2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yeşimcimm koşturmada valla pek giremiyorum okuyup çıkıyorum bazen ama bu arada reelslerimizden geri kalmıyoruz tabi senin için yorucu oluyor baya yoğunsun ama kreşe verince rahat edeceksiniz üçünüzde eminim.. Ben de bütün minnoşları öpüyorum instagramda gördüklerim göremediklerim

Geçmiş olsun canım. 2 yaş sendromu başladı ama ben oglanın sendromlarıni görünce kızın sendromlarına şükrediyorum.oglan biraz fazla kardeş kıskançlığı yaşıyor
Yaa ben bunu cok beğendim.bu gece hemen oğlana deneyeceğim cok güzel fikir ve işe yarayacağını düşünüyorum.bisey soracagim. Babybeyin gözünün akmasıyla psikolojik bağlantıyı nasıl kurdun? Yani nedenini sadece tahmin mi ettin? Bi heyecanlandim valla insAllah işe yarar.çunku benim oglan cok sinirli oldu bu aaraa hepp öfkeli
Diş derdim bitmiyor susam. Biraz yükseklik var bir ara gidecegim.yuzumde titreme ara ara oluyor. Doktorlar igneden olmaz ama yüzünü uyusukken ruzgara tutmus olabilirsin tutulmuş dediler.yani onlar kaslarini bir nevi gecici felc ediyorlar ve uyuşukken ruzgara tutunca biraz etkileniyormuş kaslar. Ben de maskeyle yuruduydum yuzum terliyor maskeyle cikarip devam ediyorum bayır cıkarken.buranin ruzgari eksik olmaz.muhtemelen tutuldu.ama sinirim bozuluyor bu duruma.doktor b grubu vitamin kullan gecmezse norolojiye gorun dedi.kismen hafifledi sanki ama ara ara artiyor.

Diyecegim o ki dis tedavisi yaptirinca hava soguksa disarida yurumeyin bu size tavsiyem olsun⚘
Ben de vitamin soracaktim. Tv de vitocco diye bir vitamin reklami gördüm.hatta ogretmenelre oneriyorlardi. Turk markasiymış. b grubu vitamin cinko magnezyum falan diyordu.kullanan var mi ?yoksa solgar b grubu vitamin ki alsam
Araba mı sürüyor acaba Ben dün gece üşümüş mü diye ensesine bakayım dedim benimki de gıdı gıdı dedi
Gidi gidi ne yaaaa yirim yaa yiriiiimmm
Ohh ne iyi gelir sana resim insan ruhuna iyi geliyor ya ben hep boyle düşünürüm
Iyiyiz dünürüm pek vakit bulamıyorum eskisi gibi. Ali bey cok zorluyor.çok agresif ve kompleksli.surekli öfke hali.buralarda domuz gribi artti. Komsunun torunlari yogun bakimlik oldu.disari cikmaya korkar olduk. Damadım demek annecigine sarılıyor he masAllah kuzuma ❤❤

Ben de vitamin soracaktim. Tv de vitocco diye bir vitamin reklami gördüm.hatta ogretmenelre oneriyorlardi. Turk markasiymış. b grubu vitamin cinko magnezyum falan diyordu.kullanan var mi ?yoksa solgar b grubu vitamin ki alsam
Bende solgar var elimde ama İnan kendime bakamıyorum unutuyorum hep . Enfeksiyon vardı onun için antibiyotik kullanıyordum Sena’nın hastalığından su içmeyi ihmal ettim hep . Biraz da ihmalkarlık da var tabi senin söylediğin vitamine bir bakayım ilk defa duydum .

Maşallah ne kadar iyi Ata'nın iletişimine hayran oldum hem çocuğu üzmemişsin hem bu açıklamaları yaparken onun da yaşına göre sade sakin anlatmışsın size bravo canım
iletişim kilit nokta zaten..
Eminim beni bakiciyla aynı ortamda stressiz, mutlu gördükçe o da mutlu olcak ve kolay alışacak inşallah. Zaten aynen öyle çocuklar bizim kadar duygusal anlam yüklemezler sadece bir güvenlik ihtiyacı vardır. Anneden başka güveneceği insanların da varlığını doğru izah edersem Hamza Sami'nin de ihtiyaç duyduğu o güveni kurmuş olurum. Teşekkür ederim verdiğin fikirler için. Ben de Ata'yı öpuyorm
Sevgilerimle...

Teşekkür ederim,susamcım. Genel olarak uzak mesafe değil ama akşam trafikli olacağını düşünüyorum ben bakalım her şeyin hayırlısı olsun

B grubu vitamin kac oldu öneriyorlar ama hep unutuyotum..almayi bile bugun alacagim diyorum eczaneye ugramayı unutuyorum.Unutuyorum ya..demir ilaci içecegim kim sorarsa bir baktim tarihi bile geçmiş.gecen lise arkadasimla konuştuk dertlestik. Inan ki canim yaslandim diyor.cocuklar hem iyi ki var hem yaslanma sebebi diyor.bu arada onun icin de dua isteyeyim sizden. Annesi gogus kanseriydi akcigerlere sicradi. Simdi arkadasimda da kitle oluştu.cerraha yonlendirmisler.randevu aldi.insAllah kotu bisey çıkmaz.akliniza gelirse dua ederseniz sevinirim. 2 küçük çocuğu var
Bu karadenizde kanser ne zaman bitecek acaba

Kızlar bir de benim burun engelli oldu galiba ya. Kulaga komik geliyor ama koku duyusu hic gelmedi. Hersey igenc kokuyor.burnum kokuları karistiyor. Gecen yazmistim biskuvi kokusunda camasir kokusu aliyorum diye.bir ara tutturdum ervanin idrari cok kokuyor diye. Kv sordum yok kızım koku diye.
Hic duymazdi rahattim. Simdi duyuyor ama yaniliyor cok garip ve saçma.duzelmeyecek sanırım 4 ay oldu. Annemin de boyle kaldı.
Az once cizgi filmde izledim koku duyusu beynin %5lik kısmından yonetiliyormus.benim beyin hasari oldu galiba ☺☺
Bazen duyuyorum bazen duymuyorum bazen kokulari karıştırıyorum. Allah korusun yangın çıksa duymam.unutkanlik da var. Aklım çıkıyor

Canımsın güzel anne

Reactions: Kuf
Ay Umudum bende çok yapıyorum buradaki herkesin adını buradaki adıyla hatırlıyorum düşünüp duruyorum neydi neydi diye
Ya ben de meşgalem oldu diye iyi geldi aslında ders çalışmak. Bekarken ya da sorumluluklarım azken yapamadığım şeyleri öyle aşkla yapma çabam var ki Asya büyüttü beni resmen ibşallah karşılığını alırız @sonsuzumut olana kadar devam ben bu sene atanıyorum hepiniz de böyle söyleyin fışınızdan olur mu okuyunca Yeşim bu sene atanıyor
Valla atanmış olsaydım da kitap okuyup dizi izlerdim film izlerdim bol bol dediğin gibi kendimi geliştirmeye yönelik davranırdım yaparsın sen de ya yeterki iste

Valla yetişemiyoruz neden böyle oldu ki acaba bende çok özlüyorum ama haftada 1 iki anca girip toplu cevap veriyorum
Kar da ne güzel eğlenmiş siniz ya biz de kuru soğuk var kar falan yok olsa Asya dokunmaz kesin

Bak işte bu duruma deli oluyorum ben ikisi de doktor ikisi de aynı kişi nasıl bu kadar fark olur ya bence de bir doktor daha görsün canım

Yeşimcim naif mesajlarını görmek ne güzel kolaylıklar diliyorum Ata yo da çok öpüyorum

Hadi inşallah bu azimle atanırsın sen bir ara ben de iyi bir düzen kurmuştum . Sena’nın gündüz uykusunda kaynak tarayıp gece uykusunda da kitap okuyordum. Nasıl iyi gelmişti kendimi dinlenmiş hissediyordum , kafam dağılıyordu . Şimdi bu ara sürekli internette vakit geçiriyorum , ev bakıyorum , altın I takip ediyorum bir bakmışım sena uyanmış nasıl geçiyor vakit anlamıyorum. Hoş Sena’nın uykusu da en fazla 1 saat , maksimum 1 saat 20 dk. Üstü yok

Ben okudum valla açıkçası çalışmak güzrl ama bu kısmı çok zor Allah yardımcınız olsun

nzh99 canim sagolasin, ben iyiyim şükür. yoğun ve telaşla geçiyor günlerim. malum dönem sonu işleri, bu hafta tuttuğumuzu yazili yapma haftası. karantinalar, salginlar mahvetti sınav haftasini.

Asim bu sene çok çok hastalanıyor. en son adenovirus oldu, gözler şişti, çizgi kadar kaldı, burun akıntısı, öksürük çabası. fare deliğe sığmamis kuyruğuna kabak bağlamış hesabı, bir de meme bıraktırmaya uğraşıyorum. en son gece kaldı, hedefim bu hafta onu da tamamen bitirmek. 15 tatile temiz girmeyi planladim, hastalıklar planı aksatsa da idare ediyoruz.

Geçmiş olsun damadıma hastalıkta iyice memeye düşüyorlar nasıl da denk gelmiş bu şekilde bile azaltmayı başardıysan bravo Bizimki de ben bırakmaya çalıştıkça iyice düşkünleşti özellikle uyurken emme işi nasıl bitecek hiç bilmiyorum dün ben banyodayken uyandı geri uyumak için ille beni istiyor yani memeyi babasını itip kendini yerlere atıyormuş nasıl çıktığımı bilemedim. Çok zor çok.. emsin diye neler yaptım şimde de bıraksın diye hayat çok garip

sagolasin dünürüm, başlamış bulundum, hasta olunca da bırakamadim. sonra daha büyük direnç geliştirir diye. ama zor oldu haklısın. gündüz zaten ben geldikten sonra emebildigi için daha nispeten kolay bıraktı, sürekli telkin ederek, yerine oyunu koyarak. hala arada elini atsa da.

gecelerimiz hala kabus. Asim uykuya geçişte memeyi kullanıyordu. önce onu bıraktirdim. sarılarak, ninniyle, vs. ama uykuda verdim. şimdi tamamen vermiyorum ama çok tepki gösterdi uyku beslenmesinin kesilmesine, hala da gösteriyor.

süreçte benden bağımsızlasir derken daha çok bağlandı. babayı kabul etmiyor, uyurken vs. kaygı mi oluştu, normal mi bilmiyorum.

Eğitimden anladığım kadarıyla meme emmek bir yerden sonra duygu regülasyonu için yaptıkları bişeymiş. Yani bir sebeple emiyor. özlüyor emiyor, ağlıyor emiyor, istediği olmuyor öfkeleniyor emiyor. Eğer altında yatan duyguyu anlayıp onu regüle etmesini öğretirsek o zaman memeye ihtiyaç duymamaya başlarmış. Mesela bizde en çok özlem var. Ben de hemen çok mu özledin sen beni gel sarılalım diyorum bazen işe yarıyor unutuyor. Bazen ağladığında canı yandığında emiyor o zaman da çok mu üzüldün çok mu canın yandı falan diyorum. Ama bi keresinde daha ben demeden emdi emdi çekildi özlediğin için emiyosun dedi ve emmeye devam etti Ben onu aynalayacakken o beni aynaladı (bu duygularını ona söylemek aynalama oluyormuş) ben de error verdim tabi ama uykuya geçişteki emme sebebi uyuyacak kadar sakinleşmek için. bunun için de biraz duck tv deki uyku öncesi çizgi filmlerden biraz da kitaplardan destek aldık baya sakinleşiyor aslında ama son noktada illaki meme istiyor orda da uyumadan ağzından çekip kendi kendine uyumayı öğretmek gerekiyormuş. Bunları yapmadan sürece yaymadan birden kesmek salça sürmek vs bazı çocuklarda meme yerine parmak emme masturbasyon gibi başka rahatlama teknikleri bulmak ile sonuçlanıyormuş. Daha da düşkünleşmesi bence normal ayrılacağını anladı bununla baş edemiyor. Sarılmak konuşmak iyi gelebilir. Çok zormuş gerçekten sen demiştin hatırlıyorum memeden ayırmaktan korkuyorum diye haklıymışsın

Valla yetişemiyoruz neden böyle oldu ki acaba bende çok özlüyorum ama haftada 1 iki anca girip toplu cevap veriyorum
Kar da ne güzel eğlenmiş siniz ya biz de kuru soğuk var kar falan yok olsa Asya dokunmaz kesin
Evet önceden seri bir şekilde yazar sohbet kurardık şimdi ancak okuyabiliyorum fırsat buldukça da slıntılarım silinmediyse cevap yazabiliyorum.
Çok şükür güzel kar yağdı pazar bir başladı hala yağıyor 3 gündür tatil okullar Ayşe çıldırıyor dışarı çıkmak için ama soğuk ve sonda çok var gece
- 24leri görüyoruz hasta etmek de istemiyorum hastaneler çocuk kaynıyor salgın var herkes hasta diye ama bugün de tatil evdeyiz Zeynep te çok istiyor belki ufak bir kaçamak yaparız yine.
Bak işte bu duruma deli oluyorum ben ikisi de doktor ikisi de aynı kişi nasıl bu kadar fark olur ya bence de bir doktor daha görsün canım
Pazartesi tekrar gittik 328 olan kanserden şüphelendikleri değer 40 a düşmüş ve miyom gitmiş göremiyorlar ama rahim duvarında kalınlaşma varmış adetliyken tekrar bakacaklar. Çok şaşırtıcı gerçektenacaba diyoruz ayaklarında şişlik için gördüğü lenf tedavisi onada mı fayda etti bilemedik şaka gibi mucize duanın gücü şu durumda ameliyata gerek görmüyorlar duruma göre biyopsi yapıcak lar sadece

Şekerparecim her hastalık için bir travma öngörülüyor sistemde. Göz için onun ona bakmamı istediği ama bakmadigim ya da tam tersi gizli bir şey yapıp görünmek istemediği bir durumda onu fark etmem. Bu ikisinden biriymiş. Ben emin olmadığım için ikisini de anlattım. Dene bak sayfayı da incele. Yani gerçek değilse bile insanın içi kafası rahatlıyor. Ki ben fayda gördüğüm için inanıyorum gerçekliğine. Gec yazdim kusura bakma. Denedin mi oglusta? Eğer sayfa sahibine yazarsan durumu, sana olası travmayı söyler. Düşününce de olayı buluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…