2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar istanbulda kar cokmuş. InsAllah iyisinizdir @Nehir8077 BKGK

Ahh kiyamam canim ya tam.salgin zamani vallahi insallah en kisa zamanda.toparlar Zara kuzumda Rabbim.kimseyi hastanelere düşürmesin sıkıntı yapma.dua edecegim sizin icin.

Biz çok çektik kuzum ya valla iyi geçmesine sevindim benimkinde iz kaldı küçük bi şey o kadar kötüydü geçmiş olsun

Ay kıyamam sana ya Zara da sende çok yıprandınız valla çok üzüldüm inan ki

Kalppare canmm evet bu tarafta cok kar yagdi ama.cok sukur sorun yok sen nasilsn ? Eltiyle yine atistin he Allah akil fikir.versin ona da
Bizde hic kar yok müthiş bir soğuk var. -7 falan oluyor bazen ama sanki daha yüksek gibi hissediliyor.
1 gün sonra yine yatış aldık canım 3 gündür hastanedeyiz şimdi de rota kapmış hastaneden yarına belki çıkarız artık çok çok yorgunum
Sonsuz umut bak aklıma ne geldi. Siz Zara'nın akika kurbanını kestiniz mi? Akika kesmek farz değil diye biliyorum ama çocuklarda kazanın belanın önünu alır. Hatta erkeğe 2 akika kiza 1 akika keserler.erkek cocukları cok hareketli olup daha çok kaza atlattıkları için. Eğer kestiyseniz de bir miktar gücünüzün yettiğince sadaka verin.eminim vermissinizdir de belki biraz daha vermek gerekir. Fakir fukaraya sadaka musibetin önünü alır.
Rabbim tez zamanda şifa versin duamdasınız canlarım ❤❤❤❤

3-4 aylıktı sanırım kestik kurbanı valla elimizden geldiğince az da olsa insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz
Herkes de nazar diyor ama bilemiyorum ki Aslında şuan nazar değdirecek birileri de aklıma geliyor çünkü onlardan sonra toparlıyamadok ama o zaman çocuğu fanus da mı büyütelim diyorum

Kızlar ya dua ede misiniz bizim için tam doktor olumlu konUşuyor seviniyoruz başka bir şey oluyor psikolojik olarak berbat durumdayım ya çocuğun eller kollar ayaklar her yerden en az 4 kere delindi o morluklarları gördükçe daha da kötü oluyorum
Yaa emin olmadan damar yolu açılır mi iyiyse sinirim bozuluyor

Allah yardımcınız olsun canım . İnşallah sağlıkla çıkın bir an önce . Çok yıpratıcı bir süreç . Allah sürekli hastalığı olan çocukların annelerine sabır versin gerçekten evlatla sınanmak büyük imtihan . İnşallah siz de bir önce çıkarsınız . Hanımağa da yorulmuştur kuzum

Sağol canım aminn allah tüm annelerin yardımcısı olsun biz bu kadar yıprandık diğer anneleri düşünemiyorum gerçekten bu halimize de çok şükür allh beterinden korusun İnş

Kızlarrr çıkardılar bizi çok şükür tam iyileşmedi ama doktor çıkarttı yine de çok bunaldı çoçuğum oralarda İnş başka bir sıkıntı olmaz allah kimseye hastalık vermesin verenlere de dermanını da versin İnş buna da şükür

Oyy çok şükür evde daha iyi bir psikoloji ile daha hızlı toplanirsiniz
İns bukadar olur minnosum hızlı bir şekilde toparlanır

çok geçmiş olsun sonsuzum. çıkmışsınız insallah iyice de geçer Zara kuzumun hastalığı. ne virüsü bitti ne bakterisi bu kış. hayırlısıyla bir yaza çıksaydık diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…