2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doğru yaklaşım evet kesin konuşmamak lazım ama bilinen gerçekler doğrultusunda yorum yazmıştım
Tatlım çok uzatmak istemem ama şöyle minik bir örnek vereyim; bu ülkede kardiyolog bir profesör yıllarca televizyonda çıkıp "yumurta yemeyin kolesterol düşmanı" diye bar bar bağrındı. Bu profesör birkaç yıl önce yumurtadan özür diledi

"bilinen gerçekler" bademden özür dileyebilir .
Dipnot: Eşim doktor olduğu için sıklıkla toplanıldığında 20 doktor kişisinin arasında "sağlık" konusunda yanlış yönlendirme yapacak son kişi olmayı öğrendiğim için sadece kişisel deneyim gözlemimi paylaştım. İlk gebeliğimde kesede böyle bir gelişme görmemiştim. Mide bulantısı yaşadığım için sadece badem, fıstık ve az miktarda da ceviz yediğim için beslenemediğimi düşünmüş ,kese bu kadar farklı olunca şaşırmıştım. Bunu paylaşmak istedim.
Dipnot daha uzun oldu
Herkese sağlıklı süreçler...

bnde 5 haftaligim canim var bel ağrıları bide ayaklarimda çekme oluyo sanki sol tarafıma yatınca anca biraz rahat ediyorum

sabahtan beri hastanede ugrasiyorum bi kan vermek icin verdim geldim eve bidaha gitcem ogleden sonra hadi hayirlisi bakalim
gitmene gerek yok aslında bn kan verip eve geliyordum sonucumada netten bakıyordum ona gore doktoruma atıyorum sende istersen öyle yapabilirsin netten bak ilk önce

Selam herkese bu aylarda doktoturunuz hangi testleri istedi arkadaşlar bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…