- 20 Aralık 2017
- 1.487
- 5.402
cok gecmis olsun canim. icini ferah tut. iyi bir hekim bulun. ablamda yenidogan bebesinin kafasi kadar miyom vardi. rahim alınacak felan denilmisti ama işinde cok iyi bir hekim vardi o sadece miyomu aldi o da iyo huylu cikti şükür. insallah ablaninda hersey yolunda gider.Çok sıkıntılı bir sürece giriyoruz ne olur dua edin bizim için. Annemin vefatından sonra ablam bizimle beraber kalıyor hem kızların bakamında hemde manevi olarak çok destek oluyor bana ama sağlık sorunları var regl dönemleri çok ağrılı ve yoğun kanamalı parçalı geçmeye başlayınca doktora gitti büyük bir miyom varmış acil alınması gerekiyor yapılan tahlilde CA125 değeri(en fazla 50)çıkması gerekirken 327 çıktı ve direk kanserden şüphelendiler ameliyatla alıp patolojiye gönderilecek gelen sonuca göre tedaviye başlanacak duruma göre rahim bile alınabilirmişçok çok üzgünüm ablam evli değil böyle bir sonuç hiç beklemiyorduk ameliyata gün almak için işlemleri yaptırırken anestezi ayaklarının şişliğinden ötürü(çocukken salıncaktan düşüyor kalça çıkıklığı var 2 kalçadada yürümekte çok zorluk çekiyor hareket kısıtlaması olunca da dolaşım olmuyor ve ayaklar şişiyor)ameliyatı erteledi ve 1 ay kadar fizik tedavi görüp ayaktaki şiş inince ameliyat olucak herşey üstüste geldi pazartesi tedaviye başlanacak eşim yarın memlekete gidip kayınvalidemi getirecek biz hastanelerdeyken kızlara bakması için öyle sıkıldı ki içim sanki bir el kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyor dua edin bizler için herşey yolunda gitsin hakkınızı helal edin sizinde içinizi sıktım ama birileriyle paylaşmasam patlayacak gibi oldum