cok gecmis olsun canim. icini ferah tut. iyi bir hekim bulun. ablamda yenidogan bebesinin kafasi kadar miyom vardi. rahim alınacak felan denilmisti ama işinde cok iyi bir hekim vardi o sadece miyomu aldi o da iyo huylu cikti şükür. insallah ablaninda hersey yolunda gider.Çok sıkıntılı bir sürece giriyoruz ne olur dua edin bizim için. Annemin vefatından sonra ablam bizimle beraber kalıyor hem kızların bakamında hemde manevi olarak çok destek oluyor bana ama sağlık sorunları var regl dönemleri çok ağrılı ve yoğun kanamalı parçalı geçmeye başlayınca doktora gitti büyük bir miyom varmış acil alınması gerekiyor yapılan tahlilde CA125 değeri(en fazla 50)çıkması gerekirken 327 çıktı ve direk kanserden şüphelendiler ameliyatla alıp patolojiye gönderilecek gelen sonuca göre tedaviye başlanacak duruma göre rahim bile alınabilirmişçok çok üzgünüm ablam evli değil böyle bir sonuç hiç beklemiyorduk ameliyata gün almak için işlemleri yaptırırken anestezi ayaklarının şişliğinden ötürü(çocukken salıncaktan düşüyor kalça çıkıklığı var 2 kalçadada yürümekte çok zorluk çekiyor hareket kısıtlaması olunca da dolaşım olmuyor ve ayaklar şişiyor)ameliyatı erteledi ve 1 ay kadar fizik tedavi görüp ayaktaki şiş inince ameliyat olucak herşey üstüste geldi pazartesi tedaviye başlanacak eşim yarın memlekete gidip kayınvalidemi getirecek biz hastanelerdeyken kızlara bakması için öyle sıkıldı ki içim sanki bir el kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyor dua edin bizler için herşey yolunda gitsin hakkınızı helal edin sizinde içinizi sıktım ama birileriyle paylaşmasam patlayacak gibi oldum
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsınız Denizim nasıl dualarım sizinleMerhaba kızlar. Dün akşam test yaptırdık ve eşim de ben de pozitifiz. Pazartesi Deniz ateşlenmişti diş olduğunu düşündüm ama eşime dedim ki çocuk ateşlenince arkası covid bununburun tıkanıklığı ve kuru öksürüğümüz var başka bişey çok şimdilik böyle devam eder inşallah, dualarınızı bekliyorum
İnş korkulan şey olmaz rabbim sağlık iç ferahlığı versin allah yardımcınız olsun canımÇok sıkıntılı bir sürece giriyoruz ne olur dua edin bizim için. Annemin vefatından sonra ablam bizimle beraber kalıyor hem kızların bakamında hemde manevi olarak çok destek oluyor bana ama sağlık sorunları var regl dönemleri çok ağrılı ve yoğun kanamalı parçalı geçmeye başlayınca doktora gitti büyük bir miyom varmış acil alınması gerekiyor yapılan tahlilde CA125 değeri(en fazla 50)çıkması gerekirken 327 çıktı ve direk kanserden şüphelendiler ameliyatla alıp patolojiye gönderilecek gelen sonuca göre tedaviye başlanacak duruma göre rahim bile alınabilirmişçok çok üzgünüm ablam evli değil böyle bir sonuç hiç beklemiyorduk ameliyata gün almak için işlemleri yaptırırken anestezi ayaklarının şişliğinden ötürü(çocukken salıncaktan düşüyor kalça çıkıklığı var 2 kalçadada yürümekte çok zorluk çekiyor hareket kısıtlaması olunca da dolaşım olmuyor ve ayaklar şişiyor)ameliyatı erteledi ve 1 ay kadar fizik tedavi görüp ayaktaki şiş inince ameliyat olucak herşey üstüste geldi pazartesi tedaviye başlanacak eşim yarın memlekete gidip kayınvalidemi getirecek biz hastanelerdeyken kızlara bakması için öyle sıkıldı ki içim sanki bir el kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyor dua edin bizler için herşey yolunda gitsin hakkınızı helal edin sizinde içinizi sıktım ama birileriyle paylaşmasam patlayacak gibi oldum
İyiyz şekerparecim günü doldurmayı bekliyoruz siz nasıl oldunuz
Iyi olmaniza sevindim kızlar.tesekkur ederiz biz de iyiyiz cok şükür
Canim selam cok geçmiş olsun cok üzüldüm. Allah şifa versin sanada güç kuvvet versin..
Rabbim sifa versin,korktuklarinizdan emin eylesin inşallah canim. insallah sadece iyi huylu bir miyomdur, alınır ve rgecer. Rabbim kalbinize ferahlık versin.
Çok çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşsun. Çok fazla miyom olan ve alınan duyuyorum inşallah iyi huyludur değilse bile çok kendi içinde kapalı bir bölge olduğu için temizlenmesi daha kolay olabiliyor. İçinizi ferah tutun aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Allah yardımcınız olsun bu süreçte
cok gecmis olsun canim. icini ferah tut. iyi bir hekim bulun. ablamda yenidogan bebesinin kafasi kadar miyom vardi. rahim alınacak felan denilmisti ama işinde cok iyi bir hekim vardi o sadece miyomu aldi o da iyo huylu cikti şükür. insallah ablaninda hersey yolunda gider.
İnş korkulan şey olmaz rabbim sağlık iç ferahlığı versin allah yardımcınız olsun canım
Çok saolun iyi ki varsınızZeyay1420 canım arkadaşım öncelikle sakin ol. Ablana da çocuklara da faydalı olabilmek için. Hemenn kötüye yorma. dua edeceğim size.Allah sağlık sıhhat versin canım ❤
Kuzum benim iyiki de yazdın ne güzel ferahlatır inşallah korktuğunuz gibi olmaz hiçbir şeyÇok sıkıntılı bir sürece giriyoruz ne olur dua edin bizim için. Annemin vefatından sonra ablam bizimle beraber kalıyor hem kızların bakamında hemde manevi olarak çok destek oluyor bana ama sağlık sorunları var regl dönemleri çok ağrılı ve yoğun kanamalı parçalı geçmeye başlayınca doktora gitti büyük bir miyom varmış acil alınması gerekiyor yapılan tahlilde CA125 değeri(en fazla 50)çıkması gerekirken 327 çıktı ve direk kanserden şüphelendiler ameliyatla alıp patolojiye gönderilecek gelen sonuca göre tedaviye başlanacak duruma göre rahim bile alınabilirmişçok çok üzgünüm ablam evli değil böyle bir sonuç hiç beklemiyorduk ameliyata gün almak için işlemleri yaptırırken anestezi ayaklarının şişliğinden ötürü(çocukken salıncaktan düşüyor kalça çıkıklığı var 2 kalçadada yürümekte çok zorluk çekiyor hareket kısıtlaması olunca da dolaşım olmuyor ve ayaklar şişiyor)ameliyatı erteledi ve 1 ay kadar fizik tedavi görüp ayaktaki şiş inince ameliyat olucak herşey üstüste geldi pazartesi tedaviye başlanacak eşim yarın memlekete gidip kayınvalidemi getirecek biz hastanelerdeyken kızlara bakması için öyle sıkıldı ki içim sanki bir el kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyor dua edin bizler için herşey yolunda gitsin hakkınızı helal edin sizinde içinizi sıktım ama birileriyle paylaşmasam patlayacak gibi oldum
Çok geçmiş olsun canımm Allah acil şifalar versin ablana her şey iyi olacak inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış morale ihtiyacı var ablanın daÇok sıkıntılı bir sürece giriyoruz ne olur dua edin bizim için. Annemin vefatından sonra ablam bizimle beraber kalıyor hem kızların bakamında hemde manevi olarak çok destek oluyor bana ama sağlık sorunları var regl dönemleri çok ağrılı ve yoğun kanamalı parçalı geçmeye başlayınca doktora gitti büyük bir miyom varmış acil alınması gerekiyor yapılan tahlilde CA125 değeri(en fazla 50)çıkması gerekirken 327 çıktı ve direk kanserden şüphelendiler ameliyatla alıp patolojiye gönderilecek gelen sonuca göre tedaviye başlanacak duruma göre rahim bile alınabilirmişçok çok üzgünüm ablam evli değil böyle bir sonuç hiç beklemiyorduk ameliyata gün almak için işlemleri yaptırırken anestezi ayaklarının şişliğinden ötürü(çocukken salıncaktan düşüyor kalça çıkıklığı var 2 kalçadada yürümekte çok zorluk çekiyor hareket kısıtlaması olunca da dolaşım olmuyor ve ayaklar şişiyor)ameliyatı erteledi ve 1 ay kadar fizik tedavi görüp ayaktaki şiş inince ameliyat olucak herşey üstüste geldi pazartesi tedaviye başlanacak eşim yarın memlekete gidip kayınvalidemi getirecek biz hastanelerdeyken kızlara bakması için öyle sıkıldı ki içim sanki bir el kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyor dua edin bizler için herşey yolunda gitsin hakkınızı helal edin sizinde içinizi sıktım ama birileriyle paylaşmasam patlayacak gibi oldum
Sağol canımm gayet iyiyiz hepimiz çok şükürÇok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsınız Denizim nasıl dualarım sizinle
Canım benim Allah korktuğunuza uğratmasın gelmiş de geçmiş olsun biran evvel herşey tekrar yoluna girer inşallah. Yaz bizi de haberdar et sık sıkÇok sıkıntılı bir sürece giriyoruz ne olur dua edin bizim için. Annemin vefatından sonra ablam bizimle beraber kalıyor hem kızların bakamında hemde manevi olarak çok destek oluyor bana ama sağlık sorunları var regl dönemleri çok ağrılı ve yoğun kanamalı parçalı geçmeye başlayınca doktora gitti büyük bir miyom varmış acil alınması gerekiyor yapılan tahlilde CA125 değeri(en fazla 50)çıkması gerekirken 327 çıktı ve direk kanserden şüphelendiler ameliyatla alıp patolojiye gönderilecek gelen sonuca göre tedaviye başlanacak duruma göre rahim bile alınabilirmişçok çok üzgünüm ablam evli değil böyle bir sonuç hiç beklemiyorduk ameliyata gün almak için işlemleri yaptırırken anestezi ayaklarının şişliğinden ötürü(çocukken salıncaktan düşüyor kalça çıkıklığı var 2 kalçadada yürümekte çok zorluk çekiyor hareket kısıtlaması olunca da dolaşım olmuyor ve ayaklar şişiyor)ameliyatı erteledi ve 1 ay kadar fizik tedavi görüp ayaktaki şiş inince ameliyat olucak herşey üstüste geldi pazartesi tedaviye başlanacak eşim yarın memlekete gidip kayınvalidemi getirecek biz hastanelerdeyken kızlara bakması için öyle sıkıldı ki içim sanki bir el kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyor dua edin bizler için herşey yolunda gitsin hakkınızı helal edin sizinde içinizi sıktım ama birileriyle paylaşmasam patlayacak gibi oldum
Aaa bu şey değil mi ya AsyaKızlar erva bu ara iyice acaiplesti.. sürekli çığlık atıyor.bazen nanananan diye ritimli bi melodi söylüyor eline ne geçerse pat diye atıyor.heryere tırmanıp bi de güzel düşüyor bu gün birkac defa düştü cani yanıyor cok ağlıyor ben de ağladım dayanamadım en sonunda
Gecen gün bir misafir geldi.o günden beri yavrum hep düşüyorne nazar değdirdi böyle günlerce sürer mi
Saol canım normalde acil ameliyat dediler salı günü için ameliyat günü verdiler ama ayaklarında ki şişlik tehlike oluşturduğu için öteleme zorunda kaldılar ameliyatı inş bu süre içinde şişliği giderirken diğer değer ikerkemezKuzum benim iyiki de yazdın ne güzel ferahlatır inşallah korktuğunuz gibi olmaz hiçbir şeyöncelikle sakin ol lütfen sen destek olansın soğuk kanlı olman lazım bebeğim hem daha hiçbir şey belli değil ki
Amin canım inş. Siz nasıl oldunuzÇok geçmiş olsun canımm Allah acil şifalar versin ablana her şey iyi olacak inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış morale ihtiyacı var ablanın da
Amin canım inş yarın fizik tedavi sürecine başlayacağız bakalımCanım benim Allah korktuğunuza uğratmasın gelmiş de geçmiş olsun biran evvel herşey tekrar yoluna girer inşallah. Yaz bizi de haberdar et sık sık
Aaa bu şey değil mi ya Asyabizde aynıyız her yere tırmanıyor her yere giriyor çekmece dolap içi falan çığlık falan hep var zaten nazar değil anlayacağın
Canim benimkide bugun cok bağırdı durdu çığlık attı yani birde bana yapisiyor agliyor durmuyor hastaydı yeni toparlanıyor ama ondan olmaması lazım cnku toparlandı baya doktorada dun goturdum kulağına boğazına baktı yok birsey dedi ama benimki o kadar bağırış çağırış ki hastaneyi inletti 3 kişi tuttuk adam bakabildi mi tam ondan da emin degilim. Bugunde bacağını tutuyordu bacii diyordu cok önemsemedim bir yere vurmuştur dedim ama aksam baya çığlık kiyamet yine arada da bacağını tutunca babasida farketti bilmiyorum biryere mi vurdu incindi mi. Gece uyurken sanki ben ayağını ittim gibi ama hayal meyal hatırlıyorum onudaKızlar erva bu ara iyice acaiplesti.. sürekli çığlık atıyor.bazen nanananan diye ritimli bi melodi söylüyor eline ne geçerse pat diye atıyor.heryere tırmanıp bi de güzel düşüyor bu gün birkac defa düştü cani yanıyor cok ağlıyor ben de ağladım dayanamadım en sonunda
Gecen gün bir misafir geldi.o günden beri yavrum hep düşüyorne nazar
değdirdi böyle günlerce sürer mi
Geçmiş olsun canım.buyume ağrısı da olabilir endise etme takip et bakalım. Benim kizin da atesi çıktı bu gece. Simdi yine atesli.distendir umuyorum ama sanki biseyler anlatmaya çalıştı cok dermanı da yok.bakalım inşAllah hastalık belirtisi degildirCanim benimkide bugun cok bağırdı durdu çığlık attı yani birde bana yapisiyor agliyor durmuyor hastaydı yeni toparlanıyor ama ondan olmaması lazım cnku toparlandı baya doktorada dun goturdum kulağına boğazına baktı yok birsey dedi ama benimki o kadar bağırış çağırış ki hastaneyi inletti 3 kişi tuttuk adam bakabildi mi tam ondan da emin degilim. Bugunde bacağını tutuyordu bacii diyordu cok önemsemedim bir yere vurmuştur dedim ama aksam baya çığlık kiyamet yine arada da bacağını tutunca babasida farketti bilmiyorum biryere mi vurdu incindi mi. Gece uyurken sanki ben ayağını ittim gibi ama hayal meyal hatırlıyorum onudainsallah onemli birsey degildir..
Geçmiş olsun canım bu ara çocuklar peş peşe hastalandı. Mevsim değişti havalar bı iyi bir kötü, nasıl giyinecegimizi şaşırdık. Benim çocuklarda iyimi kötümü çözemedim. Genel durumlarında birşey yok, doktora kalırsa iyiler alerjik. Bitmeyen bir burun akintilari var nereden geliyor bu anlamadım bir aydır bitmedi.surekli sumukluler.Geçmiş olsun canım.buyume ağrısı da olabilir endise etme takip et bakalım. Benim kizin da atesi çıktı bu gece. Simdi yine atesli.distendir umuyorum ama sanki biseyler anlatmaya çalıştı cok dermanı da yok.bakalım inşAllah hastalık belirtisi degildir
İyiyiz canım perşembe doluyor karantina çok sıkıldıkSaol canım normalde acil ameliyat dediler salı günü için ameliyat günü verdiler ama ayaklarında ki şişlik tehlike oluşturduğu için öteleme zorunda kaldılar ameliyatı inş bu süre içinde şişliği giderirken diğer değer ikerkemez
Amin canım inş. Siz nasıl oldunuz
Amin canım inş yarın fizik tedavi sürecine başlayacağız bakalım