- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Merhaba bende varım. Geçen perşembeden beri soğuk algınlığım var. Burnum tıkalı, sürekli hapşırıyorum. Benim bir kızım var 9 yaşında Allah bağışlasın. 2 tane de 9 haftalık kaybım var. Kan pıhtılaşması yapıldı birşey çıkmadı. İğne falan vermedi dr. Yarın dahiliyeye gideceğim grip için ilsç verir mi bilemem ama burun tıkanıklığı beni çok yoruyor. Ben dr ye geçen hafta gittim keseyi ve bebişi gördük inşallah sağlıkla doğdukları günleride görürüz
Merhaba aminn inşallah siz ne kadarlık oldunuzMerhaba, ben de varım.Buradaki sohbeti sevdim. Umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.
Benimde yoktu ama 3 gundur basladiMide bulantınız var mı kızlar? Benim hiç Yok da...
6+0 bugün. Sizin?Merhaba aminn inşallah siz ne kadarlık oldunuz
Çok gecmis olsun amin inşallah o gunleri gormek nasip olurMerhaba bende varım. Geçen perşembeden beri soğuk algınlığım var. Burnum tıkalı, sürekli hapşırıyorum. Benim bir kızım var 9 yaşında Allah bağışlasın. 2 tane de 9 haftalık kaybım var. Kan pıhtılaşması yapıldı birşey çıkmadı. İğne falan vermedi dr. Yarın dahiliyeye gideceğim grip için ilsç verir mi bilemem ama burun tıkanıklığı beni çok yoruyor. Ben dr ye geçen hafta gittim keseyi ve bebişi gördük inşallah sağlıkla doğdukları günleride görürüz
Benim adetler duzensiz oldugu icin tam bilemiyorum malesef tahmini bizde yarın 6+0 oluyoruz6+0 bugün. Sizin?
Biraz büyüsün, ultrasonda aşağı yukarı belli olur zatenBenim adetler duzensiz oldugu icin tam bilemiyorum malesef tahmini bizde yarın 6+0 oluyoruz
Olsun canım mide bulantısı olması canlılık belirtisi diyorlar bende diğerlerinde de olmamıştı o yüzden sordumBenimde yoktu ama 3 gundur basladi
Çok şükür iyiyse problem yok sağlıkla gelsinlerde nazlı olsunlarTabi hemen görmeye gittik korktuk kalp atışları duyuluyor çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok dedi iğne hergüne çevirdi tekrar gün aşırıydı demekki bizimki baya nazlı olacak
Sağol canım benim inşallah hepimizin inşallahGozun aydin canim darısı kalp atıslarını duymaya ins
Amin canım inşallah hoşgeldin bende griple başladı hamileliğim bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama iğnesi başlandı 18 haftalık kaybım olduğu içinmişMerhaba bende varım. Geçen perşembeden beri soğuk algınlığım var. Burnum tıkalı, sürekli hapşırıyorum. Benim bir kızım var 9 yaşında Allah bağışlasın. 2 tane de 9 haftalık kaybım var. Kan pıhtılaşması yapıldı birşey çıkmadı. İğne falan vermedi dr. Yarın dahiliyeye gideceğim grip için ilsç verir mi bilemem ama burun tıkanıklığı beni çok yoruyor. Ben dr ye geçen hafta gittim keseyi ve bebişi gördük inşallah sağlıkla doğdukları günleride görürüz
Benim özellikle sabahları daha çok oluyorMide bulantınız var mı kızlar? Benim hiç Yok da...
Hoşgeldin canım amin inşallah. Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah daha ne güzel sohbetler yaparız inşallah hep beraberMerhaba, ben de varım.Buradaki sohbeti sevdim. Umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.
Insallah canimBiraz büyüsün, ultrasonda aşağı yukarı belli olur zaten
Insallah oyledir canimOlsun canım mide bulantısı olması canlılık belirtisi diyorlar bende diğerlerinde de olmamıştı o yüzden sordum
Ben coraspirşn içiyorum. Neden test yapmadan direk iğneyi verdi ki? Sonuçta o da zahmetli bir işlem. Bugün dahiliye gittim 2 gün rapor verdi dinlenmen lazım dedi. Crp biraz yükselmiş. Kan vermekten kanım kalmadı artıkAmin canım inşallah hoşgeldin bende griple başladı hamileliğim bana pıhtılaşma testi yapılmadı ama iğnesi başlandı 18 haftalık kaybım olduğu içinmiş
Bende hem corasprin hemde iğne kullanıyorum evet çok zor yapmak karnım mosmorBen coraspirşn içiyorum. Neden test yapmadan direk iğneyi verdi ki? Sonuçta o da zahmetli bir işlem. Bugün dahiliye gittim 2 gün rapor verdi dinlenmen lazım dedi. Crp biraz yükselmiş. Kan vermekten kanım kalmadı artık
Gözünaydin cnm bende yarin gidicem cok heyecanliyim 6+5 olcam yarin insallah keseyide kalp atisinida görürümKızlar biz doktordan geldik çok şükür bebegimizi gördük kalp atıslarını duyduk 6 haftalıkmış fasulyemdogum da 11 ocak dedi Allah izin verirse
Çok teşekkür ederim canım insallah guzel haberlerini bekliyoruz :)Gözünaydin cnm bende yarin gidicem cok heyecanliyim 6+5 olcam yarin insallah keseyide kalp atisinida görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?