2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sonsuz sonsuz
Saol canım valla gece 1.30 uyudu bu sabah da 11 de kalktı uyutmadım bir daha dışarıya çıkartmıştıl şimdi uyudu tekrardan İyi çok şükür sol gözünde de morluk vardı sabah akşama doğru geçti epey çok korktuk valla düştü kaldırdım başta bir şey yoktu saniyeler içinde iki kaşın ortası kan topladı bir mandalina kadar şişti Nasıl bir şeydi anlamadım ayrı kafa gibiydi buz falan koyunca indi dün şimdi fındık kadar kaldı biraz da morluk kaldı tabi Ay gözümün önünde ayırmam artık çok sert de düşmedi anlamadım valla eşimle dün sabahladık resmen o takıntılı birde Baya etkilendi onu da ayrı sakinleştirip durdum neyse ki atlattık geçti Allah korusun çoçuklarımızı kazadan beladan uzak tutsun
Çok geçmiş olsun canım anlık oluyor keşke hiçbirşey olmasa kuzularımıza. Çok şükür kalıcı bir durum olmasın da tek. Korkunu anlıyabiliyorum o anki çok doğal. Evin içinde kanepeden atlayıp dirseğini kırdı görümcemin oğlu. O da çok dikkatli dir yürüme döneminde salonun yer zeminini tamamen yün yorganla kaplamıştı hatta düşün. Ama olacağın önüne geçilmiyor maalesef. Rabbim korusun🤲🤲

büyük kızım kovit pozitif çıktı, küçükte de var ama test yapmadılar. cocuklar karantinada, doktor bana da rapor verdi, çocuklarla ilgilenebilmek için, 5. Gün test vereceğiz. dua edin arkadaşlar.
Geçmiş olsun canım kolayca atlatırsınız inşallah ben 5. Günü beklemeden test yaptırmıştım varsa karantinamız aynı zamanda bitsin diye

Ah yaa geçmiş olsun iki kızında mı var asımda da var mı? İnşallah sizde yoktur bişey. Aşıdan dolayı evde tek kişinin ve genelde çocukların atlattığı diğerlerine geçmeyen çok vaka duydum. İnşallah sizinki de onlarla sınırlı kalır. 🙏🏻🙏🏻

Canım geçmiş olsun. InsAllah çok rahat atlatırlar 🤲🌹 dualarım sizinle🌹🤲 gencler nispeten daha rahat atlatıyor. Cok geciren oldu çevremde.Allah sifa versin insAllah 💝

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır. Asımcığa da geçmeden biter gider🤲🤲

Geçmiş olsun canım kolayca atlatırsınız inşallah ben 5. Günü beklemeden test yaptırmıştım varsa karantinamız aynı zamanda bitsin diye
çok teşekkür ederim arkadaşlar, büyük kizim daha iyi, öksürüyor ama iyi, küçük ateşli bayağı, Asimcik iyi eşim de bugün vücut agriis var. bakalim insallah kolay geçiririz. düz kovitmis bu ara. mutasyonlu değilmiş şükür.

çok teşekkür ederim arkadaşlar, büyük kizim daha iyi, öksürüyor ama iyi, küçük ateşli bayağı, Asimcik iyi eşim de bugün vücut agriis var. bakalim insallah kolay geçiririz. düz kovitmis bu ara. mutasyonlu değilmiş şükür.
Aşınız var mıydı canım?

Çok geçmiş olsun canım daha Asım paşaya gayırlı olsun yazamadan kızları okudum şimdi inş çocuklar daha hafif atlatıyor mutasyonlu olmamasıda iyi olmuş şifalar diliyorum

büyük kızım kovit pozitif çıktı, küçükte de var ama test yapmadılar. cocuklar karantinada, doktor bana da rapor verdi, çocuklarla ilgilenebilmek için, 5. Gün test vereceğiz. dua edin arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun canım çoçuklar basıl şimdi çok zorlanmadan atlatırsınız inş

sonsuz sonsuz

Çok geçmiş olsun canım anlık oluyor keşke hiçbirşey olmasa kuzularımıza. Çok şükür kalıcı bir durum olmasın da tek. Korkunu anlıyabiliyorum o anki çok doğal. Evin içinde kanepeden atlayıp dirseğini kırdı görümcemin oğlu. O da çok dikkatli dir yürüme döneminde salonun yer zeminini tamamen yün yorganla kaplamıştı hatta düşün. Ama olacağın önüne geçilmiyor maalesef. Rabbim korusun🤲🤲
Jadesi Jadesi
İyi çok şükür Zara geçti canım tşkrler düşündüğünüz için

D dilzar canim cok cok geçmiş olsun
Insallah kolay ca atlatırsınız.
Bizimkilerde (annem ablamlar) rahatsiz anne bugun test verecek bakalm :KK43:

Çok geçmiş olsun canım daha Asım paşaya gayırlı olsun yazamadan kızları okudum şimdi inş çocuklar daha hafif atlatıyor mutasyonlu olmamasıda iyi olmuş şifalar diliyorum
sagolasin canim, evet hafif geçirdi büyük kizim gerçekten, tabi tekrar yenilemezse, korkarak konuşuyorum, inşallah geçmiştir. bir arkadaşı delta varyanti olmuştu, 15 gün sonra bile öksürüğü geçmemişti. bayağı farkediyor demek ki.
Çok geçmiş olsun canım çoçuklar basıl şimdi çok zorlanmadan atlatırsınız inş
küçük kizim gece yine çok ateşliydi, 39 derece sayıklıyordu ateşten. surekli tetikteydik, iyice terlemis bir ara, sonra rahatladı sanki, gün içinde de iyiydi. geceye ne olur bilemem.
O zaman asıma da antikor geçmiştir. inşallah kızların da kolayca atlatırlar 🙏🏻
insallah canim, Asimin yeni yeni morali düzelmeye eskisi gibi oyunlar yapmaya başlamıştı insallah geçirmez. temas etmemesi için uğraş veriyoruz ama, gözle kas arasında giriveriyor odalarına. kilitlemelerine de ben izin vermiyorum, ne olur ne olmaz hasta cocuklar diye. öyle bakalım.
D dilzar canim cok cok geçmiş olsun
Insallah kolay ca atlatırsınız.
Bizimkilerde (annem ablamlar) rahatsiz anne bugun test verecek bakalm :KK43:
anneciğine de çok geçmiş olsun baharcigim. insallah değillerdir. pozitif olunca pat diye mesaj geliyor, gece gündüz farketmiyor.

Kızlar şu eltim iyice zıvanadan çıkti yine.. bıktım valla..Allah aşkınıza dua edin. Çocuğu 1 hafta evde diye sabahları öğlenleri uyumak(saat 4 e kadar) istiyorlar.çocukların sesinden rahatsızlarmiş.çocukları geç uyandiriyorum. Kosmalarini engelliyorum.oyuncaklari toplamak yasak.ses cok oluyor diyorlar.kavga kavga kavga valla bıktım.böyle bir bagiris boyle bir cagiris yok kizlar.. hayal bile edemezsiniz.17 yasinda oglu hem bana hem esime turlu cesit kufurler etti.kapimiza geldi de.esimi zor tuttum.birak bagirsin gitsin dedim.simdi de abisi doverim ederim tehditler.kendi evimde diken ustundeyim..Allah askiniza gonulden dua edin Allah askiniza.Allah şerlerini bizden uzak etsin diye.
kalbi kötü insanlar. ne sinir bozucular. ben dayanamazdim hic. umarim yakinda huzur bulacağınız bir eviniz olur🙏
Kızlar bugün 18.00 gibi Zara parkta düştü kaşının ortasına kan oturdu çok korktum röntgen ve tomografi çektik korkudan da uyutamadıö şimdi uyuttum doktor morlık gözlerine inebilir dedi soğuk falan uyguladım ama şiş hala o morluk ve şişi almak için ne yapabiliriz çok ama çok korktum hala da korkuyorum valla
cok gecmis olsun. cok korkmussundur eminim. ben okurken kotu oldum. sukur ki geçmiş.
cok gecmis olsun cnim. inşallah hafif atlatırlar. Allah sanada guc versin enerji versin 🙏

Kizlar selam annem covid pozitif cikti ablamlarda rahatsiz muhtemelen onlarda pozitif. Insallah hemen atlatırlar. Annem sinovac olmuştu 2 doz 70 yaşında ama insallah durumu hafif seyreder.
gecmis olsun canim, inşallah hafif atlatir annen de ablaların da. bu ara yine artışta galiba. Rabbim sifa versin.

kalbi kötü insanlar. ne sinir bozucular. ben dayanamazdim hic. umarim yakinda huzur bulacağınız bir eviniz olur🙏

cok gecmis olsun. cok korkmussundur eminim. ben okurken kotu oldum. sukur ki geçmiş.

cok gecmis olsun cnim. inşallah hafif atlatırlar. Allah sanada guc versin enerji versin 🙏
Helin canım tahminin doğru çıktı.omuz içinde minik kemiklerde kırılma olmuş dedi doktor buna bagli aşıri ödem var dedi.ilac verdi. 10 gun sonra mr bakılacak.benim anlayamadigim kirik degildir o kırık olsa dayanamazsin diye bir söz vardır ya hani.ben nasıl dayandim ya 🙄.doktor rontgene bakınca kırık geçmişiniz var dedi 🙄😑 teşekkür ederim doktora gitmem icin ısrar ettigin için.yoksa ben bunu çeker dururdum ah aptal kafam.

BKGK BKGK canım Allah sifa versin.atlatır insAllah kolayca. Artık herkes geciriyor sanırım iyice artti bu ara ama etkisi azaldı sanki insAllah kolayca atlatirlar 🤲🌹

Helin canım tahminin doğru çıktı.omuz içinde minik kemiklerde kırılma olmuş dedi doktor buna bagli aşıri ödem var dedi.ilac verdi. 10 gun sonra mr bakılacak.benim anlayamadigim kirik degildir o kırık olsa dayanamazsin diye bir söz vardır ya hani.ben nasıl dayandim ya 🙄.doktor rontgene bakınca kırık geçmişiniz var dedi 🙄😑 teşekkür ederim doktora gitmem icin ısrar ettigin için.yoksa ben bunu çeker dururdum ah aptal kafam.
Şekerpare hakkaten nasıl durdun öyle kırık kırık yaa geçmiş olsun anneler dinlenemiyor ki iyileşsin.

Benim de cmts boynum tutuldu ama öyle böyle değil milim oynatsam çığlık çığlığa kalıyordum. Krem sürdüm etki etmedi. Yatıyorum kalkamıyorum oturuyorum kafamı nereye koysam bilemiyorum. Herşey eşime kaldı. Sonra acile gittik iğne ile açıldı. Terli bi şekilde dışarı çıktığım için oldu biliyorum ama yine de doktor boyun fıtığı olabilir bi beyin ve sinir cerrahiye görün deyince içime kılçık kaçtı bugün gittim bişey yok Allahtan. Hafif tutukluk kaldı sadece.

D dilzar canim siz nasil oldunuz?
iyiyiz sekerimparem, esim başladı şimdi de. kizlar iyi, akşamları nuksediyor biraz. Bende de halsizlik ağrı oluyor arada ama hastalıktan mi yorgunluktan mi bilmiyorum.

sana da geçmiş olsun cancagizim, ben kaçırmışım, düşmüş müydün?

X