- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
sonsuz
Çok geçmiş olsun canım anlık oluyor keşke hiçbirşey olmasa kuzularımıza. Çok şükür kalıcı bir durum olmasın da tek. Korkunu anlıyabiliyorum o anki çok doğal. Evin içinde kanepeden atlayıp dirseğini kırdı görümcemin oğlu. O da çok dikkatli dir yürüme döneminde salonun yer zeminini tamamen yün yorganla kaplamıştı hatta düşün. Ama olacağın önüne geçilmiyor maalesef. Rabbim korusunSaol canım valla gece 1.30 uyudu bu sabah da 11 de kalktı uyutmadım bir daha dışarıya çıkartmıştıl şimdi uyudu tekrardan İyi çok şükür sol gözünde de morluk vardı sabah akşama doğru geçti epey çok korktuk valla düştü kaldırdım başta bir şey yoktu saniyeler içinde iki kaşın ortası kan topladı bir mandalina kadar şişti Nasıl bir şeydi anlamadım ayrı kafa gibiydi buz falan koyunca indi dün şimdi fındık kadar kaldı biraz da morluk kaldı tabi Ay gözümün önünde ayırmam artık çok sert de düşmedi anlamadım valla eşimle dün sabahladık resmen o takıntılı birde Baya etkilendi onu da ayrı sakinleştirip durdum neyse ki atlattık geçti Allah korusun çoçuklarımızı kazadan beladan uzak tutsun