2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba arkadaşla hepinizin hamileliği hayırlı olsun,inşallah sağlikla kucağınıza alırsınız. Benim 5 yaşinda bir oğlum var yaklaşik bir yıldır bebek istiyoruz. Mart ayında hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden 5+5 hamileyim ancak beta hcg değerim normal değerlerin altında ve bugün dokrorum kesenin haftasına göre küçuk oldugunu söyledi,tekrar boş gebelik korkusu yaşıyorum,yemeden ucmeden kesildim.ne yapacagımi bilemiyorum.
Üzülmeyin lütfen inşallah herşey yoluna girer. Allah oğlunuza sağlıklı tatlı mı tatlı bi kardeş nasip etsin 🤲

Merhaba arkadaşla hepinizin hamileliği hayırlı olsun,inşallah sağlikla kucağınıza alırsınız. Benim 5 yaşinda bir oğlum var yaklaşik bir yıldır bebek istiyoruz. Mart ayında hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden 5+5 hamileyim ancak beta hcg değerim normal değerlerin altında ve bugün dokrorum kesenin haftasına göre küçuk oldugunu söyledi,tekrar boş gebelik korkusu yaşıyorum,yemeden ucmeden kesildim.ne yapacagımi bilemiyorum.
canim kendini hiç uzme boşuna.cunku allah isterse eğer sonuna kadar gidiyor gebelik.Her şeyi oluruna bırak inşallah düzelir.

umudumuzu kesmeyin kardeşimede öyle dediler bebegi 10 aylik masallh kocaman cocuk oldu

kızlar benim goguslerim küçüldü sanki.sadece uçları çok fazla hassas.33.51 çıkmıştı bhcg.yarin sabah tekrar baktircam.ama sanki göğüsler de kuculunce belki de değerim düşmüştür.yada ikiye katlamamistir.ben kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum.Belki daha az hayal kırıklığı olur.Elden bir şey gelmiyor.Allah ol derse olacak....

Mşlh canım darısı bana inşlh 🥰 ay çok sevindim nasıl duygu yavrunun kalbini dinlemek :) bende beta sonucunu aldım şimdi enson 262 olan 13 gün önce şimdi mşlhh 23 binlerde yine 3 katı artmış dedi aile hekimi 16 binlerde olması lazımdı ikizim acaba diye düşünmüyor deilim yani😃
Yarın güzel haberler vereceksin inşallah canım 🙏🏻🤗

Hayırlısı neyse o olacaktır. Negatif düşünüp yemeden içmeden kesilirseniz Bebek için elinizden geleni yapmamış olursunuz diyeceğim ama tabii endişe insanı etkiliyor sizi de anlıyorum. Sağlıklıysa hayırlıysa ne olursa olsun gelişecektir diye düşünmenizi öneririm

Arkadaşlar sizlerin de karnı şimdiden büyüdü mü😊 Benim baya belli oluyor herkeste böyle mi acaba, çok erken değil mi, benim ikiz gebelik o nedenle de büyümüştür diye düşünüyorum ama şimdiden böyleyse sonra ne kadar olacak acaba😊

Benim de ikiz , aynı şeyi yaşıyorum şimdiden kıyafetlerim olmuyor . Göbeğim var hamile göbeği gibi duran( şişkinlik ya da kilo gibi durmuyor). 9 ayda yuvarlanırım sanki . 1 ay öncesi 34 bedendim şuan 36 zor kapanıyor ... Şansa da dünya düğün var bu ara hiç bir kıyafetim olmuyor 🙄

Benim de ikiz , aynı şeyi yaşıyorum şimdiden kıyafetlerim olmuyor . Göbeğim var hamile göbeği gibi duran( şişkinlik ya da kilo gibi durmuyor). 9 ayda yuvarlanırım sanki . 1 ay öncesi 34 bedendim şuan 36 zor kapanıyor ... Şansa da dünya düğün var bu ara hiç bir kıyafetim olmuyor 🙄
Siz çok şanslısınız bence, ben halihazırda 38/40 bedendim zaten, bakalım sonum ne olacak, Allah kolaylığını verir inşaallah😊

Ben kilolu hamile kaldığım için hamileliğim belli olmaz diyordum ama öyle olmuyor. Hamilelikte karın kilo almak gibi yumuşak kabarmıyor, öne doğru geriliyor. Tabii henüz Bebek karında değil aşağıda ama karındaki şişlik midedeki hareketlerden sanırım. Daha şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı, rahat giysiler aldım, hatta bunu hemşire önerdi
Ben de kilolu hamile kaldım.benim daha şimdiden göbekten dolayı kapanmayan pantolonlarım var. 2. Çocukta daha da çabuk çıkıyormuş bu arada insanın karnı

Arkadaşlar bu sabah uyandığımda mide bulantılarım kesilmiş gördüm sıkıntı mı var acaba dün baya bir tartışma yaşadım bebeğime birşey mi oldu diye endişeleniyorum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ne kadar çok endişeli annemiz var :anneadayı: biraz sakin olun kötüyü düşünmeyin sağlıkla sona ereriz inşallah :KK68: ilk zamanlar kesenin boyutunda uyumsuzluklar olabiliyor. Hem kendinize hem bebeğinize zaman tanıyın düzene girer :KK5:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ne kadar çok endişeli annemiz var :anneadayı: biraz sakin olun kötüyü düşünmeyin sağlıkla sona ereriz inşallah :KK68: ilk zamanlar kesenin boyutunda uyumsuzluklar olabiliyor. Hem kendinize hem bebeğinize zaman tanıyın düzene girer :KK5:
Annelik zaten hep endişeli olma haliii

Selam kızlar. Ben de hamiöeymişim bikaç gün önce öğrendim. 7. Haftanın içindeymşm. Sanırm nisanda doğacak. Bu ikinci bebeğim ve süprz bebek. Daha kızım 1 yaşında😔o kadar endişeliyimki halla nadıl ikisine birden bakcam diye. Allah güç sabır versin..

X