2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insallah benimde senin giibi olurr cnm ...hamilelik belirtileri adet geciktikten sonra mi baslar cnm sende nasildi?
Yok canım benim 2 hafta önceden kusura bakma afedersin kabız olmuştum göğüslerim şişmişti hatta benim göğüslerimden süt geliyordu pralaktinin hormonum yüksekdi diye çok korkmuştum ama hamileymişim Bide ben geceleri çok susuyordum ağzım çok kuruyordu son 4-5 gündür de geceleri kuruyordu

benim 1 hafta var cnm adete sefte goguslerimde agri yok,genelde agridan uyku uyuyamam her ay,bende belirti yok demek hamile degilim

8 haftalık gebeyim tansiyonun çok düşük dolayısıyla baş dönmesi ve halsizlik mevcut bu yüzden çok zorlanıyoruö.gebelik öncesi gastrit yüzünden lansor kullanıyordum şimdi onu da bıraktım ve mide ağrılarım revaşta çok zor bi süreç mide koruyucu ya bidaha ne zaman başlayabilirim acaba ve de en önemlisi bu tanyon nasıl düzelir sersemlik nasıl geçrt

Hayırlı olsun canım. Midende yanman varsa rennie gibi anti asit ilaçlarını hamile iken kullanmakta hiç bir sakınca yok. Diğerlerini doktoruna sormalısın ama sanırım. Bizlerin yönlendirmeleri doğru olmayabilir

Gecmis olsun oncelikle doktorunuza danışin bence bi bendede sersemlik halsizlik cok

Günaydın bende bende ocak annesiyim 7. Haftamızdayız herkese Güzel bol enerjili hamilelik Diliyorum benim kuyruk sokumunda ağrı başladı bu hafta bide uykuya eğilim arttı halsizlik ve iştahsızlık başladı

Bende. Bende bende Ocak annesi olucam inş
Kalp atışını daha duymadım şuan 4.2 haftalığız inş kesesini ve kalp atışlarını duymak ta nasip olur
Canım hoşgeldin Amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ben sana demiştim var hayırlı olsun diye ne zaman netleşti yetiştin beni daha bende bugün gideceğim Dr a

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…