aramızda bir buçuk hafta var. insallah benim de geçer o zamana. vücudunuz alışmıştır hormonlara. sıkmayın canınızıKızlar mide bulantınız azaldı mı? Geçen 2 hafta yemek bile yiyemiyordum 2 gündür midem bulanmıyor diye endişeleniyorum
Hemde 12 gün geçmiştiHadi yaaa 40 değerini adet geçince mi öğrendin canim
Benim daha yeni başlıyor 5 haftalığızKızlar mide bulantınız azaldı mı? Geçen 2 hafta yemek bile yiyemiyordum 2 gündür midem bulanmıyor diye endişeleniyorum
Vajinaldi ayrica gittiğim yerdeki ultrason aleti baya iyiydi.Asallh Karından mi vajinal ultrasondan mi
aramızda bir buçuk hafta var. insallah benim de geçer o zamana. vücudunuz alışmıştır hormonlara. sıkmayın canınızı
hayırlı olsun... çok sevindim. ❤❤ darısı başımıza.Ben geldiiim çok şükür keseyi gördüm, kalp atışlarını da dinledim dr 6 haftalık dedi
hayırlı olsun.Merhabalar benim de tahmini doğum tarihim 30.03 ama kızım 42. haftasında doğduğu için endişeliyim2 saat sonra kendi doktoruma kontrole gideceğim ikiz olma ihtimali var hiç tahlil yaptırmadım saatler geçsin diye bekliyorum
karından mi baktı vajinal mi? bizim de randevumuz var ya merak ediyorum. insallah biz de duyarız.Ben geldiiim çok şükür keseyi gördüm, kalp atışlarını da dinledim dr 6 haftalık dedi
Slm vajinal mi baktı karından ultrasonla mi baktiBen geldiiim çok şükür keseyi gördüm, kalp atışlarını da dinledim dr 6 haftalık dedi
Canım karından baktı önce ama benim rahimim geriye doğru dönük olduğu için göremedi.Sonra vajinal bakınca görebildi .karından mi baktı vajinal mi? bizim de randevumuz var ya merak ediyorum. insallah biz de duyarız.
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun... çok sevindim. ❤❤ darısı başımıza.
Çok güzel ikizler mi olucak çok sevindimKalp atışını gördük , duyamadık ama böyle pıt pıt yapan iki tane kalp gösterdi doktor. Bir vücutta iki kalp atıyor ne ilginç derken şuan 3 kalp attığını öğrendim çok değişik bir his . Hepimiz için güzel gelişmeler güzel haberler olsun
Bugün resmen banada aynısı oldu 2 gün izinliydim gözlerim acık ama uyuyorum resmen doktor 10 gün sonra gecer dedi kanama için ilaç verdi o da çok uyutuyor beniBenim hemen yorulma sorunum var, iki dolaşayım hemen taş taşımış gibi oluyorum . Kafam kalkmıyor . Henüz mesai başlamadı mesai başlayınca ne yapacağım kara kara düşünme mod
Evet göğüslerimdeki ağrı azaldı hatta doktora gitmeden birgün önce kesildi deliye döndüm ara ara olur doktor dediKızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.
İkizmiş ama biri büyümemiş, zamanla kaybolacak dedi doktorum; diğerinin gelişimi haftasına göre çok şükürhayırlı olsun.insallah güzel haberlerle gelirsiniz.