Benimde muhtemel tarih 19 nisanIçinde parapen ve alkol olmayan denersen iyi olur otağının var böyle sampuanlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde muhtemel tarih 19 nisanIçinde parapen ve alkol olmayan denersen iyi olur otağının var böyle sampuanlari
Hayırlısı olsun. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.İkizmiş ama biri büyümemiş, zamanla kaybolacak dedi doktorum; diğerinin gelişimi haftasına göre çok şükür
Mikrodalga fırın, saç kurutma makinesi ve cep telefonuna dikkat ediyorum. Uçak, Türkiye'deki avm girişleri vs kontrolünde x-ray cihazı var ya içinden çanta geçen , (bizim yürüyerek geçtiğimiz değil) işte onla da çok muhatap olmamak gerek. Çantayı koyup uzaklaşıp diğer ucundan almak gibi. Telefonu genelde uçak modunda kullanarak, saç kurutma makinesini çok kısa kullanmak gibi küçük tedbirler.Arkadaşlar az once sac kurutma makinesi kullandim ama nette cok radyasyon yayar diyor. Icim icimi yiyor tam da bebek hücrelerinin en hizli geliştiği dönemler. Sizler dikkat ediyor musunuz bu tür aletlere
Mşlh canım darısı bana inşlh ay çok sevindim nasıl duygu yavrunun kalbini dinlemek :) bende beta sonucunu aldım şimdi enson 262 olan 13 gün önce şimdi mşlhh 23 binlerde yine 3 katı artmış dedi aile hekimi 16 binlerde olması lazımdı ikizim acaba diye düşünmüyor deilim yaniGördük bugün çok şükür kalp atışını da duyduk güm güm atıyordu edepsizin kalbi
İnşlh yolundadır canım betam yıine 3 katı artmış ikiz olabilir dedi aile hekimi yarın ola hayrola herşey inşlh yarın belli olcak heycanla bekliyomYa MaşaAllah canım herşey yolundadır inşaAllah
Ya sorma canım, bir kadınla dalga geçiliyor ama öyle böyle değil, küçük bebeği var. Kadın obsesif ve kocasıyla çok sorunluymuş. Ben eski konuları bilmiyorum zaten yeni üyeyim. Ama ne olursa olsun bir insanla o kadar dalga geçilmez. "Yapmayın hanımlar" dediğim için polemiğe girdiğimi öne sürüp şikayet etmişler. Ve hesabımı kapattılar. Olmaması gereken birşey oldu bence. Normal hayatta yaşadığım yerlerde imkansız ama Türkiye'de tanık olsam bir kadına bu şekilde davranılmasına tepki gösteririm. Çok ayıp. Neyse beni tamamen kapatırlarsa hakkınızı helal edin. Buradaki dayanışma, paylaşım, yaklaşım çok güzel (nisan anneleri) . Özellikle dilzar cığım her "sanırım ben de Nisan annesiyim" diyerek gelene "hoşgeldin" diyen nezaketinle sağ ol var ol. Diğer arkadaşlar da çok hoş, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bekleyenlere hayırlı sağlıklı bebek haberleri diliyorum, çok sağlıklı bir hamilelik süreci olsun hepinize, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleriben de bakıyorum arada yorum yapıyorum. sürekli yatakta olduğum için yapacak bir şeyim yok çünkü. mide bulantılarım çok fena. biraz da bu tarafa yatayım modundayim. 14 gün sonra iş var. kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye.
aynen katılıyorum. iyi davranışlar elde etmek istiyorsak kibar davranmalıyız.Ya sorma canım, bir kadınla dalga geçiliyor ama öyle böyle değil, küçük bebeği var. Kadın obsesif ve kocasıyla çok sorunluymuş. Ben eski konuları bilmiyorum zaten yeni üyeyim. Ama ne olursa olsun bir insanla o kadar dalga geçilmez. "Yapmayın hanımlar" dediğim için polemiğe girdiğimi öne sürüp şikayet etmişler. Ve hesabımı kapattılar. Olmaması gereken birşey oldu bence. Normal hayatta yaşadığım yerlerde imkansız ama Türkiye'de tanık olsam bir kadına bu şekilde davranılmasına tepki gösteririm. Çok ayıp. Neyse beni tamamen kapatırlarsa hakkınızı helal edin. Buradaki dayanışma, paylaşım, yaklaşım çok güzel (nisan anneleri) . Özellikle dilzar cığım her "sanırım ben de Nisan annesiyim" diyerek gelene "hoşgeldin" diyen nezaketinle sağ ol var ol. Diğer arkadaşlar da çok hoş, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bekleyenlere hayırlı sağlıklı bebek haberleri diliyorum, çok sağlıklı bir hamilelik süreci olsun hepinize, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleri
Eğer ayrımcılık devam eder açıklama gelmezse zaten ben böyle bir ortamda bulunmak istemem. Zulme, saygısızlığa tepki göstermek lazımdır ki sevgi, Hoşgörü kazansın, değil mi ? Ayrıca düstur şu olmamalı mı; kişi doğru davranışları, aşağılama ve incitmeyle değil kendisine saygınca davranılmasıyla edinir" (birey kaç yasında olursa olsun)
Selam hayirli olsun inşalalh hepimize nasıl belirtiler ve gidişat paylaşalımBenimde muhtemel tarih 19 nisan
Koku hassasiyeti ve göğüs sızısı var şimdilik.Selam hayirli olsun inşalalh hepimize nasıl belirtiler ve gidişat paylaşalım
Vajinal ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gördük bizde şimdilik uyku ve göğüs hassasiyeti bende de varKoku hassasiyeti ve göğüs sızısı var şimdilik.
disari cikarsak bi deniyim bakalimMiratech marka bulursanız gebelik testi o kesin sonuç veriyor
doktorum bana zencefili çay ve zencefilli kurabiye önerdi ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. bir de kuru şeyler tüket dedi.Kızlar bulantı için neler yapıyorsunuz? İnternette zencefil öneriliyor fakat bir de kan akışını etkiledigi için kan sulandırıcı vs kullananlar kullanmamalı yazıyor. Siz neler yapıyorsunuz?
Arkadaşlar sizlerin de karnı şimdiden büyüdü mü Benim baya belli oluyor herkeste böyle mi acaba, çok erken değil mi, benim ikiz gebelik o nedenle de büyümüştür diye düşünüyorum ama şimdiden böyleyse sonra ne kadar olacak acaba
Ben de henüz kıyafet alışverişi yapmadım ama sanırım hiç-bir pantolonum olmayacak bu gidişleBen kilolu hamile kaldığım için hamileliğim belli olmaz diyordum ama öyle olmuyor. Hamilelikte karın kilo almak gibi yumuşak kabarmıyor, öne doğru geriliyor. Tabii henüz Bebek karında değil aşağıda ama karındaki şişlik midedeki hareketlerden sanırım. Daha şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı, rahat giysiler aldım, hatta bunu hemşire önerdi
Biz daha gitmedik doktora şuan şehir disindayiz İstanbul'a dönünce gidicez bakalımVajinal ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gördük bizde şimdilik uyku ve göğüs hassasiyeti bende de var
Evet bende dar pantalonlarımı giyemiyorum. Şişkinlik oluyor bide kabızlık var haliyle karnım kocaman olduBen kilolu hamile kaldığım için hamileliğim belli olmaz diyordum ama öyle olmuyor. Hamilelikte karın kilo almak gibi yumuşak kabarmıyor, öne doğru geriliyor. Tabii henüz Bebek karında değil aşağıda ama karındaki şişlik midedeki hareketlerden sanırım. Daha şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı, rahat giysiler aldım, hatta bunu hemşire önerdi