Ayy umudum çıldırıcam az kaldi inan ki.. durmadam soyunuyor..ya banyoya ya tuvalete koşuyor.kapi kilitlerini hala bulamadim.kilidi değiştireceğim sanirim.3 gündür terelelli oldum. Ya tuvalete koyunca da yapmıyor. Bi yabdan kolum ağrıyor doktor dinlendir dedi ama nerde.burnum hala duymuyor kokuyu.bugun uyanmis kaka yapmis. Gormedigim gibi burnum da duymadı.acmis bezini soyunmus ustunu basmis kakaya tum besik kakaYok bizde gün içinde gayet huzurlu ne oluyorsa gece oluyor . Gerçi hırçın işte acaba o da mı dişten ki
Desene hala sorun bulabiliyorlarMinnosum ilk 2 ay boyunca herkez ayy bu ne ağlıyor biz böle çocuk görmedik dediler dediler durdular ben depresyona girmişim evden çıkmak istemiyordum kimse gelsin çocuğumu.sevsin istemiyordum ahh salak kafam diyorumbirde eşimin kuzeni benden 2 ay önce doğurdu o bebiş çok usluymus çok uyuyormuş neler..
Bebeğimi sevemiyordum kendimi sürekli yetersiz hissediyordum kötü olduğumun farkındaydım ama iyi olamıyordum sizlerin paylaşımlarını okudum sirkelendim ve kendime geldim.. ama ben ilk iki ayı kaçırdım gereksiz insanların yorumları yuzunden..
İyi şeyleri taktir etmez kimse ama kendi rahatlarini bozan birşey varsa hemen eleştirirler..
Erva sakin oturan çocuk olsa bbuuseferde hasta mı derler
Minnosum çok sevgi dolu opsün sasilsın ama kuzen çocuğu daha kendi halinde teması sevmiyor onun için ilerde çok köklü arkadaşlıkları olur diyorlar yine birşeyleri yanlış yaptım yani
Uzun yazdım kusura bakma ama benim kırmızı çizgim lütfen kimse için kendini ve çocuklarını üzmeonlar büyükçe herkez dedini unutcak çok güzel çocuk olcaklar sen uzuldugunle kalcaksin aynı sekilde bende
Gecmis olsun dilzarim. Olumlu bakalim hepiniz dogal antikor sahibi oldunuz. ALLAH sifa versin canımvalla sekerimparem bu hastalığın standardı yokmuş onu anladım. evde herkes farklı atlattı.
Asım iyi umudum, bana da geçti maalesef, dün başım eklem yerlerim ağrıyordu, belki yorgunluktandir dedim ama bugün eşim nedeniyle temasli olduğum için test verdim pozitif çıktı. delta varyantiymis. evde geçirmeyen kalmadı. hayırlısı bakalım.
Bu çıkarma merakı nerden geldi kaçırdım ben orayı . Çorap olayından sonra mı bunlara da başladı .9.30 dan beri uyuma mücadelesi veriyoruz.tulumu ben giydiriyorum dakkasina cikariyor. Ancak saat 10 da sallamaya basladim bu saat oldu 2 kere daldi geri uyandi.simdi esim devraldi ama uyumayacak bu diye sesleniyor
Bizim nesi var anlayamadım.sanki naz yapıyor gibi ya da bana öyle geliyor.oyle gerildim ki gun içindeKalppare Allah kolaylık versin zor bir gün geçirmişsin . Biz de hasta olmuşuz dişin üstüne . Burnundan uyuyamıyor şimdi de yarım saate bir uyanıyor . Gün içinde iyiydik ama gece tıkalı burunla uyumak zor tabi .
Canim geçmiş olsun.oglumun tirnaginda bir iltihaptan dolayi 3 sise antibiyotik verildiydi ve daha da kötülemişti.doktorun biri yazik bu kadar antiniyotik verilmez diye kizmisti bana sen annesin falan demişti. Genel gecer antibiyotikler vardir augamantin macrol gibi. Cok da sasmamak lazim galiba bunlardan.mesela sefax bizim aliyi mantar yapti cikan iltuhaba sok olmustum.zimaks ishal yapti perisan okdu ilactan oldugunu anlayana kadar 2 kilo gitti.kas yapayim derkn goz cikariyorlar maalesef bazrn.bence duzenli takibini yapabilecek iyi bir doktor bulun ve sadece ona gidin.bu bir aile hekimi bile olabilir.bazi aile hekimleri cocuk hastaliklari konusunda cok basarili oluyorlar. Kullan ya da kullanma diyemem ama iyi bir doktor arastirin derim canim.Birde Kızlar öksürüğe iyi diye ayağına zeytinyağı sarımsak ezdim sürdüm çorapla patik giydirdim 4 saat kadar kaldı ayağı su toplamış bazı yerleri çok moralim bozuldu ya sarımsak çok sürmüştüm yakmış düşünemedim yapabileceğini hiç
Ama neyse ki mutluyum crpsi düşmüş burun akıntısı da geçti gibi
Belki de bak ondan da uyumayabilir. İyice konuşsalar da dertlerini tam anlatsalar yavrular . İnşallah bu gece iyi uyur bütün bebeklerAaaUmudum- tirnagi hafif kanamisti acaba ondan mi uyumuyor.tirnagini vurmus bir yere ama ne ara anlamadim.sekil bozuklugu görmeyince telas yapmamistim ama
Onunla geçmiş olsun . Hassas cildini seveyim onun . Bende yapmayı düşünüyordum aklıma gelmezdi yakabileceği. Doktorlar uygulama noktasında fikir ayrılığına düşebiliyorlar maalesef . Maalesef diyorum çünkü bazen bu bizde güven problemi yaşatıyor senin yaşadığın gibi . Bu yaz Ankara’da kullandığım ilacın dozu ile ilgili doktorlar birbirlerini beğenmemiş, bana da bundan sonrasında hangi doktora geldiysen hep aynı doktora git diye kızmıştı . Direkt randevu bile alamadığım bir bölüm ve şehir dışından gitmişim . Ben de isterim hep aynı doktora gitmeyi . Ama anlamsız bir muhabbetimiz olmuştu bundan sebep . Antibiyotik konusunda da bir şey diyemeyeceğim , bazen kullanmadan enfeksiyon geçmiyor .Birde Kızlar öksürüğe iyi diye ayağına zeytinyağı sarımsak ezdim sürdüm çorapla patik giydirdim 4 saat kadar kaldı ayağı su toplamış bazı yerleri çok moralim bozuldu ya sarımsak çok sürmüştüm yakmış düşünemedim yapabileceğini hiç
Ama neyse ki mutluyum crpsi düşmüş burun akıntısı da geçti gibi
Hamileyken böbrek genişlemesi yasamistim.ve doktora gittigimde gerekirse stend takacagiz hem de anestezisiz dediginde ağlamaya basladim ama bu dogumu tetikler ve henuz 5 aylık diye hungur hüngür ağlıyorum.ben internetten baktim stend takmadan da olabiliyormuş dedim sadece diye doktor beni odadan kovdu.git o zaman internet tedavini yapsın dedi ve ben aglamaktan beter bi halde bi de o şoku yasadim. Babami yeni kaybetmistim ustelik cocugunu kaybetme ihtimaliyle boğuşan bir anneydim.karsidaki odada kadin dogumcum vardi ona gittim kontrole. Doktorum beni oyle gorunce anlattim herseyi.doktorum babami yeni kaybettigimi de biliyordu. Bana ne diyecegini bilemedi.ya o da bir insan.oyle düşün belli ki bugun günü kötü geciyor demişti.sonra ben çıktım tahlil sonucu beklerken kadin dogumcum odasından cikti.catik kaslarla adeta uroloji doktorunun kapisini dövdüOnunla geçmiş olsun . Hassas cildini seveyim onun . Bende yapmayı düşünüyordum aklıma gelmezdi yakabileceği. Doktorlar uygulama noktasında fikir ayrılığına düşebiliyorlar maalesef . Maalesef diyorum çünkü bazen bu bizde güven problemi yaşatıyor senin yaşadığın gibi . Bu yaz Ankara’da kullandığım ilacın dozu ile ilgili doktorlar birbirlerini beğenmemiş, bana da bundan sonrasında hangi doktora geldiysen hep aynı doktora git diye kızmıştı . Direkt randevu bile alamadığım bir bölüm ve şehir dışından gitmişim . Ben de isterim hep aynı doktora gitmeyi . Ama anlamsız bir muhabbetimiz olmuştu bundan sebep . Antibiyotik konusunda da bir şey diyemeyeceğim , bazen kullanmadan enfeksiyon geçmiyor .
Zara beyaz tenli bir cocuk cildi çok hassastır, ben o tarifi glutensizdunyam sayfasından almıştım ordada diyor sarımsaklar hassas ciltler için tepki yaratabilir ama hızlıca cild kendini toparlar.Kızlar size bir şey soracağım
Antibiyotik için ne düşünüyorsunuz ben ilk 10 ay 1 kere kullandık 10 gün kadar ama son 6-7 aydın sürekli grip oluyordu biz gidiyorsun antibiyotik yazıyorlardı kullanıyorduk en son geçen ay ay kullandık hanımağa bir daha hasta oldu bu Seder şehittin yine antibiyotik dediler ama öksürüyor da bu sefer aferin falan verdim 3-4 gün sonra doktor baskılıydı olabilir verme dedi tabi bitkisel birkaç şey ve takviye birşeyler de kullandım ama öksürük geçmedi içimiz rahat etmedi ya daha hasta olursa ilaç da kullanmıyoruz bu akşam acile gittik kan verdik crp 5 çıktı yani antibiyotik gerek yok dedi bu sefer doktor
Madem böyle neden sürekli antibiyotik veriliyor öksürük geçer dedi baya kafam karıştı yani vicdan azabı duyuyorum o zaman gereksiz yere 3-4 kere kullandık crp 6 ve 10 olunca bile vermişlerdi bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum doktorlarda ikileme konuşuyor veriyor üz biz ama zararlı bilmem ne
Ne iyi etmişsin kurutma makinası almakla . Ben de makinamdan da memnun değilim hem yıkama hem kurutma makinası olanlardan alayım diyorum ama bir yerleşik hayata geçemiyoruz ki . Ev bakıyorduk tam gönlüme göre buldum bir tane , kendi evimiz satılmadı . Bizim eve müşteri çıktı , baktım ki benim baktığım ev satılmışBenim oğlan da haftasonu kustu ve ishal oldu gece. Sanırım virütik birşey betüş de geçen hafta 2-3 gün hastaydı böyle. Probiyotik verdim yoğurtla karıştırıp sonra ishal olmadı. İnşallah devam etmez gece de uyanmadan uyudu dinlendi şükür. Evin heryeri çamaşır nevresimdi sabah 6 da kalkıp onları topladım katladım kaldırdım. İndirimlerde kurutma makinası aldım gelmesini bekliyorum inşallah memnun kalırım da yüküm biraz azalır.
Umudum- sabah geç uyanmasına izin verme ki düzen bozulmasın gece diş sıkıntısından uyanıyor olabilir ama max 1 hafta sürüyor o sıkıntı da sonra eski haline geliyor bizde.