tekrar gitmek zorunda kalma. Tsh gibi tahlillere bakarsa açlık isterKızlar merhaba ben geçen hafta perşembe günü kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür.Doktor haftaya gel bazı tahlilleri yapalım dedi de o an aklıma gelmedi sormak yarın 7 hafta 1 günlük olacak tahlil yapacakları için aç mı gitmem gerekiyor tok mu beni bilgilendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?