2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh canım ne kadar güzel söylüyorsun ama çocuklarımın önünde çok zoruma gittievet inanamıycağınız kadar asabi kendi işi çağrı merkezi var her yıl oruçluyken günde 5 kişiyi sabah işten çıkarır akşam iftardan sonra geri alır tutma diyorum bu yıl da bana patladı ama yenilir yutulur diil dedikleri canım benim Allah yardımcım olsun ben ve benimmgibi olan herkesin
Evet canım bebiş ele avuca gelene kadar çok yazamadım bakıp çıkabiliyorum ara ara bi de bu hastalık falan baya canımı sıkmıştı yoksa topiğimizin ilk hamişlerindenim

Tüm mesajlarınızı okuyamadım ama benim kızım da da makatta çatlak için doktora gittiğimde darlık var gibi dedi sizin başınızdan geçmiş Nasıl muayene etti Nasıl teşhis koydu doktor sadece göz kararı var gibi dedi teşhis için çatlakları iyileşsin bakalım dedi kaç aylıkken oldu sizde bu durum ki zeytinyağı ver dedi

Ayy yıllardır 60lardayom böyle zayıflara aşırı uyuz oluyorum 40lı kilolarda olmak nasıl
Şaka şaka maşallah işte ne güzel hep zayıf olmak benim hep 5 kilo fazlam vardır ama bayağı verim ben 15 kilodan fazla şuan eski kilomdayım ama 3-5 kilo daha versem tam olacak

60 lar fazla diil ki canım boyun kaç ki ?
Ben 170 boy 50 kilo biraz zayıf kalıyorum ama almamda gerekiyor rahayçtsızlığımdan dolayı zaten alamıyorum da istesemde

Ayyy hamilesin kız ben gördüm çizgiyi vallahi
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah planlımıydı kaza mı ?
Yarın kan ver hemen

60 lar fazla diil ki canım boyun kaç ki ?
Ben 170 boy 50 kilo biraz zayıf kalıyorum ama almamda gerekiyor rahayçtsızlığımdan dolayı zaten alamıyorum da istesemde
Geçmiş olsun kuzu bi yerde denk geldim sanki kas hastalığı mı yazmıştın inş geçer kavuşursun biranönve salığına I
Ben 165 falan kilo da 62-63 çok değil memnunum şimdilik canım ama 78i bile görmüştüm yazın

Yooo gayet iyisin canım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah ömür boyu fizik tedavi alcam

Bir de yaza benim 2 arkadaşım evlenecek fit olmam lazım ama veririm ben kendime inanıyorum spor ile de toplasam ohh benden iyisi yok sen geçen foto atmıştım baya iyi duruyordun
Ay çok teşekkür ederim evet kendimi beğeniyorum artık ya şükür. Ama beş daha versem fena olmazdı
İş olayı bende de sıkıntı. Bu aralar bir de bahar yorgunluğu çöktü ki sorma ah.

Herkese merhaba. Oğlum 2020 Nisan doğumlu haliyle tam bir pandemi bebeği. Bu zamana kadar pek sosyal olamadık, konuşamıyor, eşya paylaşmayı vs bilmiyor son dönemde çok hırçın maalesef evde sıkılıyor artık yetemiyorum. Akran arıyor ancak doğumdan evvel hep çalıştığım için oturduğum yerde pek tanıdığım yok. Kreş ve oyun grubu arayışına girdim ancak ekonomi durumları malum maalesef eşim tek çalışınca bütçemizi baya bir aşıyor. Aklıma haftada 1-2 evde veya parkta buluşup çocukları oynatabileceğimiz birilerini aramak geldi. Eminim ki benim durumumda olan bir çok kişi vardır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa iletişim kurmayı çok isterim. Beyoğlu Kasımpaşa da oturuyorum

Canım konu da açmışsın okudum. Allah yardımcın olsun insaf merhamet versin eşine.ne diyeyim bilemiyorum simdi daha iyisinizdir insAllah 🌤

Canım konu da açmışsın okudum. Allah yardımcın olsun insaf merhamet versin eşine.ne diyeyim bilemiyorum simdi daha iyisinizdir insAllah 🌤
Evet canım dışardan bi gözle nasıl görünür diye merak ettim yanılmadığmı anladım…
Amin canım ama huylu huyundan vazgeçmez hala aynıyız barışsak nolucak ki 1 ay sonra yine aynısı olcak
Çocuklarım çok küçük ikiside aşırı babacı bilmiyorum rabbim tez zamanda bi çıkış yolu göstersin napcağmı şaşırmış durumdayım

Canım 2 yaş sendromu da araya girince normal böyle hıçınlıklar , benim büyük oğlum da çok geç konuştu küçüğüm biraz daha kendini ifade edebiliyor.
Bol bol dışarı çıkar parka falan götür haliyle gidip geldikçe arkadaş edinirsiniz

Ah inan en zoru bu ama biz kadınlar nasıl güçlüyüz sırtımız dağ istemez dağı sırtımızda taşıyoruz hele ki anneler yardımcı olabiliyorsak ne mutlu hiç üzme sen kendini Allahım senden de razı olsun ne zaman istersen de yaz buraya rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…