2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi mamanın cc sini azaltma yolunu deneyebilirsin . Su miktarı sabit kalsa da ölçeğini azaltarak. 150 cc ye 5 yerine 4 ölçek mama şeklinde . Doktor bana bunu önermişti gece beslenmesini bırakmak için . Aslında bırakmıştık ama bir dönem bakıcı sonrasında çok uyanıyor ve her uyandığında mama diye ağlıyordu . Üstüne bir de reflü olunca malum bizim için hoş olmuyordu bu beslenme olayı . Acıkmıyorlardır alışkanlık oluyor bir yerden sonra . Sonrasında da kalktığında mama deyince su veriyordum . İlk zaman kabul etmiyordu suyu , mama diye ağlıyordu ama sonrasında su verince de uykuya devam etti ve şu an tamamen bıraktık gece vermiyorum . Ama emme kısmına bir şey diyemiyorum çünkü çalıştığın için gerçekten ihtiyaç duyuyor olabilir . Oda ayırma konusuna gelince , aranızdaki ilişkiyi etkiliyorsa çok yorgun düşüyorsan ayırmalısın bence .

Suyu asla kabul etmiyor zaten normalde de su içmeyi seven bir çocuk değil. Cc azaltmayı ben de denedim de ne gibi bir etkisi olacak onu bilemedim. Sonuçta mideyi yine aynı dolduruyor. Bi de ben keçi sütü de veriyorum onu napıcam sulandırıp mı vericem? Tadınu bişeyle değiştirsem diye düşündüm ama ne ile onu bulamadım. Bi de iyice sinirlendirmekten korktum. Memeyi zaten ilk etapta istemiyor önce mama sonra meme istiyor. Yani mamayı bıraksak memeyi vermeye razıyım sonra da memeyi bıraktırcam zaten. Sütüm de nerdeyse bitti ama yine de bırakmıyor. Şimdi bırakırsam mamaya iyice düşecek diye önceliğim mamayı bırakmak sonra memeyi. Zaten bir ara mememde yara çıkmıştı meme acıyor falan demiştim şimdi meme emmeyi ötelemeye falan çalışsam ben acıyor demesem bile meme acıyor mama yapalım diyor. Onun eşleniği olduğunu biliyor.

Bizde aynı durumdayız bende mamayı bıraktırmayı düşünüyorum biberon değilde Bardakta içimin pınarın devam sütleri var ya onlardan içRip yatırayım diyorum bizim de aynı saat 5-6 da kalkıp mama istiyor ama nasıl olacak bilmiyorum o zaman da bardaktan versem bir süre sonra bırakır mı acaba

Hadi bakalım güzel geçsin çabuk iyileşsin inşallah

Hadi hayırlısı dualarımız kuzuyla
teşekkür ederiz teyzeleri,

genel olarak iyi geçti, sadece damar yolu açma sıkıntılıydi, en son ayağından buldular damarı. gerisi ağladı etti, ama normal sınırlarda, eve gelince hepsi bitti gitti, dur oğlum yapma oğlum desem de sandalyeyi çekip, koltuğun arka tarafından balıklama atlama, masa üstünde köpek olup havlayarak tur atma etkinliklerine geri döndü, ne zaman ki bacaklarını ayira ayira yürüyor anlıyoruz ki sünnet bezini asagi kaydırdı. Şükür bitti rahatladım, bir de bir yerlere falan carpmadan, iyilestirebilirsek ne mutlu bize..

cok gecmis olsun canim darisi damat olmasına paşanın

Bugün mamanın içine zerdeçal kattım biraz içti bıraktı meme istedi. Şimdi de mamayı bırakırsa memeyi bırakmak iyice zor olacak diye düşünüyorum. Mamanın tadını veya kokusunu değiştirebiliyorum. meme acıyor deyince mama istiyor mama da ortadan kalkarsa meme bırakmak kabus olacak. Ay iyice aklım karıştı

Bence önce memeyi bıraktırmalısın bizim 13 aylıkkken kendi bırakmasına rağmen hala ara ara açtırıp dokunmak istiyor

Geçmiş olsun asımcağa çabucak iyileşir eee azcık zorlayacak tabi

Bu yaşta bir bebek için de çok zor yaa geçmiş olsun ve hayırlı olsun tekrardan

S Susam_tanesi canim karya da aynı 4 saatte 1 mama vermesem dönüp durup ağlıyor. Sadece gece verıyorum ben bu arada. Acıkıyor sanıyorum ben ama eminde degilim. Bir konusmaya başlasa konusup çözerim diyorum ama bilmiyorumda gece vermesem yatmaz ağlar bu sefer birde tam uykularimiz düzeldi diyorum bu hastalıkla birlikte gece uyuyamaz oldu dönüp duruyor halen

Kızlar şu eltim iyice zıvanadan çıkti yine.. bıktım valla..Allah aşkınıza dua edin. Çocuğu 1 hafta evde diye sabahları öğlenleri uyumak(saat 4 e kadar) istiyorlar.çocukların sesinden rahatsızlarmiş.çocukları geç uyandiriyorum. Kosmalarini engelliyorum.oyuncaklari toplamak yasak.ses cok oluyor diyorlar.kavga kavga kavga valla bıktım.böyle bir bagiris boyle bir cagiris yok kizlar.. hayal bile edemezsiniz.17 yasinda oglu hem bana hem esime turlu cesit kufurler etti.kapimiza geldi de.esimi zor tuttum.birak bagirsin gitsin dedim.simdi de abisi doverim ederim tehditler.kendi evimde diken ustundeyim..Allah askiniza gonulden dua edin Allah askiniza.Allah şerlerini bizden uzak etsin diye.

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin canım ne denir ki arsız bunlar başka bişey değil. Kendi bitti oğlu mu başladı. Bence siz bu evden kurtulmaya bakın bir an evvel

İpek konuşuyor da ne oluyor anlamıyor ikna olmuyor bu kez mama yemeden uyuyalım diyorum ıhh mama istiyom diyor. Bana da acıkıyor gibi geliyor ama acıkmaması lazım artık. Süt versem de zor ısıtması etmesi bir süre daha idare edeceğim bakalım. Dün zerdeçal kattım mamaya içmedi önce sonra uyuyamayınca içti mecbur. O bile işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…