senin gibi özgür bir ruhlu annesi olmasi ne güzel. bebeklikten ruhu besleniyor. ben cogu zaman kıramıyorum aman birsey olacak diye diye. eşim senin kafanda. bi bakiyorum cocugum korktugum seyi yapar olmus. hep gizli gizli calismanin sonuclari
Hastalık zaten huylarını bile değiştiriyor .4. Gün oldu hala ishal . Burda birileri tarif vermişti kimdi tam hatırlayamıyorum valla , acil görse biri keşke . Ya da hatırlayan varsa yazsa.seni istiyor demekki hala. arel geliyor uyuyor bizimle. reddetmiyorum hic. ama civan meme olarak goruyor hala. ona eşim gidiyor yanima alamiyorum. duzen bekleme bi de. yani cocuk uyumayi da yemeyi de elbet ogrenir ama buyume asamalarinda hep bi degiskenlik olabiliyor. hastalik zaten hep bi sebep.
Umudum bu olabilir mi?Hastalık zaten huylarını bile değiştiriyor .4. Gün oldu hala ishal . Burda birileri tarif vermişti kimdi tam hatırlayamıyorum valla , acil görse biri keşke . Ya da hatırlayan varsa yazsa.
Sanırım böyle bir şeydi , karbonatlı bir tarifti hemen kesti demişlerdi . Bizde kusma da var ama deneyeceğim yine de bu tarifi teşekkür ederimUmudum bu olabilir mi?
valla zor ama az kaldi ya oyun oynayacaklari vakitler yaklasti. az daha dişimizi sıkalım N Nehir8077 S Sekerpareeeeeeeözgür ruhlu görmen beni nehos
Minnosumda özgür olsun ama dizimin dibinde olsun istiyorum
Geçen gün bebisli arkadaşımız geldi 3 aylıktı aklıma direk senle şekerpare geldi nekadar zormus iki çocuklu olmak büyüğü ayrı ilgi istiyor küçüğü ayrı agucuk istiyor büyüğü bebekle oyamak istiyor bebek narın birşey olmasından korkuyor insan ama büyük dediğinde büyük değil Allah yardimciniz olsunbüyük işler başarıyorsunuz
bi kpss ci daha ha. valla ben o topa giremiyorum. 95 lazim.bize. ozel sektördeyim. ama cok.guzel projelerim.var. tam gaz devamSelam kızlaruzun zamandır giremiyorum buraya bi yandan kpss bi yandan ev işleri bi yandan iki çocuk bakmayın ortamlara aktığıma o ortamlarda bile kpss soru cevap yapıyoruz bir de misafirlerim oluyo Urfa sıcağına katlanamayan tüm eş dost akraba kışın sıraya girip geliyo ev mülteci kampı gibi anlayacağınız ben iptal yıkılmadım ama ayakta da değilim haydo da bildiğiniz gibi işte Jadesi dünürcanım huni sormuşsun keşke ilk dediğimizde alsaydım şimdi hayat çok pahalı
canim benim bildigim.iki sey var ama bebege gore degil. yazayim yine de. kola ve bebe aspirini karistir ic aninda keser. ya da turk kahvesi limondu. ama ben kolayi tercih ediyordum aninda.kesiyordu da cocuga olmaz.gibj.Hastalık zaten huylarını bile değiştiriyor .4. Gün oldu hala ishal . Burda birileri tarif vermişti kimdi tam hatırlayamıyorum valla , acil görse biri keşke . Ya da hatırlayan varsa yazsa.
Çocuğa olmaz canım da . Diğer tarifleri denedim . Tadında değişiklik hissettiği anda suyu bile içmedi . Suyu da zaten az içiyordu . Perişan oldu . 12 kere filan aldım bugun altını . Kusma da var . Akşama kadar acilde idik çok olmadı geleli . Vücut haliyle çok sıvı kaybetti . Adenovirüs kapmış . Sanırım havuzdan aldık . Daha götürmem havuza da . Beslenmiyor da. Eğer beslenmezse tekrar gideceğim . 3 güne geçmeZse yine gideceğim . Vallahi kaka temizlemekten yoruldum . Çocuk ne yapsın . Ama hala keyfi yerinde kuzumuncanim benim bildigim.iki sey var ama bebege gore degil. yazayim yine de. kola ve bebe aspirini karistir ic aninda keser. ya da turk kahvesi limondu. ama ben kolayi tercih ediyordum aninda.kesiyordu da cocuga olmaz.gibj.
Canım 4 saatte bir dönüşümlü ver bize son gittiğimizde doktor calpolun yetersiz kaldığını artık yaş ve kilodan dolayı parol vermemizi önermiştiKizlar iyi seneleriniz olsun. Yavrularimiz saglikla buyusun guzel yillari olsun
Karya m 2 gecedir atesleniyor dun calpol vvermistim dusurdu sanki gunduz iyi gibiydi simdi yine atesi var iburofen verdim ama dusmedi ya halen sanki napabilirim yarim saat olmuştur vereliinliyorda kiyamiyorum
Canim iki yemek kasigi seker ,
Hic unutmuyorum eşim babalik izni bitip ise başladığı gün sabah kahvaltısı hazırlayacağım.erva aşırı minik kolumda ve ağlıyor oglum o da minik o da bacagima sarılmış anne acıktım yumurta diye ağlıyor. Dikişlerim var sezeryanliyim acım cok ve evde kimse yok. Tek elimle bir yandan kahvaltı hazırladım bir yandan besledim.sonra ikisinin uyudugu bir boşluk bulup hüngür hüngür ağladım.o kadar acınası bir durumdaydim ki zamanda yolculuk olsa o halime gidip kocaman sarılırdım o yalnizlik cok kötüydü.özgür ruhlu görmen beni nehos
Minnosumda özgür olsun ama dizimin dibinde olsun istiyorum
Geçen gün bebisli arkadaşımız geldi 3 aylıktı aklıma direk senle şekerpare geldi nekadar zormus iki çocuklu olmak büyüğü ayrı ilgi istiyor küçüğü ayrı agucuk istiyor büyüğü bebekle oyamak istiyor bebek narın birşey olmasından korkuyor insan ama büyük dediğinde büyük değil Allah yardimciniz olsunbüyük işler başarıyorsunuz
Canım nasıl oldunuz? Diş olabilir geceleri atesleniyor diyorsun çünküKizlar iyi seneleriniz olsun. Yavrularimiz saglikla buyusun guzel yillari olsun
Karya m 2 gecedir atesleniyor dun calpol vvermistim dusurdu sanki gunduz iyi gibiydi simdi yine atesi var iburofen verdim ama dusmedi ya halen sanki napabilirim yarim saat olmuştur vereliinliyorda kiyamiyorum
Yok canım nerdeee. 6. Gün bugun kafamıza kadar kaka ile uyanıyoruz . Süzüldük iyice. Zaten zayıftı eridi çocuk .Canim iki yemek kasigi seker ,
Bir veya yarım cay kasigi tuz ,
Çay kasigi ucuyla karbonat 1 litre suya atip karisitiyorum ben. Normalde 3 yemek kasigi seker 1er cay kasigi tuz ve karbonat tarifin asli ama ben azaltiyorum. Oyle bardak bardak icemese de kasikla bile icse sifa oluyor. Gec cevap oldu ama iyilesmistir insAllah minigim
Vücut virüsle mücadele ediyor muhtemelen. Bu virutik durumla zor oluyor ya. Ama soyle dusun kucukken bagisiklik kazandi okullardaki salginlarda sansli olacak. Yine de tuzlu sekerli su az az da olsa ver vücut elektrolit dengesini korusun.gecmis olsun.Yok canım nerdeee. 6. Gün bugun kafamıza kadar kaka ile uyanıyoruz . Süzüldük iyice. Zaten zayıftı eridi çocuk .
Bol kakalı başladık yıla