S Susam_tanesi gece beslenmesi tamamen alışkanlık canım. Vucut o saatte beslenmeye alıştığı için açlık hissedip uyanıyor. Birkaç gece hiçbirşey vermeden tekrar uyutmaya çalışmaktan çare yok, alışkanlığı kırmak lazım. Çiş eğitimi yaklaşıyor, dişlere de çok zararlı artık. Göktuğ gece uyanmıyor 9 saat aralıksız uyuyor çoğu zaman. Gece 12 gibi uyanırdı emmeye. Odasını ayırdıktan sonra eşim geç yattığı için o baktı salladı ben gitmedim. Bazen su verdi babası sallayarak uyuttu tekrar. Öyle böyle hiç uyanmamaya başladı yoksa 2-3 kere kalkıyordu zaten çok erken uyanıyor mahvoluyordum.odasını ayırmakta da geç kalmamanı tavsiye ederim. Zehir gibi akılları var büyüdükçe daha zor olacak. Biran önce odasına alışması da fayda var.
Okul varken bazen haftada 2 falan 7 de uyanırdı sıpa ben kalkıyorum ya zaten anası uyumuyor hazırlanmak için nasılsa. Tatil başladığından beri 5:30-6 00 da kalkıyor
çok zor oluyor karanlıkta kalkıp oturmak
bu da benim sınavım sanırım 2 çocuğum da böyle etti bana tahmini 5-6 yaş sonrası biraz düzelir diye umut ediyorum kızım öyle olmuştu
bu sabah ben kalkamayınca tüm odaları tek tek gezdi ablalarına gitti babası uyanmaz zaten hiç uğramadı yanına. Ses kesildi bir ara baktım çerez kabını almış salonda sehbanın üstüne dizip tek tek yiyor yazık zavallım