Bir de yaza benim 2 arkadaşım evlenecek fit olmam lazım ama veririm ben kendime inanıyorumAy bu ara ben de tutamıyorum ama başlamam lazım ya. Şükür almıyorum ama veremiyorum da bir süredir. Yaza az kaldı
Selam ebrucum iyiyiz sen nasılsınMerhabalar nasılsınız Kk güzel anneleri,
2 yaş sendromunda sürünüyoruz ebruş sen nasılsınMerhabalar nasılsınız Kk güzel anneleri,
Ne ekleyeyim bu soze diye düşünüdüm o kadar benzer ki. Ama bizim artımız şu ki minik olan da giyinip.soyunmayi cok sever ve hobi olarak dolap dagitirİnşallah canım dediğin gibi bu kadarla kalır büyüyünce birbirlerine dört elle sarılırlar da görürüz o günleri sağlıkla
Vallahi canım günleri günlerini tutmuyor bi bakmışsın canım kardeşim deyip sarılıyor,bi bakmışsın sanki düşman var karşısında çok öfkeli geçen gün odasında pantolonun kemerini bağlayamamış diye gardrobu falan yumrukluyor
8 de okula gidiyor 7 de kalkıp ne giysem diye düşünüyor hep böyleydi ama kardeş olunca 2 kat daha arttı ne yapıcam bilmiyorum gerçekten sürekli sabır çekiyorum
Hahahahha desene hepsi ayniah evet arel bu sene hep eve hastalik tasidi civanda nasiplendi zaten. ya yarim gu degil tam gun abisyle ayni okul. bende okula gitcem senfonisi var her sabah evde
hoşbuldum canim. bende seni özlemişim. rüyan ne degisikmis. koca kış istemedimde simdi mi istemisimgercek hayatta bal tuketebilen biri değilim aslinda yani hiç ama ruyayi tatlandirmisiz güzel olmus insallah dediigin gibi guzellikler yollar sana bana
arele baban senin yaninda kalsin uyurken derdim hayir annr ben babamı cok sevmiyorum ki nedrn onunla yatayim seni cok seviyorum sen kal derdicivansa gece hic tahammulu yok babasina. yanima geldiyse babasini illaki yollar
Canim babalarini ozlerler onlarYaaa aynı benim oğlum o da beni mi kıskanıyor babasını mı anlayamadım 5 buçuk yaşında benimki de gece hala daha gelip yatağımdan kaldırıp hadi yanıma gel anne der babası bana sarılsın küsüp gider bende napcağmı bilmiyorum arkasından küçükte ona bakarak aynılarını yapıyor
Demek ki ben tek değilim canım benim bu konuda da beraberiz benimkiler daha çok biraz babacı adam hala şehir dışında 1 hafta oldu çok yoruldum yaa
Bacım farkındamısın sanki birbirimizi anlatıp unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor gibi olduk cidden…Ne ekleyeyim bu soze diye düşünüdüm o kadar benzer ki. Ama bizim artımız şu ki minik olan da giyinip.soyunmayi cok sever ve hobi olarak dolap dagitir
Canım bak babaları yeni geldi biraz görsünler diyeuyutmadım bilerek şimdi Mirkan ı aldım onu uyutuyorum diye telefonu ancak elime alabildim vermiyorlar yoksaCanim babalarini ozlerler onlar
Ne kadar anneci de olsalar babalarini gorunce seni unuturlar bile. Ah kiyamam sana ya. Zordur tabi
Al bendende o kadar sabah 7 de kalktığım halde gün yetmiyor evin içinde koştur koştur bişiyler yetiştirme derdindeyim sürekli günde 3 kere elektrik süpürgesi çalıştırıyorum vallaKizlar ikinciyi yapınca kilo neyin kalmiyor. Yemek yemeye firsat kalmayinca dal gibi kaliyorsunuztamam öyle ince bir dal degilim ama incelesme yolundayim
Saka bir yana sırf bana mi öyle geliyor ama ben islerimi cok zor yapiyorum kizlarbu kizin durası yok
Bugun parka gittim parkta uykudan bayilacak hala salıncaktan inmek istemiyor siz düşünün
Uykusu da.cok hafif. Uyurken makina acamiyorum bulasik toplayamiyorum
Bir tek.yemek yapabiliyorum. Bunda evin kucuk olmasinin da etkisi var tabi.
Verirsin canım kafana koyduysan yaparsın önemli olan istemekBir de yaza benim 2 arkadaşım evlenecek fit olmam lazım ama veririm ben kendime inanıyorumspor ile de toplasam ohh benden iyisi yok sen geçen foto atmıştım baya iyi duruyordun
Ikimizin çocukların yaş araları ayni diye herhalde yaşattıklari krizler de benzerBacım farkındamısın sanki birbirimizi anlatıp unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor gibi olduk cidden…
Olur olur da bu kadar aynı şeyleri yaşayan iki insan daha olamaz yaa
Hatta ben bundan sonra ne hatırlatacak parem diye bekliyorum
Kızlar genelde uysal olur derler ama Maşallah senin cimcimenin bizim şehzadelerden farkı yok gibi
Eminim esin anlayisla karsiliyordur. Cocuklaar durmuyor ki hic bir is rayında değil sanki. Freni patlamis kamyon gibi geciyor gun. Direksiyonu iyi kavra aman çarpmaCanım bak babaları yeni geldi biraz görsünler diyeuyutmadım bilerek şimdi Mirkan ı aldım onu uyutuyorum diye telefonu ancak elime alabildim vermiyorlar yoksa
Tabi çayı da koydum eşime de dedim ben Mirkan ı uyutmaya gidiyorum sahuru hazırlarsın artık diye yoldan gelmiş adama
Evet evin içi hep dağılıyor. Bu kızin hic durasi yok.ama abisi de onu cok kullaniyor. Erva su getir dese anne abi su diye yanimda bitiyor. Odada yemek yasak dedigim halde. Erva git firinda kurabiye var al getir diyor.duyuyorum yanindende o kadar sabah 7 de kalktığım halde gün yetmiyor evin içinde koştur koştur bişiyler yetiştirme derdindeyim sürekli günde 3 kere elektrik süpürgesi çalıştırıyorum valla
Bide biliyosun kas hastası olduğum için çok güçsüzüm ve kilo desen 50 nin üstüne hiç çıkamadım(hamileliklerim dışında) genetik olarak …
kiskanirdim ben yaAyyy canımmm benimkilerde tam tersi ikiside babasıyla uyumak için can atıyorlar
abisi de 3 haftada alismisti krese. simdi şükür daha iyi. ben eve alissaydim yani onlara yetseydim her acidan belki sadece atolye gibi etkinlik düşünürdüm ama ben calismaya alismisim.Aslında sosyalleşmesi açısından çok iyi bence alışırsa hem enerjisini atar hemde sen biraz rah edersin canım
Bende büyük oğlumda istemiştim yarım gün olsun gitsin diye ama ne yaptıysam gitmedi alışmadı 3 yaşındaydı sonrada pandemi falan derken zaten veremedik bu yıl anasınıfında 2 ay da zor alıştı
canim yanlis anlamazsan ve kusuruma da bakmazsan birşey itiraf edecem. ya ismini mi değiştirdin yeni mi katildin ben cikaramadim bi turlu. bi ebru var hemsire ama o değilsin. ay nolur kusura bakmaAl bendende o kadar sabah 7 de kalktığım halde gün yetmiyor evin içinde koştur koştur bişiyler yetiştirme derdindeyim sürekli günde 3 kere elektrik süpürgesi çalıştırıyorum valla
Bide biliyosun kas hastası olduğum için çok güçsüzüm ve kilo desen 50 nin üstüne hiç çıkamadım(hamileliklerim dışında) genetik olarak …
vallahi canım hiç anlayışla karşılamıyor daha dün geldi şehir dışından bugün onun yüzünden orucumu bozacaktım nerdeyse zaten sinirli bi adam oruçluyken hiç çekilmiyor canım çıktı sabahtan beri ağla ağla çocukların yanında etmediği hakaret kalmadı şu an bile o kadar kötüyüm ki ayrılcağımamı üzülürüm çocuklarım çok düşkün onlaramı yanıyım bilemedimEminim esin anlayisla karsiliyordur. Cocuklaar durmuyor ki hic bir is rayında değil sanki. Freni patlamis kamyon gibi geciyor gun. Direksiyonu iyi kavra aman çarpmakaza neyin olmasin malum yolcular küçük
Yok canım ismim aynı ama heralde çok denk gelmedik neden kusura bakıyım canım benim hiç olur mu öyle şeycanim yanlis anlamazsan ve kusuruma da bakmazsan birşey itiraf edecem. ya ismini mi değiştirdin yeni mi katildin ben cikaramadim bi turlu. bi ebru var hemsire ama o değilsin. ay nolur kusura bakmabi kas hastasiyim mi dedin ? ben fizyoterapistim. gerci su anda ara vermis sadece anneyim ama soracagin birsey olursa özelden de yazabilirsin
Sağol canım istemez okur muyum Ah birde boğazım dursaVerirsin canım kafana koyduysan yaparsın önemli olan istemek
Üzüldüm yaşadıklarına oruç başkasından sinir çıkarılarak tutulmaması bence öyle yapmasa hele çocukların yanına aziz gün sana dua edeceğimvallahi canım hiç anlayışla karşılamıyor daha dün geldi şehir dışından bugün onun yüzünden orucumu bozacaktım nerdeyse zaten sinirli bi adam oruçluyken hiç çekilmiyor canım çıktı sabahtan beri ağla ağla çocukların yanında etmediği hakaret kalmadı şu an bile o kadar kötüyüm ki ayrılcağımamı üzülürüm çocuklarım çok düşkün onlaramı yanıyım bilemedim
Canım benim biz bayanlar için dış görünüş önemli elbette ama İnan bana sağlığın ve huzurun yerindeyse emin ol güzellik 5 para etmiyorSağol canım istemez okur muyum Ah birde boğazım dursaramazan bile engel olamıyordu
Allah razı olsun canım emin ol mesajını okurken gözyaşlarımı tutamıyorum elim ayağım titriyor yazamıyorum ne mutlu ki burda dost edinmişim rabbim hepinizden razı olsunÜzüldüm yaşadıklarına oruç başkasından sinir çıkarılarak tutulmaması bence öyle yapmasa hele çocukların yanına aziz gün sana dua edeceğim
Canim üzülme simdi ayrilmak falan nerden çıktı. Dur hemen koyverme. Bazi insanlarfa oruc asiri asabiyet yapıyor. Allah insaf versin eşine. Ne is yapıyor eniste bey? Işi de stresli bir işse eve yansitiyor olabilir. Kıyamam sana. Dualarım seninle bitanemvallahi canım hiç anlayışla karşılamıyor daha dün geldi şehir dışından bugün onun yüzünden orucumu bozacaktım nerdeyse zaten sinirli bi adam oruçluyken hiç çekilmiyor canım çıktı sabahtan beri ağla ağla çocukların yanında etmediği hakaret kalmadı şu an bile o kadar kötüyüm ki ayrılcağımamı üzülürüm çocuklarım çok düşkün onlaramı yanıyım bilemedim