Üzülmeyin lütfen inşallah herşey yoluna girer. Allah oğlunuza sağlıklı tatlı mı tatlı bi kardeş nasip etsinMerhaba arkadaşla hepinizin hamileliği hayırlı olsun,inşallah sağlikla kucağınıza alırsınız. Benim 5 yaşinda bir oğlum var yaklaşik bir yıldır bebek istiyoruz. Mart ayında hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden 5+5 hamileyim ancak beta hcg değerim normal değerlerin altında ve bugün dokrorum kesenin haftasına göre küçuk oldugunu söyledi,tekrar boş gebelik korkusu yaşıyorum,yemeden ucmeden kesildim.ne yapacagımi bilemiyorum.
canim kendini hiç uzme boşuna.cunku allah isterse eğer sonuna kadar gidiyor gebelik.Her şeyi oluruna bırak inşallah düzelir.Merhaba arkadaşla hepinizin hamileliği hayırlı olsun,inşallah sağlikla kucağınıza alırsınız. Benim 5 yaşinda bir oğlum var yaklaşik bir yıldır bebek istiyoruz. Mart ayında hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden 5+5 hamileyim ancak beta hcg değerim normal değerlerin altında ve bugün dokrorum kesenin haftasına göre küçuk oldugunu söyledi,tekrar boş gebelik korkusu yaşıyorum,yemeden ucmeden kesildim.ne yapacagımi bilemiyorum.
umudumuzu kesmeyin kardeşimede öyle dediler bebegi 10 aylik masallh kocaman cocuk olduMerhaba arkadaşla hepinizin hamileliği hayırlı olsun,inşallah sağlikla kucağınıza alırsınız. Benim 5 yaşinda bir oğlum var yaklaşik bir yıldır bebek istiyoruz. Mart ayında hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden 5+5 hamileyim ancak beta hcg değerim normal değerlerin altında ve bugün dokrorum kesenin haftasına göre küçuk oldugunu söyledi,tekrar boş gebelik korkusu yaşıyorum,yemeden ucmeden kesildim.ne yapacagımi bilemiyorum.
Yarın güzel haberler vereceksin inşallah canımMşlh canım darısı bana inşlhay çok sevindim nasıl duygu yavrunun kalbini dinlemek :) bende beta sonucunu aldım şimdi enson 262 olan 13 gün önce şimdi mşlhh 23 binlerde yine 3 katı artmış dedi aile hekimi 16 binlerde olması lazımdı ikizim acaba diye düşünmüyor deilim yani
Hayırlısı neyse o olacaktır. Negatif düşünüp yemeden içmeden kesilirseniz Bebek için elinizden geleni yapmamış olursunuz diyeceğim ama tabii endişe insanı etkiliyor sizi de anlıyorum. Sağlıklıysa hayırlıysa ne olursa olsun gelişecektir diye düşünmenizi öneririmMerhaba arkadaşla hepinizin hamileliği hayırlı olsun,inşallah sağlikla kucağınıza alırsınız. Benim 5 yaşinda bir oğlum var yaklaşik bir yıldır bebek istiyoruz. Mart ayında hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yeniden 5+5 hamileyim ancak beta hcg değerim normal değerlerin altında ve bugün dokrorum kesenin haftasına göre küçuk oldugunu söyledi,tekrar boş gebelik korkusu yaşıyorum,yemeden ucmeden kesildim.ne yapacagımi bilemiyorum.
Arkadaşlar sizlerin de karnı şimdiden büyüdü müBenim baya belli oluyor herkeste böyle mi acaba, çok erken değil mi, benim ikiz gebelik o nedenle de büyümüştür diye düşünüyorum ama şimdiden böyleyse sonra ne kadar olacak acaba
Siz çok şanslısınız bence, ben halihazırda 38/40 bedendim zaten, bakalım sonum ne olacak, Allah kolaylığını verir inşaallahBenim de ikiz , aynı şeyi yaşıyorum şimdiden kıyafetlerim olmuyor . Göbeğim var hamile göbeği gibi duran( şişkinlik ya da kilo gibi durmuyor). 9 ayda yuvarlanırım sanki . 1 ay öncesi 34 bedendim şuan 36 zor kapanıyor ... Şansa da dünya düğün var bu ara hiç bir kıyafetim olmuyor
Ben de kilolu hamile kaldım.benim daha şimdiden göbekten dolayı kapanmayan pantolonlarım var. 2. Çocukta daha da çabuk çıkıyormuş bu arada insanın karnıBen kilolu hamile kaldığım için hamileliğim belli olmaz diyordum ama öyle olmuyor. Hamilelikte karın kilo almak gibi yumuşak kabarmıyor, öne doğru geriliyor. Tabii henüz Bebek karında değil aşağıda ama karındaki şişlik midedeki hareketlerden sanırım. Daha şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı, rahat giysiler aldım, hatta bunu hemşire önerdi
Darısı başımıza şnşallah. Umarım benim bebeğim de gelişmiştir ve kalp atışlarını duyarızSelam kızlar pazartesi kalp atışlarını duyduk şükür. Sağlıkla gelsinler inşallah
Annelik zaten hep endişeli olma haliiiMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Ne kadar çok endişeli annemiz varbiraz sakin olun kötüyü düşünmeyin sağlıkla sona ereriz inşallah ilk zamanlar kesenin boyutunda uyumsuzluklar olabiliyor. Hem kendinize hem bebeğinize zaman tanıyın düzene girer
Selam vajinal mi baktı karından ultrasonla miSelam kızlar pazartesi kalp atışlarını duyduk şükür. Sağlıkla gelsinler inşallah
sagolun. Duyarsniz hayırlısı ile merak etmeyin :)Darısı başımıza şnşallah. Umarım benim bebeğim de gelişmiştir ve kalp atışlarını duyarız
merhaba karindan bakildiSelam vajinal mi baktı karından ultrasonla mi