2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

kizlar cok gecmis olsun. bizdr ailecek influenza atlattik sanirim. yani test yapilmadi gerek yok influenza denildi ki ben hic oyle agri cekmemistim ilac da kullanamayinca . neyseki gectinsukur. sizlerede cok gecmis olsun. Allah sifa versin kuzucuklara

Kızlar tuvalet eğitimine nasıl başlanıyor? Bilgili annelerin yardımınlarini bekliyorum

Geçmiş olsun canım. Infulanza covidden bile yaygın deniliyor. Ogluşlar nasil?

Geçmiş olsun canım size de helincim kış geldi hepimiz hastalık konuşuyoruz iyi şeylerden bahsedemez olduk

Geçmiş olsun canım. Infulanza covidden bile yaygın deniliyor. Ogluşlar nasil?
şükür iyiler şimdi. arel hastalik sonrasi huy değiştirdi yordu bizi baya. okuldan bile sikayet aldim sanki 2 gundur daha iyi gibi. atakmiydi neydi bilemedim. sizde durumlar nasil kavgaya devam mi oyunlar basladi mi ?
Geçmiş olsun canım size de helincim kış geldi hepimiz hastalık konuşuyoruz iyi şeylerden bahsedemez olduk
sorma jadem bu ara hastaliklar var hep gundemde. yegenim yine nobet gecirdi cok kötü oldum. abim yengem covid. oyle herkes.hasta kırılıyor. herkese saglik diliyorum

Selam kizlar herkese cok cok gecmis olsun ya SonsuzUmut canim cok uzuldum.insallah hemenduzelir zara
Helinnnnn canim sizede gecnis olsun
Bizde de ablamlar bu sefer covid cikti karya da bu sira huysuz dun gecede birden agzini tutarak agladi dis sandım ama aft cikmis dilinde ne yapmak gerekir surekli agzini tutup bagiriyor neden bu yasta ki cocukta aft olur ki vitaminsiz mi kaldi diyorum

Kızlar alıntılayamadım tşkr ederiz her birinize dün kontrolü vardı çok hafif hırıltı var Buhara devam cuma tekrar çağırdı çok açık tenli birde dedi alerji olabilir diye doktora sevk etti yarın için randevu aldık rota da geçti sanırım eski düzenine döndü
Öyle yani biraz bunalıyorum düşününce ama buna da şükür diyip olumlu bakıyorum

Canım hepinize çook geçmiş olsun
Çocuklar hastalanınca illa huy değişiyor
Bizim kavgalar devam tabi. Hic biter mi? Kıskançlıklar falan çok oluyor.burada kış sert geçiyor.infulanza çok yaygın.bir yere çıkamıyoruz
Bu gece başım bogazim çok ağrıyor ve ervacık da zor uyudu.. simdi uyandı ağlayıp durdu sallıyorum. Başım çatlıyor ağrı kesici aldım ama fayda etmedi

Gecen hafta bende oyleydim karyada huzursuz surekli usutuyir mu agzindaki aft dan mi gece yatamiyor kakasida bu ara çok kötü kokuyor ve rengi kivami tuhaf yesil sari acik renk boyle karışık hasta mi disten mi baska birseyden mi anlamıyorum sanirim birseyler geçiriyoruz ama ne bende bilmiyorum

Acaba dönemsel mi? Gene karya ile peşpeşe olmuş huysuzluklar

Benim de canım sıkkın.. bu proteze bir uyum saglayamadım.yuksek hissediyorum bir yerini.gidiyorum doktor ufaltiyor ama hala yüksek. Ufaltırken çatlar diye de korkudan gidemedim bir daha iki defa gittim zaten az önce teyzemle konuştum.o yükseklik normal yoksa çene aşağı düser mecburen bir tık yüksek oluyor dedi
Ama sinirlenip de dişimi sıkınca ağrı giriyor
Öyle perperissan bir agri degil ama hafif de olsa agrimasi üzüyor

Canim sikma canini ama bence git duzeltsin guzel olsa oyle tuhaf hissetmezsin bence. Biraz daha ufaltsin torpuler muhtemelen.
Bu ara biraz sikici gerckten herseyde cok pahali ne olacak belli degil sonumuz hayir olsun

Helinnnnn çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerdir .
Bu ara gündüz uykusunu reddeden bebişler var mı ? Perişan oluyorum . Akşam da 6-7 gibi bayılıyor sonrasında .
nuriye54 ben de başlamak istiyorum ama bir türlü düzene giremedik . Gece beslenmesini tam Kestim diyorum hasta olup beslenemeyince kıyamayıp gece istediğinde veriyorum kesmeden başlayacağım sanırım artık ben de . Ara ara lazımlığa oturuyoruz zaten , yaptıktan sonra söylüyor bazen de ama üstü ıslanırsa belki anlar artık diye düşünüyorum . Kitap da okuyoruz bir süredir tuvalet eğitimi ile ilgili . İlgi duyuyor ama başlamaya korkuyorum açıkçası bizim her işimiz zor olduğu için bu da zor olursa diye endişe etmiyor değilim . Tecrübeli anneler de bize bir destek atsalar

Bizde Elif'in tuvalet eğitimi gibi bir kitap aldık çok ilgisini çekti günde 5 kere okutuyor diğer gün ara ara çiş kaka demeye başladı diyince götürüyoruz ama tamamıyla hazır mı emin olamadım :/ havalarda soğuk hicde hazır değilim kenarda köşede çiş kaka temizlemeye
Gece beslenmesi yok isterse su veriyoruz ama sabah bezi dolu kalkıyor

Canim sikma canini ama bence git duzeltsin guzel olsa oyle tuhaf hissetmezsin bence. Biraz daha ufaltsin torpuler muhtemelen.
Bu ara biraz sikici gerckten herseyde cok pahali ne olacak belli degil sonumuz hayir olsun
Iki defa gittim. Bugun teyzemle konustum o kısmı bilerek hafif uzun bırakiyorlar dedi.çene duşmesin diyeymiş. Alışmaya çalış dedi. Takmamaya çalış dedi. Onun da protezleri var.bilmiyorum ama anladigim bisey var.saglik herseyden önemli

Bu ara icim cok bunalıyor e bebek te şubat indirimleri basladi bu arada

Bizde de Elif in tuvalet eğitimi kitabı var şu an evdeyim diye halletmek istiyorum ben de tuvalet işini .

Şekerim parem neden bunalıyorsun demeyeceğim . Çok haklısın bunalmakta . İki çocukla akşama kadar evde çok zor . Üstelik evinde de tam huzurlu değilsin eltinden dolayı. Ben de komşumdan dolayı evime girmek istemiyorum İnan. Sıkıntım seninki kadar büyük değil ama İnan evime gitmek istemiyorum . Evi satamadıkça da daha çok geriliyorum . Bir de diş konusu da daralttı seni. İnşallah kalbine ferahlık versin rabbim şu mübarek günlerde. Geçecek inşallah

Kalppare ahh canim bende cok bunaldim yaa cocuklar uyumayinca yemek yemeyince ve hasta olunca insanda hal kalmiyor birde seninde yaninda kimse yok. Valla bakıyorum etrafımda cok kişinin naddi manevi ailesi var. saglik olsun diyorum..
Benimki yine uyuyamıyor bugun birseyde yiyemedi aft acıtıyor heryer salya ve surekli bagirip agladi. Yemek yedirirken de zorladim biraz kustu aglanaktan bugun cok kötü birgun geçirdim.. Allahim sagliklarini versin tek dileğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…