- 10 Mayıs 2019
- 129
- 84
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Hayırlı olsun inşallah canımmMerhaba annelerbende dün hamile olduğumu test yaparak öğrendim ama henüz doktora gitmedim kaç haftalık daha onu bile bilmiyorum eşim 7 gibi gelicek gidip kan vericem bakalım kaç haftalıkmış bebişimiz ❤ Bu arada rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yazıcam inşallah Dr a giden herkes de yazsın bilelim ne oluyor diye hemde fikir tecrübe olurHadi hayırlı haberler inşallah buraya da yaz
Hayırlı olsun hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba annelerbende dün hamile olduğumu test yaparak öğrendim ama henüz doktora gitmedim kaç haftalık daha onu bile bilmiyorum eşim 7 gibi gelicek gidip kan vericem bakalım kaç haftalıkmış bebişimiz Bu arada rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminn ins canim seninki ne kadarlıktı benimde salı 13.00 deYarına randevu aldım geçen pazartesi günü gitmiştim 1 hafta sonra gelirsin demişti yarın 5 10 geçeye randevu aldım nasıl geçicek vakit stres bastı Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah cümlemize
Merhaba ❤ hayirli olsun canım amin hepimize insallahMerhaba annelerbende dün hamile olduğumu test yaparak öğrendim ama henüz doktora gitmedim kaç haftalık daha onu bile bilmiyorum eşim 7 gibi gelicek gidip kan vericem bakalım kaç haftalıkmış bebişimiz ❤ Bu arada rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsunHayırlı olsun inşallah canımmgüzel haberlerini bekliyoruz son adet tarihin neydi?
HoşbuldukHayırlı olsun hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimMerhaba ❤ hayirli olsun canım amin hepimize insallah
Sat 11 Nisan sat a göre 5+3 günlük inşallah hayırlı haberler alırız canım sende haber ver gidinceAminn ins canim seninki ne kadarlıktı benimde salı 13.00 de
Veririm tabi canim guzel haberler verelim insSat 11 Nisan sat a göre 5+3 günlük inşallah hayırlı haberler alırız canım sende haber ver gidince
Lekelenme oluyorsa yerleşme olabilir canım inşallah Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah benimde yumurtlamadan sonra adetime 4 5 gün kala kahverengi akıntım olmuştuArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Amin canım inşallahVeririm tabi canim guzel haberler verelim ins
insallah cnm benimde oyledir Amin :)Lekelenme oluyorsa yerleşme olabilir canım inşallah Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah benimde yumurtlamadan sonra adetime 4 5 gün kala kahverengi akıntım olmuştu
Canım öncelikle Rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin ins bende kahverengi lekelenme oldu 4 nisanda 1 hafta kadar surdu doktor gittim gebelik yok dedi 17 nisanda testi tekrarladim yine negatif 4 mayista gebe oldugumu ogrendim gunleride degerlendirmisin olabilir ins vardir bi test yap istersenArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
dun adetime 9 gun kala test yaptim cnm ama negatifti cok uzuldumCanım öncelikle Rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin ins bende kahverengi lekelenme oldu 4 nisanda 1 hafta kadar surdu doktor gittim gebelik yok dedi 17 nisanda testi tekrarladim yine negatif 4 mayista gebe oldugumu ogrendim gunleride degerlendirmisin olabilir ins vardir bi test yap istersen
Adet tarihi bekle bakalim canım hic belli olmaz bazen testler yanilta biliyor insallah vardirdun adetime 9 gun kala test yaptim cnm ama negatifti cok uzuldum
insallah cnm Amin :)Adet tarihi bekle bakalim canım hic belli olmaz bazen testler yanilta biliyor insallah vardir
Maşallah sağlıkla kavuş annesi inşallahMerhaba teyzeleer biz 4 haftalıkmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?