2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Okullarda yaygin bir virüs rota gibi. Biraz sarsıyor çocukları ama gececek insAllah.gecmis olsun cancagzim
Sağolasın canım bugun bir kere kaka yaptı çok şükür atlattık sanki .
D dilzar misskokulumm sizlere de gelmiş geçmiş olsun inşallah . Benim de bir haftadır sinirlerim alt üst oldu valla . Biraz kızıyorum bazen , sonra pişman oluyorum çocuk zaten hasta diye oturup ağlıyorum . Hastalık iyice huyunu değiştirdi . Ya da 2 yaş bomba gibi geliyor

Gece erva rahatsızdı calpol verdim salladim.3 e geliyordu uyudum.6 civari da Ali geldi agliyor anne kabus gördüm hayatta gitmem odama diye.onu da aldim yanima.ama bu oglan cok deli yatiyor uyuyamadım.8 de babalarini ugurlarken ikisi de kosarak geldi.hava karanlik daha uyuyalim dedim kandiramadim.ama inat ettim ya uyuyacagim.basim agriyor sinir yaptim ya

O kadar bensin ki dünürüm bende aynı kpss ev işi Asya bi yandan günler geçiyor demek misafiri sen bizim aksimize şimdi ağırşıyorsun bize yazın gelir gelen
Her şeyi almaya güç yetmiyor artık anlıyorum seni evde kendi hunimi kartondan yapayım bari arada gel yaz bari dünürcan yapma böyle

Yine geç kaldım ama geldim kızlar güzel dileklerimi sıralayım öncelikle sağlık.. Sınanmaların bittiği son dönemlerin aksine keyifle geçen şansı uğuruu bol olan ekonominin düzeldiği bereket boşluk dolu bir sene diliyorum hepimize umutlarımız dileklerimiz gerçek olsun ailemize zevaller gelmesin kötülükler belalar uzak olsun gecikmeli yılbaşınız kutlu olsun kardeşler bacılar

Ya sana ben kıyamam yeni yıl bol iştah ve sağlık getirsin size de

Kizlar selam karya nin ates cikmiyor ama gece huzursuzdu bugubde baktim.dun agzinin kenarinda dokuntuler vardi nokta seklinde simdide alninda ensesinde sirtinda vegogusunde var takip ediyorum. Acaba atesten sonra döküntü mu yapti bugunde anneme gidecektim napsam.bilemedim

Geçmiş olsun nası Döküntüleri ateş yapar
Git bence hastalıklar sinirleri yıpratıyor annenler yardımcı da olur hem rahatlarsın

Tam belli olmuyor fotoda

Eklentiler

• 1641207844117635424470.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 31
Valla fotolardan gördüğüm kadarıyla değmiş bizde işte fotoğraflarla görüyoruz karı
Biraz güzel yağarsa bu sene dağlara götürcem asyayı kar görsün diye
Bir o gün gördük karı şimdi oda yok buralarda bu mevsim kar olmaması hiç normal değil resmen mevsimler değişti
Canim arkadaslarim teşekkür ederim. Duaniz bana iyi gelecek eminim. Bana dua eden birilerinin olmasi bile kalbime iyi geliyor.Allah razi olsun iyi ki varsınız
Canımcım artık iyileşmişsindir ama alıntı yapıp ancak yazıyorum diş olayı çok zor benimde tansiyon ilacı kullandıktan sonra sıkıntılarım başladı gitmem gerek ama korkuyorum
kizlaaaar naparsiniz anlatin hele
Öyle özlüyorum ki buraya aktif yazdığımız günleri ama şimdi Bi sabah oluyor bir akşam ne zaman nasıl geçiyor zaman anlamıyorum
Senacım kuzucum ya nasıl oldu şimdi
Ahh ya çocuklar hasta olmasın ne zaman bitecek bu virüs herkes hasta okullarda sürekli pozitif çıkıyor herkes Rabbim feraha çıkarsın bir an önce yavrulara sağlık analara güç kuvvet versin
Kuzucuklar hep hasta ya şimdi nasıl

Selam canim gecti cok sukur. Siz nasilsiniz?
çok şükür canim. biz iyiyiz. yani öksürük burun akıntısı hayatin rutini oldu. 3 gun var 5 gun yok 4 gun var 3 gun yok. kreşe gitmeleri ya da az farkli bir ortama girmeleri yetiyor.
evet ya kimse yazamaz oldu. benim rutinim gunde 1 kez bakıyorum oyle boyle ama yazan yok. yeşime de ozelden yaziyorum haberim bi ondan var.

Bende fırsat buldukça bakıyorum ama hemen cevap yazamıyorum sonra da konular geçmiş oluyor. Evde hiç fırsat bulamıyorum ama okulda boş ders falan olunca bakıyorum.

Bir gün iyi kaldık ertesi güne grip , öksürük girdabına kapıldık biz de . İyi ki ishal ve kusma varken bir de üstüne grip olmadık diye şükrediyorum . Siz nasılsınız ?
Canım şimdi herkes hasta ishal kusma çok zor erimiştir yavrum. Bizde aynı koşturmaca yoğunluk devam Zeynep okul kurs falan derken enerjisini biraz atıyor ama Ayşe çok sıkılıyor dışarıyı istiyor bugün çıkarttık çıldırdı uyku saati şaştı dönüşte de abime uğradık şimdi kucağımda sızdı uyudu uyanınca ne yaparız sabahı nasıl ederiz bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…