- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Bemı de ekşedınız mı? Tabloya nerden bakabılıuoruzGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
ilk sayfada tabloBemı de ekşedınız mı? Tabloya nerden bakabılıuoruz
Tatlım çok uzatmak istemem ama şöyle minik bir örnek vereyim; bu ülkede kardiyolog bir profesör yıllarca televizyonda çıkıp "yumurta yemeyin kolesterol düşmanı" diye bar bar bağrındı. Bu profesör birkaç yıl önce yumurtadan özür dilediDoğru yaklaşım evet kesin konuşmamak lazım ama bilinen gerçekler doğrultusunda yorum yazmıştım
ben de göremiyorum henüzBemı de ekşedınız mı? Tabloya nerden bakabılıuoruz
bnde 5 haftaligim canim var bel ağrıları bide ayaklarimda çekme oluyo sanki sol tarafıma yatınca anca biraz rahat ediyorumHanımlar günaydın. 5 haftalığız henüz ama bel ağrısından uyuyamıyorum geceleri. Böyle bi durum yaşayan var mı? Gündüz bi sıkıntı Yok fakat gece uyanıyorum ağrıdan.oturup öyle uyumayı deniyorum yatmak mümkün değil. Normal mi sizce? Yaşayan var mı?
Ayaklarda çekme olayı bende de oluyor doğru dediniz. Neden bu kadar rahatsız etti ki bel ağrısı bizibnde 5 haftaligim canim var bel ağrıları bide ayaklarimda çekme oluyo sanki sol tarafıma yatınca anca biraz rahat ediyorum
Kan sonucum çıkmış kızlar. İki gün önce 1760dı şimdi 4200 olmuş. :)
gitmene gerek yok aslında bn kan verip eve geliyordum sonucumada netten bakıyordum ona gore doktoruma atıyorum sende istersen öyle yapabilirsin netten bak ilk öncesabahtan beri hastanede ugrasiyorum bi kan vermek icin verdim geldim eve bidaha gitcem ogleden sonra hadi hayirlisi bakalim
INŞALLAH canım yarın keseyi görmek için doktora gidicem bakalım INŞALLAH herşey yolundadırAyaklarda çekme olayı bende de oluyor doğru dediniz. Neden bu kadar rahatsız etti ki bel ağrısı bizigeçer umarım.
tup bebek mi canım tüp bebek ise bu kaçıncı gunleriÇok güzel yükselmiş. bence Cumartesiyi beklemeyin ☺
cok guzel cikmis sonucunuzKan sonucum çıkmış kızlar. İki gün önce 1760dı şimdi 4200 olmuş. :)
evet oyleymis indirdim bekliyorum bakalim doktor hamileysen iki hafta sonra gelirsin demisti oyle yapcamE nabıza direk geliyor sonuçlar. Onu ındır ordan bak bence
ne güzel haber. Hayırlı olsun...❤❤Kan sonucum çıkmış kızlar. İki gün önce 1760dı şimdi 4200 olmuş. :)
Süperrr canımmm sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbimKan sonucum çıkmış kızlar. İki gün önce 1760dı şimdi 4200 olmuş. :)
Ay ne guzel masallqh rabbim bizede gostersinne güzel haber. Hayırlı olsun...❤❤
38 yaş, 4 Temmuz, 9 Nisan aynı. Benim ilk çocuk olacak. Benzerlerini görünce seviniyor insan. Sağlık olsun!seras
38
4 Temmuz
9 Nisan
İkinci Çocuk
süperrrrrrrr darısı başımıza :)Kan sonucum çıkmış kızlar. İki gün önce 1760dı şimdi 4200 olmuş. :)
Ben de eklenmemişim sanırım.ben de göremiyorum henüz