2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sagol kuzum. yapabilirsen cocuklar da dahil olur gevseme egzersizi yap ya da meditasyon. iyi gelebilir.
Ben de şuraya abisiyle yüzünü papağan gibi boyayan bir kız bırakıyorum.
yaaa minnos büyümüşler valla bizde abi okulda evde olsa o kardese yapar bunları
bende uyuyacak başka yer bulamayan bir minnak bırakayım buraya
yok artik ya. ne yapiyon ne egitimi verdin bu kiza heryerde uyur

Hıı ay pardon hanımlar ben dogum yaptıgımıs tarihi yazıyorus sandım. Üst kısmı okumadım. Ben agustosta gebe kaldım Nisan'da dogum yaptm 38+2 de

bende uyuyacak başka yer bulamayan bir minnak bırakayım buraya
Haaay Allahımmm kuzuuu buu kuzuuu
Teşekkür ederim canım.meditasyon bilmiyorum ama namaz kılmak iyi geliyor. Regl dönemi de kılamadığım için kolayla rahatlayamiyorum.
Seninkiler tam takım olur eminim.yaş da yakın ikisi de erkek
Allahim boyalı kuzuya bak sen, abiyle tam bir takım oldular bak sekerim.

ama ben bu fotoya kalbimi bıraktım. nasil tatli bir uykudur bu.
Valla diyordunuz inanamiyordum ama oluyormuş bin şükür ne kadar zorlansak da gittikçe kolaylasacagına inancım tam

Tecrübeli anneler bana akıl fikir verin.
Bizim bu Ali bey misafirliğe gidince coşuyor. Çok aksileniyor. Babaannesine gidince özellikle. Çok hırçınlaşıyor.nasılsa babaannem dedem var deyip sürekli aksileniyor. Genelde baş ağrısıyla ayrılıyorum gittiğim yerden.sesi de bir gür bir gür. Pavarotti mübarek 🗣🗣🗣

Zaten bu ses olayi da canımı sıkıyor. Sesi de cok yüksek tondan kullanıyor. Şimdi diyeceksiniz cocuk o diye ama yok ben biliyorum çocuk sesini.ama bu çoook yüksek tondan konuşuyor.sürekli uyari modundayim oglum ben uzakta değilim diye. Bir ara acaba kulakta mi problem var dedik. Çok uzakta fısıldaşıyoruz duyuyor.veya bir yere tık tık vuruyoz ne yöne vurduğunu da biliyor anlıyor. Ama yine de bir sağlık problemi olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Kv de öyledir ama sesi gürdür.

Neyse cok dert yandim ama şu misafirlik konusunu nasıl çözeceğimi şaşırdım. Dede de onla inatlasip kizdirmayi seviyor. Haliyle daha da aksi oluyor. Konus konuş kar etmiyor. Odul veriyorum kesmiyor.

Babaanne kuralı mı olur günümüzden bir uygulama mı? Bana yardım edin ya

Hangimiz adına teşekkür etsem bilemedim boynuz kulağı geçecek gibi ya sıpalar gün geçtikçe bal oluyor

Anlatayım hemen her gün kesin dışarı istiyor bi tur soğukta olsa çıkıyoruz park ol asa bile yürüyüp geliyor annemle kadını esir aldık babam isyan edecek kitap çok seviyor oku yaz boya yap oyuncak oyna dans et şarkı söyle sonra kudur koş tepelere tırman anne poposuna yapışık yaşıyor hala ama bir güzel annemmmmm diyor ben iptal geri kalan zamanda da şükrediyorum varlığına her gün daha keyifli oluyor. Yani durmak yok aktif sürekli ama soyun giyin yapmıyor hiç bak
Bizimki babasının kıyafetlerini seviyor giydir diye geliyor arada özellikle tişörtleri abisi yok napsın Erva ya yerim inemeyeceğin yere ne diye çıkıon ikisi nasıl olacak diye çok kaygıların vardı şekerparem şimdi nasılsınız

Eğitimsel olarak çözüm bulunur mu bilmem pedagoji bende hep yetersiz kalıyor geleneksel annelik hep kazanıyor eğer canını sıkacak bir durum yapmıyorsa boşver yapıyorsa biraz sert yüzünü göster bazen Asya kızdığımı bakışımdan anlıyor
Ama erkek bebek tecrübem yok onlar başka bir dünya umarım aşarsınız aşmazsanızda boşver be şekerparem gittiğin yer yabancı değil o babaannesine falan şımarıyordur

bende çok Gülmüştüm ya inanmadım zaten başta eşim çağırıyor gel gel koş bak diye
Sabah çok erken uyanmıştı öğle de uyumayınca sızmıştı Helinnnnn cevaplamış olayım

Bende hala böyle oturuyorum dalga geçiyor herkes saçları ne hızlı uzamış maşallah kara kuzum bal oldu bunlar bal agız sulandırıyor
Aaa benim de kozlardeşiö böyle oturuyor Hala arada bende dalga(şakalaşma amaçlı ) geçiyordum böyle oturan tek gençsin diye meğer yalnız değilmiş

Yok canım olur mu hiç öyle şey , bilgilendirme için teşekkür ederim . Maşallah nazar etmeyim ishal den sonra kusması olmadı pek . İnşallah bitmiştir bu durumu.
Çokça amin

Güzel anneler merhaba etiketleri görünce dün akşam okudum bugün de ders arası yazayım dedim özlemişim sizleri
Sınav haftası, karne işleri, Göktuğ un hastalıkları, sonra ailecek covid olduk falan ancak bir kendime geldim. Göktuğ covid i çok hafif geçirdi çok şükür hiç anlamadık onun hastalığını. Kızlarla ben zorlandım biraz tatil hastalıkla geçti buna şükür.evde de hepiniz gibi bir telaşla geçiyor günler. Göktuğ bazen çok uyumlu, söz dinleyen bir çocukken bazen de sınırları zorluyor. Meme bırakma çalışmalarına başlayacağız biz de ama hazır hissetmiyorum ben de geceleri uyumuyor çok fazla uyanıyor sözde odasını ayırdım ama 3 saat kendi yatağımda uyuyorumdur sonra onun yatağındayım sabaha kadar. Çenesi bol, oyunların sonu hep dövüşle bitiyor. Hayvanlarla oynuyoruz bir başlıyor puuuuhaa puhhaaa vuruyor birbirleriyle kavga ettiriyor sonra bana saldırıyor falan hep itiş, dövüş tam meslek lisesi öğrencileri gibi annelere vurulmaz dimi oğlum diyorum vurulur diyip pat yapıştırıyor sonra da öpüyümm cici mici beni kandırıyor zamanla unutur inşallah konuşuyorum anlatıyorum ikna oluyor ama o içinden gelen isteğe engel olamıyor kum torbası alacam bu gidişle odasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…