- 20 Aralık 2017
- 1.487
- 5.402
kendimi ifade etmekte gucluk cekiyorum ama iyi ki eşim beni iyi taniyor ve anliyor. cumartesi cocuklari bıraktık ablama esimle ciktik disariya nasil iyi geldi telassiz yemek yemek konusmak anlatmak dinlemek. canlari sagolsun iki kelamin sonunu getiremez olduj evde. psikologu cok icime sindiremedim devam da etmedim onun icin. ama daha once birlikte çalıştığım hekimle görüştüm. bugun yine gorusecez. hayat tecrubesi, tibbi bilgisi ve insani yonuyle cok sevdigim deger verdigim biridir. iyi geliuor bana. aramizda cok yas farki olmasina ragmen saatlerce muhabbet edip dinleyebilecegim nadir insanlardan❣Hepimize geldi o durum helincim demekki yalnız değiliz şimdi toplanma zamanıburaya da yaz konuşmak istediklerini burdayız bizde hayatımın hiçbir döneminde psikolog düşünmedim ama geçen öyle Bi içimden geçirdim inan ki bende gitsem diye aslına bakarsan çok şükür halime ama son 2 senem zorlu geçti sanki bi gidip konuşmak isterdim eğer bu kadar pahalı olmasaydı profesyonel bir göze ihtiyacım var gibi hissediyorum umarım sana ii gelir
valla sekerparem daha once oturdugum ev daha buyuktu ama komsu acisindan huzur yoktu. sahsi degildi mesele ama polise bile sikayet edilmisligimiz var. simdi kendi evimiz degil kiradayiz daha küçük. ama daha huzurluyum. senin kararin ama cekilecek dert degil o eltiBen de seni seviyorum canimhic önemli degil. Ben biliyorum ki helinim yazamadiysa vardir bir sebebi. Sagol canim. Basta biraz korktum ama simdi daha iyiyim. Kalbe de gittim. Bu ara hastaneye gitme firsati buldum sonunda hatta urolojiye de gorunecegim sanırım.kolum boyle olunca kendimi aksatmama karari aldim
Mutlu anne mutlu cocuk lafına gönülden katılıyorum.ama burdan da çıkamıyorum.bunun icin çalışmaya başlamalıyım. Cunku cikarsam genis bir ev olsun istiyorum buradan gelecek kira yetmeyebilir. 1 yıl daha sabredeceğim sanırım. Bakalim beni Yaratan elbet yolumu aydınlatır.
Hayatinda herseyin yolunda olmasini diliyorum canım.iyi kalpli arkadaşım benim
dilzarim kacinilmaz son gibi oldu ama iyi dayandin. simdi sira kizlarda esinde onlarda sana iyi baksinlar tez zamanda iyilesesin. cok gecmis olsun canim.valla sekerimparem bu hastalığın standardı yokmuş onu anladım. evde herkes farklı atlattı.
Asım iyi umudum, bana da geçti maalesef, dün başım eklem yerlerim ağrıyordu, belki yorgunluktandir dedim ama bugün eşim nedeniyle temasli olduğum için test verdim pozitif çıktı. delta varyantiymis. evde geçirmeyen kalmadı. hayırlısı bakalım.
bende sürdüm ama bu ihtimali biliyordum. yagi sürün sarimsak olmasin deniliyordu. daha sonra vicks surmeye basladim. antibiyotik konusunda bende takintiliyim daha masumane ilaclar vermeyi tercih etsem de gecikmek de istemem. duruma göre iğne bile kullandik arelde. kendini suclama. hersey zara daha iyi olsun diye. crp de onemli ben olsam ben de kullaniridim.Birde Kızlar öksürüğe iyi diye ayağına zeytinyağı sarımsak ezdim sürdüm çorapla patik giydirdim 4 saat kadar kaldı ayağı su toplamış bazı yerleri çok moralim bozuldu ya sarımsak çok sürmüştüm yakmış düşünemedim yapabileceğini hiç
Ama neyse ki mutluyum crpsi düşmüş burun akıntısı da geçti gibi