Gel sarılalım kaderdaşımAyyy Ramazan’da zayıflamak imkansız zaten benim iştahım x3 artıyor
O 5 hiç bitmiyor gibi be blup hep bi 5 fazlamız varAy çok teşekkür ederimevet kendimi beğeniyorum artık ya şükür. Ama beş daha versem fena olmazdı
İş olayı bende de sıkıntı. Bu aralar bir de bahar yorgunluğu çöktü ki sorma ah.
Merhabalar bence çevre civardaki parklara gidin sık sık zaten bir şekilde arkadaş ortamı kuruyorlar kendi içlerinde biz öyle yapmaya başladık ve baya faydası oldu her gün 2 saat civarı çıkarıyorum bi arkadaş bulursa süre uzuyorHerkese merhaba. Oğlum 2020 Nisan doğumlu haliyle tam bir pandemi bebeği. Bu zamana kadar pek sosyal olamadık, konuşamıyor, eşya paylaşmayı vs bilmiyor son dönemde çok hırçın maalesef evde sıkılıyor artık yetemiyorum. Akran arıyor ancak doğumdan evvel hep çalıştığım için oturduğum yerde pek tanıdığım yok. Kreş ve oyun grubu arayışına girdim ancak ekonomi durumları malum maalesef eşim tek çalışınca bütçemizi baya bir aşıyor. Aklıma haftada 1-2 evde veya parkta buluşup çocukları oynatabileceğimiz birilerini aramak geldi. Eminim ki benim durumumda olan bir çok kişi vardır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa iletişim kurmayı çok isterim. Beyoğlu Kasımpaşa da oturuyorum
Sarılalım vallaGel sarılalım kaderdaşımZara kuzum nasıl iyi mi
Daha da iyi olacak inşallah prensesSarılalım valla
Valla daha tam düzeldi desem yalan olur ama şükür daha iyi
Ayyy şöyle bir buluşma hepimize güzel olurdu ciddenMerhabalar bence çevre civardaki parklara gidin sık sık zaten bir şekilde arkadaş ortamı kuruyorlar kendi içlerinde biz öyle yapmaya başladık ve baya faydası oldu her gün 2 saat civarı çıkarıyorum bi arkadaş bulursa süre uzuyor
Konulup konuşmamak açıkçası yapısal biraz. Zamanı vardır elbet ona takılmayın pek fazla.Ben o civarda olsam görüşürdük muhakkak ama izmirdeyim
Bak işte o çok kötü bayağı boşladım ama bir temelim var bir el atacağım bayramdan sonra olmazsa memlekete gitmeyi düşünüyorum yine annem çoçuğa baksın ben ders çalışayım birde bu sene tayin isteyeceğiz Ağustos da eşimin de Haziran da bedelli askerlik mevzuları Çar gitçek mi ne yapacak belli değil (sağlıkla ilgili durumdan muaf olma ihtimali de var ) kafam karışık yani nerede nasıl çalışıp gireyim diyeDaha da iyi olacak inşallah prenseskpss nasıl gidiyor peki kuzum
Evet güzel temelin var üstüne gitsen yetişecek zamanın da varBak işte o çok kötü bayağı boşladım ama bir temelim var bir el atacağım bayramdan sonra olmazsa memlekete gitmeyi düşünüyorum yine annem çoçuğa baksın ben ders çalışayım birde bu sene tayin isteyeceğiz Ağustos da eşimin de Haziran da bedelli askerlik mevzuları Çar gitçek mi ne yapacak belli değil (sağlıkla ilgili durumdan muaf olma ihtimali de var ) kafam karışık yani nerede nasıl çalışıp gireyim diye
Ama baktığım ve bitirdiğim dersler var güzel sorular denk gelirse at bende atarım gaza geliriz belki
Aynen inş yetiştiririz bende gece çalışıyorum çoğunlukla ama sabah erken kalkıp çalışmak daha iyi oluyorEvet güzel temelin var üstüne gitsen yetişecek zamanın da vareşin geçen sene gitmedi mi kız ay ben öyle hatırlıyorum sağlık problemi ciddi olmaz umarım atama batıya mı olacak artık
Valla ben de gündüz çalışamıyorum Asya uyulmadığı için geceleri ne kadar bakabilirsem enerjim olursa artık
Sabah kalkamıyorum ben erken yatma huyum yok malesef kaldı ki Asya zaten 7.30 gibi kalkıyorAynen inş yetiştiririz bende gece çalışıyorum çoğunlukla ama sabah erken kalkıp çalışmak daha iyi oluyor
Geçen sene gitcekti kuruldan ertelediler bu sene tekrar kurula çıkacak bakalım çok şükür ciddi bir şey değil kan değerlerinde bir düşüklük var muaf olma ihtimali var
Valla biz Adana istiyoruz ama puanı yeter mi bilmiyoruz o yüzden doğuya memlekete gidebiliriz benim ailemin yanına
Bizim ki de tam tersi gece geç yatar sabah da geç kalkar hatta Zara’nın gece 2-3 de yatıp 13 de kalkmışlıkları var ama bende sabah yine kalkamıyorumSabah kalkamıyorum ben erken yatma huyum yok malesef kaldı ki Asya zaten 7.30 gibi kalkıyorbana saat bırakmaz sıpa daha iyi olur erken yatıp 4 gibi falan kalksam hem daha çok uyumuş olurum böyle gece sahura beraber 3 te yattım geri kalktım 7 gibi
Ne iş yapıyor eşininşallah hayırlı olan yer olsun hakkınızda
Kız çok yakınız biz bende diyarbakırdayımAyyy şöyle bir buluşma hepimize güzel olurdu cidden
A Aralpo benim kızım da pek dilli değil canım birde emzik vardı yeni bıraktık biraz biraz 2 kelimelik cümleler emir kipleri kullanıyor ama sınırlı bazen dert ediyorum ama anlıyorsa seni sıkıntı yok her çoçuk farklı farklı işte
bizde pek sosyal sayılmayız benim de hiç komşum yok bende jadenin dediği gibi yapıyorum ben antepteyim yoksa bende görüşmek isterdim
Vallahi doğru söylüyorsun canım bak bugün büyük oğlum hastaydı onu hastaneye götürdüm elimde ikitane çocukla ordan oraya koştur koşturAh inan en zoru bu ama biz kadınlar nasıl güçlüyüz sırtımız dağ istemez dağı sırtımızda taşıyoruz hele ki anneleryardımcı olabiliyorsak ne mutlu hiç üzme sen kendini Allahım senden de razı olsun ne zaman istersen de yaz buraya rahatlarsın
Yaa çok severim Diyarbakır’ı merkezde misin benim memleket Bitlis ailemde orada sıksık gidip geliyoruz Diyarbakır’da gezip öyle geçiyoruz Kayıp kalsın valla biz tam bıraktık artık birde her emziği kabul etmiyordu avent ultra air kullanıyorduk 110 aldım 3 haftada parçaladı yeter dedim tam bıraktırdımKız çok yakınız biz bende diyarbakırdayım
Sorma o emzik bizde de var neyseki şimdi balkon camları açık olduğu için herşey aşşağı atıyor elinde 4 tane emzikle geziyor 2 tane aşağı attı almadım kırıldı pis oldu dedim diğer 2 Side evin içinde kayıp şuan
Kız yok benim 12 fazla vardıO 5 hiç bitmiyor gibi be blup hep bi 5 fazlamız var
Ahahah bende asla demem zayıf olup da yemek yiyip kilo almayanlar sizi de kınıyorumKız yok benim 12 fazla vardışu an 7 aslında ama 5'e de razıyım 5 fazlası olmayan.kadina.kadin.demem
Çünkü neden istersek her şeyi yaparız ha zor olur belki ama olurVallahi doğru söylüyorsun canım bak bugün büyük oğlum hastaydı onu hastaneye götürdüm elimde ikitane çocukla ordan oraya koştur koşturama naptım tabiki herzamanki gibi üstesinden geldim
İşte hepsi farklı ya gece çalışmayı seviyorum ben Allahtan üniversitede de böyle yapardım aklım gece daha açık oluyor aöa şimdi yoruluyorum haliyle çocuksuz haya gibi değil ama üstesinden geleceğizBi
Bizim ki de tam tersi gece geç yatar sabah da geç kalkar hatta Zara’nın gece 2-3 de yatıp 13 de kalkmışlıkları var ama bende sabah yine kalkamıyorum
Öğretmen canım amin inş hayırlı olur
Yaa çok severim Diyarbakır’ı merkezde misin benim memleket Bitlis ailemde orada sıksık gidip geliyoruz Diyarbakır’da gezip öyle geçiyoruz Kayıp kalsın valla biz tam bıraktık artık birde her emziği kabul etmiyordu avent ultra air kullanıyorduk 110 aldım 3 haftada parçaladı yeter dedim tam bıraktırdım
Kuzum eşimi çok aşık olarak evlendim ama bazı şeyleri kaldıramıyorum artık çünkü ben bi düzen bozup onun memleketine geldim işimi herşeyimi bıraktım çocuk diilim ki 37 yaşında 2 çocuk annesi kadınım bunları yapan adam da 46 yaşında canımÇünkü neden istersek her şeyi yaparız ha zor olur belki ama olurekonomi sorununu çözersen önünde kimse duramaz eğer eşini seviyorsan ve yanında olmak istiyorsan çocuklar için başka kuzum kolay değil yuva yıkmak Allahım hayırlı kapı açsın