2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba arkadaşlar,
Bayram tatili benim için yoğun ve yorucu geçti büyüklerimizi ziyaret için yaklaşık 2000 km araçla seyahat ettik.Açıkçası çok korkuyordum ama çok şükür hafif kasık batması ve yorgunluk haricinde bir sorun yaşamadım. Bayramdan hemen önce sadece kan testi yapılmıştı. Bayram ve şehir dışında olmamız sebebiyle süreç biraz uzadı bugün keseyi görmeye gideceğim😀 Bu bebişi 2,5 yıldır bekliyoruz eşim ve kızımla 🙏 bizde o kadar bekledik kalp atışını duymadan bir aksilik olursa falan diye ailelere ve kızımıza hiçbirşey söylemeyelim dedik.İnşallah bir aksilik yoktur ve bugün keseyi görürüz.Acaba aynı zamanda kalp atışını görebilecekmiyiz? Siz kaçıncı haftada ve günde duydunuz?
Hayırlı,sağlıklı evladınız olsun insAllah ben 6+5'te gümbür gümbür duydum kalp atışını. Darısı size olsun.

ben başka bir marka kullanmıştım. ilaç kullanmak için beş gün kala test yapmıştım. böyle çıkmıştı. dort gün sonra tekrar yaptım iyice belirginlesti. siz de tekrarlayın testi istersenizEki Görüntüle 2299722
Cevabin icin sağol canım inşallah hayırlısıyla kucağına alirsın adetime iki gun var o zaman yapmayı dusunuyorum

Başka konulara göz atıp yorum yapıyor musunuz? Ben yeni üye oldum buraya sadece hamilelik takibi içindi. Amanın diğer konularda insanlar ne kadar acımasızlar. Kadın kadının en büyük düşmanı olmuş. Hep bahsediyorum 22 aylık bebeğim var diye, aslına bakarsanız diğer konulara vaktim yok , kreş tatilde olduğu için yavrumla 7/24 beraberim. Ama burası dışında yorum yazmayı düşünmüyorum bundan sonra.

Kızlar 7+0 bugün mide bulantısı çok fazla bende öneriniz var mı:kusmuk:

Yani çok enteresan oldu ama günlerimiz aynı ve bu sabah başladı. Dün hafif vardı isteksiz olmakla birlikte az bir şey yiyebildim. Geçirmek için şimdi aklımdan geçen şu, hamur yoğurup biz pişi deriz içine beyaz peynir yağda kızartmak. Sanki o bastıracak gibi düşündüm. Onun dışında zencefil pastili bulundurmak iyi geliyor. Ben ilkinde bulantı yaşadım ama hiç ilaç içmemiştim. Alevlenecek gibi bulantı. Umarım atlatırız 🙏

Yani çok enteresan oldu ama günlerimiz aynı ve bu sabah başladı. Dün hafif vardı isteksiz olmakla birlikte az bir şey yiyebildim. Geçirmek için şimdi aklımdan geçen şu, hamur yoğurup biz pişi deriz içine beyaz peynir yağda kızartmak. Sanki o bastıracak gibi düşündüm. Onun dışında zencefil pastili bulundurmak iyi geliyor. Ben ilkinde bulantı yaşadım ama hiç ilaç içmemiştim. Alevlenecek gibi bulantı. Umarım atlatırız 🙏
Umarım. Benim geçen hafta başladı bulantım yemek yiyemiyorum meyve falan yiyebiliyorum ekşi. Bende kızartma da çok bulantı yapıyor ama Size iyi geliyorsa yapın tabi. İlaç da almak istemiyorum umarım doğal yollarla başa çıkabiliriz 🙏🏻

Umarım. Benim geçen hafta başladı bulantım yemek yiyemiyorum meyve falan yiyebiliyorum ekşi. Bende kızartma da çok bulantı yapıyor ama Size iyi geliyorsa yapın tabi. İlaç da almak istemiyorum umarım doğal yollarla başa çıkabiliriz 🙏🏻
Kızartmayı ilk defa deneyeceğim, umarım bastırır. Zencefil pastil almaya gideceğim öğleden sonra, doktorumun tavsiyesiydi. İlkinde işe yaramıştı. Atlatırız umarım 🙏

Merhaba kizlar, ben de yeni katildim araniza, sat 15 temmuz, 14 agustosta hamile oldugumu ogrendim, allah hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
slm hoşgeldin aynı tarihler yakınız inşalalh hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza alır buyuturuz

insallah güzel haberler alırsınız. ben 6+0 da gittim ilk kontrole doktor kalp atışı için erken dedi. önümüzdeki cumartesi gideceğim tekrar. 7+0 olacağız o zaman insallah bakalım duyarız.. herkeste değişiyor galiba kimi 6+larda görüyor kimi 7 haftada. insallah siz de güzel haberlerle gelirsiniz
Sizin gebelik takvimi gözükmüyor

Başka konulara göz atıp yorum yapıyor musunuz? Ben yeni üye oldum buraya sadece hamilelik takibi içindi. Amanın diğer konularda insanlar ne kadar acımasızlar. Kadın kadının en büyük düşmanı olmuş. Hep bahsediyorum 22 aylık bebeğim var diye, aslına bakarsanız diğer konulara vaktim yok , kreş tatilde olduğu için yavrumla 7/24 beraberim. Ama burası dışında yorum yazmayı düşünmüyorum bundan sonra.
ben de bakıyorum arada yorum yapıyorum. sürekli yatakta olduğum için yapacak bir şeyim yok çünkü. mide bulantılarım çok fena. biraz da bu tarafa yatayım modundayim. 14 gün sonra iş var. kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. 😨😨

ben de çok fenayım. mutfağa girince koşarak lavobaya dönüyorum. aç kalmamaya dikkat edin. kuru simit vs de yiyemiyor musun? doktor ilaç verdi ama zor durumda dedi. işe dönünce içerim diye içmedim. aklıma bin türlü yemek geliyor. artık rüyamda bile sürekli yemek görüyorum ama icraat sıfır.

Ayy hadi yaa :KK43: idrarda çift görmüş muydun canım.ya benim ilkinde idrarda çıkmıştı kanda çıkmamıştı da.sonradan kanda görülmüştü
İdrarı çok erken yaptım görmedim belirtilerime güvenerek test yaptım

X