- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Çok geçmiş oldun İnş hafif seyrederKizlar selam annem covid pozitif cikti ablamlarda rahatsiz muhtemelen onlarda pozitif. Insallah hemen atlatırlar. Annem sinovac olmuştu 2 doz 70 yaşında ama insallah durumu hafif seyreder.
gecmis olsun canim, inşallah hafif atlatir annen de ablaların da. bu ara yine artışta galiba. Rabbim sifa versin.
BKGK canım Allah sifa versin.atlatır insAllah kolayca. Artık herkes geciriyor sanırım iyice artti bu ara ama etkisi azaldı sanki insAllah kolayca atlatirlar
Geçmiş olsun Baharcım aşılı imiş inşallah rahat atlatacaktır
Sagolun canlar insallah..Çok geçmiş oldun İnş hafif seyreder
Valla ben de kendime ne sabırliymisim dedim susamŞekerpare hakkaten nasıl durdun öyle kırık kırık yaa geçmiş olsun anneler dinlenemiyor ki iyileşsin.
Benim de cmts boynum tutuldu ama öyle böyle değil milim oynatsam çığlık çığlığa kalıyordum. Krem sürdüm etki etmedi. Yatıyorum kalkamıyorum oturuyorum kafamı nereye koysam bilemiyorum. Herşey eşime kaldı. Sonra acile gittik iğne ile açıldı. Terli bi şekilde dışarı çıktığım için oldu biliyorum ama yine de doktor boyun fıtığı olabilir bi beyin ve sinir cerrahiye görün deyince içime kılçık kaçtı bugün gittim bişey yok Allahtan. Hafif tutukluk kaldı sadece.
Bundan 4 yil önce düşmüştüm ama çok agri olmadigi icin doktora gitmemistim dilzarim. Sonra erva 9 aylikken besikten onu alirken ters bir hareket yaptim o gun agri girdi hala çekiyorumiyiyiz sekerimparem, esim başladı şimdi de. kizlar iyi, akşamları nuksediyor biraz. Bende de halsizlik ağrı oluyor arada ama hastalıktan mi yorgunluktan mi bilmiyorum.
sana da geçmiş olsun cancagizim, ben kaçırmışım, düşmüş müydün?
acıya dayanıklısin demek ki, cok gecmis olsun tekrardan.Valla ben de kendime ne sabırliymisim dedim susam
Hala saşkınım.kirik yaa bir de deli gibi ödem ben hala gitmiyorum.aylardir çekiyorum
Sana da gecmis olsun canım. Bir sure dinlendir kendiji
Bundan 4 yil önce düşmüştüm ama çok agri olmadigi icin doktora gitmemistim dilzarim. Sonra erva 9 aylikken besikten onu alirken ters bir hareket yaptim o gun agri girdi hala çekiyorum
Cocuklar cabuk atlatır demistim oyle olmus insAllah daha da iyi olurlar. Siz de asilisiniz anlamadan atlatırsınız insAllah
Ya kuzum benim ne güzel ifade etmiş kendiniacıya dayanıklısin demek ki, cok gecmis olsun tekrardan.
büyük kızım masallah diyeyim çok hafif atlattı, doktora götürsek mi goturmesek mi derken çocuğum kovitmis meger. teshisten sonra geçti zaten. küçük ateşlendi 3 gece, 1 gün hastaydı . diğer günler iyiydi. şimdi de hala terliyor su gibi, ama ates yok şükür.
bakalim, kurbanlık koyun gibi bekliyoruz bize ne olacak diye.çocuk olunca temas etmeden de olmuyor, hastayken mecbur elimle de besledim, imkanı yok yemiyor, ilaç içmesi lazım karnı aç maskem vardı ama ne kadar koruyacak işte icim rahat etsin diye . . geçen gece odasina çağırdı, kıyamadım gittim. babasına annemle olmak ilaç gibi geldi diyormuş. yavru kuşum. psikolojik de etkileniyor cocuklar. yine iyi kaldirdirlar şükür.
Oyy kıyamam yavruma yaacıya dayanıklısin demek ki, cok gecmis olsun tekrardan.
büyük kızım masallah diyeyim çok hafif atlattı, doktora götürsek mi goturmesek mi derken çocuğum kovitmis meger. teshisten sonra geçti zaten. küçük ateşlendi 3 gece, 1 gün hastaydı . diğer günler iyiydi. şimdi de hala terliyor su gibi, ama ates yok şükür.
bakalim, kurbanlık koyun gibi bekliyoruz bize ne olacak diye.çocuk olunca temas etmeden de olmuyor, hastayken mecbur elimle de besledim, imkanı yok yemiyor, ilaç içmesi lazım karnı aç maskem vardı ama ne kadar koruyacak işte icim rahat etsin diye . . geçen gece odasina çağırdı, kıyamadım gittim. babasına annemle olmak ilaç gibi geldi diyormuş. yavru kuşum. psikolojik de etkileniyor cocuklar. yine iyi kaldirdirlar şükür.
çok teşekkür ederim baharcigim.. çok naziksin.
Çok teşekkür ederim baharım
Cok teşekkur ederim baharcım cok tatlısın
Çok geçmiş olsun canım tahlilller temiz çıkar inş çok geç uyuyorsun sen birde yorgunsundur belki ondandır görüyorum saat 1lerde 2 lerde seniErvanın köpek dişin ucu çıktı nihayet.ama cıktı diye sevinemedim rahatlayamadim daha beter oldu. Iki gecedir uyaniyor uyuduktan hemen sonra.sonra saat 2 ye hatta daha geç de olabilir uyumuyor. Bu diş tam olarak ne zaman rahatlar ya Kızlardaha da 3 diş var köpek diş 4 de azı
Bugün de kalp icin doktordaydim belki hatırlarsınız uzun zamandir bir sıkıntı hissediyordum. Ekg biraz kötü çıkmış dedi telaşla ultrasona baktı ama ultrasonda bişey çıkmadı. Kan ile ilgili bir problem olabilir dedi cesitli tahliler aldı bakalımve ben kolumu söylemeyi unuttum doktora. Sonra kız kardesimle konuştum o da abla kırıklar bazen kalp çarpıntısı yapabiliyormuş dedi tahlil sonuçlarını almaya gittiğimde bahsedeceğim bakalım. Ama yine de bu ekg biraz canımı sıktı.kv de stres yapmışsındır dedi.aksine kalp ritmim o kadar sakindi ki nasıl kötü çıkti şaşkınım.doktor yazik sana çok bitkinsin cok beyazsın kıyamam deyip durdu cık cık cık dedi epey ☺ şaka maka bu alerji diyetleri beni epey düşürdü.kolumun hic anlamadan kırılmasını da buna bağlıyorum.kalsiyum desteği de başladım bakalim tahlil sonuclarina göre de doktor belli ilacları yazar zaten.
Neyse öylesine girdim derdimi yazdim çıktımkusuruma bakmayin ya
Sena ile Erva nın dişleri aynı hızla çıkıyor sanırım . Bizim de 4 azı 3 köpek diş kaldı . Köpek dişlerinin yerleri yazdan bu yana kızarık şiş gibiydi sanki ama daha yeni patladı bizimki de . Ve geceleri sürekli uyanıyor . Çok uzun süre de uyanık kalıyor . Gündüz uykusu da iyi değil . Onun dışında çok şükür iyiyiz . Beraber vakit geçiriyoruz akşama kadar . Susama mama bıraktırmak için fikir verirken bizimki yine 3-4 gündür mamaya düştü . Kalktığında mama da istiyor bazen . Sabahında da geç kalkıyor. Bir düzenlemeye gidemiyorum ki uykusunu , gece çok uyanık kaldığı için sabah uyandırmak istemiyorum . Bakalım dişten sanırım . Senin sonuçlar da umarım iyi çıkar . İyi dayanmışsın bu zamana kadar .
Hay Allah ya baksana herkes de uyumuyor yazmiş baharım belki gene geçicidirKalppare canim gecmis olsun. Telaş yapma insallah birsey yoktur.
Bende yazicam buraya cekiniyorum benim kiz 2 haftadır yine uyumuyor geceleri donup duruyor 1 hafta hastaydı ama gecti gitti düzenimiz bozuldudun gece 2 bucukta kalkti kalktım mama yaptim salladim uyudu sonra 5 dk sonra yine dikildi. Yine salladim. Bu sefer benim.uykum kaçtı tam dalacakken yine uyandi birde oturuyor kalkıp yatırmaya calisiyorum yatmıyor da elimden oramdan buramdan cekistiriyor bari beni rahat bırak be kizim en son sinirlerime hakim olamayıp bağırdım koydu kafasini uyudu. Sabahta esimle tartstik ne diye bağırıyorsun diyor gecenin bir yarisi valla bu kiz neden boyle yapıyor anlamadım dişlerimi cikiyor son azilar kaldi bakamiyorumda baska birsey olmasinda kafama takiyorum
Gecmis olsun cancagzim.cold mix var ya bir peceteye damlatsan yakinina koysan belki fayda eder.Çok geçmiş olsun canım tahlilller temiz çıkar inş çok geç uyuyorsun sen birde yorgunsundur belki ondandır görüyorum saat 1lerde 2 lerde seni
Bizde de daha hiç köpek diş çıkmadı üstte 2 azı tek var bakalım ne zaman çıkacak bizimkinde grip oldu burnunu da temizletmiyor öksürüyor ara sura burnu dolu diye mi hasta mı oldu anlamadım
Ayni durumdayiz canim biz de gece mamaya basladik geneSena ile Erva nın dişleri aynı hızla çıkıyor sanırım . Bizim de 4 azı 3 köpek diş kaldı . Köpek dişlerinin yerleri yazdan bu yana kızarık şiş gibiydi sanki ama daha yeni patladı bizimki de . Ve geceleri sürekli uyanıyor . Çok uzun süre de uyanık kalıyor . Gündüz uykusu da iyi değil . Onun dışında çok şükür iyiyiz . Beraber vakit geçiriyoruz akşama kadar . Susama mama bıraktırmak için fikir verirken bizimki yine 3-4 gündür mamaya düştü . Kalktığında mama da istiyor bazen . Sabahında da geç kalkıyor. Bir düzenlemeye gidemiyorum ki uykusunu , gece çok uyanık kaldığı için sabah uyandırmak istemiyorum . Bakalım dişten sanırım . Senin sonuçlar da umarım iyi çıkar . İyi dayanmışsın bu zamana kadar .
Ablamın çocuğu gelmişti . Kafayı yemek üzereydim yine . Kuzeni ona zarar verdiği için her yaklaştığında ondan önce ona tırnak atıyor , vuruyor . Hırsını alamıyor ben çekmeye kalkarken tekmeler savuruyor . Görmen lazım sinirini , hiç kız çocuğu gibi değil o konuda . Bir de kıskanç ki sorma . Kuzeni kime yaklaşsa bas bas bağırıyor. Anneme yaklaşıyor anneanne diye çıldırıyor . Konuşmaya da başladı iyice . En çok da konuşmalarına gülüyorum. Nerelisin diyoruz ankaga mışKızlar hadi biraz şapşik yumurcakların afacanlıklarıni yazalim da gülelimneler yapıyorlar bıldırcınlar hangi zipirliklari yapip dellendiriyorlar sizi