Yaa temizlik ve kışluk olayını annemle hallettim ben çok şükür turşu da kurmuştu annem onlar da tamam bi kurutmalık patlıcan biber düşünüyordum ama hanımağa hasta olmuştu kaldı onlar artık da rahat kurumaz damla damla yağmur düşüyor arada
Bu aralar kafam taktığım bizim kız pek konuşmuyor bir ara baya cümle kuruyordu şuan hiç yok ara ara anlamadığım bir şeyler satıyor ama ha birde annı annııııı seslenişleri var ama her şeyi anlıyor hanımefendi şu ara çok şımardı bir şeye hayır desem eti kopmuşçasına ağlıyor hiç oturtmuyor beni sürekli elimi tutup dışarı diyor bazengpnde 4-5 kere in çık yapıyoruz dılarıbşrfe 13. Kat asansör derdi geriyor beni ama mecbur götürüyorum sıkılmasın diye
Bu arada kızlar grip aşısı yapalım diyor eşim biz geçen sene yaptırmıştık çok iyi gelmişti çünkü eşim özellikle sık olurdu bu sene zarama da yaptıralım dedik doktor pek gerek görmedi ama yapılacaksa 2 doz dedi aslında bende gerek görmüyorum ama eşim beni bayıyor hasta olunca falan saymasın diye yaptırayım mı kararsız kaldım
Birde geçen yaşadığım bir şeyi anlatayım yine hanımağa dışarı için ağlıyordu bende hızlıca üzerimi değişip inecektim açtın dolabı giyindim Dalan o ara yemek ocaktaydı falan gidip kapadım geldim giyindim falan arıyorum benim kız yok ama cidden yok evin içinde bağırıyorum artık Zara diye balkonlar falan kapalı açık olsa düşüncesi bile krize sokardı beni aklımı yiyecektim yatağa bakıyorum dolaplara bakıyorum en son baktım yatak odasında ses geliyor açtım dolabı elbisesinin arkasında önünde de çanta ayakları göremiyorum o da hiç ses etmiyor valla poposuna. Vurmamak için zor tuttum sürekli saklambaç oynuyoruz evde çok seviyor ve çok iyi de saklanıyor gerçekten kolay kolay bulamıyorum işte öyle garip bir korku yaşattı bana