İlk defa duydum canım kurutma makinasınıArkadaşlar az once sac kurutma makinesi kullandim ama nette cok radyasyon yayar diyor. Icim icimi yiyor tam da bebek hücrelerinin en hizli geliştiği dönemler. Sizler dikkat ediyor musunuz bu tür aletlere
Gözün aydın canım darısı bana ve görmeyenlere inşaAllahBenim kontrolüm bugündü çok şükür her şey yolundaymış. Kesenin içinde miniği de gördük 6,40 mm olmuş bile. Kalp atışı da görüldü sonunda içim bir nebze daha rahatladı. Sat a göre 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 müş. Bir sonraki kontrolüm 15 gün sonra kolları ve bacakları da o zaman oluşuyormuş.
En çok saç kurutma makinesi ve ütüde var yazıyor canımİlk defa duydum canım kurutma makinasını
Ama bnce telefonda daha çoktur ☹
Çok şaşırdımEn çok saç kurutma makinesi ve ütüde var yazıyor canım
Merhaba, hayırlı olsun canım. Allah anneliğinizi sağlık ve sıhhat içinde tamamına erdirsin. Kimyasal olmayan şampuan öneriniz varsa paylaşabilir misiniz ben de yeni hamileliğimi öğrendim. Şampuan,losyon,krem vs. dogalindan seçmek isterim.Ben de bugun öğrendim hamile olduğunu. Nisan annesi olacağım inşallahbu süreçte radyasyon yayan şeylerden ve kimyasallardan uzak durmak şart. Mesela şampuan da kimyasal hemen bıtkısele gecmek lazım.
Gördük bugün çok şükür kalp atışını da duyduk güm güm atıyordu edepsizin kalbiHaber et canım inşlh
Benim ikinci hamileligim canim. Birincide araştırdım ama.bulamadim diyebilirim tamamen dogal urunler. Cok meshur bir marka var bitkisel olduğunu iddia eden. Onun rollonunu aldim geçenlerde. Onda da kimyasal var. Sampuan ve dus jeli olarak bebek urunleri kullansam mi diye dusunmeye başladım.Merhaba, hayırlı olsun canım. Allah anneliğinizi sağlık ve sıhhat içinde tamamına erdirsin. Kimyasal olmayan şampuan öneriniz varsa paylaşabilir misiniz ben de yeni hamileliğimi öğrendim. Şampuan,losyon,krem vs. dogalindan seçmek isterim.
Bence de bu kadar düşünme saglikli olur ve sakin vesvese yapma cnn Allah korur o melekleri çok farklı bir mucizeİlk defa duydum canım kurutma makinasını
Ama bnce telefonda daha çoktur ☹
Içinde parapen ve alkol olmayan denersen iyi olur otağının var böyle sampuanlariBenim ikinci hamileligim canim. Birincide araştırdım ama.bulamadim diyebilirim tamamen dogal urunler. Cok meshur bir marka var bitkisel olduğunu iddia eden. Onun rollonunu aldim geçenlerde. Onda da kimyasal var. Sampuan ve dus jeli olarak bebek urunleri kullansam mi diye dusunmeye başladım.
Canım hepsini sebamed ürünleri kullanabilirsinMerhaba, hayırlı olsun canım. Allah anneliğinizi sağlık ve sıhhat içinde tamamına erdirsin. Kimyasal olmayan şampuan öneriniz varsa paylaşabilir misiniz ben de yeni hamileliğimi öğrendim. Şampuan,losyon,krem vs. dogalindan seçmek isterim.
Şampuanda paraben ve fenılendıamın olmamalı hamilelere cok zararlı bu maddeler. Netten ben bir kaç tane araştırıyorum size de yazarım memnun kalırsamMerhaba, hayırlı olsun canım. Allah anneliğinizi sağlık ve sıhhat içinde tamamına erdirsin. Kimyasal olmayan şampuan öneriniz varsa paylaşabilir misiniz ben de yeni hamileliğimi öğrendim. Şampuan,losyon,krem vs. dogalindan seçmek isterim.
Teşekkürler canım. Sebamedin urunleri tercih edicem ben deCanım hepsini sebamed ürünleri kullanabilirsin
Biotin collagen şampuan var. Hamılelere Zararlı kimyasalları içermiyor saçları da baya gurlestırıp guclendırıyormıs. Sizde bir bakın istersenizMerhaba, hayırlı olsun canım. Allah anneliğinizi sağlık ve sıhhat içinde tamamına erdirsin. Kimyasal olmayan şampuan öneriniz varsa paylaşabilir misiniz ben de yeni hamileliğimi öğrendim. Şampuan,losyon,krem vs. dogalindan seçmek isterim.
Peki sagolun ben ona bir bakayımBiotin collagen şampuan var. Hamılelere Zararlı kimyasalları içermiyor saçları da baya gurlestırıp guclendırıyormıs. Sizde bir bakın isterseniz
tatildeyim eve donunce yaptirabilirim bide esimin haberi yok boyle bi ihtimalden nasil soylicegimide bilmiyorumGidin şimdi yaptırın kan testi varsa çıkar zaten
Gördük bugün çok şükür kalp atışını da duyduk güm güm atıyordu edepsizin kalbi
Gözünüz aydın.. Ne güzel haberler bunlar..Merhaba kızlar ben bugün kalp atışlarını gördüm şükürler olsun. Darısı başınıza. Uzun yıllar sağlıkla atsın inşAllah kalpleri amiiiiin.
Miratech marka bulursanız gebelik testi o kesin sonuç veriyortatildeyim eve donunce yaptirabilirim bide esimin haberi yok boyle bi ihtimalden nasil soylicegimide bilmiyorum