- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Ayy umudum çıldırıcam az kaldi inan ki.. durmadam soyunuyor..ya banyoya ya tuvalete koşuyor.kapi kilitlerini hala bulamadim.kilidi değiştireceğim sanirim.3 gündür terelelli oldum. Ya tuvalete koyunca da yapmıyor. Bi yabdan kolum ağrıyor doktor dinlendir dedi ama nerde.burnum hala duymuyor kokuyu.bugun uyanmis kaka yapmis. Gormedigim gibi burnum da duymadı.acmis bezini soyunmus ustunu basmis kakaya tum besik kaka ne yapacagimi sasirdim anlamiyor da.hemen yikadim tirnaklari bile batmisti kestim temizledin.sonra ortaligi yikadim.sinirim bozuldu cokYok bizde gün içinde gayet huzurlu ne oluyorsa gece oluyor . Gerçi hırçın işte acaba o da mı dişten ki
Desene hala sorun bulabiliyorlar ya normalde takmiyorum ama insanin en caninin burnuna geldigi dakka soylediklerinde patlayasim geliyor ama yine susuyorum.sakince benim cocuklarim gene uslu siz yaramaz gormemissiniz diyorum.ayrica diyelim ki aksiler huysuzlar ne yapayim sokaga mi atayim.bir anneye bu soylenir mi zaten yoruluyorum butun gun tek basima kim var kim görüyor? Ve elimden gelenin fazlasinı yapiyorum Allah biliyor.zaten gerginim bi de millet geriyor.Minnosum ilk 2 ay boyunca herkez ayy bu ne ağlıyor biz böle çocuk görmedik dediler dediler durdular ben depresyona girmişim evden çıkmak istemiyordum kimse gelsin çocuğumu.sevsin istemiyordum ahh salak kafam diyorum birde eşimin kuzeni benden 2 ay önce doğurdu o bebiş çok usluymus çok uyuyormuş neler..
Bebeğimi sevemiyordum kendimi sürekli yetersiz hissediyordum kötü olduğumun farkındaydım ama iyi olamıyordum sizlerin paylaşımlarını okudum sirkelendim ve kendime geldim.. ama ben ilk iki ayı kaçırdım gereksiz insanların yorumları yuzunden..
İyi şeyleri taktir etmez kimse ama kendi rahatlarini bozan birşey varsa hemen eleştirirler..
Erva sakin oturan çocuk olsa bbuuseferde hasta mı derler
Minnosum çok sevgi dolu opsün sasilsın ama kuzen çocuğu daha kendi halinde teması sevmiyor onun için ilerde çok köklü arkadaşlıkları olur diyorlar yine birşeyleri yanlış yaptım yani
Uzun yazdım kusura bakma ama benim kırmızı çizgim lütfen kimse için kendini ve çocuklarını üzme onlar büyükçe herkez dedini unutcak çok güzel çocuk olcaklar sen uzuldugunle kalcaksin aynı sekilde bende