2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün ali ervanin kafasına ahşap blokla vurmuş ben dislerimi fırcalıyordum kafa aniden sismis hafif ucu kanadı da. Yeserdi morardı anında. Ali de korktu agladi agladi agladi.hangisini sakinlestirecegimi sasirdim SonsuzUmut zarama da gecmis olsun canım meslekten dolayi o sismeyi iyi bilirim. Iki kafa kemigi arasinda bildigin arabalarda olan sisme yastiklar gibi bezler var ve vurunca bir yere kemiklerin birbirine degip kirilmamasi icin aniden siddetle sisiyorlar.kafa kemikleri de puzzzle gibi parcalı ya.iste onlarin arasinda doku şişiyor. Daha iyidir insAllah

Kalppare canim selam bizdede bir bela var ki sorma.3 4 aydır binada tadilat yapiyor daire sahipleri surekli bir tadilat ve matkap sesi tak tak.hic bitmiyor esim kac kez konuştu yazdi cocugun uyku saatlerine denk getirmeseniz daha iyi olur diye. Tam bir duzene giriyor bunların gutultusu bitmiyor. En son kadin esime ustalar geliyor kusura bakmayin sizin çocuğunuzun uyku saatine gore ayarlayamam el insaf bizde cocuk buyurduk sizin askerleriniz degiliz vs vs bir sürü laf etmiş. Zaten bulassan kavga edecek türden tipler dışarıdansa baksan sosyete esimde gruptan daha size yazmayacağım gerekli yerlere başvuracağım gibi şeyler dedi aa kadin susmuyor beni tehdit edemezsin benim psikoloji mi bozdun ev sahibim de patronumda değilsin diye bir sürü laf birde kadını savunanlar var grupta (kankileri:))
Bende esime muhattap olma şunla dedim ama gerçekten ruh hastası insanlarla uğraşmak insanı cok yoruyor. Senin durumun bambaşka tabi kiyaslanamaz Rabbim yardımcınız olsun. Allah boylelerinede akıl fikir versin.

Bugün burası nekadar sessiz birkaç kere girdim baktım yazan yok ben biraz hareket katayim dedim ee naber nasılsınız?
Canim selam sen tuzlada oturuyorsun sanirim ben gebzedeyim. Mercan krese gidiyor mu? Yada götürdüğün guzel temiz önerebileceğin vakit geçireceği yerler var mi sakin ve temiz olsun istiyorum ama gebzede cok uygun yer yok.

SonsuzUmut canim gecmis olsun zara'ma
Saol canım çok şükür şişi bugün tamamen inmiş gibi morlukta azalmış baya geçti sayılır ilk çoçuk olduğu için midir nedir valla ömrümüzden 10 yıl gitti
Ayyy şu düşüncesiz komşular yok mu benim de üst katım sürekli bir şeyler sirkeliyor geçen sene Zara’nın elbiselerini balkona sermiştim bir içeri girdim baktım yukardan halı çırpıyor çoçuğun elbiselerine bebekti bir de bu kadar da olmaz dedim söylendim sadece ama hala aynı saçlarına kadar atıyorlar camdan balkondan bende sustum attık milletin pisliğini de temizliyoruz mecbur muhattap olmamak için

Canim selam sen tuzlada oturuyorsun sanirim ben gebzedeyim. Mercan krese gidiyor mu? Yada götürdüğün guzel temiz önerebileceğin vakit geçireceği yerler var mi sakin ve temiz olsun istiyorum ama gebzede cok uygun yer yok.
Muzipokids i takip ediyorum ama daha goturmedim havalar biraz daha soğuduğunda düşünüyorum sosyallessin diye
Bzr hergun parka götürüyoruz orda aynı yaştan bebeler var ufak bir oyun grubu oldular birtanesinin annesi ile daha kafamız uyuştu 1-2 haftada bi akşam eşli oturmaya gidip geliyoruz hem mercana hem bizede bir sosyallesme oluyor apartmandada geçen biri bizi gördü AA bebeğimle aynı yaşıt arkadaş arıyordum oğluma arada görüşelim mi dedi olur dedm ama sürekli bir şey çıkıyor onla daha görüşemedik

Canim gerçekten rahatsiz edici bir durum.. 3 ayda ne tadilatmıs merak ettim en azından geçici dersin avunursun.. ben neyleyim bilmem
En sinir olduğm sey.. camasir serdigini gorse bile silkeleyen komsular var. Allahtan en üst kattaýım ama yine de sinir bozucu geliyor.sokaktan geçene de saygisizlik olarak görüyorum ben.mesela gecen gun dar bir sokaktan geciyorum.kadin hali ortusu gibi bisey silkeliyor.bakti ben sokagin basindayim gelmeden silkeleyim dedi herhalde. Iyi de kardesim ben oraya gelene kadar 5. Kattan sak diye inmiyor o tozlar.gene benim.kafama geliyor. Senin evinin tozunu yutmak zorunda miyim ya

nuriye54 iyi yapmissin canim gercekten cocuk akran ariyor su donemde. Havalar sicakken parka götürüyordum simdi sogudu birseyde yapamiyorum bende takip etmeye basladim birkac yer bakalm artik sağol canim.

SonsuzUmut ahh canim ya o en beteri iste benim ustum boş Kalppare ama iste adam bizim ust kati şantiye gibi kullanıyor müteahhit bizim çarpraz üstte surekli birseyler yapiyor o kadar evin var paran var oğlu ucin dubleksi ayırmış onunla uğraşıyor çingene gitmis birde normal pencerelerin olduğu yere terasa fransız yapmis görüntüyü bozmuş. Giriştede kadin durmuyor mutfağını eve katmış balkonunu eve katmış.yerden ısıtma yapıyormuş kapılar flan hepsi ayakta bildiğin inşaat yapiyorlar birde samimiler birbirlerinden görüp özenip yapiyorlar oysaki evlerde yeni.

Düşe kalka büyüyeceklerde, böyle düşmeler değil tabiki. Çok çok geçmiş olsun üzüldüm. Şimdi nasıl kuzum oda çok korkmuştur. Allah'ım korusun öpüyorum zaramı.

Kuzum geçmiş olsun nasıl oldu şimdi

O zaman dişinizi bütçenizi sıkıp ev bulun gidin rahata ersin o andaval da ne diyim kuzum sen baş edemezsin zaten naifsin de çoluk çocuk korkuyor sizde bu yaşlara bir daha gelmeyeceksiniz gidin huzur bulacağınız bir yere evide kiraya verin kuru ekmek yiyin gerekirse huzurlu olsun yeterki kuzum benim kıyamam insan müsvettesi eltin

Allah yardımcin olsun canim.insAllah tez zamanda biter diyecegim de üst katı şantiye gibi kullanmasi can sıkıcı tabi o ne zaman biter bilemedim
Jadem sanki seni rüyamda gördum bu gece.. cok da anımsaamıyorum ama hayr olsun diyelim

büyük kızım kovit pozitif çıktı, küçükte de var ama test yapmadılar. cocuklar karantinada, doktor bana da rapor verdi, çocuklarla ilgilenebilmek için, 5. Gün test vereceğiz. dua edin arkadaşlar.
Ah yaa geçmiş olsun iki kızında mı var asımda da var mı? İnşallah sizde yoktur bişey. Aşıdan dolayı evde tek kişinin ve genelde çocukların atlattığı diğerlerine geçmeyen çok vaka duydum. İnşallah sizinki de onlarla sınırlı kalır.

büyük kızım kovit pozitif çıktı, küçükte de var ama test yapmadılar. cocuklar karantinada, doktor bana da rapor verdi, çocuklarla ilgilenebilmek için, 5. Gün test vereceğiz. dua edin arkadaşlar.
Canım geçmiş olsun. InsAllah çok rahat atlatırlar dualarım sizinle gencler nispeten daha rahat atlatıyor. Cok geciren oldu çevremde.Allah sifa versin insAllah

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır. Asımcığa da geçmeden biter gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…