Ahh kiyamam canim yaKozlar moralim gerçekten ama gerçekten aşırı bozuk bir kar yağdı Diye sanki felaket her şey durdu ya özelde ve devlette doktor bulamadık çocuğun ateşi çıktı acile gitmek için taksi bulamadık ya çıkmıyor taksiler taksimetre çalışacak ya o yolda riske girmek istemiyorlar O yüzden fiyat da aynı nasılsa ya gerek duymuyorlar
Gittik çoçuk hastanesine yatırdık orası da hiç temiz değildi zar zor ateşi düştü taburcu olduk dün sevindik azcık derken Bugün kusma ateş geldik doktora bu seferde o hastaneden roto kapmış orada rotolılar vardı İyice sinirim bozuldu tekrar yatış verdiler ortalama 5 gün dediler birde o kadar moralim bozuk ki uyuttum 2 saattir ağlıyorum vallahi boğuldum kafayı yedim resmen ya
Yok canım evde yalıtım var şükür usumedik. Ama fikir iyiymişÜşüdünüz mü?
Böyle durumlarda ben ocaklari yakıyorum su falan kaynatiyorum ev ısınıyor.çocuklari da mutfaga alıyorum
Geçti gibi kuzum uzun sürdü etkileri hala var genzimiz dolu ikimizinde siz nasılsınızTeşekkür ederiz canım iyiyiz çok şükür . Ailenin yanında olması güzel olmuş , çabuk geçer inşallah grip . Biz grip olunca 2 haftada ancak geçiyor
Biz çok çektik kuzum ya valla iyi geçmesine sevindim benimkinde iz kaldı küçük bi şey o kadar kötüydüCok sukur canim insallah çabucak gecer gider
Karya daha iceriye girmeden aglamaya basladi 3 kisi zor tuttuk adam zar zor göğsünü dinleyip kulaklarına bakti oyle rutim kontrol oldu yani. Benim b12 ignem vardi onu yaptim birde sigortamz bitecek kullanalm dedik yoksa akil isi degil bu zamanda hastaneye gitmek. Dislerinede baksin istiyordum ama kaldi cok aglayinca..
Canim sagol bencede arpacikti gecti suan senin kizda da çıkmışti nazar dan da olabilir diyorlar
Gcmis olsun canim simdi nasilsiniz ?
Geçmiş olsun canım umarım hiç hasta olmaz artık baya zorladı seni çünküBiz çıktık hastaneden ama öksürük hala devam ediyor bakalım artık ya inş iyileşsin biranönce ya
1 gün sonra yine yatış aldık canım 3 gündür hastanedeyiz şimdi de rota kapmış hastaneden yarına belki çıkarız artık çok çok yorgunumGeçmiş olsun canım umarım hiç hasta olmaz artık baya zorladı seni çünkü
Ay kıyamam sana ya Zara da sende çok yıprandınız valla çok üzüldüm inan kiKozlar moralim gerçekten ama gerçekten aşırı bozuk bir kar yağdı Diye sanki felaket her şey durdu ya özelde ve devlette doktor bulamadık çocuğun ateşi çıktı acile gitmek için taksi bulamadık ya çıkmıyor taksiler taksimetre çalışacak ya o yolda riske girmek istemiyorlar O yüzden fiyat da aynı nasılsa ya gerek duymuyorlar
Gittik çoçuk hastanesine yatırdık orası da hiç temiz değildi zar zor ateşi düştü taburcu olduk dün sevindik azcık derken Bugün kusma ateş geldik doktora bu seferde o hastaneden roto kapmış orada rotolılar vardı İyice sinirim bozuldu tekrar yatış verdiler ortalama 5 gün dediler birde o kadar moralim bozuk ki uyuttum 2 saattir ağlıyorum vallahi boğuldum kafayı yedim resmen ya
Bizde hic kar yok müthiş bir soğuk var. -7 falan oluyor bazen ama sanki daha yüksek gibi hissediliyor.Kalppare canmm evet bu tarafta cok kar yagdi ama.cok sukur sorun yok sen nasilsn ? Eltiyle yine atistin he Allah akil fikir.versin ona da
Sonsuz umut bak aklıma ne geldi. Siz Zara'nın akika kurbanını kestiniz mi? Akika kesmek farz değil diye biliyorum ama çocuklarda kazanın belanın önünu alır. Hatta erkeğe 2 akika kiza 1 akika keserler.erkek cocukları cok hareketli olup daha çok kaza atlattıkları için. Eğer kestiyseniz de bir miktar gücünüzün yettiğince sadaka verin.eminim vermissinizdir de belki biraz daha vermek gerekir. Fakir fukaraya sadaka musibetin önünü alır.1 gün sonra yine yatış aldık canım 3 gündür hastanedeyiz şimdi de rota kapmış hastaneden yarına belki çıkarız artık çok çok yorgunum
3-4 aylıktı sanırım kestik kurbanı valla elimizden geldiğince az da olsa insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruzBizde hic kar yok müthiş bir soğuk var. -7 falan oluyor bazen ama sanki daha yüksek gibi hissediliyor.
Sonsuz umut bak aklıma ne geldi. Siz Zara'nın akika kurbanını kestiniz mi? Akika kesmek farz değil diye biliyorum ama çocuklarda kazanın belanın önünu alır. Hatta erkeğe 2 akika kiza 1 akika keserler.erkek cocukları cok hareketli olup daha çok kaza atlattıkları için. Eğer kestiyseniz de bir miktar gücünüzün yettiğince sadaka verin.eminim vermissinizdir de belki biraz daha vermek gerekir. Fakir fukaraya sadaka musibetin önünü alır.
Rabbim tez zamanda şifa versin duamdasınız canlarım❤❤❤❤
İyiyiz şükür canım bugun bitti karantinamız daGeçti gibi kuzum uzun sürdü etkileri hala var genzimiz dolu ikimizinde siz nasılsınız
Allah yardımcınız olsun canım . İnşallah sağlıkla çıkın bir an önce . Çok yıpratıcı bir süreç . Allah sürekli hastalığı olan çocukların annelerine sabır versin gerçekten evlatla sınanmak büyük imtihan . İnşallah siz de bir önce çıkarsınız . Hanımağa da yorulmuştur kuzumKızlar ya dua ede misiniz bizim için tam doktor olumlu konUşuyor seviniyoruz başka bir şey oluyor psikolojik olarak berbat durumdayım ya çocuğun eller kollar ayaklar her yerden en az 4 kere delindi o morluklarları gördükçe daha da kötü oluyorum
Yaa emin olmadan damar yolu açılır mi iyiyse sinirim bozuluyor
Sağol canım aminn allah tüm annelerin yardımcısı olsun biz bu kadar yıprandık diğer anneleri düşünemiyorum gerçekten bu halimize de çok şükür allh beterinden korusun İnşAllah yardımcınız olsun canım . İnşallah sağlıkla çıkın bir an önce . Çok yıpratıcı bir süreç . Allah sürekli hastalığı olan çocukların annelerine sabır versin gerçekten evlatla sınanmak büyük imtihan . İnşallah siz de bir önce çıkarsınız . Hanımağa da yorulmuştur kuzum
Oyy çok şükür evde daha iyi bir psikoloji ile daha hızlı toplanirsinizKızlarrr çıkardılar bizi çok şükür tam iyileşmedi ama doktor çıkarttı yine de çok bunaldı çoçuğum oralarda İnş başka bir sıkıntı olmaz allah kimseye hastalık vermesin verenlere de dermanını da versin İnş buna da şükür
Eve geldik diye o kadar mutlu kiOyy çok şükür evde daha iyi bir psikoloji ile daha hızlı toplanirsiniz
İns bukadar olur minnosum hızlı bir şekilde toparlanır
çok geçmiş olsun sonsuzum. çıkmışsınız insallah iyice de geçer Zara kuzumun hastalığı. ne virüsü bitti ne bakterisi bu kış. hayırlısıyla bir yaza çıksaydık diyorum artık.Kozlar moralim gerçekten ama gerçekten aşırı bozuk bir kar yağdı Diye sanki felaket her şey durdu ya özelde ve devlette doktor bulamadık çocuğun ateşi çıktı acile gitmek için taksi bulamadık ya çıkmıyor taksiler taksimetre çalışacak ya o yolda riske girmek istemiyorlar O yüzden fiyat da aynı nasılsa ya gerek duymuyorlar