2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir foto da biz atalım o zaman 😁 mesai tam gaz devam . Eşim diyor ki okulda bile 10 dk teneffüs arası var bunda hiç ara da yok , yoruyor diyor. Akşama kadar biz ne yapıyoruz acaba . İyi ki gündüz uykusu var demeyi isterdim ama gündüz çok az uyuyoruz 40-45-50 dk .

Eklentiler

• B2912F2F-0AAE-4038-A18F-BD30D2E94BF8.jpeg
    B2912F2F-0AAE-4038-A18F-BD30D2E94BF8.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 59
Bir foto da biz atalım o zaman 😁 mesai tam gaz devam . Eşim diyor ki okulda bile 10 dk teneffüs arası var bunda hiç ara da yok , yoruyor diyor. Akşama kadar biz ne yapıyoruz acaba . İyi ki gündüz uykusu var demeyi isterdim ama gündüz çok az uyuyoruz 40-45-50 dk .
Masallah Bizimki de.gunduz 1 saat uyuyor bazen daha az ve pesimi birakmiyor. Ama kavgacı degil biri vursa dayak yer kesin😁

Kızlar hadi biraz şapşik yumurcakların afacanlıklarıni yazalim da gülelim 😂😅 neler yapıyorlar bıldırcınlar hangi zipirliklari yapip dellendiriyorlar sizi 😂
Geceleri uyanınca içerde diye ağlıyor oturma odasına yatıyoruz uyuyunca götürsem bile uyanıp yine içerde diye ağlıyor artık tam dalsın götüreyim derken ben de uyuyakalıyorum 2 gündür uykularımın yarısı koltukta geçiyor 😟😟

Bizimkinin konuşmaları çok komik ya bizim birbirimize annesi babası dediğimizi duyuyor ya bize annesi babası falan diye sesleniyor. Bugün yemek bitti mama sandalyesinde kaldı (nadir günlerden biri genelde masanın üstüne doğru yürür 😅) ben de bulaşık sudan geçiriyordum bana diyor ki “annesi ipeği burdan kaldır” 😂😂 eşimle birbirimize bakıp güldük. Bi de kendisine gülünmesinden hiç hoşlanmıyor haspam hemen kızıyor ııııhh diye bağırıyor ona güldüğümüzü anlarsa. Ama komik komik konuşunca da gülmeden duramıyoruz 🤭🤭

Bi de komşu komşu huu oğlun geldi mi yapıyoruz beraber bazılarını karıştırıyor mesela balta nerde sorusuna dağa kaçtı diyor baltayı bilmediği için herhalde oturtamadık onu 😂😂

Allah yardımcin olsun canim.insAllah tez zamanda biter diyecegim de üst katı şantiye gibi kullanmasi can sıkıcı tabi o ne zaman biter bilemedim 😔
Jadem sanki seni rüyamda gördum bu gece.. cok da anımsaamıyorum 🤭 ama hayr olsun diyelim 🥰🤲🎈
Ben anca yeni gördüm bunu hayırdır inşallah o an hatırlarsan bile şimdiye unutursun 🤣🤣 hayatım düzene giriyordır onu görmüşsündür hemen yorum tabirini yapayım 🙏🥰

büyük kızım kovit pozitif çıktı, küçükte de var ama test yapmadılar. cocuklar karantinada, doktor bana da rapor verdi, çocuklarla ilgilenebilmek için, 5. Gün test vereceğiz. dua edin arkadaşlar.
Ay kuzum benim geç gördüm nasılsınız şimdi geçmişler olsun 😔

Kizlar selam annem covid pozitif cikti ablamlarda rahatsiz muhtemelen onlarda pozitif. Insallah hemen atlatırlar. Annem sinovac olmuştu 2 doz 70 yaşında ama insallah durumu hafif seyreder.
Olmayan kalmayacak sanırım ya geçmiş olsun canım 🙏 umarım en hafif haliyle atlatır ailen

Oyy kıyamam yavruma ya 🥺😍 ana kuzusu daha bunlar cimcimeler 😍😍😍o terleme epey gidiyor olsun iyidir sık sık değiştiricen artık yapacak bişey yok 🤷‍♀️
Ya acıya dayanıklı mıyım bilmiyorum bir de herkes çevremde bana nazli der 😑😑😔😔 galiba nazlı gorunmeyim derken kiriga bile katlandim..cok ağrıyor hic agrimaz olur mu uyuyamamıyorum bile coğu zaman 😔 kendime cok kızıyorum ve simdi siddetle korkuyorum mr da ne çikacak diye acaba dokular ne derece zarar gordu acaba ameliyat der mi diye :KK43: genel anezteziye dayanamayabilirsin demisti bir anestezi asistani bana. Kas gevsetici dokundugu icin.kalp de bir kastır ve genel anestezi de ölum riskin var dedi 😔 Helinnnnn Helinnnnn heliiiin pozitif bisey duymaya o kadat ihtiyacım var ki 🙏 bu lenfler cok sismis ffalandedi.acaba diger dokulara zarari olur mu bir de lenf neden siser? Nette baktim ama hemen kapadım.korkunc korkunc seyler çıkıyor karşima vazgectim okumadim 😑
Ya nasıl durmuş sun valla şekerparem geçmişler olsun anneler ne anlıyor ki günden sana ne kalıyor ki kendini dinleyesin🙄 doktora gitme desen ne mümkün işte

Kızlar Jadesi Jadesi Umudum- Umudum- hadi diger arkadaslar çalışıyor yogunlar.siz nerelerdesiniz be canlarım 😊😊
Bende tam uzunca yazacaktım ki kalbi güzel arkadaşım merak etmiş sormuşsun kalbine sağlık 🥰
Bizde de durumlar sizin gibiydi köpek dişi ateş gece uyumama delirmeler şükür 1 tane patladı rahatladık biraz
Ben iyiyim şekerparem canım kızlar ama ders çalışmaya başladım Asya uyuduğu gibi sarılıyorum derse bu sene bomba gibi geliyorum 🤪 bugün midem bulandı artık Asya parkta çok yormuş beni çalışmaya devam edemedim 😇
Demem o ki günler yorgun geçiyor bu kadar ara vermek istemedim ama valla oldu kopmak istediğim bir yer değil burası benim güncem, kızıma anım, bilgi kaynağım öyle çok şey öğrendim ki sizlerden ❣️🍀 iyi ki varsınız canımlar🥰 giriyorum bi baktım herkesler hasta şifalar diliyorum 🙏🌼

Kızlar hadi biraz şapşik yumurcakların afacanlıklarıni yazalim da gülelim 😂😅 neler yapıyorlar bıldırcınlar hangi zipirliklari yapip dellendiriyorlar sizi 😂
Benimki benim çoraplarımı giydiriyor kendince ama erva akıllı kuzum kendi giymiş ayaklarını sevdiğim 🥰
Oo valla bu sıra tırmanma olayımız çok arttı ayakları yere değmiyor desem inan abartmış olmam sürekli her odada bir yere tırmanmış vaziyette Ah ne yoruyor beni canı sağolasıca💕❣️

@Sekerpareeee yerim o ayakları 😍 benimkine tütü etek giydirmeye calistimda nasıl kaçıyor bağırıyor ağlıyor bir gorsen😁 saçlarımızda baya toplanıyor artik💕
Bu arada dil gelişimi nasil cocukkarin. Benimki baya kelime söylüyor ama cümle yok
Yaaa nasıl uzamış hemen 🥰🧿 güzel adlı kız Karya 💕 bizde dil gelişimi kelime bazında maşallah baya ii gidiyor baya bir şeyi öğrendi cümle de var 2 haftadır falan anne geldi ışık gitti anne aydede burda gibi 🤣 ama ağzı laf dolu sürekli anlamsız söyleniyor

Ablamın çocuğu gelmişti . Kafayı yemek üzereydim yine . Kuzeni ona zarar verdiği için her yaklaştığında ondan önce ona tırnak atıyor , vuruyor . Hırsını alamıyor ben çekmeye kalkarken tekmeler savuruyor . Görmen lazım sinirini , hiç kız çocuğu gibi değil o konuda . Bir de kıskanç ki sorma . Kuzeni kime yaklaşsa bas bas bağırıyor. Anneme yaklaşıyor anneanne diye çıldırıyor . Konuşmaya da başladı iyice . En çok da konuşmalarına gülüyorum. Nerelisin diyoruz ankaga mış 😁 babası orduluymuş. Amcaya emmi diyor 🤣 en sevmediğim lafı da kaaaaaalk lafı . Hiç oturtmuyor , peşinde pervaneyim . Oturduğum an gaaaaaaak diye bağırıyor . Dışarda da aynısını yapıyor . Yemeğe gittik geçen , çocuk oyun alanını gördü durur mu . Bir lokma yı zor yedim . Ortalıkta gaaaaak diye sırtımdan itiyor beni . Her şey iyi güzel hoş da biz arkadaş edinemiyoruz bir türlü . Zarar veriyor , kıskanıyor 😑 bu durum canımı sıkmıyor değil . Arkadaşlarla görüşemiyorum bundan sebep . Var mı bir öneriniz
O gaaahggk bizde de var sürekli sabit oturmayım ben 2 dk popomun üstünw oturuyum hemen geliyor dibime 🙄
Benimki arkadaş konusunda akranı 1 tane var burda oda erkek oynayamıyor çünkü o zarar veriyor asyaya ama kendinden büyük ablalar ile oynamaya bayılıyor evcilik gibi oynuyor baya artık

Büyüdüler de bebek gezdiriyor ❣️🥰 🧿 maşallah pıtıtcık yaaa mıncır yerime lütfen öp kocaman 💕

Geceleri uyanınca içerde diye ağlıyor oturma odasına yatıyoruz uyuyunca götürsem bile uyanıp yine içerde diye ağlıyor artık tam dalsın götüreyim derken ben de uyuyakalıyorum 2 gündür uykularımın yarısı koltukta geçiyor 😟😟
Bizimkinin konuşmaları çok komik ya bizim birbirimize annesi babası dediğimizi duyuyor ya bize annesi babası falan diye sesleniyor. Bugün yemek bitti mama sandalyesinde kaldı (nadir günlerden biri genelde masanın üstüne doğru yürür 😅) ben de bulaşık sudan geçiriyordum bana diyor ki “annesi ipeği burdan kaldır” 😂😂 eşimle birbirimize bakıp güldük. Bi de kendisine gülünmesinden hiç hoşlanmıyor haspam hemen kızıyor ııııhh diye bağırıyor ona güldüğümüzü anlarsa. Ama komik komik konuşunca da gülmeden duramıyoruz 🤭🤭
Bi de komşu komşu huu oğlun geldi mi yapıyoruz beraber bazılarını karıştırıyor mesela balta nerde sorusuna dağa kaçtı diyor baltayı bilmediği için herhalde oturtamadık onu 😂😂
Maşallah ipeğe🧿🧿💕dilini severim benimki de annesi der bana arada 🤪Bizimki de şarkılarda baya iyi ya 🤣 geçen kendi kendine ceviz adamın sadece uzuv kısımlarını sayıyordu haraketleri ile 🤪 bazı yerlerde ben susuyorum o devam ediyor şarkılara deliriyorum ya

Hay Allah ya baksana herkes de uyumuyor yazmiş baharım belki gene geçicidir 🙄 dönemseldir falan 😔 kötü bisey yoktur telas yapma.ben dislere bağlıyordum ama belki de dönemsel.ali de de 1.5 2 yas arasinda kök sökturmustu geceleru.hele o son azilar çıkarken hep hastanelik olduyduk.hep enfeksiyona cevirmisti mahfolmustum ya 😔😪 ya bir de cok tirmanmaci bu kiz benim.tamam oglym da ortaligi dagitirdi ama bu bambaska dagitiyor ya 😔🥴
Bugun benim coraplarimi bulmus ve giymeye calismis bakin size rrsim ekliyorum biraz gülün hahaha 😁😅🤣🤣😂😂

Gecmis olsun cancagzim.cold mix var ya bir peceteye damlatsan yakinina koysan belki fayda eder.
Bu disler cikacak ama omrunuzden omur gidiyor 🥴 saglik olsun ne diyelim🙏💝

Ayni durumdayiz canim biz de gece mamaya basladik gene 🥴🙄 bir de gece uyaninca oturuyor konuşuyor mama anne baba falan yani. Sanki sabah olmus.🥴 nasil bas edecegiz bilmem.duymazdan gelip salliyorum falan ama çözemedim bu isi uykuya geri nasil daldiririm acaba?
@misskokulumm D dilzar tecrubeli anneler tahminimce yogunsunuz ama bi el atin be gülümcanlar ne yapacagim ben bu uyku bolunmelerine 🥴
kelin ilacı olsa diyeceğim şekerimparem. dün bizimki de iki saat ortalıkta gezdi. 4-6 arası. normalde yapmaz ama oldu. ben uyku bölünmesinden çok, fazlaca emmesinden muzdaribim. eşim de kovit çıkınca yatak bize kaldı, uyuyoruz yanyana cik cik dakika başı emiyor. sünnetti, karantinaydi derken azaltacaktım azaltamadim emme işini, baska zamana kaldı.

Ay kuzum benim geç gördüm nasılsınız şimdi geçmişler olsun 😔
sagolasin jadem, nöbet nöbet devam ediyor, kizlar iyileşti, sıra eşimde. sirayla oldular bir de çok komik. 1. büyük kizim, 2. küçük kizim, 3. eşim. dün asim da çok huzursuzdu gece, 4. geliyor dedim ama tam belli değil. gun içinde nispeten iyiydi. başıni tutuyor, ağzını gösteriyor ama tam da emin değilim. insallah o sağlam kalır dedik ama.ben negatifim. pazar günü tekrar test vereceğim. bakalim, hayırlısı artık.

sagolasin jadem, nöbet nöbet devam ediyor, kizlar iyileşti, sıra eşimde. sirayla oldular bir de çok komik. 1. büyük kizim, 2. küçük kizim, 3. eşim. dün asim da çok huzursuzdu gece, 4. geliyor dedim ama tam belli değil. gun içinde nispeten iyiydi. başıni tutuyor, ağzını gösteriyor ama tam da emin değilim. insallah o sağlam kalır dedik ama.ben negatifim. pazar günü tekrar test vereceğim. bakalim, hayırlısı artık.
Ya hep beraber olup bitseydi keşke neyse hayırlısı artık demekki böyle olması gerekiyor Allahtan sen olmadın anneler hasta olamıyor çünkü yatamayacaktın🙄 Asım yavrum olmaz inşallah da geçer gider hemencik 🙏😇

Kizlar selam annem covid pozitif cikti ablamlarda rahatsiz muhtemelen onlarda pozitif. Insallah hemen atlatırlar. Annem sinovac olmuştu 2 doz 70 yaşında ama insallah durumu hafif seyreder.
oyy cok gecmis olsun. umarim kolaycicik atlatir annecigin.aşi da olmus. simdi nasil ?
Helin canım tahminin doğru çıktı.omuz içinde minik kemiklerde kırılma olmuş dedi doktor buna bagli aşıri ödem var dedi.ilac verdi. 10 gun sonra mr bakılacak.benim anlayamadigim kirik degildir o kırık olsa dayanamazsin diye bir söz vardır ya hani.ben nasıl dayandim ya 🙄.doktor rontgene bakınca kırık geçmişiniz var dedi 🙄😑 teşekkür ederim doktora gitmem icin ısrar ettigin için.yoksa ben bunu çeker dururdum ah aptal kafam.
sekerparem ne kiriklarla insanlar farkinda olmadan gezmis bir bilsen. iyi ki gitmissin canim.
acıya dayanıklısin demek ki, cok gecmis olsun tekrardan.

büyük kızım masallah diyeyim çok hafif atlattı, doktora götürsek mi goturmesek mi derken çocuğum kovitmis meger. teshisten sonra geçti zaten. küçük ateşlendi 3 gece, 1 gün hastaydı . diğer günler iyiydi. şimdi de hala terliyor su gibi, ama ates yok şükür.

bakalim, kurbanlık koyun gibi bekliyoruz bize ne olacak diye. 🤣🤣🤣 çocuk olunca temas etmeden de olmuyor, hastayken mecbur elimle de besledim, imkanı yok yemiyor, ilaç içmesi lazım karnı aç maskem vardı ama ne kadar koruyacak işte icim rahat etsin diye🤪🤪. . geçen gece odasina çağırdı, kıyamadım gittim. babasına annemle olmak ilaç gibi geldi diyormuş. yavru kuşum. psikolojik de etkileniyor cocuklar. yine iyi kaldirdirlar şükür.
dilzarim canim cok gecmis olsun ya. hersey sende. kiyamam 3 cocuk eş ev hastalik. enerji yolluyorum sana tum kalbimle arkadasim. tez zamanda herkes toparlansin keyif kahvesi yapsinlar sana ❣
Oyy kıyamam yavruma ya 🥺😍 ana kuzusu daha bunlar cimcimeler 😍😍😍o terleme epey gidiyor olsun iyidir sık sık değiştiricen artık yapacak bişey yok 🤷‍♀️
Ya acıya dayanıklı mıyım bilmiyorum bir de herkes çevremde bana nazli der 😑😑😔😔 galiba nazlı gorunmeyim derken kiriga bile katlandim..cok ağrıyor hic agrimaz olur mu uyuyamamıyorum bile coğu zaman 😔 kendime cok kızıyorum ve simdi siddetle korkuyorum mr da ne çikacak diye acaba dokular ne derece zarar gordu acaba ameliyat der mi diye :KK43: genel anezteziye dayanamayabilirsin demisti bir anestezi asistani bana. Kas gevsetici dokundugu icin.kalp de bir kastır ve genel anestezi de ölum riskin var dedi 😔 Helinnnnn Helinnnnn heliiiin pozitif bisey duymaya o kadat ihtiyacım var ki 🙏 bu lenfler cok sismis ffalandedi.acaba diger dokulara zarari olur mu bir de lenf neden siser? Nette baktim ama hemen kapadım.korkunc korkunc seyler çıkıyor karşima vazgectim okumadim 😑
canim asistani bosver cunku onlar herseyi pat diye suzmeden soyler ama senlik bir durum sozkonusu olmayadabilir. mr sonucunu bekleyelim. banada da at mutlaka. ve lutfen kotu dusunme. yani cok eski bir kirik. operasyon olacağını düşünmem. rahatla biraz ve yorma ustune yatma.
Ervanın köpek dişin ucu çıktı nihayet.ama cıktı diye sevinemedim rahatlayamadim daha beter oldu. Iki gecedir uyaniyor uyuduktan hemen sonra.sonra saat 2 ye hatta daha geç de olabilir uyumuyor. Bu diş tam olarak ne zaman rahatlar ya Kızlar 🥴 daha da 3 diş var köpek diş 4 de azı 😑

Bugün de kalp icin doktordaydim belki hatırlarsınız uzun zamandir bir sıkıntı hissediyordum. Ekg biraz kötü çıkmış dedi telaşla ultrasona baktı ama ultrasonda bişey çıkmadı. Kan ile ilgili bir problem olabilir dedi cesitli tahliler aldı bakalım 🤔 ve ben kolumu söylemeyi unuttum doktora. Sonra kız kardesimle konuştum o da abla kırıklar bazen kalp çarpıntısı yapabiliyormuş dedi tahlil sonuçlarını almaya gittiğimde bahsedeceğim bakalım. Ama yine de bu ekg biraz canımı sıktı.kv de stres yapmışsındır dedi.aksine kalp ritmim o kadar sakindi ki nasıl kötü çıkti şaşkınım.doktor yazik sana çok bitkinsin cok beyazsın kıyamam deyip durdu cık cık cık dedi epey ☺ şaka maka bu alerji diyetleri beni epey düşürdü.kolumun hic anlamadan kırılmasını da buna bağlıyorum.kalsiyum desteği de başladım bakalim tahlil sonuclarina göre de doktor belli ilacları yazar zaten.
Neyse öylesine girdim derdimi yazdim çıktım 🙄 kusuruma bakmayin ya 😔
sekerparem ya stres yumagi yapmislar seni kiyamam. kolunu dert etme ama kalbini de ihmal etme canimsin. takviye al. o evden tasin. hem fiziksel yoruldun hem ruhen. saglikli mutlu anne saglikli mutlu cocuk yetistirir. seviyorum seni canim. cevap icin gec oldu farkindayim kusura bakma. aciklamasini genel olarak yazacam simdi 🙈

kizlar sessiz kaldim farkindayim ama aslinda oyle yoğunluk felan da degil duragan bir enerjide oldugumu farkettim hatta geçen hafta psikologa da gittim karisigim sanirim ve yolumu bulamadığım icinde hareket edemedim. karisik oldu yine sanirim neyse oyle iste. okuyorum ama hep. buralardayim yine de 😇

oyy cok gecmis olsun. umarim kolaycicik atlatir annecigin.aşi da olmus. simdi nasil ?

sekerparem ne kiriklarla insanlar farkinda olmadan gezmis bir bilsen. iyi ki gitmissin canim.

dilzarim canim cok gecmis olsun ya. hersey sende. kiyamam 3 cocuk eş ev hastalik. enerji yolluyorum sana tum kalbimle arkadasim. tez zamanda herkes toparlansin keyif kahvesi yapsinlar sana ❣

canim asistani bosver cunku onlar herseyi pat diye suzmeden soyler ama senlik bir durum sozkonusu olmayadabilir. mr sonucunu bekleyelim. banada da at mutlaka. ve lutfen kotu dusunme. yani cok eski bir kirik. operasyon olacağını düşünmem. rahatla biraz ve yorma ustune yatma.

sekerparem ya stres yumagi yapmislar seni kiyamam. kolunu dert etme ama kalbini de ihmal etme canimsin. takviye al. o evden tasin. hem fiziksel yoruldun hem ruhen. saglikli mutlu anne saglikli mutlu cocuk yetistirir. seviyorum seni canim. cevap icin gec oldu farkindayim kusura bakma. aciklamasini genel olarak yazacam simdi 🙈
sagolasin Helinim, enerjiye çok ihtiyacım var gerçekten. Asimcik da oldu galiba. Insallah kolay geçer.

X