Eşim izoleydi ben de titreye titreye dolandım Sena’nın peşine . O uyuduğunda sağım solum ağrımaya başladı kendimi dinleyinceÇok geçmiş olsunZara'nın durumu smdi nasıl ?
Umudum- şizede çok geçmiş olsun evde çocuk hasta olunca annenin hasta olma lüksü kalmıyor
Öyle tabi canım ama yine de insan başkasından bir şey istemeye çekiniyor hani . Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar orası ayrı . İyi ki karantina süresi kısaUmudum geçmiş olsun canim.tabi korkarsin 40 derece ne demek. Kıyamam sana ama şoyle dusun bu hastalik zamaninda annen yakinda da olsa gelemeyecekti canim.bugun nasilsiniz canım?duamdasınız ❤❤❤❤❤❤
Saol canım benim bakalım yarın inş çıkartır bizi doktorSonsuz umut birkac gündür aklima düştün ama yazamadıydım.demek sıkıntınız varmis.geçmis olsun canım.zor zamanlar geçirmişsiniz.ama ateşi düşmüş çok şükür ❤ Allahim tez zamanda şifa versin minik prensese ❤❤
Cok sukur canim insallah çabucak gecer giderHerkes yerinde sağlıklı olsun da sonra görüşürsünüz canım . Zaten karantina 7 gün . Karya ya ne dedi doktor size de geçmiş olsun . Biz iyiyiz bir sıkıntı yok gibi .
Canim sagol bencede arpacikti gecti suan senin kizda da çıkmışti nazar dan da olabilir diyorlarGeç olacak yine ama inşallah geçmiştir arpacığa benzettim ben geçti mi
Gcmis olsun canim simdi nasilsiniz ?Umudum- geömişmolsun çok zorlanmadan atlatırsınız inş
Kızlar bizde düşmeyen ateş ve öksürükten 3 gündür hastanede yatıyoruz 1 gece de hastalandı Şaka gibi Corona sandık test yaptılar değilmiş çok şükür dün geceden itibaren dev ateşi normale döndü Ama kaç gün daha yatarız bilmiyorum
Bu arda Antep de 20 küsür yıl sonra ilk defa çok kar yağdı ulaşım sıfır tramvay otobüsler bile çalışmıyor araçlarımız karda kaldı bir Bitlisli olarak alışkın olsam da kara Anteplilerde hayat felç
Her pazen bir olmuyormus canım. Ben benimkinden çok memnunum kadın çocuğun boyuna göre kendi karar veriyor ölçüye. Büyük gibi duruyor ama değil çok rahat. Ela uyku tulumları sayfa adı. Bir bak istersen. Aşırı büyükse rahat edemez tabii.Bende pazen aldim ama pacalari yukari cikiyor biraz buyuk aldim ondan mi acaba rahat edemiyorbirde pazen bana sicak tutmuyor gibi geliyor benimkide cift kat
Araya gireyim şöyleEşim izoleydi ben de titreye titreye dolandım Sena’nın peşine . O uyuduğunda sağım solum ağrımaya başladı kendimi dinleyinceçok şükür ki bir gün öyle oldu şu an çok iyiyiz
Öyle tabi canım ama yine de insan başkasından bir şey istemeye çekiniyor hani . Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar orası ayrı . İyi ki karantina süresi kısaşu an çok iyiyiz Sena’nın iştahı dışında . Yemiyor , çok hırçın . Ağzından atmalar , önüne konulanı fırlatmalar, su içerken bir yudum alıp geri kalanını ters çevirmeler … azıcık sinirlerim yıprandı onun dışında çok iyiyiz sizde durumlar nasıl ? Ali’ye devam etmiş miydin uyurken konuşmaya ? Yeme konusunda bende Sena için mi denesem diyorum
Sena uyurken çok konuşuyor , o sustuğunda az da beni dinlesinçocuğum uyumadan kendi kendine terapi yapıyor kendi ihtiyaçları doğrultusunda kaç gündür hastahaneyi anlatıyor. İshalken de hastahane dinlemiştim yine başladık dinlemeye . Hiç bıkmadan tekrar tekrar anlatıyor . Bu iyi bir şey . Bütün beyinli çocuk kitabında da aslında bu travmaların çocuğa anlattırılarak geçeceği yazıyordu . O anlatırken ben de dahil olup evet böyle oldu , sonra şu oldu bu oldu diye baştan sona tekrar ediyoruz umarım faydası oluyordur
Nasıl oldunuz güzel anne çıktınız mı hastaneden?Saol canım benim bakalım yarın inş çıkartır bizi doktor
Ahh ahh o hırçınlık bizde de devam ediyor. Bu ara iyice iştahsızEşim izoleydi ben de titreye titreye dolandım Sena’nın peşine . O uyuduğunda sağım solum ağrımaya başladı kendimi dinleyinceçok şükür ki bir gün öyle oldu şu an çok iyiyiz
Öyle tabi canım ama yine de insan başkasından bir şey istemeye çekiniyor hani . Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar orası ayrı . İyi ki karantina süresi kısaşu an çok iyiyiz Sena’nın iştahı dışında . Yemiyor , çok hırçın . Ağzından atmalar , önüne konulanı fırlatmalar, su içerken bir yudum alıp geri kalanını ters çevirmeler … azıcık sinirlerim yıprandı onun dışında çok iyiyiz sizde durumlar nasıl ? Ali’ye devam etmiş miydin uyurken konuşmaya ? Yeme konusunda bende Sena için mi denesem diyorum
Sena uyurken çok konuşuyor , o sustuğunda az da beni dinlesinçocuğum uyumadan kendi kendine terapi yapıyor kendi ihtiyaçları doğrultusunda kaç gündür hastahaneyi anlatıyor. İshalken de hastahane dinlemiştim yine başladık dinlemeye . Hiç bıkmadan tekrar tekrar anlatıyor . Bu iyi bir şey . Bütün beyinli çocuk kitabında da aslında bu travmaların çocuğa anlattırılarak geçeceği yazıyordu . O anlatırken ben de dahil olup evet böyle oldu , sonra şu oldu bu oldu diye baştan sona tekrar ediyoruz umarım faydası oluyordur
Canım konuşamadım birkac gecedir.acikcasi cok gerginimm bu sabah gözünü açmış anne cok mutsuzum dedi icim parçalandı. Çünkü bizim elti belasi gene kudurdu. Bağırdı çağırdı.sen bilmezsin bilenler bilir.yatsı ezanından sonra uyanıyor.gunduz bütün gün uyuyor bir de aksam olup kocasi gelince çocuklar cok ses yapti diye şikayet ediyor.aklin alıyor mu o derece ses olsa nasil uyusun o saate kadar? Bu sefer ki kavga sebebimiz benim kayinvalideme goturdugum revani. Vay kayinvalidem nasıl anlatırmış baskasina bana revani yapti diye.ona hic mi revani yapmamismis o.burdan bir girdi teee düğünüme kadar laf etti. Ben sessizmisim alttan alırmışım diye o susamazmış. Hakkını ararmış. Ben dedim bana yaptıklarının karşılığını Allah elbet verecek.mazlumun ahı kalmaz.ben tatli geçinelim diyorum ama senin canın bol ekşili bol acıli istiyorsa onu da ikram ederiz sıkıntı yok sen tercih ettin dedimm.Allahim bu imtihanı kaldırsin benden diye dua ediyorum.hadi diyorum 1 sene daha sabır ervayı alıp işe başlayacagim ve direk taşınacağım.ama şu tasinirsam ervayi getir götür yapmam gerekecek ya da kayinvalidem yanima gelecek onu da istemiyorum.Kalppare Konuşmaya devam ettin mi sonuç nasıl?
Ooo gecen gun ervanin da atesi çıktı. O gun babannesine bırakmıştım. Acaba kendini güvende mi hisssetmediAraya gireyim şöyleyetişkinlerde kendi kendine anlatıp duyguyu boşaltma var travma temizliği olarak. Ama çocukta sıkıntı özellikle aşırı üzücü korkutucu olaylarda. Yeniden yaşamak onları yorabilir, tetikleyebilir. Uykuda çok daha güvenli.
Ateş için de bir şeyden korkmuş olabilir. Mesela hasta olmaktan. Ya da baba izole olunca kendini güvende hissetmemistir çünkü baba çoğu bebek için güven demek. Naçizane görünce yazmak istedim.
Deniz kan alınırken bir seferinde çok ağladı. Çok zorladılar çünkü kaç yeri delindi. Ve akşamına ateşlendi. O zaman bu sistemi bilmiyordum. Sonradan anladım ki korktuğu için oldu. Eve güvenli ortama gelince direkt ateşi çıktı. Çok konuda nokta atışı oluyor bu sistemde hala öğreniyorum ve şaşırıyorum.
Baba odasından çıkmıştı o gün ama muhtemelen hasta olmaktan korkmuş da olabilir . Altta yatan sebebi tutturmak çok zorAteş için de bir şeyden korkmuş olabilir. Mesela hasta olmaktan. Ya da baba izole olunca kendini güvende hissetmemistir çünkü baba çoğu bebek için güven demek. Naçizane görünce yazmak istedim.
Getir uygulaması bu bölgede sadece yemek olarak hizmet veriyor canım . Market alışverişi filan yok . Eşimin bitti bugun karantinası çok şükür o çıktı artık . Bizim de az kaldı .Daha iyi olmaniza sevindim. Disari cikamiyorsunuz ya internetten alisveris icin getir uygulamasını öneririm.güzel indirimleri oluyor.ürünleri güzel. Biz hep kullanıyoruz
Bu kadının psikolojik problemleri var kesin. Hayır kaynın neden dizginlemiyor onu anlamıyorum ben. Hadi eşin ne desin elin kadını ama yani kaynın niye susuyor? Sene peygamber sabrı varmış inan ben olsam afedersin ama ağzına ederdim. İnşallah taşınır defolur ay nedir valla sinirim bozuldu kız.Nasıl oldunuz güzel anne çıktınız mı hastaneden?
Ahh ahh o hırçınlık bizde de devam ediyor. Bu ara iyice iştahsızne versek atıyor yere. Yetmiyor masada ne varsa yere atıyor..sabrımın taştığı da oluyor. Dün mesela şeker koyduğum kaseyi yere attı.neyse dedim kızmadım.olur olmaz heryere tırmanıp düştü hadi neyse dedim kızmadım yumuşak konuştum.ama zaten bazi sebeplerden gergindim. Bari papatya çayı yapayım da sakinleşeyim dedim.abisinin etkinliğini yırtmaya çalışıyordu boyaları makasi eline ne geçirirse defalarca atti yerine koyduk.en sonunda ben de bir aptal olarak gel kızım yanıma tut bakalim kavanozu dedim halıdaydı kırılmaz dedim ama hoop fayansa yapıştırdı sakinleşme kaynagım papatya çayım gidince biraz sinirlendim ama hata bendeydi en cok kendime kızdım.iyi ki ona bisey olmadı. Bazen ne yapacağımı şaşırıyorum susturmak için tam da öyle bir andı
Demek sena uykusunda konuşuyor hakıyamam boncuguma benimki homurdanıyor genelde
Daha iyi olmaniza sevindim. Disari cikamiyorsunuz ya internetten alisveris icin getir uygulamasını öneririm.güzel indirimleri oluyor.ürünleri güzel. Biz hep kullanıyoruz
Canım konuşamadım birkac gecedir.acikcasi cok gerginimm bu sabah gözünü açmış anne cok mutsuzum dedi icim parçalandı. Çünkü bizim elti belasi gene kudurdu. Bağırdı çağırdı.sen bilmezsin bilenler bilir.yatsı ezanından sonra uyanıyor.gunduz bütün gün uyuyor bir de aksam olup kocasi gelince çocuklar cok ses yapti diye şikayet ediyor.aklin alıyor mu o derece ses olsa nasil uyusun o saate kadar? Bu sefer ki kavga sebebimiz benim kayinvalideme goturdugum revani. Vay kayinvalidem nasıl anlatırmış baskasina bana revani yapti diye.ona hic mi revani yapmamismis o.burdan bir girdi teee düğünüme kadar laf etti. Ben sessizmisim alttan alırmışım diye o susamazmış. Hakkını ararmış. Ben dedim bana yaptıklarının karşılığını Allah elbet verecek.mazlumun ahı kalmaz.ben tatli geçinelim diyorum ama senin canın bol ekşili bol acıli istiyorsa onu da ikram ederiz sıkıntı yok sen tercih ettin dedimm.Allahim bu imtihanı kaldırsin benden diye dua ediyorum.hadi diyorum 1 sene daha sabır ervayı alıp işe başlayacagim ve direk taşınacağım.ama şu tasinirsam ervayi getir götür yapmam gerekecek ya da kayinvalidem yanima gelecek onu da istemiyorum.
Gerci güya ev almış o gidecekmişbence numara yapıyor ama neyse dua edin gitsin
Bdv de bugun
Kusuruma bakmayin ama anlatmazsam cat diye çatlayacağım
Ooo gecen gun ervanin da atesi çıktı. O gun babannesine bırakmıştım. Acaba kendini güvende mi hisssetmedi
Aslında biraz okuyup aşina olunca hop sebep düşüyor önüne. Ya beni acayip rahatlatıyor kafa olarak. Yani doğru degilse bile diyorum bana iyi geliyor.Baba odasından çıkmıştı o gün ama muhtemelen hasta olmaktan korkmuş da olabilir . Altta yatan sebebi tutturmak çok zor
Getir uygulaması bu bölgede sadece yemek olarak hizmet veriyor canım . Market alışverişi filan yok . Eşimin bitti bugun karantinası çok şükür o çıktı artık . Bizim de az kaldı .
Vallahi şu hırçınlık beni de çok yıpratıyor . Ağzındaki her şeyi eliyle çıkarıp ortalığa fırlatıyor . Dediğin gibi önünde bir şey koymuyor . Sakin kalmak çok zor oluyor .
Çok geçmiş olsun. Öksürük için sarımsaklı zeytinyağı birebir ayak altına.Biz çıktık hastaneden ama öksürük hala devam ediyor bakalım artık ya inş iyileşsin biranönce ya
Erva da çoook hırçın yaa.. sabır falan bırakmıyor.. ne yapacağim bilmiyorum dua ediyorum insAllah gecicidir diye..sinirlerim harap oldu bu araBaba odasından çıkmıştı o gün ama muhtemelen hasta olmaktan korkmuş da olabilir . Altta yatan sebebi tutturmak çok zor
Getir uygulaması bu bölgede sadece yemek olarak hizmet veriyor canım . Market alışverişi filan yok . Eşimin bitti bugun karantinası çok şükür o çıktı artık . Bizim de az kaldı .
Vallahi şu hırçınlık beni de çok yıpratıyor . Ağzındaki her şeyi eliyle çıkarıp ortalığa fırlatıyor . Dediğin gibi önünde bir şey koymuyor . Sakin kalmak çok zor oluyor .
Sandalyelerin sesinden şikayetçi.sandalyelerin altında keçe var hem de en kalitelisinden aldim.biz cekince aman aman ses olmuyor ama erva tırmanırken ses yapıyor.neymis efendim ben hali serecekmisim. Ya 2 tane bebeyle masa altına hali sermek akıl kari mi? Her saniye birseyler dökülüyor.sanki sandalyeleri bir o yana bir bu yana odadan odaya gezdiriyoruzKalppare Allah sana sabır versin Eltim konusunda da . Kavga ettiği sebebe bak . Hayırla kurtulun inşallah ordan
Tedavinin büyük bir kısmi atlatıldı.oksuruk de gecer insAllah canım❤Biz çıktık hastaneden ama öksürük hala devam ediyor bakalım artık ya inş iyileşsin biranönce ya
Kaynım da aynı kafada da ondan canım. Zamanında okumak istememiş. Kayinvalidem diyor kızım ben omur boyu bu kravatı takamam dedi kestirdi atti biz de ise soktuk sonra dükkan açtık sonra battı o dükkan diyor. Ama ona sorsan benim eşimi okutmuslar ayrimcilikmiş. E benim adam okumak istemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş.sen de isteseydin.sonucta bize de dükkan açan olmadı.ayy neyse valla yazsam sayfalarca roman olur. Bazen bdv ye konu açayım diyorum. Eltimin bana ettikleri diye uzuuuun bir liste yapacağimBu kadının psikolojik problemleri var kesin. Hayır kaynın neden dizginlemiyor onu anlamıyorum ben. Hadi eşin ne desin elin kadını ama yani kaynın niye susuyor? Sene peygamber sabrı varmış inan ben olsam afedersin ama ağzına ederdim. İnşallah taşınır defolur ay nedir valla sinirim bozuldu kız.
Ateşlenmesi evet canim senin yokluğun güvende hissetmemesine sebep olur. Babaanne iyidir belki ama annenin yerini kimse tutmuyor çocuk için.
Öksürük geçmiyorBiz çıktık hastaneden ama öksürük hala devam ediyor bakalım artık ya inş iyileşsin biranönce ya
asMerciste
Öksürük geçmiyorşirkette herkesin çocuğu 2 aydır öksürüyor ve ne yapsak geçmiyor biyerden yıkanmamış koyun yünü iyi gelir diye okudum anneme sordum çocukken sanada yapmıştık bronşit olmuştun 3 güne geçmisti dedi mercistede 2 gecemiz ins faydası olur
Ahh canım ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız gerçi iyiyiz yazmışsın ama Senacık nasılKarantinamızın ikinci gününden melabaaatatile girerken kim karantinaya girer kim kim kim ??? Tabi ki umudum hayattaki şansım
Size de çok geçmiş olsun canım düşmeyen ateş korkutuyor insanı neyseki kontrol altına alınmış.Umudum- geömişmolsun çok zorlanmadan atlatırsınız inş
Kızlar bizde düşmeyen ateş ve öksürükten 3 gündür hastanede yatıyoruz 1 gece de hastalandı Şaka gibi Corona sandık test yaptılar değilmiş çok şükür dün geceden itibaren dev ateşi normale döndü Ama kaç gün daha yatarız bilmiyorum
Bu arda Antep de 20 küsür yıl sonra ilk defa çok kar yağdı ulaşım sıfır tramvay otobüsler bile çalışmıyor araçlarımız karda kaldı bir Bitlisli olarak alışkın olsam da kara Anteplilerde hayat felç
Dünürcanım korku ve gerilim filmi gibi senin elti Allah düşman başına vermesin okurken bile sinirden mideme ağrı giriyor Rabbim sana güç kuvvet sabır versin ve bir an önce kurtarsın seni şu musibettenErva da çoook hırçın yaa.. sabır falan bırakmıyor.. ne yapacağim bilmiyorum dua ediyorum insAllah gecicidir diye..sinirlerim harap oldu bu arayemek yaparken asla rahat durmuyor.sandalye cekip üstüne çıkıp yemeklere bakmak istiyor. Ve kazanana kadar durmuyor.birlikte yapıyoruz tek elimle tutuyorum ama aklim çıkıyor resmen yanacak diye omzum da kırık oldugu icin kucagimda cok tutamıyorum. Bu huyundan nasil vazgecirebilirim bilmiyorum
Sandalyelerin sesinden şikayetçi.sandalyelerin altında keçe var hem de en kalitelisinden aldim.biz cekince aman aman ses olmuyor ama erva tırmanırken ses yapıyor.neymis efendim ben hali serecekmisim. Ya 2 tane bebeyle masa altına hali sermek akıl kari mi? Her saniye birseyler dökülüyor.sanki sandalyeleri bir o yana bir bu yana odadan odaya gezdiriyoruzbenim bir komşum vardi. Her gece 1.30 civarı mutfaktan saldalyeyi bir baslardi sürüklemeye taa yatak odasına açılan balkona kadar.bunu istisnasiz yapıyordu.birtek havalar soğuk iken yapmıyordu.biz hiç birsey demezdik.hatta gülerdik yahu kadın kaldıramıyor herhalde yazık falan diye. Yaşlıydi ve yalnızdi.ali 2 aylıktı o zaman. Ama millette anlayış yok yok yok
Sen bdv ye konu aç o da görsün sonra millet ona neler diyor okusun belki anlarKaynım da aynı kafada da ondan canım. Zamanında okumak istememiş. Kayinvalidem diyor kızım ben omur boyu bu kravatı takamam dedi kestirdi atti biz de ise soktuk sonra dükkan açtık sonra battı o dükkan diyor. Ama ona sorsan benim eşimi okutmuslar ayrimcilikmiş. E benim adam okumak istemiş. Liseyi dereceyle bitirmiş.sen de isteseydin.sonucta bize de dükkan açan olmadı.ayy neyse valla yazsam sayfalarca roman olur. Bazen bdv ye konu açayım diyorum. Eltimin bana ettikleri diye uzuuuun bir liste yapacağimama onun da kk üyeliği var kapışırız burdan.Bi o eksik diyorum kalsın
Sabır taşti bende kalmadi canım blupum
Enerji krizi dünya çapında olacak sanırım ilerleyen aylarda.Kızlar bu elektrik kesintileri acaba evlere de olur mu? Hava cok soğuk. Rus bir yengem var onların orada kiş başladığından beri dogalgaz ve elektrik sıkıntısı yaşadıklarıni hep soba kurduklarıni söylüyor. Bizim ulkemizin de irandan gelen dogalgaz borusu arıza mi ne yapmış. 10 gün dogalgazı kesmişler.haliyle elektrik sıkıntıya girdi. 3 gün boyunca da organize sanayiye elektrik kesilmis.insAllah cabucak düzelir arıza