- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Canim selam cok gecmis olsun size deKalppare eltini okudum Allah sana sabır versin ve biran önce ondan uzaklaşırsın inşallah.
SonsuzUmut canım çok geçmiş olsun hastanede kalmak çok zor onunla gelmiş geçmiş olsun inşallah şimdi nasıl hanımağamız
Umudum- size de tekrar çok geçmiş olsun iyisiniz değil mi artık?
@bharkk etiket oldu mu bilmedim ya unutmuşumkarya njn ağzında aft çıkmış. Benim oğlanda da çıktı ne çektik hem de 3 tane çıkmıştı aftoral sprey çok iyi geldi bizimkine. Bir de eşim bitkisel birşey almıştı onu sıktık geçti ama 4-5 gün sürdü hiçbirşey yiyemedi sadece emdi o dönem. İnşallah geçmiştir şimdiye kadar
nzh99 canım güzel kalpli arkadaşım kolaylıklar diliyorum sana
S Susam_tanesi maşşallah canım düzeninizebenim oğlan sabahları ağlıyot ben üstümü giyince meme diye ağlıyordu gitmeyim diye. Bu sabah uyanınca anlattım dikkatle dinledi ve giderken de ağlamadı bay bay yaptı tatil sonrası ilk kez ağlamadan ayrıldık inşallah meme işini de tavsiyelerine sıkıntısız atlatırız biz de
İyiyiz canım hafif öksürük kaldı bir de maskeyle ders kesinlikle anlatamıyorum nefesim yetmiyor pencere açıp çıkarıyorum maskeyi. Buna şükür hafif atlattık yine.Canim selam cok gecmis olsun size de
Simdi nasilsiniz.?
Karya nin agzindaki aft sanirim gecti.gibi.ama 4 gun yemek yemedi sivi beslendi sadece yogurt yedi zar zor
Aftoralsprey son 2.gun sıktım sanirim o iyi geldi bilseydim ilk bastan sikardim.
Suan ise yumurta yemiyor ya miss.ne yapsam.ne etsem.yediremiyorum en baştan beri yumurtayi sevemdi bu cocuk bir sekidle veriyordm ama bu hastalıktan sonra hic agzina surmuyor bende ezip biskuvi sutle karstriip veriyorum. Duzelir mi acaba ne yapabilirim yumurta yemesi icin
Kuzum bu devirde indirimsiz mümkün değil ya cidden. Artık zevkten değil mecburiyetten maalesefAft var mı bilemiyorum ama istahsızlık ve kabız bizde de var bu durum beni de üzüyor.birden iştahı kesildi. Biskuviyi bile yemek istemiyor nazlanıyor.
Ne günlerdi bedur ben etiketleyeyim K Kuf blupcuğum hala indirim kovalamaya devam degil mi? desene indirim kovalamadan çocuk büyütmek zor gardaş diye
BİM candır gerisi heyecandırAhahha doğumdan önce K Kuf sonrasındamisskokulumm indirimlerden haberdar etti bizi hele bim günlükleri şimdi de en sevdiğim aktivite oldu resmen bim aktiel köşesi
Canım bence her çocuk yapıyor bunu. Yeğenlerim de yapardı. Misafir görünce azmayan bebe görmedim benTecrübeli anneler bana akıl fikir verin.
Bizim bu Ali bey misafirliğe gidince coşuyor. Çok aksileniyor. Babaannesine gidince özellikle. Çok hırçınlaşıyor.nasılsa babaannem dedem var deyip sürekli aksileniyor. Genelde baş ağrısıyla ayrılıyorum gittiğim yerden.sesi de bir gür bir gür. Pavarotti mübarek 🗣🗣🗣
Zaten bu ses olayi da canımı sıkıyor. Sesi de cok yüksek tondan kullanıyor. Şimdi diyeceksiniz cocuk o diye ama yok ben biliyorum çocuk sesini.ama bu çoook yüksek tondan konuşuyor.sürekli uyari modundayim oglum ben uzakta değilim diye. Bir ara acaba kulakta mi problem var dedik. Çok uzakta fısıldaşıyoruz duyuyor.veya bir yere tık tık vuruyoz ne yöne vurduğunu da biliyor anlıyor. Ama yine de bir sağlık problemi olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Kv de öyledir ama sesi gürdür.
Neyse cok dert yandim ama şu misafirlik konusunu nasıl çözeceğimi şaşırdım. Dede de onla inatlasip kizdirmayi seviyor. Haliyle daha da aksi oluyor. Konus konuş kar etmiyor. Odul veriyorum kesmiyor.
Babaanne kuralı mı olur günümüzden bir uygulama mı? Bana yardım edin ya
Evet zaman bulamasak da buralardayız çok şükürYaaa de mizaman çok hızlı ne güzel arkadaşlıklar kazandık 2 senedir de kopmadı bi şekilde maşallah olsun bize
Kız maşallah tütüütütbende çok Gülmüştüm ya inanmadım zaten başta eşim çağırıyor gel gel koş bak diye
Sabah çok erken uyanmıştı öğle de uyumayınca sızmıştı@Helinnnnn cevaplamış olayım
Benim çevremde de ben tekimAaa benim de kozlardeşiö böyle oturuyor Hala arada bende dalga(şakalaşma amaçlı) geçiyordum böyle oturan tek gençsin diye meğer yalnız değilmiş
Güzel anneler merhabaetiketleri görünce dün akşam okudum bugün de ders arası yazayım dedim özlemişim sizleri
Sınav haftası, karne işleri, Göktuğ un hastalıkları, sonra ailecek covid olduk falan ancak bir kendime geldim. Göktuğ covid i çok hafif geçirdi çok şükür hiç anlamadık onun hastalığını. Kızlarla ben zorlandım biraz tatil hastalıkla geçti buna şükür.evde de hepiniz gibi bir telaşla geçiyor günler. Göktuğ bazen çok uyumlu, söz dinleyen bir çocukken bazen de sınırları zorluyor. Meme bırakma çalışmalarına başlayacağız biz de ama hazır hissetmiyorum ben de geceleri uyumuyor çok fazla uyanıyor sözde odasını ayırdım ama 3 saat kendi yatağımda uyuyorumdur sonra onun yatağındayım sabaha kadar. Çenesi bol, oyunların sonu hep dövüşle bitiyor. Hayvanlarla oynuyoruz bir başlıyor puuuuhaa puhhaaa vuruyor birbirleriyle kavga ettiriyor sonra bana saldırıyor falan hep itiş, dövüş tam meslek lisesi öğrencileri gibiannelere vurulmaz dimi oğlum diyorum vurulur diyip pat yapıştırıyor sonra da öpüyümm cici mici beni kandırıyor zamanla unutur inşallah konuşuyorum anlatıyorum ikna oluyor ama o içinden gelen isteğe engel olamıyor kum torbası alacam bu gidişle odasında
[/QUOTE
Covid olmazsa grip 2 ye bir oluyoruz bizdekış bitsin diye dua etmeye başladım bende günler bize bile yorgun sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun
Enerjileri hiç bitmiyor ya bütün gün yoruyoruz bana mısın demiyor sıpalar
W şeklinde oturmak çok sakıncalı canım. Benim betüş içe basıyordu 3 yaş gibi ortopediye götürdük kalça kemiği yerine güzel oturmamış w şeklinde oturduğu için dedi doktor sonra hiç oturtmadık bağdaş kurdurun ip üzerinde yürüsün kuma bassın dedi. İçe basmadan sonra skolyoz, boyun düzleşmesi bel fıtığına da sebep oluyor maalesef. Benim yeğenim de hep öyle otururdu %45 skolyozu oluştu 13 yaşında tedavi görüyor şimdi. Biraz uzun yazdım ama başımıza gelince önemini anladık biz deBenim çevremde de ben tekimhatta herkes böyle otururken çok zorlanıyor iyi değil derler ama vazgeçemedim Asya da böyle oturuyor
Sena seni çok yordu yeme konusunda inşallah iştahı açılır da rahatlarsın valla çok zor. Burun ameliyatı konusunda hiç bilgim yok maalesef canım çevremde olan kimse yokmisskokulumm yeme sıkıntımız daim onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür . Katı gıda işine gelince yiyor ama genelde ağzından atıyor . Sakin kalmak çok zor . Bir yediğini başka bir zaman yemiyor . İkinci çocuk düşünmeme sebebim olabilir bu durumlar . Bir de evdeyim gerçekten çok daralttı . Onun dışında iyiyiz şükür daha yeni toparladık biz de . İshaldi , gripti , virüstü derken daha bir haftadır sağlık sıkıntımız yok şükür . Ben de burnumdan ameliyat olacağım . Var mı bildiğin duyduğun iyi bir doktor senin ?
Gömlek pantolon giydirecem ben bu yıl ekstra bişeyler yapmayı pek düşünmüyorum pasta keseriz fotoğraf çekiniriz yeterKızlar doğum günü için kıyafet bakan var mı erkek anaları
Aaaa konseptsizGömlek pantolon giydirecem ben bu yıl ekstra bişeyler yapmayı pek düşünmüyorum pasta keseriz fotoğraf çekiniriz yeter
Nasıl bir konsept düşünüyorsun gözüme çarparsa atarım sana instagramdanAaaa konseptsizben yine kendimce bişeyler yapacam ya ama kıyafet bulamadım bi türlü
Aydede ve yıldızlarNasıl bir konsept düşünüyorsun gözüme çarparsa atarım sana instagramdan
Yaa çok şeker olur pijama partisi şeklinde de olabilir konseptin Aydedeyi tamamlarAydede ve yıldızlar
Öyle de düşündüm de insanlae yadırgar mı acaba bilemedimYaa çok şeker olur pijama partisi şeklinde de olabilir konseptin Aydedeyi tamamlar