- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıradan olsa da sakin yavaş bir tempoda olabilmek bazen lüks olabiliyormuş. umarım bir düzene girer hayatlarımız. şu pandemi olayı olmasaydı keşke. zeynebe çok sevindim. her nekadar seni istemiş olsada arkadaş okul öğretmen hepsi ona iyi gelen şeyler. sadece anneyle olmamalı zaten.Aslında çok sıradan şeyler ama öyle uzak kalmışız ki o bile keyifli geldi. Sen nasılsın canım yerleşebildin mi iyice paşalar nasıl kıskançlık Zeynep te de çok var neyse ki okula gidiyorda özlemiş olarak geliyor kardeşini
kararliyim canim. oğlumu ekrandan şiddetten davranış bozukluğundan kurtarmalıyım. iyi bir insan olmalı. merhametli düzenli temiz sorumluluk sahibi araştırmacı olsun. sürekli telefon kardeşe şiddet kıskançlık paylaşamamak yemek yememek dağıtmak umursamamak daha neler sayarım neler. ama tek o varken yani civan uyuyorken hiç sıkıntı yok herşey mükemmel bana özelden yazsana gebelikle ilgili olanları. abimin eşi de hamile ve aşı olmadi. açıkçası ben aşı taraftariyim. babam 4. dozu olacak. ailecek olduk. geçen de dedim yengem pozitifti ayakta geçirdi astım hastası olmasına ragmenO
Çok sevindim ya hadi gözünüz Aydın umarım kolay geçer alışma süreci de illa ki davranışsal tepkiler verecektir sen başa çıkarsın
Canım maalesef her yer Bilgi kirliliği oldu insanlar takip edilmek için bile insanları korkutuyor. Ben tanımlandığı gün oldum aşımı iki doz biontech. Yani corona süreci çok sancılı gönül ister ki herkes rahat geçirsin ama öyle bir bomba ki kimde nasıl etki bırakıyor bilmiyoruz bile kimse artık coronadan değil aşı olmaktan korkuyor algı operasyonu böyle oluyor bunda da, evet aşı süreci sancılı ama corona da öyle değil mi şu an rahat geçirenler bile ileriki süreçte ne yaşayacaklar bilmiyoruz çok korkutucu geliyor bana asıl bu. Mesela aşı karıştı iki hekim korona dan vefat etti etrafında onlara güvenip yaptırmayan kişilere üzülüyorum mesela bu bireysel bir karardır aşı yüzde yüz korumaz aşı olan Ölmez diye bir kural da yol ama tamamen korumasız beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum bir de bu süreçte gebe kalsan hiç olamayacaksın belki ve gebeler de bu süreç biraz korkutucu çok açık yazmak istemiyorum kimse etkilenmesin istiyorum. Artık kimse izole değil dışarı çıkıyoruz markete gidiyoruz çocuklarımız parkta filan ya da aileler temas ediyoruz o yüzden en iyisini sen bilirsin biraz açık yazmak istedim fikrimi uzun oldu kusura bakma daha da yazasım varda neyse
İşte diyorum ya korktuğumuz kolay ummadığımız çok ağır geçiriyor gerçekten çok zor bir süreç. Bence de özelden konuşalım bunu çünkü olumsuz şeyler yazmak çok istemiyorum hamile biri okur üzülür Allah korusun . Kardeş psikolojisi çok zor büz hazır olsak onlar olmuyor umarım en kısa zamanda aşacaksınız hepsini senin gibi bilinçli bir anneleri var geçecek inşallahsıradan olsa da sakin yavaş bir tempoda olabilmek bazen lüks olabiliyormuş. umarım bir düzene girer hayatlarımız. şu pandemi olayı olmasaydı keşke. zeynebe çok sevindim. her nekadar seni istemiş olsada arkadaş okul öğretmen hepsi ona iyi gelen şeyler. sadece anneyle olmamalı zaten.
kararliyim canim. oğlumu ekrandan şiddetten davranış bozukluğundan kurtarmalıyım. iyi bir insan olmalı. merhametli düzenli temiz sorumluluk sahibi araştırmacı olsun. sürekli telefon kardeşe şiddet kıskançlık paylaşamamak yemek yememek dağıtmak umursamamak daha neler sayarım neler. ama tek o varken yani civan uyuyorken hiç sıkıntı yok herşey mükemmel bana özelden yazsana gebelikle ilgili olanları. abimin eşi de hamile ve aşı olmadi. açıkçası ben aşı taraftariyim. babam 4. dozu olacak. ailecek olduk. geçen de dedim yengem pozitifti ayakta geçirdi astım hastası olmasına ragmen
Oooo maşallah ne güzel olur beraber çok şükür memlekete geldik iyiyiz canımIyiyim canim sağolasın. Yok benimki gitmiyor evde. Seneye ikisini bir göndericem kısmetse.Siz neler yapıyorsun, Almila'mız nasıl.
Kolay gelsin canım inşallah gönlüne göre olur şok soğumadan hava taşınırsınız tekrar hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar
Okusam da yazamıyorum ya uyuyakalıyorum ya bi iş çıkıyor. Şükür 2 haftayı kazasız belasız atlattık. Sınıflardan vaka sayıları geliyor uzaktan eğitime geçiyorlar kısım kısım benimkilerde bir şey yok şimdilik gidip geliyoruz.
Göktuğ daha iyi alıştı gibi bizim gidip gelmelerimize anne okuuu bayy bayy maamma diyor mama getirecekmişim okula gidip 1 haftadır ateş, hafif öksürük vs vardı geçer mi ki diye bekledik biraz ateş bitti ama öksürük ve iştahsızlık kalınca götürdük doktora bademcikleri şişmiş dedi antibiyotik başladı neyse buna şükür.
Bu hafta sonu evi boşaltıyorlar pazartesi de tadilata başlanacak inşallah 1 hafta sürer diye düşünüyorum bakalım uzamaz da biran önce taşınırız sağsağlim.
Bizden haberler böyle
Ne güzel canım artık çocukların da sosyalleşmeye ihtiyacı var. Yzun değil aslında normal ama tabi sen hazır evdeyken yarım gün olsaydı yumuşak geçiş olsaydı diye düşünüyorsundur eminim. Gelmek de istemiyorsa çok sevmiş demektik ne güzelevet hızlı olanlardaniz. ama işte çok sancılı bir süreç. bitse modundayim. sizin yol daha uzun ama umarım sancısız geçer
areli şükür bugün içime sinen bir yere yazdirabildim. haftaya alıştırma haftası gibi olacak yavaş yavaş arttiracaz. 9 ve 4 arası okulda olacak. hem buruk bir tarafım hem de umutlu. davranış olarak sevmedigim şeyler başladı üzülüyordum. küçük bu kadar uzun nasıl olur diye de tedirginim ama keyifli donanımlı bahçeli bir okul. bugün gelmek istemedi. ağlayarak getirdik. umarım iyi gelir seneye de civani veririm aynı yere bende işe giderim ✌
Ebru benim de kardeşim hamile ve gebeliğinin işk başlarında covid geçirmişti çok ağır değildi allahtan o yüzden aşı çıkınca pek emin olamadı yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye. Ben de berguzar korelde gördükçe endişe ettim ol da diyemiyorsun olma da kendisi şüpheliyken. Ben olmasından yanayım aslında ama işte büyük sorumluluk kendilerinin karar vermesi lazım. Ama antikor testi yaptırıp karar vermesini söyledim. Dün çıkmış 1300 civarı antikor. 34. Haftada. Aslında fena değil en azından doğuma kadar idare edip doğum sonrası hemen yaptırabilir diye düşünüyorum. Ama nette araştırınca da antikor seviyesi şu iyidir diye bir şey de söylenmiyor henüz o seviyeye gelememiş araştırmalar. Hala şüphede kaldım bu sefer. Sence nasıl antikor seviyesi? Etraftan duymuşsundur belki.O
Çok sevindim ya hadi gözünüz Aydın umarım kolay geçer alışma süreci de illa ki davranışsal tepkiler verecektir sen başa çıkarsın
Canım maalesef her yer Bilgi kirliliği oldu insanlar takip edilmek için bile insanları korkutuyor. Ben tanımlandığı gün oldum aşımı iki doz biontech. Yani corona süreci çok sancılı gönül ister ki herkes rahat geçirsin ama öyle bir bomba ki kimde nasıl etki bırakıyor bilmiyoruz bile kimse artık coronadan değil aşı olmaktan korkuyor algı operasyonu böyle oluyor bunda da, evet aşı süreci sancılı ama corona da öyle değil mi şu an rahat geçirenler bile ileriki süreçte ne yaşayacaklar bilmiyoruz çok korkutucu geliyor bana asıl bu. Mesela aşı karıştı iki hekim korona dan vefat etti etrafında onlara güvenip yaptırmayan kişilere üzülüyorum mesela bu bireysel bir karardır aşı yüzde yüz korumaz aşı olan Ölmez diye bir kural da yol ama tamamen korumasız beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum bir de bu süreçte gebe kalsan hiç olamayacaksın belki ve gebeler de bu süreç biraz korkutucu çok açık yazmak istemiyorum kimse etkilenmesin istiyorum. Artık kimse izole değil dışarı çıkıyoruz markete gidiyoruz çocuklarımız parkta filan ya da aileler temas ediyoruz o yüzden en iyisini sen bilirsin biraz açık yazmak istedim fikrimi uzun oldu kusura bakma daha da yazasım varda neyse
Sevindim canım. Ben de kendimi böyle telkin ediyorum yoksa çok zor maalesef..Umudum- naptın bir ara annemlerin hastalandığını yazmıştın soramadım nasıl oldular? Bakıcı işini naptın?
D dilzar sen naptın bakıcıyla? Siz anlattıkça ben hatırlıyorum yaşadıklarımı büyük kızımda. Çok zor ama birşekilde geçiyor ama insan çok yıpranıyor
S Susam_tanesi ne güzel yazmışsın ben bile rahatladım okuyunca Allah gücünü arttırsın canım
Sağol şekercim aynen çok az kaldı sağlıkla gelsin bekliyoruz heyecanlaebru_can_ebru ebru beni de aydınlatır mısın canım özelden kızlara yazdığını kopyala yapistir yapsan yeter.benim de kafamda bu konu.
S Susam_tanesi ben de kardesini merak ediyordum..masAllah antikor seviyesi gayet iyi geldi bana.tabi bilgili de değilim bu konuda ama 400 500 antikora bile vaoov diyorlar çevremde. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin cok az kalmış teyzoş olmana ❤
misskokulumm miss canım gecmiş olsun.kıyamam paşama.. eksikligini hissediyoruz özletme kendini bu kadar ❤
BKGK SonsuzUmut demek kızlar süse düşkün haa benim kız çalıkuşu gibi yaâ abisiyle birlikte erkek oyunlari oynuyor toka bile takmıyor küpeyi nasil takicaz bilmem
D dilzar dilzarım naptın çözdünüz mü bakıcı işini canım..dualarımdasın
Umudum- umudum ailen nasıl oldu? Aklımda ve dualarımdasınız canım
Zeyay1420 zeyayım o çayı içerken ki mutluluğun hep içinde bir yerlerde olsun ❤ hic bozulmasın ❤
Jadesi aman jadem cok da yorma kendini asya hanımın pesinde bütün gün koşarken kendine dinlenme molaları vermeyi ihmal etme
Canım kesinlikle ol aları gerekiyor yine aşı ile hastalık koruyıcıluğu oluşan antikor içeriği farklı o yüzden olmak gerekiyorSağol şekercim aynen çok az kaldı sağlıkla gelsin bekliyoruz heyecanla
Öyle diyorsun da dün de şunu gördüm internette aklım karıştı. Antikor ölçtürmeyi ben önemiştim bu seferde sorumululuk hissettim. Bunu da paylaşmadım onunla strese sokmiyim diye. Eşi aşılandı eşi çalışıyor şu an kendisi izne ayrıldı. Allah korusun inşallah bir şey olmadan doğuma girer
Eki Görüntüle 2918421
Canım yazar mısın bana dönerim sana da mesaj oluşturmadım bir türlü bende seviyorum küpeyi ama aşıları tamamlansın öyle yaptırırım ya da kendi yapsın büyüdüğü zaman bana ne yaebru_can_ebru ebru beni de aydınlatır mısın canım özelden kızlara yazdığını kopyala yapistir yapsan yeter.benim de kafamda bu konu.
S Susam_tanesi ben de kardesini merak ediyordum..masAllah antikor seviyesi gayet iyi geldi bana.tabi bilgili de değilim bu konuda ama 400 500 antikora bile vaoov diyorlar çevremde. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin cok az kalmış teyzoş olmana ❤
misskokulumm miss canım gecmiş olsun.kıyamam paşama.. eksikligini hissediyoruz özletme kendini bu kadar ❤
BKGK SonsuzUmut demek kızlar süse düşkün haa benim kız çalıkuşu gibi yaâ abisiyle birlikte erkek oyunlari oynuyor toka bile takmıyor küpeyi nasil takicaz bilmem
Zeyay1420 zeyayım o çayı içerken ki mutluluğun hep içinde bir yerlerde olsun ❤ hic bozulmasın ❤
Jadesi aman jadem cok da yorma kendini asya hanımın pesinde bütün gün koşarken kendine dinlenme molaları vermeyi ihmal etme
Umudum- naptın bir ara annemlerin hastalandığını yazmıştın soramadım nasıl oldular? Bakıcı işini naptın?
D dilzar sen naptın bakıcıyla? Siz anlattıkça ben hatırlıyorum yaşadıklarımı büyük kızımda. Çok zor ama birşekilde geçiyor ama insan çok yıpranıyor
S Susam_tanesi ne güzel yazmışsın ben bile rahatladım okuyunca Allah gücünü arttırsın canım
sağolun arkadaşlar, ama bulamadık. tam biriyle anlaştık, o tamam dedi, hatta çok istekliydi, yine bir şey çıktı olmadi. ben de bu bakıcı konusuyla sınanıyorum galiba. yok yani, milyon tane yere haber bırakıyoruz, görüşüyoruz ama yok. bir kaç tane var evinde bakmak istiyor, onu da ben istemiyirum. nasıl güveneyim, bu devirde. evine kim girer kim çıkar, super güvenilir olsa da çocuğu kendi evinden uzaklaştırmak zor. babası derslerini ayarladı. o bakacak bir süre. baska işleri de oluyor ama onlafi hafta sonu ve aksamları halledecek. çok zor olacak bizim için ama yapacak bir şey yok. tabi aramaya da devam.ebru_can_ebru ebru beni de aydınlatır mısın canım özelden kızlara yazdığını kopyala yapistir yapsan yeter.benim de kafamda bu konu.
Canım en azından bir ayar yapabilmissiniz buna da şükür ❤ insAllah senin derslerin de ayarlanır da babayla dönüşümlü bakabilme imkanı doğar..zor da olsa en güzeli bu olur.sağolun arkadaşlar, ama bulamadık. tam biriyle anlaştık, o tamam dedi, hatta çok istekliydi, yine bir şey çıktı olmadi. ben de bu bakıcı konusuyla sınanıyorum galiba. yok yani, milyon tane yere haber bırakıyoruz, görüşüyoruz ama yok. bir kaç tane var evinde bakmak istiyor, onu da ben istemiyirum. nasıl güveneyim, bu devirde. evine kim girer kim çıkar, super güvenilir olsa da çocuğu kendi evinden uzaklaştırmak zor. babası derslerini ayarladı. o bakacak bir süre. baska işleri de oluyor ama onlafi hafta sonu ve aksamları halledecek. çok zor olacak bizim için ama yapacak bir şey yok. tabi aramaya da devam.
Her şeyi de biz mi düşüneceğiz yaa di mi küpesini de o düşünsünCanım yazar mısın bana dönerim sana da mesaj oluşturmadım bir türlü bende seviyorum küpeyi ama aşıları tamamlansın öyle yaptırırım ya da kendi yapsın büyüdüğü zaman bana ne ya
Ebruşum dışarı kapalısin mesaj atamıyorum.Canım yazar mısın bana dönerim sana da mesaj oluşturmadım bir türlü bende seviyorum küpeyi ama aşıları tamamlansın öyle yaptırırım ya da kendi yapsın büyüdüğü zaman bana ne ya
O bizim kız da dilli düdük olma yolunda anlamsız çok mıkırdanıyor zaten artık baya kelime de söylüyor maşallah geçen doktora gittik bak annecim o doktor dedim hemen goggor dedi bir ahududu deyişi var dudaklarını uzata uzata ölüyorumSelamlar kizlae nasilsiniz?
Zeyay1420 ohh kızlarınla keyif yaptin demek daha güzelleri olsin insallah
Benimde esimin yengesi isi bıraktı sabah bir kahveye gittim valla 1 saat bile olsa oyle yetti bana ve karya ya..
Bu arada benim karya baya konusmaya çalışıyor ama ne dediği cok anlaşılmıyor çilek e ciii ayakkabiya akkuli buruna muu gibi ve birsuru karmaşık sey ben anlıyormuş gibi yapıyorum anlamadığımıda:)
Sizde durumlar nasil ? Nasilsiniz bebisler neler yapıyor?
SonsuzUmut canimmm sen hanımaymışım kulağını delirmişsin ya ben yeni farkettim nasil durdu mu el atiyordu küpeye? Benimkide cok süslü gidip güneş gözlüğü takıyor evde pembe sandaleti getirip onungiydiriyor aynada kendine bakiyor arada bizim terlikleri giyiyor benim makyajları alip gozu ne sürüyor gecen cimbizi almis kasina suruyor
İşveli hanımağa ben dikkat etmedim bende istiyordum ama benim kıza güvenmiyorum çeker diye biraz daha büyüsün öyle artıkCanjö Canım sanki benim Kızı anlatıyorsun evet 2 ay falan oldu neredeyse deldireli kuşakları ağrı kesici ve uyuşturucu krem sürüyorlar saniyelik bir şey aslında ama benim kız çok ağlar kalemle işaretlerden başladı delindiğini bile fark etmedi ama biraz zorladı canı çok tatlı bİzimkinin dokunuyor ediyor ama hiç öyle çekmez ilk başta aynandan bakınca ağladı ama sonra hoşuna gitti ayy ayy küpelere saçlara gözlere bak diyorum bir nazlanıyor ki sorma hanımağalığına da uymuyor hiç ama çok süslü valla yeni elbise ayakkabı her şeyi çok seviyor