2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir foto da biz atalım o zaman mesai tam gaz devam . Eşim diyor ki okulda bile 10 dk teneffüs arası var bunda hiç ara da yok , yoruyor diyor. Akşama kadar biz ne yapıyoruz acaba . İyi ki gündüz uykusu var demeyi isterdim ama gündüz çok az uyuyoruz 40-45-50 dk .

Eklentiler

• B2912F2F-0AAE-4038-A18F-BD30D2E94BF8.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 59
Masallah Bizimki de.gunduz 1 saat uyuyor bazen daha az ve pesimi birakmiyor. Ama kavgacı degil biri vursa dayak yer kesin

Kızlar hadi biraz şapşik yumurcakların afacanlıklarıni yazalim da gülelim neler yapıyorlar bıldırcınlar hangi zipirliklari yapip dellendiriyorlar sizi
Geceleri uyanınca içerde diye ağlıyor oturma odasına yatıyoruz uyuyunca götürsem bile uyanıp yine içerde diye ağlıyor artık tam dalsın götüreyim derken ben de uyuyakalıyorum 2 gündür uykularımın yarısı koltukta geçiyor

Bizimkinin konuşmaları çok komik ya bizim birbirimize annesi babası dediğimizi duyuyor ya bize annesi babası falan diye sesleniyor. Bugün yemek bitti mama sandalyesinde kaldı (nadir günlerden biri genelde masanın üstüne doğru yürür ) ben de bulaşık sudan geçiriyordum bana diyor ki “annesi ipeği burdan kaldır” eşimle birbirimize bakıp güldük. Bi de kendisine gülünmesinden hiç hoşlanmıyor haspam hemen kızıyor ııııhh diye bağırıyor ona güldüğümüzü anlarsa. Ama komik komik konuşunca da gülmeden duramıyoruz

Bi de komşu komşu huu oğlun geldi mi yapıyoruz beraber bazılarını karıştırıyor mesela balta nerde sorusuna dağa kaçtı diyor baltayı bilmediği için herhalde oturtamadık onu

Ben anca yeni gördüm bunu hayırdır inşallah o an hatırlarsan bile şimdiye unutursun hayatım düzene giriyordır onu görmüşsündür hemen yorum tabirini yapayım

büyük kızım kovit pozitif çıktı, küçükte de var ama test yapmadılar. cocuklar karantinada, doktor bana da rapor verdi, çocuklarla ilgilenebilmek için, 5. Gün test vereceğiz. dua edin arkadaşlar.
Ay kuzum benim geç gördüm nasılsınız şimdi geçmişler olsun

Kizlar selam annem covid pozitif cikti ablamlarda rahatsiz muhtemelen onlarda pozitif. Insallah hemen atlatırlar. Annem sinovac olmuştu 2 doz 70 yaşında ama insallah durumu hafif seyreder.
Olmayan kalmayacak sanırım ya geçmiş olsun canım umarım en hafif haliyle atlatır ailen

Ya nasıl durmuş sun valla şekerparem geçmişler olsun anneler ne anlıyor ki günden sana ne kalıyor ki kendini dinleyesin doktora gitme desen ne mümkün işte

Kızlar Jadesi Umudum- hadi diger arkadaslar çalışıyor yogunlar.siz nerelerdesiniz be canlarım
Bende tam uzunca yazacaktım ki kalbi güzel arkadaşım merak etmiş sormuşsun kalbine sağlık
Bizde de durumlar sizin gibiydi köpek dişi ateş gece uyumama delirmeler şükür 1 tane patladı rahatladık biraz
Ben iyiyim şekerparem canım kızlar ama ders çalışmaya başladım Asya uyuduğu gibi sarılıyorum derse bu sene bomba gibi geliyorum bugün midem bulandı artık Asya parkta çok yormuş beni çalışmaya devam edemedim
Demem o ki günler yorgun geçiyor bu kadar ara vermek istemedim ama valla oldu kopmak istediğim bir yer değil burası benim güncem, kızıma anım, bilgi kaynağım öyle çok şey öğrendim ki sizlerden iyi ki varsınız canımlar giriyorum bi baktım herkesler hasta şifalar diliyorum

Kızlar hadi biraz şapşik yumurcakların afacanlıklarıni yazalim da gülelim neler yapıyorlar bıldırcınlar hangi zipirliklari yapip dellendiriyorlar sizi
Benimki benim çoraplarımı giydiriyor kendince ama erva akıllı kuzum kendi giymiş ayaklarını sevdiğim
Oo valla bu sıra tırmanma olayımız çok arttı ayakları yere değmiyor desem inan abartmış olmam sürekli her odada bir yere tırmanmış vaziyette Ah ne yoruyor beni canı sağolasıca

Yaaa nasıl uzamış hemen güzel adlı kız Karya bizde dil gelişimi kelime bazında maşallah baya ii gidiyor baya bir şeyi öğrendi cümle de var 2 haftadır falan anne geldi ışık gitti anne aydede burda gibi ama ağzı laf dolu sürekli anlamsız söyleniyor

O gaaahggk bizde de var sürekli sabit oturmayım ben 2 dk popomun üstünw oturuyum hemen geliyor dibime
Benimki arkadaş konusunda akranı 1 tane var burda oda erkek oynayamıyor çünkü o zarar veriyor asyaya ama kendinden büyük ablalar ile oynamaya bayılıyor evcilik gibi oynuyor baya artık

Büyüdüler de bebek gezdiriyor maşallah pıtıtcık yaaa mıncır yerime lütfen öp kocaman

Maşallah ipeğedilini severim benimki de annesi der bana arada Bizimki de şarkılarda baya iyi ya geçen kendi kendine ceviz adamın sadece uzuv kısımlarını sayıyordu haraketleri ile bazı yerlerde ben susuyorum o devam ediyor şarkılara deliriyorum ya

kelin ilacı olsa diyeceğim şekerimparem. dün bizimki de iki saat ortalıkta gezdi. 4-6 arası. normalde yapmaz ama oldu. ben uyku bölünmesinden çok, fazlaca emmesinden muzdaribim. eşim de kovit çıkınca yatak bize kaldı, uyuyoruz yanyana cik cik dakika başı emiyor. sünnetti, karantinaydi derken azaltacaktım azaltamadim emme işini, baska zamana kaldı.

Ay kuzum benim geç gördüm nasılsınız şimdi geçmişler olsun
sagolasin jadem, nöbet nöbet devam ediyor, kizlar iyileşti, sıra eşimde. sirayla oldular bir de çok komik. 1. büyük kizim, 2. küçük kizim, 3. eşim. dün asim da çok huzursuzdu gece, 4. geliyor dedim ama tam belli değil. gun içinde nispeten iyiydi. başıni tutuyor, ağzını gösteriyor ama tam da emin değilim. insallah o sağlam kalır dedik ama.ben negatifim. pazar günü tekrar test vereceğim. bakalim, hayırlısı artık.

Ya hep beraber olup bitseydi keşke neyse hayırlısı artık demekki böyle olması gerekiyor Allahtan sen olmadın anneler hasta olamıyor çünkü yatamayacaktın Asım yavrum olmaz inşallah da geçer gider hemencik

Kizlar selam annem covid pozitif cikti ablamlarda rahatsiz muhtemelen onlarda pozitif. Insallah hemen atlatırlar. Annem sinovac olmuştu 2 doz 70 yaşında ama insallah durumu hafif seyreder.
oyy cok gecmis olsun. umarim kolaycicik atlatir annecigin.aşi da olmus. simdi nasil ?
sekerparem ne kiriklarla insanlar farkinda olmadan gezmis bir bilsen. iyi ki gitmissin canim.
dilzarim canim cok gecmis olsun ya. hersey sende. kiyamam 3 cocuk eş ev hastalik. enerji yolluyorum sana tum kalbimle arkadasim. tez zamanda herkes toparlansin keyif kahvesi yapsinlar sana ❣
canim asistani bosver cunku onlar herseyi pat diye suzmeden soyler ama senlik bir durum sozkonusu olmayadabilir. mr sonucunu bekleyelim. banada da at mutlaka. ve lutfen kotu dusunme. yani cok eski bir kirik. operasyon olacağını düşünmem. rahatla biraz ve yorma ustune yatma.
sekerparem ya stres yumagi yapmislar seni kiyamam. kolunu dert etme ama kalbini de ihmal etme canimsin. takviye al. o evden tasin. hem fiziksel yoruldun hem ruhen. saglikli mutlu anne saglikli mutlu cocuk yetistirir. seviyorum seni canim. cevap icin gec oldu farkindayim kusura bakma. aciklamasini genel olarak yazacam simdi

kizlar sessiz kaldim farkindayim ama aslinda oyle yoğunluk felan da degil duragan bir enerjide oldugumu farkettim hatta geçen hafta psikologa da gittim karisigim sanirim ve yolumu bulamadığım icinde hareket edemedim. karisik oldu yine sanirim neyse oyle iste. okuyorum ama hep. buralardayim yine de

sagolasin Helinim, enerjiye çok ihtiyacım var gerçekten. Asimcik da oldu galiba. Insallah kolay geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…