2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa nasıl uyguluyorsun yün var ama yıkanmış mercan da mi hasta öksürüyor

as
2 gün ateş oldu+boğaz ağrısı ve halsizlik eklendi smdide öksürük kaldı öksürük nerdeyse 1.5 aydır vardı bir geçmedi gecede uyutmuyor yün iyi geldi gibi uzun zaman sonra gece daha uzun uyudu
Yünü tülbentin arasına koyup diktim İnce yastık gibi onuda zibini ile tulumu arasına koyuyorum önüne arkasina öle uyuyor 2 gece oldu bu gecede uyguluycam,
Eşim dün test verdi pozitif galiba biz korona gecirdik

Yaa geçmiş olsun canım Bence de muhtemelen korona atlatmışsınz

Kozlar moralim gerçekten ama gerçekten aşırı bozuk bir kar yağdı Diye sanki felaket her şey durdu ya özelde ve devlette doktor bulamadık çocuğun ateşi çıktı acile gitmek için taksi bulamadık ya çıkmıyor taksiler taksimetre çalışacak ya o yolda riske girmek istemiyorlar O yüzden fiyat da aynı nasılsa ya gerek duymuyorlar
Gittik çoçuk hastanesine yatırdık orası da hiç temiz değildi zar zor ateşi düştü taburcu olduk dün sevindik azcık derken Bugün kusma ateş geldik doktora bu seferde o hastaneden roto kapmış orada rotolılar vardı İyice sinirim bozuldu tekrar yatış verdiler ortalama 5 gün dediler birde o kadar moralim bozuk ki uyuttum 2 saattir ağlıyorum vallahi boğuldum kafayı yedim resmen ya

Size de geçmiş olsun bizde de kaldı öksürük bizimkiler geçti ama çocuğun ki hala var .

Çok geçmiş olsun canım . Üst üste gelince insan yıpranıyor iyice. Biz de adenovirüs sonrası grip arkasına korona olduk. Bir aydan fazladır çocuk düzelemedi . Senin de üst üste gelince iyice üzdü . Kar da tuzu biberi olmuş . İnşallah daha kısa sürer . İshal var mı peki ?

Saol canım öyle başka bizde 1 aydın hastayız İnş ikisi de düzelsin çoçuk üstüyse hasta olunca kötü oluyor gerçekten ya ne bilim her yere ulaşım sıkıntı büyük şehir sonuçta bu kadar mağdururiyet yaşayacağımızı tahmin edemezdim neyse ki siteden güç bela çıkarsbilfik bizim arabayı da rahatladık az da olsa
İshal şimdiye kadar 6 kusma 3 son 3 saattir de uyuyor
Ya ağrıma gidiyor resmen göz göre göre hasta oldu solunum yoluyla da bulaşan bir şeymiş rota madem öyle nasıl yan odalara verilir ki ayrı kata alınmalı veya daha iyi tedbir alınmalı o odadan odaya aynı eldiven kullanılmamalı gibi gibi bir çok şey var ama kalmaya da mecburduk ateşi çok yüksekti kafam baya karışık yani bende perişan oldum oldum ne yatabiliyorum nE yiyebiliyorum baş ağrısından kaç gündür patladım annem memleketten geldi biraz daha rahatladım ama yine de çok sinirim ve moralim bozuk
a

Çok geçmiş olsun. Kış günü şu zamanda cidden kötü olmuş ya. Rota aşısı yapılmış mıydı?

Saol canım hayır yapmadık ya ama doktor olmuş olsaydı da belki hafif geçirirdi diyor
Evet öyle oluyormuş aşılı olunca hafif geciriyormus. Ama boşver sen şimdi olan olmuş elden ne gelir. Deniz beş gün yattı enfeksiyon yüzünden. Bana fenalık gelmişti valla bunaliyor insan. Buraya yaz kafan dağılır hem.

Yaa bizde 2 gece acil 3 gün hastane 5 şimdi de 5 gün dediler etti 10 içim daraldı vallaha

Benim gibi eltiyi bulmuş ne arıyor ben de anlamıyorum canım. En kötüsü de herkese beni kotuluyor. Buraya geleli 3 yil bitti yeni yeni insanlar aaa sen hic de öyle biri degilmissin diyorlar.insanlara senin icin bunu bunu dedi diye atıp tutuyor.een cok beni seveceksiniz diyor

Ya rus yenge ile ben bizzat gorusmuyorum yakin degiliz de bizim akrabalara söylemiş boyle elektrik gidiyor falan diye. Tam olarak orda durum ne bilemiyorum ama ben de kesilirse diye korktum.kucuk cocuklar var

Hatırladıkca dua et bana dünürüm ☺ amin diyorum duana

Yaa bizde 2 gece acil 3 gün hastane 5 şimdi de 5 gün dediler etti 10 içim daraldı vallaha
Çok iyi anlıyorum seni hastane hapishaneden beter Allah düşürmesin.
Valla canım net hasta kadın. Tedavi olmalı. Keşke kabul etse hasta olduğunu.

Bizim burada bugün dört kez elektrik gitti

Çok iyi anlıyorum seni hastane hapishaneden beter Allah düşürmesin.

Valla canım net hasta kadın. Tedavi olmalı. Keşke kabul etse hasta olduğunu.

Bizim burada bugün dört kez elektrik gitti
Üşüdünüz mü?
Böyle durumlarda ben ocaklari yakıyorum su falan kaynatiyorum ev ısınıyor.çocuklari da mutfaga alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…