2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bende aranıza katıldım gogus agrısı ve gerginlik dısında belirtim yok degerlerim güzel yükseliyo dedi doktor ama pazartesi günü keseyi göremedik normalmi sizce
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Dr normal artış normal diyorsa normaldir inşallah hayırlısıyla görmek nasip olur

Ay yok her ihtimale karşı içmiyim ozaman. canımcım sanada geçmiş olsun.

Merhaba Kızlar
Bende Pazartesi günü kan testi ile öğrendim hamile olduğumu değerim 199 çıktı. Salı doktora gittik fakat keseyi göremedik, tekrar kan testi istedi. Çarşamba değerim 555 olmuştu. Haftaya Pazartesi tekrar gideceğim keseyi görürüz dedi ama çok gerginim en son reglim 14 Nisan'da regli olmuştum.

Hayırlı olsun canım hoşgeldindeğerin çol güzel yükselmiş ama 14 nisan regli tarihine gmre geç döllenme gibi gözüküyor.bi kaç güne keseyide görürsün merak etme.güzel mutlu haberler inşallah❤

Evet doktorumda öyle söyledi, ama ilişki tarihlerimi düşününce arada çok zaman oynuyor reglimle nerdeyse 10 gün gibi.

Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah içini ferah tut geç döllenme olmuştur

Sanırım bi benim midem bulanmıyor bulunmadıkça yine bir sorun mu var diye düşünüyorum Yarın göreceğiz...
Kuzum bu benm ikinci gebeliğim.ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı.bende şu an acaba bi sorun mu var da bu kadar erkenden başladı diye korkuyorum.Allah esirgesin.inşallah herşeyimiz yolundadır

Kuzum bu benm ikinci gebeliğim.ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı.bende şu an acaba bi sorun mu var da bu kadar erkenden başladı diye korkuyorum.Allah esirgesin.inşallah herşeyimiz yolundadır
İnşallah canım mide bulantısı iyiye işaret bence korkma benim daha önce de bulanmadı o yüzden korkuyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Sanırım bi benim midem bulanmıyor bulunmadıkça yine bir sorun mu var diye düşünüyorum Yarın göreceğiz...
Aynı durumda ve düşüncedeyiz. Benim gram bulantım , koku ya karşı hassasiyet fln hiç yok. Bende yarın tekrar kan vericem 31. De ise ultrasona giricem. Hadi yarın güzel haberlerle gel

Bulantılarım başlamıştı bugün şiddetli kusmalarım da başladı yarın ben de Dr a gidecem inşallah hayırlı haberler alırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…