Hep öyleler . Sena da babası giderken bir heyecan yapıyor giy giy giy diye zıplayıp duruyor. Havalar ısınsa demeye başladık . Evde ben de daralıyorum iyiceCanım şimdi herkes hasta ishal kusma çok zor erimiştir yavrum. Bizde aynı koşturmaca yoğunluk devam Zeynep okul kurs falan derken enerjisini biraz atıyor ama Ayşe çok sıkılıyor dışarıyı istiyor bugün çıkarttık çıldırdı uyku saati şaştı dönüşte de abime uğradık şimdi kucağımda sızdı uyudu uyanınca ne yaparız sabahı nasıl ederiz bilmem.
Ben de sizi merak ediyorum susam canım hiç sesin çıkmıyor? S Susam_tanesiS Susam_tanesi ipek nasıl oldu , düzene koyabildin mi ?
ya yerim ya dilli çokSelam kızlarrr kızçelerhasta olan herkese geçmişler olsun arada okuyor cevap veremeden çıkıyorum Asya hanım sağolsun
Benim kızın bu sıra ki huyu gecce uyanıp yatakta konulup oynayıp geri uyumakçenesi düşük ya uyurken dili şişiyor geri uyanıp onu indirip geri uyuyor.
Ah kızım Ah çok arayacaksın bu uyumadığım anları. Eğer gündüz uykusu uzun olursa gece böyle yapıyor gündüz uykusunu da kesmek istemiyorum hem çok erken daha hem elim ayağım gündüz için
Sizlerde ne var ne yok hanımlar 2022 nasıl gidiyor
Dilli de laf mı diyorum ya gece uykusu bölünüyor konuşma aşkınaya yerim ya dilli çokbizde de gece uyanirsa eşim gidiyor boylelikle emzirmiyorum ama unuttu mu hayir ben gitsem hemen istiyor. sabah da uyanınca ilk is meme. keseyim yavas yavas diyorum ama aha bu saat oldu 3 tur emzirdim bo de gece uyumadan emzirecem. nasil birakacam bilemiyorum. arel de işe gidiyordum kendi birakti bu sipa yakama yapisiyor. bi anda da olmasin dedim ama bilemiyorum.
Ay evet ya sorma her gün bir koşturmaca resmen. Oğlan devamli enfeksiyon geçiriyordu dört buçuk beş ay hastanede süründüm defalarca kan idrar aldılar hep bir şeyler girdi araya yapılamadı yapmadılar. En son evde yaptırdık üroloji doktoruna. Şükür ondan kurtuldum en azından bir nebze kafam rahat. Ama iki yaş sendromuna bodoslama daldı şimdi de. Hayatı sorguluyorum
Deniz de rüyasında brum brum, böğğ falan diyor jajdjdSelam kızlarrr kızçelerhasta olan herkese geçmişler olsun arada okuyor cevap veremeden çıkıyorum Asya hanım sağolsun
Benim kızın bu sıra ki huyu gecce uyanıp yatakta konulup oynayıp geri uyumakçenesi düşük ya uyurken dili şişiyor geri uyanıp onu indirip geri uyuyor.
Ah kızım Ah çok arayacaksın bu uyumadığım anları. Eğer gündüz uykusu uzun olursa gece böyle yapıyor gündüz uykusunu da kesmek istemiyorum hem çok erken daha hem elim ayağım gündüz için
Sizlerde ne var ne yok hanımlar 2022 nasıl gidiyor
iyi tam gaz devam. ogrenmek guzel de oluyor. ufaktan calismayada baslayasim var o zaman sahane olur yani umarim dusundugum gibi olurDilli de laf mı diyorum ya gece uykusu bölünüyor konuşma aşkınaya emzirme işi devam etse bizim de aynı olurdu valla Allah yardımcın olsun sıkıntısız zorlamadan bırakır ibşallah kurslar nasıl gidiyor bakaım
Yaa aynı şeyler bende de var hiç bir şeyenyetişemiyoeum birde üstüne pomem için parkura yazıldım her kemiğim ağrıyor valla bu akşam sa var ayaklarım geri geri gidiyor zaten bir şey olacağımda yok kendimi kötü hissediyorum boş yere KPSS çalış ona git buna gir o mülakat bu mülakat bunaldım iyice sonuçta hep koca hiç oluyor canım çok sıkılıyor o yüzden İnş bu sene eşim tayin isteyecek iki aileden birini yakın olursam belki rahatlarım azcıkSelam arkadaslar nasilsiniz bu ara havadan mi dunyanin durumundan mi baska şeylerden mi depresif haldeyim o yuzden cok yazmak istemedim
Gecen hafta annemdeydim iyi geldi siz neler yapiyorsunuz bebisler nasil ?
Konusuyorlar mi?
Karya su sira cok kızıyor bağırıyor yetişemiyorum cogu seye disardada insanlara bağırıyor yaklaştırmıyor yanina kimseyi sadece çocuklara birsey demiyor. Erkek görmeye dayanamiyorDil konusunda ise anne su baba kalk nene uyuyo gibi yavastan cumleler kurmaya basladik.
Bu arada disleri nasil fircalayacagiz daha erken mi ben bezle.arada siliyorum ama.uzerinde yemek kalintilari oluyor ne tavsiye edersiniz ?
Canim zaten en buyuk eksiklik yanimizda birinin olmamasi bence annemde diyor evi sat yakinimda al diye ama annemde 3 ay burada onun disinda esimin isi eve yakin ve istemiyor.Yaa aynı şeyler bende de var hiç bir şeyenyetişemiyoeum birde üstüne pomem için parkura yazıldım her kemiğim ağrıyor valla bu akşam sa var ayaklarım geri geri gidiyor zaten bir şey olacağımda yok kendimi kötü hissediyorum boş yere KPSS çalış ona git buna gir o mülakat bu mülakat bunaldım iyice sonuçta hep koca hiç oluyor canım çok sıkılıyor o yüzden İnş bu sene eşim tayin isteyecek iki aileden birini yakın olursam belki rahatlarım azcık
Bizimki valla çoçuklara inanmakta hasret gidiyor yanlarına falan bazen çoçukları dövüyor bazen dayak yiyor bir iki arkadaş var ara ara görüşürüz ama yetmiyor çocuğa tabi
Baharcım bizimkiler aynıydi çoğunlukla ama Zara çok. Konuşkan değil sanırım annen ıhh bak falan çoğunlukla işaret dili ile anlatıyor valla ama normal sanırım 10-15 kelime var işte
Diş fırçalamaya gelince de bizimki aylardır fırçalıyor bizden görüp istedi aldım 2 fırça boş boş fırçalıyor macun kullanmıyoruz bir dahaki kontrolde doktora macun sormayı planlıyorum 12 dişi var bence artık fırçalayabilir sanki
S Susam_tanesi ipek nasıl oldu , düzene koyabildin mi ?
Canlar sağolun merak etmişsiniz. Bu ara baya yoğunum hem işte hem evde zaten ipekten başka işim yok. İyiyiz biraz bu ara düzene girdik. İpek in odasını ayırdım o biraz etkili oldu. Uykuya direnme ve odalarda uyuyacağım diye gece ağlama krizleri bitti en azından. Gece uyanınca yanına istiyor ve kalkınca uyanıyor o yüzden ben de onun yanında uyuyakalıyorum her gece en az 2 saatim başka yatakta geçiyor ama en azından koltuk kenarı değil yatak buna da şükürBen de sizi merak ediyorum susam canım hiç sesin çıkmıyor? S Susam_tanesi
Çok şükür serum takviyelerinden sonra toparlandık . Ama tabi süzüldü . Kilo alır iyi olsun da . Ama bu süreçte mamaya tekrar başladı . Mama içerek uyuyor ve gece her uyandığında mama diye ağlıyor .sık uyanıyor , 30 cc de olsa içiyor . Vermeyince bir saat bekliyoruz dalmak için . Su ile de kanmıyor. Tam oldu diyorum her şey başa sarıyor . Bir düzene girsek de az rahatlasam . İpek adına sevindim inşallah daha da iyi olur.Umudum senanın ishali düzeldi mi çok zayıflamıştır kuzu inşallah yeme konusunda ilerler de telafi eder hepsini
Canım valla ben saldım benimde eşim çok takıntılı ama aşıyoruZ yavaş yavaş bu günler de elbet geçerCanim zaten en buyuk eksiklik yanimizda birinin olmamasi bence annemde diyor evi sat yakinimda al diye ama annemde 3 ay burada onun disinda esimin isi eve yakin ve istemiyor.
Seninde isin zor birde ders mi calisiyorsun valla ben elime kitap alamiyorum sabah kahval hazirla topla karya yi uyut evi supur oglen oluyor sonrada yemek yap yedir topla gun bitiyor. Havalar guzelken disari cikiyorduk o bile yetiyordu cogu zaman simdi havada soguk avmler kalabalik heryer bir yere cocugu goturmeye kalksam getir yika bilmem ne esimde cok huylu herseyden huylanıyor hala disardan aldigimiz seyleri yikiyoruz siliyoruz ben biraz saldim ama o cok abartıyor ve birbirimize surekli giriyoruz enerjimizi bunlara harcamaktanda yoruldum o biraz rahat olsa bende biraz rahat davranicam. Burayada bu problemleri yazmak istemiyorum ama napayim insallah su virusde biter ama dünyadan da hic umudum yok..
Bende eline vereyim dis fircasi ya kac zamandir aklimda ama macun konusunda takilip kalmistim.
Ya çabalayıp olmayınca ayrı yıkılıyor insan vazgeçmek istiyorum bazen ama olmuyor hep eksik hissediyorum dediğin gibi inş bir gün nasibim olurCanlar sağolun merak etmişsiniz. Bu ara baya yoğunum hem işte hem evde zaten ipekten başka işim yok. İyiyiz biraz bu ara düzene girdik. İpek in odasını ayırdım o biraz etkili oldu. Uykuya direnme ve odalarda uyuyacağım diye gece ağlama krizleri bitti en azından. Gece uyanınca yanına istiyor ve kalkınca uyanıyor o yüzden ben de onun yanında uyuyakalıyorum her gece en az 2 saatim başka yatakta geçiyor ama en azından koltuk kenarı değil yatak buna da şükür
Bu arada ben emzirmeyi bırakma eğitimine katıldım instagramda baya faydalı oldu. Böyle bir ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim online ve sonra video olarak izlenebiliyor. Duygularını anlayarak ve aynalama yaparak bırakmayı öneriyor duygularını anlamak başka konularda da işe yaradı ama gece emerek uyuduğu için onu bırakmak çok zor olacak. Zaten ben daha bi kaç aya bırakayım diyorum zamana yaymak açısından iyi oldu.
Sizler nasılsınız? Şekerpare dişin iyi mi memnun musun çok acı çektin çok canını sıktın inşallah düşündüğün kadar kötü değildir durum.
Umudum senanın ishali düzeldi mi çok zayıflamıştır kuzu inşallah yeme konusunda ilerler de telafi eder hepsini
BKGK ben de epeydir diş fırçalattırıyorum uyku rutini olarak yapıyoruz. Macun da jack and jill in kini kullanıyorum. İçeriği temiz.
Helinnnnn senin de eğitim almana çok sevindim en azından tekrar iş ortamına da kendini hazırlamış olursun çok iyi olur senin için.
SonsuzUmut zor ama napıcak ki insan çabalamayı bırakınca kendini daha kötü hisseder bence devam et mutlaka nasibin bir yerdedir
Jadesi asya kuzusu nasıl güzel dans ediyor maşallah ona çook tatlı
Sen bir kere bıraktırdın yine bıraktırırsın. Bizde mama konusunda hiç taviz yok mümkün değil onsuz geri uyumakta çok zorlanıyor en kötü meme ama çoğunlukla ikisi birden. İlk yatarken veriyorum gece sütü gibi zaten de keçi sütü veriyorum ama şu gece uyanması bitmezse mamayı zor keseriz. Bzen keşke ayakta sallamaya alıştırsaydım da mama meme ile uyutmasaydım diyorum. İşte neyin iyi neyin kötü geleceğini bilemiyoruz.Çok şükür serum takviyelerinden sonra toparlandık . Ama tabi süzüldü . Kilo alır iyi olsun da . Ama bu süreçte mamaya tekrar başladı . Mama içerek uyuyor ve gece her uyandığında mama diye ağlıyor .sık uyanıyor , 30 cc de olsa içiyor . Vermeyince bir saat bekliyoruz dalmak için . Su ile de kanmıyor. Tam oldu diyorum her şey başa sarıyor . Bir düzene girsek de az rahatlasam . İpek adına sevindim inşallah daha da iyi olur.