Canim cok gecmis olsun umarım herşey istediginiz gibi cabucak geçer gider ve duzene girer. Ne diye pişman olalim hep haberdar et merak ediyoruz biz burda cok sey paylaştık en yakınlarımızla bile paylasamadigimiz seyleri konustuk. Benim icin cok dglegerlisinizUzun zamandır ilk kez okuyamadım sayfaları baya birikmiş inş iyidir herkesler.. Çok yoğun bir tempoya girdik ablam şuan şen ödem tedavisi görüyor ayağının Şişliği epey indi ama sürekli sargılı duruyor sadece doktor tedaviye başlamadan açıyoruz sargıları yıkıyoruz ayakları ve sargı öncesi lremşenip tekrar sarılıyor çok zor bir tedaviymiş dizlerinin sütüne kadar sargı da alçı gibi sımsıkı kımıldatamıyor10 gün sonra bu tedavi bitecek sonrasında bir bası çorabı giymesi gerekecek onun yapılmasını beklerken sargıları biz yapıcaz ve sonrasında herşey yolunda giderse ameliyat ve parça pataloji ye gönderilecek inş sonuçlar temiz çıkar dua edin bizim için çok zor bir dönemden geçiyoruz ev okul hastane çok yorucu oluyor bir de kızlar var canları saolsun ama onlarda ayrı yoruyor lar Zeynep çok hırçın ve kıskanıyor kardeşini ben ayrıca ilgilenemiyorum onunla. Ayşe babaanne yle uyumuyor gündüz 3 gibi artık dayanamayıp sızıyor bu seferde gece uyutamıyorum 12 yi geçiyor hem diş çıkarıyor yine hemde çok huysuz ayrılık kaygısı yaşıyor eve gelince gidicem diye hiç ayrılmıyor yanımdan wc gitsem bile kapıda ağlıyor anne anne diye hele ki sabahları okula giderken yakalanırsa hiç bırakmıyor olmass anne okula gitme diyor beni de al diye ağlıyor içim parçalanıyor...
Sorduğunuzda pişman ettim sizinde içiniz şişti hakkınızı helal edin ama fırsat bulmuşken yazayım dedim.
canim civana biz ogretmedik aslinda abiden kaynakli hep dolayli yoldan ogreniyor. yavrum ya arelle nasil ilgilenir neler yapardim tekti çünkü ama bu abiyi gorunce beni unutuyor. idolü abisi
ahahah arel de yapınca ayyy diyo neydi diyorum tirt diyo nerden geldi diyorum döt diyorayy jademz masallah Asya kuşuma ve gruptaki tüüüüm dilli bidiklara.
benim ki biraz geriden gidiyor dil konusunda, tam senin mesajını okurken, cok afedersin Asim kendi gaz sesine uyandı, poposunu tutarak, anneeee aaaaaa dedi, (sanki ben yaptim hirbo, ne sasiriyorsa) sonra döndü arkasını uyumaya devam etti. ahhh Asim ahhh dedim, bak bebeler sayılarla, renklerle hemhal, senin uğraştığın şeye bak.cimcircem bak simdi o popoyu, cok fena dellendim yarından tezi yok, divan edebiyatıyla başlıyorum, matematikte de permutasyon, olasılık ortaya karışık yapacağım bir şeyler artikin
yaz canim belki duamiz iyi dileğimiz dokunur bi yerden belli mi olur. Allahim sana guc ablacigina şifa evine huzur versinUzun zamandır ilk kez okuyamadım sayfaları baya birikmiş inş iyidir herkesler.. Çok yoğun bir tempoya girdik ablam şuan şen ödem tedavisi görüyor ayağının Şişliği epey indi ama sürekli sargılı duruyor sadece doktor tedaviye başlamadan açıyoruz sargıları yıkıyoruz ayakları ve sargı öncesi lremşenip tekrar sarılıyor çok zor bir tedaviymiş dizlerinin sütüne kadar sargı da alçı gibi sımsıkı kımıldatamıyor10 gün sonra bu tedavi bitecek sonrasında bir bası çorabı giymesi gerekecek onun yapılmasını beklerken sargıları biz yapıcaz ve sonrasında herşey yolunda giderse ameliyat ve parça pataloji ye gönderilecek inş sonuçlar temiz çıkar dua edin bizim için çok zor bir dönemden geçiyoruz ev okul hastane çok yorucu oluyor bir de kızlar var canları saolsun ama onlarda ayrı yoruyor lar Zeynep çok hırçın ve kıskanıyor kardeşini ben ayrıca ilgilenemiyorum onunla. Ayşe babaanne yle uyumuyor gündüz 3 gibi artık dayanamayıp sızıyor bu seferde gece uyutamıyorum 12 yi geçiyor hem diş çıkarıyor yine hemde çok huysuz ayrılık kaygısı yaşıyor eve gelince gidicem diye hiç ayrılmıyor yanımdan wc gitsem bile kapıda ağlıyor anne anne diye hele ki sabahları okula giderken yakalanırsa hiç bırakmıyor olmass anne okula gitme diyor beni de al diye ağlıyor içim parçalanıyor...
Sorduğunuzda pişman ettim sizinde içiniz şişti hakkınızı helal edin ama fırsat bulmuşken yazayım dedim.
canim esini usteleme cunku onlarda bazen ortasi olmuyor diger turlu kavga etmek isteyecek mesaj felan kesmez yani. arada da kac ya. birak karyayi babasına cik yuru iki dukkan gez deniz gör ihtiyacim var de. ben dedimGerçekten kafayi yemek üzereyim cok çıkmazdayım arkdaslar kendimi cok salak hissediyorum. Kendime ayıracak hic vaktim yok dun karya yine uyumadi tum bunlara alıştım ama esim beni cok yoruyor cidden bazen kaldıramıyorum ve kaybetme korkusu hic yok onu görüyorum cok gaddar. Sabah uyandırmadim kahvaltıyı hazırladık yedik içtik topladım. Bizim binadakiler surekli tadilat yapiyor gecen esim zabıtayı aradı artik seste üstümüzden gelmiyormuş aşağıda efendi bir komsu var o yapıyormuş gruptan da yazmış buda görmemiş ust kattaki yapiyor sanıyoruz yine her neyse grupta bayaa laf dolandı bize karşı buda cevap vermedi. Bende konuyla ilgili ne zaman konuşsam beni susturuyor susa sesin duyuluyor flan diye en ufak bir sesim yükselince beni kısıtlıyor sanki çocuğuyum. Zaten herseye bir kısıtlama bir müdahale evimdede rahat rahat konuşamıyorum. Yine tadilat sesi ve yine karya yi uyutuyorum.. grupta o kadar sözü yuttu yaz sende diyorum yazmıyor bana kızıyor ne yazarlarsa yazsınlar diyor.
Banada aptalmisim gibi davraniyor. Kendisi cok akilli ya.Kafanızı şişirdim kusura bakmayin ama bazen gerçekten bırakıp gidesim var
Oyy dünürüm ben okurken yoruldum..ne yoğun bir tempon var maşAllah ne güzel yetisiyorsun.Merhaba kızlar hepinizi çok özledim ama o kadar yoğun geçiyor ki bilmiyorum bir türlü buraya giremiyorum D dilzar ım Çok geçmiş olsun umarım hepiniz kolayca atlatmışsınızdırKalppare sevgili Dünürüm uyku sorunu bizde düzene koyamadığın ama şu sıralar dişten sanırım ağzında azıları şişmiş gece uykusundan ağlayarak uyanıyor yanımıza oluyorum Öylece biraz daha huzurluyum ama biz de gündüz uykuları iyi. Sabahları çok erken uyanıyor bazen altıda yediyi bulursak şükür ediyorum sekizde ben ona kahvaltı ettirip işe gidiyorum on gibi gelip yine arada bir şeyler Yediriyorum 12’de de gelip mama içilip uyutuyorum eşim evde olduğu zamanlar o bekliyor haftanın üç günü uyanana kadar ben onda evde kalıyorum 2 saat uyuyor BKGK Ben Ispanakı çok sık yapıyorum baharcımnYıkarken iyice yıkıyorum ıspanak değilde karışan otlar da sıkıntı var gibi algıladım dün börek yaptım ataya da verdim @yuksekokceler_2016 siz ne durumdasınız kızımız nasıl @Umudum- misskokulumm Bu Nisan bebelerin hepsi hareketli canları sağ olsun vallahi benimkide düz duvara tırmanıyor ne yapalım böyle böyle büyüyecekler inşallah Helinnnnn Canım komşum görüşemedik uzun zaman oldu aradım ama çocuklar uyuyordur diye de çok Çaldırmadım çünkü bugün evde birazcık sizlere bakacak vaktim oldu şimdi atayı uyandırıp hazırlayıp işe gideceğiz SonsuzUmut Kuzum geçmiş olsun hanımı ağama Kıyamam onu da narin parmaklarını ayaklarına sağlıklar diliyorum. @Susam_tanesi İpek’imin dillerini yerim bir de gülünce trip yapması çok hoşuma gitti @Jadesi Canım adaşım hayatını düzene giriyor olması tam gaz ders çalışıyor olman çok güzel inşallah bu sene gönlünce bir yere atanırsın asya kuşum da bayağı dillenmiş maaşalkah
Yaa dilzar gece gece icin icin gulusume esim noluyor ya diye tepki verdibenim ki biraz geriden gidiyor dil konusunda, tam senin mesajını okurken, cok afedersin Asim kendi gaz sesine uyandı, poposunu tutarak, anneeee aaaaaa dedi, (sanki ben yaptim hirbo, ne sasiriyorsa) sonra döndü arkasını uyumaya devam etti. ahhh Asim ahhh dedim, bak bebeler sayılarla, renklerle hemhal, senin uğraştığın şeye bak.cimcircem bak simdi o popoyu, cok fena dellendim yarından tezi yok, divan edebiyatıyla başlıyorum, matematikte de permutasyon, olasılık ortaya karışık yapacağım bir şeyler artikin
Ahahah sesli güldüm ya poposundan tam ısırmalıkayy jademz masallah Asya kuşuma ve gruptaki tüüüüm dilli bidiklara.
benim ki biraz geriden gidiyor dil konusunda, tam senin mesajını okurken, cok afedersin Asim kendi gaz sesine uyandı, poposunu tutarak, anneeee aaaaaa dedi, (sanki ben yaptim hirbo, ne sasiriyorsa) sonra döndü arkasını uyumaya devam etti. ahhh Asim ahhh dedim, bak bebeler sayılarla, renklerle hemhal, senin uğraştığın şeye bak.cimcircem bak simdi o popoyu, cok fena dellendim yarından tezi yok, divan edebiyatıyla başlıyorum, matematikte de permutasyon, olasılık ortaya karışık yapacağım bir şeyler artikin
yaa severim ben onu, sevgi pıtırcığı, gölgesini mi opermis. bayılıyorum şu masumluklarinaAhahah sesli güldüm ya poposundan tam ısırmalıkbizimki de gölgesinden korkardı geçen baktım köşeye geçmiş gölgesini öpüyor
Dil konusunda Sanırım bizde gerideyiz çoğunlukla anne baba ağlayarak işaretle anlatıyor derdini
ev işi yapan bebe candır, eğer bu yönde yeteneği varsa sen oraya çalış sekerimparem, bir iki sene sonra ayaklarimizi uzatip hmmm bana bir Türk kahvesi, şekersiz olsun deriz artikin, (hayali bile güzelOyy dünürüm ben okurken yoruldum..ne yoğun bir tempon var maşAllah ne güzel yetisiyorsun.Allah gücüne güç katsın en arka azılar mi geliyor? Azılar zorlar minigimi biz de uyku duzebi harap. Mesela bu gece de bu saatte uyandık ve sallattiriyor hanimefendi.yanima.alinca uyumaz ki baslar oturup muhabbet etmeye
Yaa dilzar gece gece icin icin gulusume esim noluyor ya diye tepki verdiAllah seni napmasın e mi cok güldüm hele Asım heheheh yerim onu hehehe ben de Ali de birsuru sey öğretmiştim.erva da abisinden kapar dogal ogrenir dedim ama pek oyle olmadi benim kız da anca üstünü giysin çıkarsın dolaplari döksün dağıtsın.bulasiklari camasirlari dizsin toz alsin. Iyice sıdıka dizisine dondurduyduk olayi iyi bir ev hanımı gibi ev isi öğretiyorum hahahahah dedim kendine gel sekerpare iyice delipare oldun cocugun ilgi alanlari bunlar mi olsun baktım olmuyor ben de basladim ama simdilik bisey yok yeni basladik artik Allah ne verdiyse permutasyon trigonometri falan yapistir gitsin divan edebiyati esprine ayrica koptum ervayi failatun mefailun derken düşünemiyorum dusundukce gulme geliyor
Yaaa bana bi kahve miiiiiev işi yapan bebe candır, eğer bu yönde yeteneği varsa sen oraya çalış sekerimparem, bir iki sene sonra ayaklarimizi uzatip hmmm bana bir Türk kahvesi, şekersiz olsun deriz artikin, (hayali bile güzel)
failatunun ffff kısmını anca çıkartır benim tosbik.
Canim cok gecmis olsun umarım herşey istediginiz gibi cabucak geçer gider ve duzene girer. Ne diye pişman olalim hep haberdar et merak ediyoruz biz burda cok sey paylaştık en yakınlarımızla bile paylasamadigimiz seyleri konustuk. Benim icin cok dglegerlisinizsaglikla insallah öpüyorum gorusmek uzere
canim civana biz ogretmedik aslinda abiden kaynakli hep dolayli yoldan ogreniyor. yavrum ya arelle nasil ilgilenir neler yapardim tekti çünkü ama bu abiyi gorunce beni unutuyor. idolü abisi
ahahah arel de yapınca ayyy diyo neydi diyorum tirt diyo nerden geldi diyorum döt diyorbayılıyorum bu tatliliklarina yoksa kacardim valla. hos arada kaciyorum sinirlerim tavan yapabiliyor ozellikle de canlarini tehlikeye atacak bir yaramazlik yaptiklarinda korkudan ne yapacagimi sasiriyorum ve kotu bi anne oluyorum. nefret ediyorum o halimden ama olabilecekler kalbime oyle bi saplaniyor ki olmus gibi oluyo o an duvarda asili bi dugun resmimiz var ama cercevesi baya baya agir onu besik gibi sallayip oyun oynuyorlar. kaldiracam pes ettim onlar anlamiyor inatla tehlikeli birsey oldugunu ne kadar kizarsam kizayim tekrar ediyorlar.
yaz canim belki duamiz iyi dileğimiz dokunur bi yerden belli mi olur. Allahim sana guc ablacigina şifa evine huzur versin
canim esini usteleme cunku onlarda bazen ortasi olmuyor diger turlu kavga etmek isteyecek mesaj felan kesmez yani. arada da kac ya. birak karyayi babasına cik yuru iki dukkan gez deniz gör ihtiyacim var de. ben dedimişe yariyor. bi dene bence
Saolun kızlar dualarınız desteğiniz çok kıymetli iyiki varsınızZeyay1420 zeyayım okurken icim cız etti hissiyatını oyle guzel yazmissin ki. Niye rahatsiz olalim cancagzim.tabi ki yazacaksin.hem belki bizim duamiz geçer ablana size. Allah ablana sifa versin. Yasadiklarin kolay seyler degil cocuklar okul hastalik. Ama benim tanidigim zeyay guclu kadindir hepsini asar. Kendini koyverme Allah sana yardım eder insAllah sen ablana ve ailesine destek olmaya calisan bir hanimsin ve Rabbim sana meleklerle destek olsun insAllah aysemi ve gelinimi sevgiyle kucaklıyorum
Çok geçmiş olsun canım nasıl dayının durumu? Ablanı da okudum Allah yardımcınız olsun sağlıkla uğraşmak, hastane işleri çok zor inşallah sonucu güzel olur öylece biter gider. Ayşecik e de çok geçmiş olsun bizim de çok başımıza geliyor ev kazalarıÜzerimizde birşey var ama hayır olsun bunlarla geçmiş olsun dün dayım ayağı kayarak kaynayan pekmez tenceresine düşmüş kolları karnı ağır yanıklarla dolu buraya sevk etmişler akşam geldi hastaneye yatışını yaptık eve geldik dün dünya kahve günüymüş Zeynep te çok sever anne bana kahve yapmayı öğretirmisin dedi konsoldan fincanları aldık mutfağa geldik peşimizden elinde iki fincanda Ayşe almış mutfağa yanımıza gelirken düşmüş fincanlar kırık Ayşenin ellerinde çizikler var yüzünde iki yerde var Allah korumuş çok korktu çok ağladı kanıyor kanıyor diyesadaka vermek gerek Rabbim korusun beterinden
Ahh kIyamam ya kuzuma Çok geçmiş olsunbize çinko çok iyi gelmişti hem ishale hem iştaha çinko içeren takviyeler ve besinlerde verebilirsin birde sevgi pıtırcığı ya bizimki de öyle her fırsatta öpüyor beniGünaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize
Geçen hafta çok yorucu ve zor bir haftaydıGöktuğ mide bağırsak enfeksiyonu oldu bizden bulaştı. Önce betüş sonra ben oldum. Bizimkiler 3 günde geçti Göktuğ un 7-8 gün oldu. Önce kusmalar sonra ishal onu da beni de çok yordu. Gece kalkıp sürekli kaka yaptı poposu ağrıyor yapınca da çok ağladı. Antibiyotik verdi doktor o da alerji yaptı sanırım heryeri kırmızı kırmızı kabardı bıraktık reflor verdim. Dün daha iyiydi sanki şükür gece yapmadı sabah da ağlayarak değil neşeyle uyandı anne öpüyüm diyor yanağıma uzanıp inşallah geçmiştir 1 kilo verdi iştahsızlık had safhada. Sabah aç uyandı bişeyler yedi şükür. Allah yardım etsin hastalıkla uğraşmak da çok zor tabi bir de eşimle mücadele ettik aynı SonsuzUmut un eşi gibi hastaneye gidelim nolacak böyle vs vs beni çok yordu. Bulaşıcı birşey ve zamanla kendiliğinden geçecek şimdi serum takacaklar travma olacak çocukta. Belki takamıycaklar bile. Kan aldır test yaptır su içiyor susuz kalmıyor işte diyorum. Adam her kakasında başa sarıyor
Ayy işte böyle geçsin gitsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım allah hastalarına şifa versinÜzerimizde birşey var ama hayır olsun bunlarla geçmiş olsun dün dayım ayağı kayarak kaynayan pekmez tenceresine düşmüş kolları karnı ağır yanıklarla dolu buraya sevk etmişler akşam geldi hastaneye yatışını yaptık eve geldik dün dünya kahve günüymüş Zeynep te çok sever anne bana kahve yapmayı öğretirmisin dedi konsoldan fincanları aldık mutfağa geldik peşimizden elinde iki fincanda Ayşe almış mutfağa yanımıza gelirken düşmüş fincanlar kırık Ayşenin ellerinde çizikler var yüzünde iki yerde var Allah korumuş çok korktu çok ağladı kanıyor kanıyor diyesadaka vermek gerek Rabbim korusun beterinden
ahh nasil üzüldüm canım, Allahim dayina tez sifa versin, acısını agrisini azaltsin, az bir yanık bile nasıl ağrı yapıyor ki.Üzerimizde birşey var ama hayır olsun bunlarla geçmiş olsun dün dayım ayağı kayarak kaynayan pekmez tenceresine düşmüş kolları karnı ağır yanıklarla dolu buraya sevk etmişler akşam geldi hastaneye yatışını yaptık eve geldik dün dünya kahve günüymüş Zeynep te çok sever anne bana kahve yapmayı öğretirmisin dedi konsoldan fincanları aldık mutfağa geldik peşimizden elinde iki fincanda Ayşe almış mutfağa yanımıza gelirken düşmüş fincanlar kırık Ayşenin ellerinde çizikler var yüzünde iki yerde var Allah korumuş çok korktu çok ağladı kanıyor kanıyor diyesadaka vermek gerek Rabbim korusun beterinden
cok gecmis olsun canim, çocuklarda en zor hastalıklardan biri ishal mide bulantısı, zaten çocuğa üzülüyor insan, nbir de çamaşır yika yika üzüntüye yorgunluk ekleniyor. neyse kj geçmiştir inşallah. kilosunu hemen toparlar inşallah, yemeye başlayıncaGünaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize
Geçen hafta çok yorucu ve zor bir haftaydıGöktuğ mide bağırsak enfeksiyonu oldu bizden bulaştı. Önce betüş sonra ben oldum. Bizimkiler 3 günde geçti Göktuğ un 7-8 gün oldu. Önce kusmalar sonra ishal onu da beni de çok yordu. Gece kalkıp sürekli kaka yaptı poposu ağrıyor yapınca da çok ağladı. Antibiyotik verdi doktor o da alerji yaptı sanırım heryeri kırmızı kırmızı kabardı bıraktık reflor verdim. Dün daha iyiydi sanki şükür gece yapmadı sabah da ağlayarak değil neşeyle uyandı anne öpüyüm diyor yanağıma uzanıp inşallah geçmiştir 1 kilo verdi iştahsızlık had safhada. Sabah aç uyandı bişeyler yedi şükür. Allah yardım etsin hastalıkla uğraşmak da çok zor tabi bir de eşimle mücadele ettik aynı SonsuzUmut un eşi gibi hastaneye gidelim nolacak böyle vs vs beni çok yordu. Bulaşıcı birşey ve zamanla kendiliğinden geçecek şimdi serum takacaklar travma olacak çocukta. Belki takamıycaklar bile. Kan aldır test yaptır su içiyor susuz kalmıyor işte diyorum. Adam her kakasında başa sarıyor
Ayy işte böyle geçsin gitsin inşallah