• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar çok şükür Allah'a ben de kalp atışlarını duydum öyle stres oldum ki ağladım ultrasonda tansiyonum yükseldi daha önce iki kez o hayal kırıklığını yaşadığım için. inşallah sağlıkla geldikleri günleri de görürüz hepimiz darısı şimdi kalp atışı bekleyenlere herkes güzel haberler getirsin inşallah 🙏🏻

Kızlar çok şükür Allah'a ben de kalp atışlarını duydum öyle stres oldum ki ağladım ultrasonda tansiyonum yükseldi daha önce iki kez o hayal kırıklığını yaşadığım için. inşallah sağlıkla geldikleri günleri de görürüz hepimiz darısı şimdi kalp atışı bekleyenlere herkes güzel haberler getirsin inşallah 🙏🏻
Oh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle ya❤️ Canım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin 🙏 darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem 🙈 Bende umutlandım şimdi 👯‍♀️👯‍♀️💃💃

Ohhh çok şükür canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım herkese nasip etsin 🤲

Oh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle ya❤️ Canım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin 🙏 darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem 🙈 Bende umutlandım şimdi 👯‍♀️👯‍♀️💃💃
İnşallah canım hadi inşallah hayırlısıyla herkes duysun o mucize sesi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah ❤️

Amin canım inşallah Cuma günü de senden güzel haberler bekliyoruz umutlan tabi bak benim de bulantım Yok boşuna stres yapmışım inşallah her şeyimiz yolunda gider

Merhaba herkese 🤗
Benimde son adet tarihim 14 Nisan. Kesemizi bugün gördük. Doktor 5. Haftamız bitti 6. haftadayız dedi, 8 Haziran’da kalp atışı için çağırdı 💓
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah sen de hayırlısı ile kalp atışlarını duyarsın

Merhaba herkese 🤗
Benimde son adet tarihim 14 Nisan. Kesemizi bugün gördük. Doktor 5. Haftamız bitti 6. haftadayız dedi, 8 Haziran’da kalp atışı için çağırdı 💓
Hoşgeldin 😍 Benim de sat 13 Nisan. Riskli gebelik olduğu için vajinal baktı doktor bugün 6+1 kalp atışını duyduk ama demekki karından ultrasonla anca 8 haziran gibi duyulacak. Doktorum Ankara'da beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben de diyordum dayanamam giderim burda diye boşuna gitmiyim mi :)

Hoşgeldin 😍 Benim de sat 13 Nisan. Riskli gebelik olduğu için vajinal baktı doktor bugün 6+1 kalp atışını duyduk ama demekki karından ultrasonla anca 8 haziran gibi duyulacak. Doktorum Ankara'da beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben de diyordum dayanamam giderim burda diye boşuna gitmiyim mi :)
Canımm benm de 15 nisan sat.valla alttan falan baktırmayı istemiyorum o yüzden bayramdan sonra gideceğim.çok merak ediyorum ama sabretmeye çalişiyorum.8.haftada üstten daha net duyulur boşa gitmemiş olırum diyorum bakalım:anneadayı:

Hoşbulduk😍
Sanıyorum öyle benim doktorum vajinal bakmaya hiç yanaşmıyor o yüzden 8 Haziran’da çağırdı sanırım. Valla 2 hafta nasıl dayanıcam hiç bilemiyorum.

Canımm benm de 15 nisan sat.valla alttan falan baktırmayı istemiyorum o yüzden bayramdan sonra gideceğim.çok merak ediyorum ama sabretmeye çalişiyorum.8.haftada üstten daha net duyulur boşa gitmemiş olırum diyorum bakalım:anneadayı:
Anladım canım ben mecburen hep alttan baktırıyorum riskli olduğu için kesede de baktırdım :( o zaman ben de boşuna gitmiyim ben bu cumartesi gitmek istiyordum burda karından baktırırım diye

Oh ne kadar da güzel haberler geliyor öyle ya❤ Canım benim çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin 🙏 darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına bakalım bende Cuma gidicem 🙈 Bende umutlandım şimdi 👯‍♀️👯‍♀️💃💃
Canım sen cuma kaç oluyorsun? Ben de cumartesi karından baktırmaya gitsem duyulur mu ki 7+0 oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X