- 27 Kasım 2018
- 285
- 313
- 33
- 27
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Bende adetime 6 gün kala yapmıştım, negatif çıkmıştı 2 gün kala yeniden yaptım 4 haftalık hamişimdun adetime 9 gun kala test yaptim cnm ama negatifti cok uzuldum
Allah razı olsun saol teşekkür ederimMaşallah sağlıkla kavuş annesi inşallah
Maşallah maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba teyzeleer biz 4 haftalıkmışız
Amiiiin inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et AllahımMaşallah maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
insallah benimde senin giibi olurr cnm ...hamilelik belirtileri adet geciktikten sonra mi baslar cnm sende nasildi?Bende adetime 6 gün kala yapmıştım, negatif çıkmıştı 2 gün kala yeniden yaptım 4 haftalık hamişim
Yok canım benim 2 hafta önceden kusura bakma afedersin kabız olmuştum göğüslerim şişmişti hatta benim göğüslerimden süt geliyordu pralaktinin hormonum yüksekdi diye çok korkmuştum ama hamileymişiminsallah benimde senin giibi olurr cnm ...hamilelik belirtileri adet geciktikten sonra mi baslar cnm sende nasildi?
benim 1 hafta var cnm adete sefte goguslerimde agri yok,genelde agridan uyku uyuyamam her ay,bende belirti yok demek hamile degilimYok canım benim 2 hafta önceden kusura bakma afedersin kabız olmuştum göğüslerim şişmişti hatta benim göğüslerimden süt geliyordu pralaktinin hormonum yüksekdi diye çok korkmuştum ama hamileymişim ❤ Bide ben geceleri çok susuyordum ağzım çok kuruyordu son 4-5 gündür de geceleri kuruyordu
Amin canım inşallah cümlemizeAmiiiin inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et Allahım
Canım belirti göstermeye de bilir sakın morelini bozma strese girme üzülme debenim 1 hafta var cnm adete sefte goguslerimde agri yok,genelde agridan uyku uyuyamam her ay,bende belirti yok demek hamile degilim
tamam cnm cok tesekkur ederimm :)Canım belirti göstermeye de bilir sakın morelini bozma strese girme üzülme de
Adet öncesi kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti oluyor bende bu belirtiler oldu 3 haftalıkken anladıminsallah benimde senin giibi olurr cnm ...hamilelik belirtileri adet geciktikten sonra mi baslar cnm sende nasildi?
insallah bende senin gibi hamile olurum cnmm :)Adet öncesi kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti oluyor bende bu belirtiler oldu 3 haftalıkken anladım
Hayırlı olsun canım. Midende yanman varsa rennie gibi anti asit ilaçlarını hamile iken kullanmakta hiç bir sakınca yok. Diğerlerini doktoruna sormalısın ama sanırım. Bizlerin yönlendirmeleri doğru olmayabilir8 haftalık gebeyim tansiyonun çok düşük dolayısıyla baş dönmesi ve halsizlik mevcut bu yüzden çok zorlanıyoruö.gebelik öncesi gastrit yüzünden lansor kullanıyordum şimdi onu da bıraktım ve mide ağrılarım revaşta çok zor bi süreç mide koruyucu ya bidaha ne zaman başlayabilirim acaba ve de en önemlisi bu tanyon nasıl düzelir sersemlik nasıl geçrt
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavus bebisine ins ❤Bende. Bende bende Ocak annesi olucam inş ❤
Kalp atışını daha duymadım şuan 4.2 haftalığız inş kesesini ve kalp atışlarını duymak ta nasip olur
Gecmis olsun oncelikle doktorunuza danışin bence bi bendede sersemlik halsizlik cok8 haftalık gebeyim tansiyonun çok düşük dolayısıyla baş dönmesi ve halsizlik mevcut bu yüzden çok zorlanıyoruö.gebelik öncesi gastrit yüzünden lansor kullanıyordum şimdi onu da bıraktım ve mide ağrılarım revaşta çok zor bi süreç mide koruyucu ya bidaha ne zaman başlayabilirim acaba ve de en önemlisi bu tanyon nasıl düzelir sersemlik nasıl geçrt
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla kavus bebisine ins ❤
Canım hoşgeldin Amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ben sana demiştim var hayırlı olsun diye ne zaman netleşti yetiştin beni daha bende bugün gideceğim Dr aBende. Bende bende Ocak annesi olucam inş
Kalp atışını daha duymadım şuan 4.2 haftalığız inş kesesini ve kalp atışlarını duymak ta nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?