2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım b12 için Methyl formu kullan. Solgar var bende. Denize de ocean kullanıyorum. Diğer formdan daha etkili Methyl formu.

Arkadaşına Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm tez zamanda iyileşir inşallah. Bahsettiğim sayfayı ona da.soyle istersen, teslimiyet çalışması rahatlatır belki manen.

Sagol canım ona bakayım bir de.

Canım insta yok ben de.ama linke tıklayınca okudum gerekenleri. Ogluma tırnak yeme icin uyguladım. Ciddi azalma gördüm.cidden etkili ama ben travmasini cok hortlatmak istemedim bir defa hatırlattim ve cok detay vermedim bence bu ters etki yapabilir. Küçükken tırnak iltihabi yasadi uzun sure bitmedi ve tirnak uzadikca agrisi artiyordu.bundan dolayı tırnağının milim uzamasina katlanamadigini düşündüm.ve boyle yüzeysel söyleyip oglum artik tırnakların ve parmakların sağlıklı artık tırnaklarının uzamasına izin ver ve uzayınca tırnak makası ile keselim dedim. Ertesi gün de yeni, renkli bir kagıt törpü hediye ettim.yemek istegi geldiginde torpuleyelim dedim.torpu de ise yaradı kısmen epey azaldı tırnak yeme ama halen tam bitmedi. Soyle diyim 3. Gün hic yemeyince ben de konusmayi kestim ama 4. Gun bir baktım eller agiza gidiyor.birkac gun daha yapacagim. Tesekkurler canim ben faydasini gördüm ama sayfanin devamini incelemedim.insta yok ya.

Esime diyorum sen de ben uyurken benle konuş esimin tepkisi -->

Günaydın tanıdığım en cici anneler
Hava bu sene buuuuzzzz gibi. Uzun süredir böyle bir soguk yaşamadık.disari çıkasım gelmiyor sinuzitim tutuyor başım ağrıyor.o kaadar soğuk. Sizler nasılsınız

çok sagolasin Susamcigim, ne kıymetli bilgiler.
ben de bilmeden oyunu koymaya çalışmışım meme yerine. ☺☺ eskiden eve gelince hemen emmeye başlardı, şimdi elimi tutup odasına götürüyor. açıkçası şimdi daha çok yoruluyorum. uzanıp emzirmek daha kolaymış ama mecbur bir yerde de.

annenin de hazır olması gerekiyor biraktirmada, en ufak bir tereddütu üzüntüyü anlıyorlar çünkü. bizim süreç hala devam ediyor. insallah güzelce tamamlarız hepimiz.

Canım aslında kilit nokta travmayı o anı hatırlatıp tüm duygularını yaşamasını sağlamak. Duygu bitince yarattığı travma da bitiyor. Telkinler de iyileşmeyi sağlıyor. Tabii yine sen anne olarak nasıl içine siniyorsa öyle yap. Çok ama çok sevindim işe yaramasına sorun olursa bana yaz ben sana sayfadan cevabı bulursam atarım inşallah.

Ay keşke.biri de benimle.konussa gece

Selam.canim havalar.cok sogudu herkesde hasta benimde bogazim agriyor 2 gecedir aksmlari üşüyorum ya insallah hasta olmam
Bizim kizda gece ustunu acıyor deli ediyor beni.

Selam.canim havalar.cok sogudu herkesde hasta benimde bogazim agriyor 2 gecedir aksmlari üşüyorum ya insallah hasta olmam
Tulum alsana canım

Iyiyiz bzde şükür artık eskisi gbi ksinlikle giremiyorum fırsatım olmuyor anca yetişiyorum iş di yemekti cocuktu derken akşam cabuk olmaya başladı artik sen nasilsin senin minik nasil iyisinizdir insallah.
Tekrar geldm araniza demistm ama frsat kalmiyor ki aksam bile pek frsat bulamiyorm artk yorgunluktan telefn gözüm grmez oldu

Selam kızlar bu minnoşlar nasıl bukadar hızlı büyüyor ilk 3 ay hiç geçmemis ama sonrası hele smdi nasıl hızlı geçiyor bazen uzuyorum annemler bu hallerin için hep aynı hikayeleri anlatirlar ay diyordum hiç birşeyi hatirlamiyorsunuz oyuzden herşeyimi videoya cekesim geliyor
Doktorumuz bukadar ilgilenmeyin çocukla dedi yarım saat sağlıklı oynasaniz yeter o sizi oyuna dahil etmiyorsa serbest bırakın oyunu siz yönetmeyin onun oyununa eşlik edin dedi öle yapmaya başladık kendiyle daha çok zaman geçirmeye başladı şarkı söyleyerek oyun oynuyor isirmamak için kendimi zor tutuyorum
Eşim yada ben evden çıkarken evdekine birşey istiyor musun diye sorunca mercis direk yok diyor yada yoğurt muz ne istiyorsa sıralıyor
Oyun hamuru hikaye kitapları boya kitabı kucuk hayvan ve arabaları kurtarıcı oyuncaklarımiz.
Çıkarma kitabı ve saklı nesneleri bul diye çocukların kitapları ilgisini çekti saklı nesneler benimde çok hoşuma gitti kullanan var mı?
Bunun dışında Ev iş yemek bulaşık yuvarlanıp gidiyoruz

evde olunca hersey daha iyi olacak gibi gorunsede öyle olmuyor aslinda. istiyoruz ki kontrol bizde olsun ama kendimize ait bir pencere lazım. değişiklik sart. herkes arel icin bile kres icin cok erken yazik oluyor derken civani bile 2bucuk yasta veresim var. evde kalma surem doldu gibi verimli hissetmiyorum kendimi onlara karsi. simdi de sucluluk duygusu var o zamab da olacak
İnstagramda cocukruhu_pedagog diye bir hesaptan sonradan bir hesapta daha gördüm orda da güzel anlatıyordu ama onun eğitimine katılmadım. O da psikolog_aysukaraca. Bu arada ben hala bırakamadım
bu pazarki egitime katilacam insallah
rica ederim bi faydam dokunduysa ne mutlu bana
yesimmmm komşum hava az duzelsede gorussek yine
once tebrik sonra takdir ediyorum. peşinden gelmeyi hedef koyuyorum kendime

Geçmiş olsun canım.tuluma alısamadı mi hala? Erva da ateslendi dun gece bugun de atesliydi. burnum deyip deyip ağlıyor.yanakları kızardı diştir diyorum çünkü ates 38 i geçmedi bin şükür ama bakacagim duruma göre doktora gidecegim.

Hahahahahha iyi olurdu di mi blup hahahahahah lohusayken cok yoruldun ama geçtiii deseler kesin bilinçaltım bile dayanamaz uyanır hadi len ordan hala cok yoruluyor bu kiz der

Bizim Sena bu zamana kadar bir kere hafif ateşlenmişti onun dışında çok şükür hiç ateş görmemiştim . Dün 40 lara yaklaşınca ateşi çok panik oldum . Ne zormuş ateşini düşürmek . Babamız pozitifti biz temaslı olunca ambulansla tek gittik . Aileden uzakta olmak bir kere daha çok koydu . Anne olduk ama anne sıcaklığı aradım

Tulum alsana canım
Canim tulum var ama sevmedi gece cikarmaya calisiyor agliyor biraz büyük almisdim ondan mi bilemedim simdide polarla yatiriyorum ev ne kadar sicak.olsada gece soğuk oluyor ama sicakliyor mu anlamiyorum.
Ah canm sorma tuluma alisamadik kac tane tulumaldim en sonuncusna baya parada verdim ama istemiyor benim kiz biraz serini seviyorp sanirim ama.korkuyorum bende gece illaki soğuk oluyor
Size de cok gecmis olsun cnm karyanin en arka azilar.zoŕlamaya basladi bu dis.surecide baya yordu ve uzun.surdu

Umudum- Geçmiş olsun canım.

Hahahahahha iyi olurdu di mi blup hahahahahah lohusayken cok yoruldun ama geçtiii deseler kesin bilinçaltım bile dayanamaz uyanır hadi len ordan hala cok yoruluyor bu kiz der
Bu yorgunluk tam olarak kaç yıl sonra bitiyor acaba ya benimki hala gece emiyor kaç kere. Gündüz uykusunu da bırakmaya mi calisiyor nedir anlamadım. Ama ben de ısrarla o yatınca dizi film kitap oturuyorum öyle. Gafa yoh ki
Aa neden sevmedi acaba? İçi elyaf dolgulu mu? Onları deniz de sevmemisti. Çift kat pazen aldım çok rahat ettik biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…