- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim daha adetime 10 gün kala başladı bel ağrı bacağıma vuruyor mide bulantısı zorluyor benide özellikle sabahları herşeye her zorluğa değer onlar için yeterki sağlıkla gelsinlerGünaydın bende bende ocak annesiyim 7. Haftamızdayız herkese Güzel bol enerjili hamilelik Diliyorum benim kuyruk sokumunda ağrı başladı bu hafta bide uykuya eğilim arttı halsizlik ve iştahsızlık başladı
Hoş geldin canım tansiyonun düştüğü zaman ayaklarının altına yastık koyup uzan tuzlu bişeyler yiyebilirsin demişti Dr um soda iç bolca demişti içinde tuz olduğu için dengeler demişti geçen seneki Dr um hamileler için gaviskon veriyorlar sanırım Rabbım şifalar versin inşallah8 haftalık gebeyim tansiyonun çok düşük dolayısıyla baş dönmesi ve halsizlik mevcut bu yüzden çok zorlanıyoruö.gebelik öncesi gastrit yüzünden lansor kullanıyordum şimdi onu da bıraktım ve mide ağrılarım revaşta çok zor bi süreç mide koruyucu ya bidaha ne zaman başlayabilirim acaba ve de en önemlisi bu tanyon nasıl düzelir sersemlik nasıl geçrt
Merhaba hayırlı olsun Allahim hepimize sağlıkla kucagımıza almayi nasip etsin bendede halsizlik var bebeginizi ne zaman gorup kalp atisini duydunuz acabaGünaydın bende bende ocak annesiyim 7. Haftamızdayız herkese Güzel bol enerjili hamilelik Diliyorum benim kuyruk sokumunda ağrı başladı bu hafta bide uykuya eğilim arttı halsizlik ve iştahsızlık başladı
Evet canım demiştinCanım hoşgeldin Amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ben sana demiştim var hayırlı olsun diye ne zaman netleşti yetiştin beni daha bende bugün gideceğim Dr a ❤
İnşallah canım diğer topikte tanışıp peşpese hamile kalıp buradan devam etmekmiş nasip. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızEvet canım demiştinbenim için mucize gibi geldi Geçen çarşambaydı sanırım kanda çıktı haftaya Pazartesi sağlık ocağında genel kan testlerimi yapıp 31 mayıstada doktora gidicem kalp atışını duymak için inş duyabilirim sağlıklı gebeliklerimiz olur inş
6+0 da kalp atışı ve kesesini gördüm bugün pembe Sulu kanama yaşadım çok korktum bebeğim iyiymiş puan düşük tehlikemiz var sanırım rabbim bize bağışlasın bebeğimiziMerhaba hayırlı olsun Allahim hepimize sağlıkla kucagımıza almayi nasip etsin bendede halsizlik var bebeginizi ne zaman gorup kalp atisini duydunuz acaba
Aynen canım ya herşey nasip valla . Kısmetli gelir inş dediniz öylede olduİnşallah canım diğer topikte tanışıp peşpese hamile kalıp buradan devam etmekmiş nasip. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim de 12 yaşında bir oğlum var hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ilk hamileliğimde ve geçen temmuzda 18 haftalık da bir kaybım bende kan sulandırıcı iğne corasprin kullanıyorum 1 haftadan beri inşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbim ben de çok stres yapıyorum göz açıp kapayıncaya kadar geçse 9 ay hayırlısıylaMerhaba kızlar. Sat 13 Nisan. Şu an 5+2 gözüküyor. Cumartesi 5+0 ken keseyi gördük. Haftaya Pazartesi kalp atışı icin gideceğiz. Ben daha önce iki kez kayıp yaşadım. İlkinde 5 haftalık kese bozuldu. İkincisinde 6 haftalık kalp atışı olmadı. Tahlillerimde hiçbirşey çıkmadı. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Günler geçmiyor. Kalp atışını duyabilecek miyim diye çok endişeliyim.
Dr a haber verdin mi canım belki progestan başlar geçmiş olsun Rabbım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin6+0 da kalp atışı ve kesesini gördüm bugün pembe Sulu kanama yaşadım çok korktum bebeğim iyiymiş puan düşük tehlikemiz var sanırım rabbim bize bağışlasın bebeğimizi
Tabi hemen görmeye gittik korktuk kalp atışları duyuluyor çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok dedi iğne hergüne çevirdi tekrar gün aşırıydı demekki bizimki baya nazlı olacakDr a haber verdin mi canım belki progestan başlar geçmiş olsun Rabbım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim de 12 yaşında bir oğlum var hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ilk hamileliğimde ve geçen temmuzda 18 haftalık da bir kaybım bende kan sulandırıcı iğne corasprin kullanıyorum 1 haftadan beri inşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbim ben de çok stres yapıyorum göz açıp kapayıncaya kadar geçse 9 ay hayırlısıyla
Çok şükür ki iyimiş bol bol dinlenin mutlaka kendinize dikkat edin dualarim sizinle6+0 da kalp atışı ve kesesini gördüm bugün pembe Sulu kanama yaşadım çok korktum bebeğim iyiymiş puan düşük tehlikemiz var sanırım rabbim bize bağışlasın bebeğimizi
Gozun aydin canim darısı kalp atıslarını duymaya insKızlar ben şimdi Dr dan geliyorum geçen hafta pazartesi 0.4 olan kesemiz 1.8 olmuş tahlillerimde iyi çıktı kesemiz gayet güzel büyümüş haftaya pazartesi kalp atışlarını duymak için çağırdı inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Merhaba saglıkla duyacaksın inşallah hepimizde var o endişe malesef hepimiz güzel haberlerle gelelim insMerhaba kızlar. Sat 13 Nisan. Şu an 5+2 gözüküyor. Cumartesi 5+0 ken keseyi gördük. Haftaya Pazartesi kalp atışı icin gideceğiz. Ben daha önce iki kez kayıp yaşadım. İlkinde 5 haftalık kese bozuldu. İkincisinde 6 haftalık kalp atışı olmadı. Tahlillerimde hiçbirşey çıkmadı. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Günler geçmiyor. Kalp atışını duyabilecek miyim diye çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?