- 12 Mart 2019
- 7
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Evet benim ilk bebeğim 1 senelik evliyim 23 yaşındayıminşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder benim sezeryan olduğu için 2 hafta önce olur diye düşünüyorum tabi şuan o günleri hayal ediyorum ama inşallah görürüz senin ilk mi
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah kendini gösterir fasulyecikler bu hafta bende gidicem inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim hepimizeMerhaba bizde sanırim 5+6 olduk bende pcos oldugu icin adetlerim düzensizdi ondan net bisey söylemedi doktorum kesemizi ve yolk kesesini gördük ama bebegi henüz göremedik gecen hafta gittiğimde salı günü kontrolümüz var ins görünür fasulyem Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaa yaşında küçükmüş Rabbım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet benim ilk bebeğim 1 senelik evliyim 23 yaşındayım
Tesekkur ederim Aminnn inşallahHoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah kendini gösterir fasulyecikler bu hafta bende gidicem inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim hepimize
İlk gebeliğin mi canımTesekkur ederim Aminnn inşallah
Hoş geldin Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. canım bizde henüz kalp atışlarını duyamadık keseleri görebildik sadece genellikle herkes bu hafta gidiyor kalp atışlarını duymak için yarın Veya salı gidebilirsin niye çarşambayı bekliyorsun kiSlm kizlar benimde SAT a göre 6+2 deyim adetim 4 gun gecince 652 cikmisti hcg degerim.henüz gitmedim dr a.siz kacta duydunuz kalp atisini.benim 1 kimyasal gebeligim oldugu icin biraz beklemek istedim yine bi sıkıntı olursa diye sükür olmadi.carsamba gidicem dr a gec olmaz deilmi?
Aminn herkesin inşallahYaa yaşında küçükmüş Rabbım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gitmek istedigim dr a o güne randevu bulabildim cnm o yüzden.hem keseyi göreyim hem kalp atisini duyarim beraber diye biraz geciktirdim acikcasiHoş geldin Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. canım bizde henüz kalp atışlarını duyamadık keseleri görebildik sadece genellikle herkes bu hafta gidiyor kalp atışlarını duymak için yarın Veya salı gidebilirsin niye çarşambayı bekliyorsun ki
2. Canım ilk gebeliğim malesef dıs gebelik oldu ic kanamadan sol tupum alındıİlk gebeliğin mi canım
Merhaba :) hayırlı olsun gözün aydın canım Allahım hepimize sağlıkla kavusmamızı nasip etsin benim salı günü kontrol henüz duyamadık göremedik sende çok geciktirme gitSlm kizlar benimde SAT a göre 6+2 deyim adetim 4 gun gecince 652 cikmisti hcg degerim.henüz gitmedim dr a.siz kacta duydunuz kalp atisini.benim 1 kimyasal gebeligim oldugu icin biraz beklemek istedim yine bi sıkıntı olursa diye sükür olmadi.carsamba gidicem dr a gec olmaz deilmi?
Saol canim benim amin insallah hepimiz saglikla kavusalim :) ben hepsini birarada goreyim diye biraz geciktirdim acikcasi.bide doktoruma o gune randevu bulabildim.1 kimyasal gecirince insan korkuyor bidahami olcak diye sükür bi sıkıntım yok hic.insallah boyle gider.Merhaba :) hayırlı olsun gözün aydın canım Allahım hepimize sağlıkla kavusmamızı nasip etsin benim salı günü kontrol henüz duyamadık göremedik sende çok geciktirme git
Insallah canım cok haklisin bende 1 dış gebelik geçirdım ondan dolayi en basindan beri takip cok sukur dıs gebelik riskini atlattık kesemizi gördük sıra bebisle kalp atışında ama hep bi tedirginlik insallah bu sefer hersey yolundadır:)Saol canim benim amin insallah hepimiz saglikla kavusalim :) ben hepsini birarada goreyim diye biraz geciktirdim acikcasi.bide doktoruma o gune randevu bulabildim.1 kimyasal gecirince insan korkuyor bidahami olcak diye sükür bi sıkıntım yok hic.insallah boyle gider.
Insallah canim sen kacinci haftada gordun keseyi sat kacInsallah canım cok haklisin bende 1 dış gebelik geçirdım ondan dolayi en basindan beri takip cok sukur dıs gebelik riskini atlattık kesemizi gördük sıra bebisle kalp atışında ama hep bi tedirginlik insallah bu sefer hersey yolundadır:)
Benim en son 4 mart 4 nisandada kahverengi oldu ama bende polikistik over var adetlerim hep düzensiz onun icin doktorda net bisey soylemedi beta 1200 deyken vajinal ultrasonla cok ufak goruldu gecen hafta net goruldu canim ondada vajinal ultrasondan tahminimce su an 5+6 yizInsallah canim sen kacinci haftada gordun keseyi sat kac
Merhaba aminnn insallahMerhaba❤sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım iyi yapmışsınGitmek istedigim dr a o güne randevu bulabildim cnm o yüzden.hem keseyi göreyim hem kalp atisini duyarim beraber diye biraz geciktirdim acikcasi
İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymakda nasip olur bu haftaBenim en son 4 mart 4 nisandada kahverengi oldu ama bende polikistik over var adetlerim hep düzensiz onun icin doktorda net bisey soylemedi beta 1200 deyken vajinal ultrasonla cok ufak goruldu gecen hafta net goruldu canim ondada vajinal ultrasondan tahminimce su an 5+6 yiz
Çok geçmiş olsun canım Rabbım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah2. Canım ilk gebeliğim malesef dıs gebelik oldu ic kanamadan sol tupum alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?