2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar mide bulantınız azaldı mı? Geçen 2 hafta yemek bile yiyemiyordum 2 gündür midem bulanmıyor diye endişeleniyorum

Merhabalar benim de tahmini doğum tarihim 30.03 ama kızım 42. haftasında doğduğu için endişeliyim 🤗 2 saat sonra kendi doktoruma kontrole gideceğim ikiz olma ihtimali var hiç tahlil yaptırmadım saatler geçsin diye bekliyorum

Merhabalar benim de tahmini doğum tarihim 30.03 ama kızım 42. haftasında doğduğu için endişeliyim 🤗 2 saat sonra kendi doktoruma kontrole gideceğim ikiz olma ihtimali var hiç tahlil yaptırmadım saatler geçsin diye bekliyorum
hayırlı olsun.🤗🤗🤗 insallah güzel haberlerle gelirsiniz.

Benim hemen yorulma sorunum var, iki dolaşayım hemen taş taşımış gibi oluyorum . Kafam kalkmıyor . Henüz mesai başlamadı mesai başlayınca ne yapacağım kara kara düşünme mod 🙄

Benim hemen yorulma sorunum var, iki dolaşayım hemen taş taşımış gibi oluyorum . Kafam kalkmıyor . Henüz mesai başlamadı mesai başlayınca ne yapacağım kara kara düşünme mod 🙄
Bugün resmen banada aynısı oldu 2 gün izinliydim gözlerim acık ama uyuyorum resmen doktor 10 gün sonra gecer dedi kanama için ilaç verdi o da çok uyutuyor beni

Kızlar bazı günler sizinde belirtileriniz azalıyor mu? Dün sürekli midem bulandı ve inanılmaz göğüs ağrım vardı bugün neredeyse hiç birşeyim yok. Belirtiler azalınca acaba birşey yolunda mı gitmiyor diye endişeleniyorum.
Evet göğüslerimdeki ağrı azaldı hatta doktora gitmeden birgün önce kesildi deliye döndüm ara ara olur doktor dedi

kizlar hcg 2 günde yaptiriliyor ya .ben dayanamayip 24 saatte yaptirsam ne olur.artiyor mu belli olmaz mı sizce bir günde?

X