2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar ikinciyi yapınca kilo neyin kalmiyor. Yemek yemeye firsat kalmayinca dal gibi kaliyorsunuz tamam öyle ince bir dal degilim ama incelesme yolundayim
Saka bir yana sırf bana mi öyle geliyor ama ben islerimi cok zor yapiyorum kizlar bu kizin durası yok
Bugun parka gittim parkta uykudan bayilacak hala salıncaktan inmek istemiyor siz düşünün
Uykusu da.cok hafif. Uyurken makina acamiyorum bulasik toplayamiyorum
Bir tek.yemek yapabiliyorum. Bunda evin kucuk olmasinin da etkisi var tabi.

Ne ekleyeyim bu soze diye düşünüdüm o kadar benzer ki. Ama bizim artımız şu ki minik olan da giyinip.soyunmayi cok sever ve hobi olarak dolap dagitir

Hahahahha desene hepsi ayni
Ruya da hayr olsun canim

Canim babalarini ozlerler onlar
Ne kadar anneci de olsalar babalarini gorunce seni unuturlar bile. Ah kiyamam sana ya. Zordur tabi

Ne ekleyeyim bu soze diye düşünüdüm o kadar benzer ki. Ama bizim artımız şu ki minik olan da giyinip.soyunmayi cok sever ve hobi olarak dolap dagitir
Bacım farkındamısın sanki birbirimizi anlatıp unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor gibi olduk cidden…
Olur olur da bu kadar aynı şeyleri yaşayan iki insan daha olamaz yaa
Hatta ben bundan sonra ne hatırlatacak parem diye bekliyorum
Kızlar genelde uysal olur derler ama Maşallah senin cimcimenin bizim şehzadelerden farkı yok gibi

Canim babalarini ozlerler onlar
Ne kadar anneci de olsalar babalarini gorunce seni unuturlar bile. Ah kiyamam sana ya. Zordur tabi
Canım bak babaları yeni geldi biraz görsünler diyeuyutmadım bilerek şimdi Mirkan ı aldım onu uyutuyorum diye telefonu ancak elime alabildim vermiyorlar yoksa
Tabi çayı da koydum eşime de dedim ben Mirkan ı uyutmaya gidiyorum sahuru hazırlarsın artık diye yoldan gelmiş adama

Al bendende o kadar sabah 7 de kalktığım halde gün yetmiyor evin içinde koştur koştur bişiyler yetiştirme derdindeyim sürekli günde 3 kere elektrik süpürgesi çalıştırıyorum valla
Bide biliyosun kas hastası olduğum için çok güçsüzüm ve kilo desen 50 nin üstüne hiç çıkamadım(hamileliklerim dışında) genetik olarak …

Ikimizin çocukların yaş araları ayni diye herhalde yaşattıklari krizler de benzer

Buradan da anlayacağımız şu ki bunlar hep sendrom bacımsu geççek sarkısi bize gelsin

Eminim esin anlayisla karsiliyordur. Cocuklaar durmuyor ki hic bir is rayında değil sanki. Freni patlamis kamyon gibi geciyor gun. Direksiyonu iyi kavra aman çarpma kaza neyin olmasin malum yolcular küçük

Evet evin içi hep dağılıyor. Bu kızin hic durasi yok.ama abisi de onu cok kullaniyor. Erva su getir dese anne abi su diye yanimda bitiyor. Odada yemek yasak dedigim halde. Erva git firinda kurabiye var al getir diyor.duyuyorum yani
Kiz da gelip alip.goturuyor. al basina heryer kırıntı
Allah sağlık versin canım kilonun onemi yok.bakma sen ben de burada espri yapıyorum kızlar ikinci bebeği alsin diye
Sen de fizyoterapini aksatma egzersizlerini yap. Demek ki kilo sana iyi gelmeyecek ki Rabbim seni zayıf birakiyor canım

Ayyy canımmm benimkilerde tam tersi ikiside babasıyla uyumak için can atıyorlar
kiskanirdim ben ya
abisi de 3 haftada alismisti krese. simdi şükür daha iyi. ben eve alissaydim yani onlara yetseydim her acidan belki sadece atolye gibi etkinlik düşünürdüm ama ben calismaya alismisim.
canim yanlis anlamazsan ve kusuruma da bakmazsan birşey itiraf edecem. ya ismini mi değiştirdin yeni mi katildin ben cikaramadim bi turlu. bi ebru var hemsire ama o değilsin. ay nolur kusura bakma bi kas hastasiyim mi dedin ? ben fizyoterapistim. gerci su anda ara vermis sadece anneyim ama soracagin birsey olursa özelden de yazabilirsin

Eminim esin anlayisla karsiliyordur. Cocuklaar durmuyor ki hic bir is rayında değil sanki. Freni patlamis kamyon gibi geciyor gun. Direksiyonu iyi kavra aman çarpma kaza neyin olmasin malum yolcular küçük
vallahi canım hiç anlayışla karşılamıyor daha dün geldi şehir dışından bugün onun yüzünden orucumu bozacaktım nerdeyse zaten sinirli bi adam oruçluyken hiç çekilmiyor canım çıktı sabahtan beri ağla ağla çocukların yanında etmediği hakaret kalmadı şu an bile o kadar kötüyüm ki ayrılcağımamı üzülürüm çocuklarım çok düşkün onlaramı yanıyım bilemedim

Yok canım ismim aynı ama heralde çok denk gelmedik neden kusura bakıyım canım benim hiç olur mu öyle şey
Evet canım genetik kas hastalığı çıktı bende conjenital müsküler distrofi bethlem miyopati fizik tedaviye başladım ömür boyu da almam gerekecek sadece hiç duymadığım için bilgisi olan varmı bilgi almak istedim sen bu konuda aydınlatırsan sevinirim

Üzüldüm yaşadıklarına oruç başkasından sinir çıkarılarak tutulmaması bence öyle yapmasa hele çocukların yanına aziz gün sana dua edeceğim

Üzüldüm yaşadıklarına oruç başkasından sinir çıkarılarak tutulmaması bence öyle yapmasa hele çocukların yanına aziz gün sana dua edeceğim
Allah razı olsun canım emin ol mesajını okurken gözyaşlarımı tutamıyorum elim ayağım titriyor yazamıyorum ne mutlu ki burda dost edinmişim rabbim hepinizden razı olsun
Ne kadar kötü gidecek biyerinin olmaması arkanda bi babanın annenin olmaması

Canim üzülme simdi ayrilmak falan nerden çıktı. Dur hemen koyverme. Bazi insanlarfa oruc asiri asabiyet yapıyor. Allah insaf versin eşine. Ne is yapıyor eniste bey? Işi de stresli bir işse eve yansitiyor olabilir. Kıyamam sana. Dualarım seninle bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…