2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnanamasak da öyle görünüyor şoku atlatamadık ☺ Siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın
İnş canım hepimiz saglıcakla kucagımıza alırız ultrason fotoğrafını paylaşma imkanınız var mı çok merak ediyorum bu zamanlarda nasul oluyolar.maşallah minnoşlara ya

Kızlar 7+0 bugün mide bulantısı çok fazla bende öneriniz var mı
Aynen canım 6+5 midem günden güne bunalıyor. Çalışıyorum da. Biri birşey soracak konuşmak zorunda kalacağım ye ödüm kopuyor. Sadece kendimle ilgilenmek istiyorum, yemek de yapamıyorum. Mide bulantısıyla hamileliğimi anlamıştım, sonra geçti diyordum. Bugünlerde çok yoğun. Hiç istifa etmedim ama tuvalette çok durursam mide bulantıma da iyi geliyor gibi hissediyorum, tuvaletini hiç tutma, ben kendim içim bu çözümü buldum.

Merhaba herkese, ben bugünlerde yaşadığım ateş, Ağrı, mide bulantısı vb hamileliğin doğal süreçlerinde “kötü, fena, hasta, berbat vb” kelimelerini kullanmamaya ve etrafımdakileri de bu konuda uyarmaya çalışıyorum. Belki bebek hisseder kötü falan dersek gücenir ya da şükretmiyoruz gibi anlaşılır diye. Sizinle de paylaşmak istedim. Hamileliği beklerken herşeyi göze almıştık diye düşünürsek daha kolay geçiyor

Hayırlısı olsun diğer minik sağlıkla dünyaya gelsin yüzünüzü güldürsün ,kaçıncı haftada böyle bir şey belli oldu bizim de ikiz de merak ettim
8. Haftamdayım ama 2 hafta önce Türkiye’deki doktorumla gelişmekte olan keseyi gördük diğer keseye benzer şeyin ne olduğunu önümüzdeki haftalarda göreceğimizi söylemişti. Benim doktorum da ikiz olduğunu ama birinin büyümediğini korkulacak bir şey olmadığını söyledi.

selamlar hanimlar benim durum biraz karisti icim icimi yiyiyor sat 24 temmuzdu bat gunumde test yaptim negatif cikti bi golge var gibiydi sanki ama bilmiyorum bana oyle geldi belki hic adet belirtim yoktu belim bosluklarimda agri vardi sadece ozellikle cok ayakta durdugumda yada bi is yaparken falan bide beyaz akinti geliyodu hala da geliyo iki gun gecikince bidaha test yaptim negatif kismi net cikti diger taraf daginik kirmizi cikti test bozuktu sanirim bugun artik 4 gun geciktim ve hala hic adet olcak gibi hissetmiyorum tekrar test yapmay korkuyorumda negatlf gorurum diye simdilik bekliyorum bakalim pazartesiye kadar gelmezse kan testl yaptircam insallah vardir

Gidin şimdi yaptırın kan testi varsa çıkar zaten

Gunaydin kızlar
Bugün sabah 5te ankara Mamaktan deprem olduuu uyaniktim o ara bulanti ile cebelleşiyordum. Rabbim esirgesin. Korktum baya

Arkadaşlar az once sac kurutma makinesi kullandim ama nette cok radyasyon yayar diyor. Icim icimi yiyor tam da bebek hücrelerinin en hizli geliştiği dönemler. Sizler dikkat ediyor musunuz bu tür aletlere

Benim kontrolüm bugündü çok şükür her şey yolundaymış. Kesenin içinde miniği de gördük 6,40 mm olmuş bile. Kalp atışı da görüldü sonunda içim bir nebze daha rahatladı. Sat a göre 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 müş. Bir sonraki kontrolüm 15 gün sonra kolları ve bacakları da o zaman oluşuyormuş.

Gunaydin kızlar
Bugün sabah 5te ankara Mamaktan deprem olduuu uyaniktim o ara bulanti ile cebelleşiyordum. Rabbim esirgesin. Korktum baya
geçmiş olsun. Rabbim saklasin.
Arkadaşlar az once sac kurutma makinesi kullandim ama nette cok radyasyon yayar diyor. Icim icimi yiyor tam da bebek hücrelerinin en hizli geliştiği dönemler. Sizler dikkat ediyor musunuz bu tür aletlere
ben normalde de kullanmam, çocuklara çok nadir kullanırım ama bir sorun olacağını sanmam.
Gözünüz aydın. çok sevindim. darısı diğer kontrollere ve bize insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…