- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
sagol kuzum. yapabilirsen cocuklar da dahil olur gevseme egzersizi yap ya da meditasyon. iyi gelebilir.Havasını sevsinlerrrrrhavali hanim evde neler yapıyor? Anlat hele
Mesela Erva hala günde 10p kere giyinip soyunuyor ve de hep abisinin eşyalarında gözüanlatıyorum kızım bu abinin diyorum ama aglıyor zırlıyor abisini bebek gibi beslemek istiyor. Heryer batıyor.Bazen kızıyorum ama yine de hos bi durum güldürüyor
Tepelere çıkıp abiiiii annnnneeee diye sesleniyor çünkü inemiyor
misskokulumm misss özlettin kendiini cancağzim..çalışıyorsunuz diye rahatsiz da etmek istemiyorum ama arada ses ver yine şöyle bir özet geç
Jadem inan ki artik hiçbirşeye bakamaz oldum. Kendime kıyafet almam lazım.üşeniyorum..düşünsene bir kadın kendine alış veriş yapmaya üşeniyoro da internetten ha bos vakit buldugum anlar cok kısa oldugu için ona bile vakit harcamak istemiyorum
Ya Allahım masAllaaahhh i na nıl mazzzz değişmiş geldi gözümeçooook tatlısın ama seeennn su kendinden emin duruşa şu endama şu gülüşe heyy yavrummm maşşşşAllaaaahhhh ❣❣❣❣❣❣yandı kızlllaaaarrr
Helinim demek ki strese ne kadar az girersek migren o denli azalıyorbu ara cok sıkıntılı bir dönemden geçtim belki de bu ay ondan o kadar şiddetlidir. O zaman daha sakin bir hayat yaşamaya çalışacağım nasil olacak bilmiyorum ama papatya çayı almakla başlasam iyi olacak ciddi bir sinuzit de var. Hangisi tutuyor bazen anlayamıyorum tesekkur ederim cevapladığın için❣
Karyaaa havani sevsinler karyaamasAllah ikinci geldiginde o halıda heryer oyuncak oluyor bilgin olsun baharım
yaaa minnos büyümüşler vallaBen de şuraya abisiyle yüzünü papağan gibi boyayan bir kız bırakıyorum.
yok artik ya. ne yapiyon ne egitimi verdin bu kiza heryerde uyurbende uyuyacak başka yer bulamayan bir minnak bırakayım buraya
Allahim boyalı kuzuya bak sen, abiyle tam bir takım oldular bak sekerim.Ben de şuraya abisiyle yüzünü papağan gibi boyayan bir kız bırakıyorum.
ama ben bu fotoya kalbimi bıraktım. nasil tatli bir uykudur bu.bende uyuyacak başka yer bulamayan bir minnak bırakayım buraya
Haaay Allahımmmbende uyuyacak başka yer bulamayan bir minnak bırakayım buraya
Teşekkür ederim canım.sagol kuzum. yapabilirsen cocuklar da dahil olur gevseme egzersizi yap ya da meditasyon. iyi gelebilir.
yaaa minnos büyümüşler vallabizde abi okulda evde olsa o kardese yapar bunları
yok artik ya. ne yapiyon ne egitimi verdin bu kiza heryerde uyur
Valla diyordunuz inanamiyordum ama oluyormuşAllahim boyalı kuzuya bak sen, abiyle tam bir takım oldular bak sekerim.
ama ben bu fotoya kalbimi bıraktım. nasil tatli bir uykudur bu.
Hangimiz adına teşekkür etsem bilemedimcanim emzirme devamsa sadece parol alabilirsin ilac olarak. migren taşı var bende anlık da olsa uyusturuyor gibi uykuya gecmek icin kullaniyorum. nöroloji ye gitmen lazim. migren gibi anlattiklarin. valla insallah degildir. öldürmeyip surunduren cinsinden. bekle bahara kadar. takip et not al ne zaman oluyor yani ne sıklıkta ataklar ve ne kadar sürüyor ne etkiliyor. biliyor musun ben masallah diyim spirale ragmen(14 gun suruyor artik regl) migren agrisi cekmiyorum yani siddetli degil. basagrisi hafif. stresle de alakali migren. bol su iç. uyku onemli ve yorgunluk tetikler. yani sartlarin zor
merhaba. hayirli olsun minik. oncelikle paketli gida asitli kafeinli iceceklerden uzak dur canim. acik satilan peynir felan da yeme. meyve sebze balik kirmizi et onemli. ben kirmizi et yemedgim icin baklagillerden cok tuketmistim. vitamin takviyesi folik asit onemli doktor onerir zaten. yürüyüş yap. hamilelere ozel pilates veya yoga yapabilirsin. gevsemene ve agrisiz suresi yonetmene yardimci olabilir. stresten uzak ol. cocuk herseyi hisseder hatta genlerine bile işler. boyle
kuzum ya keske az yakin olsaydik. baharim sen de işe başla. eylulde karyamiz kreşe baslasin. eşin destek olmuyor ev zor cik sosyalles biraz. sen mutlu olursan karya da daha mutlunolacaktir. muhallebi tarzi şeyler çorba fwlan mi versen kabiigi icin.
oyyyyy kalbim ya. anasi gibi havali bir hatun olacak ❣
Ama bu nedir
Yaaa de miSelamlar herkeseehepinizi çok özledim epeydir girmiyordum. Doğum günleri yaklaşıyor Nisan görünümlü mart bebelerinin 2 yaşa geldiler şaka gibi ya
Bende hala böyle oturuyorum dalga geçiyor herkes
Bende diyorum ya az yavaş olsun tadını çıkaralım bir daha olur olmazkocaman bir maşallah bu minnoslara ve bol bol öpücük yanaklarına... ne ara büyüdü kuzularimiz diye düşünüyorum bu aralar.
Anlatayım hemen her gün kesin dışarı istiyor bi tur soğukta olsa çıkıyoruz park ol asa bile yürüyüp geliyor annemle kadını esir aldık babam isyan edecekHavasını sevsinlerrrrrhavali hanim evde neler yapıyor? Anlat hele
Mesela Erva hala günde 10p kere giyinip soyunuyor ve de hep abisinin eşyalarında gözüanlatıyorum kızım bu abinin diyorum ama aglıyor zırlıyor abisini bebek gibi beslemek istiyor. Heryer batıyor.Bazen kızıyorum ama yine de hos bi durum güldürüyor
Tepelere çıkıp abiiiii annnnneeee diye sesleniyor çünkü inemiyor
misskokulumm misss özlettin kendiini cancağzim..çalışıyorsunuz diye rahatsiz da etmek istemiyorum ama arada ses ver yine şöyle bir özet geç
Jadem inan ki artik hiçbirşeye bakamaz oldum. Kendime kıyafet almam lazım.üşeniyorum..düşünsene bir kadın kendine alış veriş yapmaya üşeniyoro da internetten ha bos vakit buldugum anlar cok kısa oldugu için ona bile vakit harcamak istemiyorum
Ya Allahım masAllaaahhh i na nıl mazzzz değişmiş geldi gözümeçooook tatlısın ama seeennn su kendinden emin duruşa şu endama şu gülüşe heyy yavrummm maşşşşAllaaaahhhh ❣❣❣❣❣❣yandı kızlllaaaarrr
Helinim demek ki strese ne kadar az girersek migren o denli azalıyorbu ara cok sıkıntılı bir dönemden geçtim belki de bu ay ondan o kadar şiddetlidir. O zaman daha sakin bir hayat yaşamaya çalışacağım nasil olacak bilmiyorum ama papatya çayı almakla başlasam iyi olacak ciddi bir sinuzit de var. Hangisi tutuyor bazen anlayamıyorum tesekkur ederim cevapladığın için❣
Karyaaa havani sevsinler karyaamasAllah ikinci geldiginde o halıda heryer oyuncak oluyor bilgin olsun baharım
Ahahha resmen sanatçılar Picasso lar geliyorBen de şuraya abisiyle yüzünü papağan gibi boyayan bir kız bırakıyorum.
Şaka demi bubende uyuyacak başka yer bulamayan bir minnak bırakayım buraya
Eğitimsel olarak çözüm bulunur mu bilmem pedagoji bende hep yetersiz kalıyorTecrübeli anneler bana akıl fikir verin.
Bizim bu Ali bey misafirliğe gidince coşuyor. Çok aksileniyor. Babaannesine gidince özellikle. Çok hırçınlaşıyor.nasılsa babaannem dedem var deyip sürekli aksileniyor. Genelde baş ağrısıyla ayrılıyorum gittiğim yerden.sesi de bir gür bir gür. Pavarotti mübarek 🗣🗣🗣
Zaten bu ses olayi da canımı sıkıyor. Sesi de cok yüksek tondan kullanıyor. Şimdi diyeceksiniz cocuk o diye ama yok ben biliyorum çocuk sesini.ama bu çoook yüksek tondan konuşuyor.sürekli uyari modundayim oglum ben uzakta değilim diye. Bir ara acaba kulakta mi problem var dedik. Çok uzakta fısıldaşıyoruz duyuyor.veya bir yere tık tık vuruyoz ne yöne vurduğunu da biliyor anlıyor. Ama yine de bir sağlık problemi olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Kv de öyledir ama sesi gürdür.
Neyse cok dert yandim ama şu misafirlik konusunu nasıl çözeceğimi şaşırdım. Dede de onla inatlasip kizdirmayi seviyor. Haliyle daha da aksi oluyor. Konus konuş kar etmiyor. Odul veriyorum kesmiyor.
Babaanne kuralı mı olur günümüzden bir uygulama mı? Bana yardım edin ya
bende çok Gülmüştüm ya inanmadım zaten başta eşim çağırıyor gel gel koş bak diyeŞaka demi bulütfen şaka de ay hiç bilmem Asya bir yerde uyuyakalsın yatakta zor uyuyor
Maşallah sana zaram akıllı kız işte yorulduğu yerde uyumuşama çok güldüm affet ben olsam kahkalarımla uyandırdı kız geri
Maşallah
Aaa benim de kozlardeşiö böyle oturuyor Hala arada bende dalga(şakalaşma amaçlıBende hala böyle oturuyorum dalga geçiyor herkessaçları ne hızlı uzamış maşallah kara kuzum bal oldu bunlar bal agız sulandırıyor
Yok canım olur mu hiç öyle şey , bilgilendirme için teşekkür ederim . Maşallah nazar etmeyim ishal den sonra kusması olmadı pek . İnşallah bitmiştir bu durumu.Canım arkadaşım sizin gibi dua edenler oldukça sırtım yere gelmez benimşu mübarek günlerde duana amin diyorum
Içimi ısıttınız gene
Evet bazen Yaradan sıkı imtihana tutuyor. Rabbimden yardım istiyorum biliyorum ki ona dayanan yolda kalmazverdiginde bir hayr vermediginde bin hayr varmış. Ev istiyorum ama demek ki burası hayırlı. Ama yine de duaya devam ediyorum Rabbim ne zaman nasip eder bilemiyorum. Çocuklardan cok diş meselesi çok yordu aslinda. Saglik problemleri biraz yordu. Boyle olunca da sabrimi baska seylere harcamiş oluyorum cocuklara kalmiyor pek.
Bak aslinda sana ne diyecektim umudum.aklima gelmisken söyleyeyim. Kız kardeşim Astım oldugunu öğrendi.o astımsa ben muhtemelen astımım. Çunku nefes alma problemleri kalp ritim problemleri merdivende namazda ciddi tıkanmalarım hatta bazen kızartma yaparken veya parfum kokusunda tıkanmalarım oluyor. Kardesimde bunlar yeni basladi doktora gitti doktor şüphe edip bakmis ve sonuc Astım. Biraz sasirdik acikcasi biz alerjidir deyip gecistiriyorduk bu halimizi. Doktor da çocuklugunda sebepsiz kusmaların sebepsiz ateslenmelerin oluyor muydu diye sormuş. Cocuklugu sebepsiz kusmalarla geçti onun da benim de. Doktor sebepsiz kusma bazen akcigerle ilgilidir ama ne hekimler ne aileler anlayamayabiliyor demiş. Astım ataklarında kusmalar olur demiş. Doktora gidiyorsunuz muhtemelen ciğerlerine bakıyordur ama bir sonraki kontrolde daha dikkatli dinlemesini istesene Senacığım için. Gerci senosum hergun cikariyor diyorsun bu reflü olabilir ama gene de temkinli olmakta fayda var. Bi de evde takip et bakalim. Mesela toz, parfüm kokusu, kizartma kokusu vs bunaltiyor mu onu? Disari çıkınca öksürük oluyor mu? Aslında bunlar hepimizin bakması gereken şeyler.
Kusma her zaman olmuyormus öksürük her zaman olmuyormuş. Kisiden kisiye degisik ilerliyormus.takip etmekte fayda var.umarım canını sıkmamışımdır
Çokça aminİnsan kaç yaşında olsun hele de hastaysa, dardaysa ille annesi yanında olsun ister. Allahım annelerinizi başınızdan eksik etmesin. Ahir dünyada bizi bekleyen annelerimiz de nurlarda yatsın, mekanları cennet olsun inşallah.